kolay gelsin canm sen yeme tamammi kndne gore bisiy de yapablirsn sen ondan yersn kmse anlamaz :))Kizlar misafirim gelcek gec haber verdiler poaca kek falan yaptim ondan gelemedim
Beril yolar canm vallhi rezil eder bak aklna getir bnlariikolay gelsin canm sen yeme tamammi kndne gore bisiy de yapablirsn sen ondan yersn kmse anlamaz :))
Hoşgeldin canım geliriz tabiki sizde gelin.Kızlar kaptanlarınızla konuştuk paylaşım alanına da yazıcam.kardeş takım olalım...istediyiniz zaman 7.takıma gele bilirsiniz kendi takımınız gibi:)
Neti yoktu canım gelir yarina.G ogom beril nerdeki?
Kolay gelsin canım sakın yeme heeeKizlar misafirim gelcek gec haber verdiler poaca kek falan yaptim ondan gelemedim
Geldim ben dizi izlemeye dalmisiz.Kizlar nerdesiiniiz kimsecikler yokkk
hangi diizi bende yeslcaymi aldm basladm dizime :))Geldim ben dizi izlemeye dalmisiz.
Her zamanki gibi süpersin kaptan. Sporun da düzenli.Ben menümüde yazmadım sizinkileeri görünce aklima geldi.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek 1 peynir 1 yumurta
Ara 8-10 kuru üzüm 4 badem 2 fındık nescafe
Öğlen 1 kepçe çorba salata 2 kaşık makarna 4 top köfte
Ara 2 küçük mandalina 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kepçe çorba çeyrek balık (önceki gün kalan balık) salata 3 yaprak sarma
Ara 2 hurma ıhlamur
Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
Kızım Küçük Ağa'yı istiyor, oğlum eyvah eyvah 3'ü istiyor, bıraktım çıktım odamdayım. Hafta içi dizi yasak bizde normalde bugün biraz tatil modundalar. Kızımla beraber yürüyüşe çıktık, o bisiklet sürdü ben de yarım saat yürüdüm, arada koştum. Dizim ağrımadı ama fazla da yüklenmedim. Oğlum da testlerini çözdü, birazdan kontrol edeceğim. Bugün hiç yoktan yarım günüm gitti, işten akşam geldim yine. Bu arada Karataya iyi sardım, arazideyken sac kavurma ikram ettiler. İş arkadaşım ve amirim ekmekle yemeye başladılar. Bana çok ısrar ettiler hatta kaşık bile getirdiler. Ayıp olmasın diye yarım kaşık yedim sadece. Akşam da kızıma elmalı tart aldım unonun, beğenmedi, gözüm bir ara daldı, kokladım, kokusu hoştu, azıcık dilimi değdirdim tadı da güzeldi ama yemeeeeedim.Geldim ben dizi izlemeye dalmisiz.
Sen hangi diziyi izliyorsun canım.hangi diizi bende yeslcaymi aldm basladm dizime :))
bende izlemedm canm o diziyi hosma gitmedi ben kadermin yazildigi gunu izliyormsu an :)Nevşehir dizisi diye bir ara emanete bakayım dedim, beğenmedim. Nevşehir'le alakası yok konunun. Başrol oyuncusunu bizden destek alan otelin açılışında gördüm. Orada kalıyormuş.
guzelmis canm menun ben begendim sporda var oh :))Merhabalar kusura bakmayın kızlar bütün gün oğlumlaydik o yuzden gelmedim. Şimdi uyuttum da teli elime aldım.
Dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin (çok tuzluydu)
dere otu
Ara
2 kuru kayısı
10 badem (çok mu ki)
öğle
4 kaşık kısır
bol salata
ayran
ara
1 küçük nar
1 fincan sütlü kahve
Akşam
4 kaşık ciğer sote
Yarim kase Maraş tarhanası çorbası
1 dilim ekmek
salata ve ayran
Su 3 litre
spor 1 saat yürüyüş
Sağol canım dün iyiydi de bugün cok dengesiz oldu maalesef. bir iyi bir kötü bir düzene oturtamadim. Bu arada ben oglumu hala emziriyorum o yüzden menülerim de biraz rahat davranıyorum.guzelmis canm menun ben begendim sporda var oh :))
Bence güzel menü de spor ve su yok mugünaydın herkese kızımla beraber dünkü yediklerimi yazalım
Sabah:2 yumurtalı maydanozlu omlet,1 dilim ekmek,yarım domates,salatalık,çay
öğle:mercimek çorbası,yoğurt ,1 dilim ekmek
Ara:sütlü kahve
Akşam:1 tabak ıspanak yemeği,yoğurt,3 kaşık pilav
Ara:1 elma,1 mandalina
Geçmiş olsun kuzum uzak olunca her istediğinde gidemiyor insan maalesef yakında olmak iyi oluyor bu açıdan.Bu nedir yaa forum bi kapaniyo bi açılıyo anlamadım. Sabah annem aradi küçük kardesim apandisit olmuş su sıralar ameliyata alcaklar içim içime sigmiyo anca haftasonu gidebilcem. Uzakta yasamak zor böyle durumlarda. Dua edermisiniz kızlar inşallah sorunsuz cikar ameliyattan.
Güzel olmuş.Günaydın kızlar. Özel sektör gerçekten zor ama serbest meslek daha zor. 4 yıl kendi kliniğim vardı ve kızım artık anne "bakma inek ölsün" dedi bir gün ve kamuya geçmeye karar verdim. Aslında üniversite hayalimdi. Doktora tezimi kendi imkanlarımla (özel sektörde patronum sayesinde) hazırladım ve sonrasında Kırşehir'de üniversiteye girmeye çalıştım, tam olacakken rektörün değişmesiyle o hayalim bitti. Malatya olacak gibiydi o da çok uzak diye ben vazgeçtim. Şu anki işim yoğun, hem masa başı, hem arazi kontrolü ama inanın hafta sonu dünyalar benim oluyor. Ben de özellikle bayanlara hafta sonlu, nöbetli işleri tavsiye etmiyorum.
Dünkü menüm;
07.30: tereyağında 1,5 yumurta, yarım dilim beyaz peynir, 3 ceviz, 5 adet zeytin, 1 siyah 1 yeşil çay
12.30: 150 gr kadar hamsi tava, marul, lahana, havuç salatası, 10 adet badem
15.00: 1 mandalina, 200 ml ayran (maalesef hazır)
18.30: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, avuç içi kadar çeçil peyniri, 1 avuç fıstık (kabuğundan yeni çıkmış, kavrulmamış), 1 yemek kaşığı ezme, 1 siyah 1 yeşil çay (tabiki şekersiz)
1095 kalori, 2 litre su, öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş, akşam 50 dakikada yaklaşık 3,5 km yürüyüş
Menü guzel olmus bende başlayacağım berilin salatasina :). Bir sporcu arkadaşım oryantalin normal sporsan daha etkili olduğunu söylemişti .Bende menumu yazaym hemencik :)
Sabah 2 yunmurta eynirli omlet 4 zeytin cay 1.5 dlim ekmek
Ara Yesilcay ve 5 badem
Oglen 1 porsyon taze fasulye 1.5 kizarmams nugget ve yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Aksam nohutlu berilin salatasi ve ayran
2.5 lt su yarm saat dans hareketli ( esim erken geldi leslie yapa.adm yine
Menü güzel kaptan ama suyu biraz artirsan daha iyi olur sanki.Ben menümüde yazmadım sizinkileeri görünce aklima geldi.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek 1 peynir 1 yumurta
Ara 8-10 kuru üzüm 4 badem 2 fındık nescafe
Öğlen 1 kepçe çorba salata 2 kaşık makarna 4 top köfte
Ara 2 küçük mandalina 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kepçe çorba çeyrek balık (önceki gün kalan balık) salata 3 yaprak sarma
Ara 2 hurma ıhlamur
Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
olsun canm yarn dengelersin eminimki zaten bebis yakmnda yardmci oluyor sana :)) bol kivrck flan tuket canm cok guzel sut yapiyor bide rezene cayi :)Sağol canım dün iyiydi de bugün cok dengesiz oldu maalesef. bir iyi bir kötü bir düzene oturtamadim. Bu arada ben oglumu hala emziriyorum o yüzden menülerim e biraz rahat davranıyorum.
super canm ben bugn bugdaylisini yaptim :) evt canm bencede super etkili :))Bence güzel menü de spor ve su yok mu
Geçmiş olsun kuzum uzak olunca her istediğinde gidemiyor insan maalesef yakında olmak iyi oluyor bu açıdan.
Güzel olmuş.
Menü guzel olmus bende başlayacağım berilin salatasina :). Bir sporcu arkadaşım oryantalin normal sporsan daha etkili olduğunu söylemişti .
Menü güzel kaptan ama suyu biraz artirsan daha iyi olur sanki.
Çok tehlikeli bir durum :)Kizlar misafirim gelcek gec haber verdiler poaca kek falan yaptim ondan gelemedim
bizde o ses Türkiye izliyorduk.bende izlemedm canm o diziyi hosma gitmedi ben kadermin yazildigi gunu izliyormsu an :)
İnşallah. Çok şükür artık yemeklerden yediği için rahatım. Zaten sütten kesmeyi düşünüyorum da cesaret edemiyorum :)olsun canm yarn dengelersin eminimki zaten bebis yakmnda yardmci oluyor sana :)) bol kivrck flan tuket canm cok guzel sut yapiyor bide rezene cayi :)
yarın bende yapayım su salatalardan birini...super canm ben bugn bugdaylisini yaptim :) evt canm bencede super etkili :))
Badem çok değil canım. Ben ekmek yerine 10 badem veya 3 ceviz veya 10 fıstık yiyorum. Yani kalorisi de o kadar ancak, sadece yer fıstığı birazcık fazla kalorili.Merhabalar kusura bakmayın kızlar bütün gün oğlumlaydik o yuzden gelmedim. Şimdi uyuttum da teli elime aldım.
Dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin (çok tuzluydu)
dere otu
Ara
2 kuru kayısı
10 badem (çok mu ki)
öğle
4 kaşık kısır
bol salata
ayran
ara
1 küçük nar
1 fincan sütlü kahve
Akşam
4 kaşık ciğer sote
Yarim kase Maraş tarhanası çorbası
1 dilim ekmek
salata ve ayran
Su 3 litre
spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?