Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm

Menü ve spor güzel olmuş yine canım.
Evet nobetteydim ve bu defa pek fazla yemeden bitirdim nöbeti. Yazdıkların karışık gibi ama güzel. Ben 77 kiloya ulastigim sıralarda kolesterol ldl ve trigliserid im ve tsh ım yüksekti ama hiç birisi için ilaç kullanmadım önce duzenli beslenmeye başladım 2 ay hiç spor yapmadım şonra yürüyüş yapmaya başladım ve hepsi normale döndü üstelik bi ra b 12 eksikliği vardı ençok dana eti ve karacigerinde bulunuyo diye yedimki karaciğer baya kalorili yinede yürüyüş yaptığım için yukselmedi kolesterol um.
Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm
Geçmiş olsun canım git mutlaka doktora neye alerjin olduğunu öğrenmeden bırakma.

canm daha oncede gittm bi ilacla gecistirdilerr u sefer hic birakma niyetim yok benmde nasil buluyorlar ne alerjisi oldugunu bi bilgin varmii

Salata tarifi çokta kolay.

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-17-20-31.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 84
canm daha oncede gittm bi ilacla gecistirdilerr u sefer hic birakma niyetim yok benmde nasil buluyorlar ne alerjisi oldugunu bi bilgin varmii
Bu ara ilaç faln kullaniyomusun belki ondan olabilir gecen haftami olmuştu haytina fatkli bir gıda girdiyse olabilir. Normalde alerji testi yapiliyo ama alerji ilaci aldığın için yanlış sonuç çıkar. Hangi hastaneye gitceksin.

Ayyy ağzım sulandı ya...evet biberlerele tavuk göysünün tadı bir bitibe çok yskışır.ben bu salataya domates yerine salatalık koyarım o da enfes oluyor.aslında 1az aklımızı kulkanırsak super diyet yemekleri çıkarırız ama yook biz anca yumurta haşlayıp yiyelim

Bende dereotsuz yaparim hic sevmem dereotunu malesef :) ama tursulu flan suler bence :)
Geçmiş olsun güzelim...galiba kan tahlillerinden anlaşılıyor benim bildiyim...
bide sirttan kuck ignelerle yapiliyormus sanrm toza flan alerji icn ama besin maddesini yapmiyorlarms benm asil ona ihtiyacm var ama bakalim canm :/

yok cnm hrp ayni seyler aslnda ilacida kullanmadm kac gundur doktora gidicem diye cu ku az az hep vardi besnle ilgilu bisy bence ama bilmiyorm egzamayida o tetikliyor sanrm ins bulabilirler devlet hastanesnden randevu aldm ic hastaliklarnda ama testi unversitede yapiyorlarmis sanrm

Ben geldim siz yoksunuz
Ben gidiyom siz gelin ulennnnn
ayyy berillim senmi geldin hosgeldin cok ozlettin burdayiz gitme gitme :))

Nasilsin kuzum

Keske gittigim yeri senlendirsem
3 takim kapanmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…