14e 2 üye geldi sükürCanm belki gelir yeni uyeler insallah gelir ne diyim bizde destek olalm ugratalm arada
Hoşgeldin bebeem.Ben geldim siz yoksunuz
Ben gidiyom siz gelin ulennnnn
Bazi gidaarda vardir tesstte ama cok teferruatli bi test yok henüz biraz kendimizi dinlememiz gerekiyor bu konuda neyin dokunup iyi geldiğini anlamak zor değil. Bende alerjik bunyee sahibim mesela siyah zeytin kaşıntı yapiyo patates abaryili yersem dokunuyo bana.Bende dereotsuz yaparim hic sevmem dereotunu malesef :) ama tursulu flan suler bence :)
bide sirttan kuck ignelerle yapiliyormus sanrm toza flan alerji icn ama besin maddesini yapmiyorlarms benm asil ona ihtiyacm var ama bakalim canm :/
yok cnm hrp ayni seyler aslnda ilacida kullanmadm kac gundur doktora gidicem diye cu ku az az hep vardi besnle ilgilu bisy bence ama bilmiyorm egzamayida o tetikliyor sanrm ins bulabilirler devlet hastanesnden randevu aldm ic hastaliklarnda ama testi unversitede yapiyorlarmis sanrm
ayyy berillim senmi geldin hosgeldin cok ozlettin burdayiz gitme gitme :))
Toparlanirlar canım yeni üye geliyo arda yonlendiririz.Keske gittigim yeri senlendirsem
3 takim kapanmak üzere
Ben hep telden yaziyom pc zor geliyo basina oturmak.Net yok canim sikiliyor telden yazmak zor yawww
Niyeki tartida sorunmu var bebeğimGogo ben cuma tartilirim haberin olsun
Cooookkk tatliiiNasiliz soytarilikta
Belkode seker yemediğim için düşmüştür kolesterolüm mümkün yani ilk diyete başladığımda şekerli herseyden uzak durmustum belkide o fayda erri.Geçmiş olsun canım ya. Allerji testini ihmal etme. Ürtiker mi oldun acaba, bütün vücudum kabardı deyince öyle düşündüm. Bizim ailede allerjik hastalıklar çok, uzman oldum bu konuda. Belirtileri tam olarak söylersen yönlendiririm. İnsanın kırmızı ete, yumurtaya, peynire, tavuk etine vs. herşeye allerjisi olabilir. Son zamanlarda diyet için kullandığın yeni birşey de olabilir. Hapşırma var mı mesela, sadece ciltte mi, nefes almada sıkıntın var mı?
En basitinden bepanten allerji riski düşük masum bir kremken yıllar sonra allerjim olduğunu acı bir şekilde öğrendim, anjio ödem oldum. Yüzüm davul gibi şişti. Mersinde antihistaminik yaptırıp çıktım, Ankara'ya gelene kadar tanınmayacak hale geldim. Ya bende de hikaye çok.
Bir gece önce yediklerin kolestrol değerlerini etkiliyor. Akşamdan pasta, baklava ye ertesi gün tahlil yaptır, trigliseritin de fırlar. Annemin kolestrolü yüksek çıkar, ilaç ta kullanıyor ama damarlar temiz çıktı. Annem 57 yaşında. Karbonhidratı çok tükettiği için kolestrolü yüksek çıkıyor. Balık yeriz tabiki Karadenizli olarak. HDL'yi yükseltiyor. Aslında HDL'yi LDL'ye çeviren şekermiş biliyormusun? Şu şeker olmasa çoğu hastalık olmaz. Düzenli beslenince, kalp problemleri, hipertansiyon ve de suyu yeterli alınca ülser bile iyileşirmiş. Sakadatlar çok önemli besin kaynakları. Kolestrol oranları yüksek ama mesela yumurtayı çok pişirirsen (sarısıyla beyazı arasında yeşil renk alırsa) kötü kolestrol artıyormuş. Kayısı kıvamında pişirince sorun olmuyormuş.
Beril77 nerdesin bakayım. Yılbaşı iddiasına ben de kaldım. Hedefimi değiştirdim yahu. 60 olacağım yardımınla.
Herseyin altinda stres yatiyo zaten kafayi çok yormamak lazım.Neyse bugün erken yatmam lazım. Akşam üzeri alışverişe zor gittim. Yürüyeyim dedim, kızımla beraber çıktık, neredeyse bayılacaktım. Oğlum "markette birşey yermiyiz" diye sorunca "kesinlikle hayır" demiştim, elim ayağım titreyip kalbim hızlanınca eyvah dedim ve önce fırın sütlacı, sonra da kızımın bitiremediği fındıklı pasta diliminin üçte birini götürdüm. Oğluma da yalancı çıktım, gelmedi diye ona da ekler aldım. Canan Karatay'ın bayramda 1-2 dilim yeriz dediği baklava hakkını (bayrama daha çok var) kullanmış oldum. Benim bazen böyle oluyor. Tansiyonum düşer arada ama geçen yıl bana vertigon var dediler, serum taktılar, KBB doktoru birşey bulamadı. Her neyse stres tetikliyor. Bugün oğlum cinlendirdi beni. Hayırlısı. En iyisi uyumak, sabaha iyi kalkmam lazım, tatil ertesi işler yığıldı.
İyi geceler hatunlar, bebişlere de tatlı rüyalar, mışıl mışıl uykular.
Ayyy askolsun üstüme iyilik sağlık ben hiç kovarmiyim siziiiiBeni Kovdu gogo Selin cim
14 postu serdim bende
Yeni üye gördükçe yönlendirelim 1.takim yeni toparlandı gecen 7.takimaa yonlendirmistim hep birlikte toparlariz canım.14
3
5
Kapanacak üyesizlikten
Onlara destek oluyorum
Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm
oh ne guzel bereketli geldin bak :)14e 2 üye geldi sükür
Sira 3 tr
haklisn canm bakalm bi dr a goruneymde :)Hoşgeldin bebeem.
Bazi gidaarda vardir tesstte ama cok teferruatli bi test yok henüz biraz kendimizi dinlememiz gerekiyor bu konuda neyin dokunup iyi geldiğini anlamak zor değil. Bende alerjik bunyee sahibim mesela siyah zeytin kaşıntı yapiyo patates abaryili yersem dokunuyo bana.
Toparlanirlar canım yeni üye geliyo arda yonlendiririz.
Ben hep telden yaziyom pc zor geliyo basina oturmak.
Niyeki tartida sorunmu var bebeğim
Cooookkk tatliii
Belkode seker yemediğim için düşmüştür kolesterolüm mümkün yani ilk diyete başladığımda şekerli herseyden uzak durmustum belkide o fayda erri.
Herseyin altinda stres yatiyo zaten kafayi çok yormamak lazım.
Ayyy askolsun üstüme iyilik sağlık ben hiç kovarmiyim siziiii
Yeni üye gördükçe yönlendirelim 1.takim yeni toparlandı gecen 7.takimaa yonlendirmistim hep birlikte toparlariz canım.
tammcanm aklmda senn neye alerjin varcanim doktora soyle de uykunu getirmicek bi ilac versi alerjim benim kronik kullanmadigim ilac yok
Iyi canım bugün çıkıcak hastaneden bizde yarın izmire gelicez nasipse.gogocum ben simdiden yazayim kilomu 76.5
yarin dersim var bisey olur yazamam kalir ne olur ne olmaz.
bu arada kardesin ne durumda yazarsan sevinirim.cok gecmis olsun
Günaydın
Geçen hafta 82
Bu hafta 80,5
Yüzde 1,83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?