oyy canım kıyamam bian önce git çare bulsunlar sende açık tenlisin ya cildin hassastırdayanamyorm oyle cok kasinyorki anlatamam evet canm bugn gdicrm zaten kanadi hep(
Ay yok saka buGecen hafta 81.8
Bu hafta 81.6
Yuzde 0.25
evet canm.sorma malesefoyy canım kıyamam bian önce git çare bulsunlar sende açık tenlisin ya cildin hassastır
yaa dogru dyosn yuruys bandini bugn eve aliyorm kosuya basliycam bu hafta daha ski olup kendnmi yenmem lazm kuzm cok uzum yemedmkii amaaAy yok saka bu
Bu ne Selin 200 gr
Ama dogru recel Pasta kuru üzüm e senin mezdeke kurtarmadi seni
gitcm canm sizi hemn haberdar edeerm cocuklarlada nasil gecicek bakalm birakick kmse yokSelin bugun mutlaka dr a git canim
Tekrar gecmis olsun
supersi canm benm aynen devam.demekki :)bende tartıldım 92.8 hayret şaşırdım 2 hafta önce 94.5timbunada şükür
Güzel olmuş canım menün.Kizlar ilk menumu sonra bildirmimi yaziyi.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumrta peynir ihlamur cayi
Ara yesilcay
Oglen haslanmis tavuk yogurt 1 dilim ekmek
Ara 2 kuck mandalina 1 cay bardgi sut
Aksam kirmizi mercimekli berilin salatasi ayran tavuk suyuna sehriyeli corba
2 lt su yarm saat aerobic
1. Ve 7. Takım canım. Yok oralarda bildirim yapmiyoruz bildirim yanlız burda onlara arada ziyaret sohbet birde liste hazirladigimizda kontrol ettiriyoruz yardım istediklerinde yardimci oluyoruz bizde onlardan yardim alabiliriz vs vs...berilcim goncacım hangi takımlar bizim kardeş takım yani mesela 14.takıma yazsam sorun olurmu yada kardeş takımdada mı kilo bildirimi yapıyoruz nasıl oluyor
Sen alerjin olunca ödem yapmış olabilir canım.Gecen hafta 81.8
Bu hafta 81.6
Yuzde 0.25
Alerjiden dolayı bence.Ay yok saka bu
Bu ne Selin 200 gr
Ama dogru recel Pasta kuru üzüm e senin mezdeke kurtarmadi seni
Evet bencede git mutlaka.Selin bugun mutlaka dr a git canim
Tekrar gecmis olsun
Gayet iyi tebrikler canım.bende tartıldım 92.8 hayret şaşırdım 2 hafta önce 94.5timbunada şükür
canım çok az değilmi ya listede pek yemek göremedim öğlende yememişsin sütlaç yerine doyurucu birşeyler yeseydin daha iyi olurdu sporda güzelGünaydın kızlar. Öncelikle dünkü menümü yazayım.
10.00: 1 dilim beyaz yarım dilim kaşar peyniri, 5 adet zeytin, 2 yumurtalı menemen, 1 siyah 1 yeşil çay (ekmek yerine ceviz, fıstık, fındık yiyecek halim kalmadı)
15.00: yarım mandalina, 1 elma, 2 yemek kaşığı yoğurt
17.15: 1 fırın sütlaç, 1 dilim fındıklı pastanın 1/3'ü, çay
19.30: fırında 4 adet çinekop, 1 kase salata (yeşillik, turp, domates, salatalık, zeytinyağı, limon, üzüm sirkesi süpeeer), siyah ve yeşil çay
21.00: muzun ucundan azıcık, elmadan azıcık, 2 küçük dilim mandalina
1000 kalori oldu ancak, 15 dakikada 1,5 km yol, 15 dakika pilates
ins canm yakabarik durumdayim zaten belki inlar innce farkeder :)Güzel olmuş canım menün.
1. Ve 7. Takım canım. Yok oralarda bildirim yapmiyoruz bildirim yanlız burda onlara arada ziyaret sohbet birde liste hazirladigimizda kontrol ettiriyoruz yardım istediklerinde yardimci oluyoruz bizde onlardan yardim alabiliriz vs vs...
Sen alerjin olunca ödem yapmış olabilir canım.
Alerjiden dolayı bence.
Evet bencede git mutlaka.
Gayet iyi tebrikler canım.
çok iyi canım ögünleri çorbayla geçiştirmek kilo verdiriyor insana.azolmuş ama diyetin amacıda az yemek zaten su spor güzelBende menümü yazayım artık.
Sabah tereyağında 1 yumurta 1 dilim tambugday ekmek peynir çay
Ara 2 hurma nescafe
Öğlen 2 kepçe çorba yoğurt 1 dilim ekmek
Ara elma
Akşam 1 kepçe çorba karnıbahar salatası yoğurt
Ara 2 hurma kefir
Su 2 lt
spor 30+40 dakika yürüyüş
Öğlenki lahmacunun birini akşama sayarsak güzel olmuş yoksa öğlen 2 lahmacun fazla. Fatsecret'ta lahmacun 450 kalori yazıyor, diyetkolikte 250 kalori, hangisi doğru acaba.Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
Domates ve yeşillik
Çay
Öğle
2 lahmacun (biraz geç yedim çok acıkmıştım)
salata ve ayran
Ara 8 badem 1 hurma
Akşam
Salata ve yoğurt.
Su 2,5lt
Spor temizlik yaptım çok yorulmuştum yapamadım.
Süpersin canım tebrikler.Günaydın
Geçen hafta 82
Bu hafta 80,5
Fark 1,5
Yüzde 1,83
Evet canım ya iyi ki hatırlattın. Cumhuriyet bayramımız hepimize kutlu olsun. 28 Ekim salı günü saat 13.00'de kamu kurumlarınca çelenk koyma töreni oldu, dünkü etkinlikleri takip edemedim.oluyor öyle canım tabiki bayılmandan iyidir arada yenir öyle hem dünde bayramdı cumhuriyet bayramı tatlısı yemiş oldun.sporada ara ver istersen canım kendini fazla zorluyorsun gibi geliyor bana hem çalışıyorsun hem ev hem spor yorucu geliyordur en azından haftada 2 güne falan düşürebilirsin bence
Menün güzel canım. Canını da sıkma vücudun allerji nedeniyle mutlaka ödem yapmıştır. Atlatınca tekrar tartıl.Kizlar ilk menumu sonra bildirmimi yaziyi.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumrta peynir ihlamur cayi
Ara yesilcay
Oglen haslanmis tavuk yogurt 1 dilim ekmek
Ara 2 kuck mandalina 1 cay bardgi sut
Aksam kirmizi mercimekli berilin salatasi ayran tavuk suyuna sehriyeli corba
2 lt su yarm saat aerobic
ben o saatlerde hep ayaktaym ama yatana kadar o saat oluyr ister istemez esm 11 e dogru geliyor zaten biraz sohbet muhabbet tv derken anlamadn gcyor zamanGeçen hafta Ankara'da tartıldım ama kız kardeşimin tartısı fazla çıkardı. Artık haftada 500 gr veremiyorum, 2 haftada 700 gr vermişim ama. Bundan sonra haftada 350 gr yeter bana. Yılbaşına kadar 3,5 kilo yapıyor. Çok ince hesaplara girdim ya hayırlısı. Günde 50 gr vermek için 385 kalori eksiltmem lazım. 1600 kalori yerine 1400 alsam, 200 kalori de spor yapsam olur. tabii evdeki hesap çarşıya uymayabilir. 40 dakika 5 km hızla yürüyüş ile 15 dakika pilates tam 200 kalori yapıyor. Hadi bakalım ben hedefimi koydum.
Bu arada arkadaşlar gece 23.00 ile 2.00 saatleri arasında kilo vermek için çok gerekli bir hormon olan leptin salgılanıyor. Bu saatler arasında uyuyor olmak önemli. Gece kuşlarına duyurulur. Bu hormonun salgılanması için de akşam meyve yememeli ve saat 8 den sonra şekersiz çaylardan ve ayran, süt gibi içeceklerin dışında bir şeyler alınmamalıymış. Goncacım nöbette uyuma da.
Dün geç kalktım, kahvaltıyı da iyi yapınca, araya alışverişi soktuğum için süre uzadı ondan.canım çok az değilmi ya listede pek yemek göremedim öğlende yememişsin sütlaç yerine doyurucu birşeyler yeseydin daha iyi olurdu sporda güzel
Çorba diyetine mi başladın canım. 1000 kalorinin altına düşmemelisin. Sabah 320 kalori, öğlen 300 kalori, akşam yaklaşık 300, diğerleriyle tamam 1000 kaloriyi aşmışsın. Ben zorlanmıştım. Yarınki menüyle miden bayram eder, sonra yine çorba sanırım, vücut bayağı şaşırıyor.Bende menümü yazayım artık.
Sabah tereyağında 1 yumurta 1 dilim tambugday ekmek peynir çay
Ara 2 hurma nescafe
Öğlen 2 kepçe çorba yoğurt 1 dilim ekmek
Ara elma
Akşam 1 kepçe çorba karnıbahar salatası yoğurt
Ara 2 hurma kefir
Su 2 lt
spor 30+40 dakika yürüyüş
Poğaçaya margarinle mi tereyağıyla mı yapıldı acaba.bende yazayım uyanınca maydanoz suyu yapıp içtimki bugüne ödem çıkmasın tartıda eksileyim diye
Sabah:tam buğday ekmeğinden peynirli domatesli tost,çay
Öğle:toz tarhana çorbası,yoğurt,
Ara:sütlü neskafe,yarım poaça(eşim yerken elinden kaptım yarısını)
Akşam:3 kaşık pilav,yoğurt,yarm tabak tavuklu mantar sote(mantarı yedikten sonra korktuk zehirler falan diye ama marketten kapalı pakette almıştım oyüzden bir şey olmadı allaha şükür)yemekten sonrada ablamlar çaya geldiler kalan poaçalarla keki yedirttim bitti.baklavayıda giderken ablama verdim 5,6 tane kalmıştı görürsem yerim diye yok ettim ablam 50 kilo o yesin bişey olmaz spor yok su 3litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?