Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürlr canım arasıra emirirken içiyordum yapmam artık.bende normalde bol su içiyorum sütüm oluyor kızıma yetmiyor ama rezene çayını deneyeceğim oda sütü arttırıyormuş.göğüslerim sürekli şiş oluyor buda beni daha kilolu gösteriyor ama ne yapayım kızıma süt olsunda birsüre idare edeceğim artık

Kizlar alerji oldm herbiyerm kabardi ve kasiniyor gecen haftada olmstu acilde bi igne vuruldum gcti pk onemsememistm ama smdi korktm nye boyle oldm anlamadm yarn doktora gidicem bakalmm
geçmiş olsun canım ihmal etme allerji önemli biliyosun solunum sıkıntısı falan bile yaşayabilirsin allah korusun

oluyor öyle canım tabiki bayılmandan iyidir arada yenir öyle hem dünde bayramdı cumhuriyet bayramı tatlısı yemiş oldun.sporada ara ver istersen canım kendini fazla zorluyorsun gibi geliyor bana hem çalışıyorsun hem ev hem spor yorucu geliyordur en azından haftada 2 güne falan düşürebilirsin bence

***4.TAKIM 385. ETAP***

uzmanvet ( /64.1/ / /% )
selinmehmethamza( / 81.8/ / /% )
gogo2405 (/68.9/68.7 /0.2 /%0.29 )
oluroylebazen ( /77.3/76.5 / 0.8/%1.03 )
BegumD (/83.1/ / /% )
seyfo (/ 94.5 / / /% ) 383.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
masumcuk (82.0 / 80.5/ 1.5/%1.83 )
Beril77 (/78.2 / / /% )

TAKIM ORTALAMASI %

canm guzel menu begendm bende azck az ama berilinde dedhi gbi :)

goncacım kilomu yazıcakmıyım ben bugün ona göre tartılayım bir şey yemeden

Gunaydin kardes takimcim ....
Gunaydin canm hosgeldin :)
Günaydın
Geçen hafta 82
Bu hafta 80,5
Fark 1,5
Yüzde 1,83
canm supersn bende bu hafta boyle umuyorm resmen patladm moralm sifir

geçmiş olsun canım ihmal etme allerji önemli biliyosun solunum sıkıntısı falan bile yaşayabilirsin allah korusun
daha once yasadm onu ben canm bi anda oldm sistm dilim sisti kendmde degildm vucudma vurlan suyu hissetmedm bir igneyle kendme geldm smdi azar azar geliyor kasniyorblmiyorm nolucam

canım benim ya çokta kaşıma yayılmasın hem tahriş olur.bugün mü gideceksin doktora

gogocum ben simdiden yazayim kilomu 76.5
yarin dersim var bisey olur yazamam kalir ne olur ne olmaz.

bu arada kardesin ne durumda yazarsan sevinirim.cok gecmis olsun

Günaydın
Geçen hafta 82
Bu hafta 80,5
Yüzde 1,83
Tebrikler kızlar ne güzel yaa ben anca gram gram vereyim.
Günaydın bebikim
Guzelll dengelemissin.
Gunaydin kardes takimcim ....
Günaydın bacim hoşgeldin
goncacım kilomu yazıcakmıyım ben bugün ona göre tartılayım bir şey yemeden
Evet yaz canım tabiki

Kizlar ilk menumu sonra bildirmimi yaziyi.

Sabah 1 dilim ekmek 1 yumrta peynir ihlamur cayi

Ara yesilcay

Oglen haslanmis tavuk yogurt 1 dilim ekmek

Ara 2 kuck mandalina 1 cay bardgi sut

Aksam kirmizi mercimekli berilin salatasi ayran tavuk suyuna sehriyeli corba

2 lt su yarm saat aerobic

berilcim goncacım hangi takımlar bizim kardeş takım yani mesela 14.takıma yazsam sorun olurmu yada kardeş takımdada mı kilo bildirimi yapıyoruz nasıl oluyor

canım benim ya çokta kaşıma yayılmasın hem tahriş olur.bugün mü gideceksin doktora
dayanamyorm oyle cok kasinyorki anlatamam evet canm bugn gdicrm zaten kanadi hep (

Tebrikler kızlar ne güzel yaa ben anca gram gram vereyim.

Günaydın bebikim

Guzelll dengelemissin.

Günaydın bacim hoşgeldin
Bende gram gram veriyorm malesef nasil asicam bhnu bilmiyorm
Evet yaz canım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…