• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaybına üzüldüm canım ya kısmet bir daha olur. İkizlerin olduğunu biliyorum onun için 3. çocuk yerine 3. doğum dedim zaten. Bakma aslında ben de istiyordum 3.'yü. Hazır memur da olmuşken 1 sene de ücretsiz izin alırım, ağız tadıyla bir çocuk büyütürüm diye düşünmüştüm, üstelik 2 yıl önce genel cerrah göğsümde yaşadığım bir sıkıntı için tavsiye de etti ama aynı dönemde menüsküs problemim çıktı. O yüzden kilo vermeye çalıştım. Ancak memuriyetimde ilk yıl otellerin zengin menüsü eşliğinde eğitimler sonra masa başı uzun süre çalışmayla geçti ve ben 77 kilo oldum, dizim mahvoldu. İlk yıl kilo veremedim, 2. yıl 3 ay spor salonuyla 3 kilo verdim araya kış girdi ve sol menüsküsüm yırtıldı zaten. Bu yıl azimle 10,5 kiloyu verdim ve sağ menüsküsü hasarla kurtardık bakalım. Ayak kaslarımı güçlendirdim bu arada ve ağırlık kaldırmayı alışkanlık haline getirdim. Hatta bugün 10+10 şınav çektim. Zayıfladıkça barfikste kendimi yukarı çekmeye başladım. Hepsi çok güzel aşamalardı. İnsanın en güzel yıllarında istediğini giyememesi çok kötü birşey. Şu aralar biraz hevesim kaçmıştı ama biraz önce sen beni kendime getirdin. Bu Karatay diyetini yaşam tarzım haline getirip ömür boyu hedefim olan kiloda kalacağım. Artık sağlıklı yaşam için beslenme hedefim. Süpersin bu arada. Tuttum seni. Takipteyim.

Sweetdimple Karatay diyetinde omega takviye hakkında ne düşünüyorsun. Ben haftada 2-3 defa balık yiyorum. Yeterli olur mu sence. Ekmeği kestim ama arada bir çikolata kaçıyor. O da hala insülün bağımlılığı patlaması bence. Öğlen öğünü atlayamıyorum henüz tansiyonum çabuk düşüyor.

damlanur canım Karatay ekmek konusunda haklı çünkü buğdayı un yapıp yemek yerine tüm tüketme taraftarı. Ben kendi mesleğimden biliyorum. Biz hayvanlara çok öğütülmüş yemleri verdiğimizde (buğdayı ufak parçalara ayırdığımızda) sindirim sistemi problemi yaşıyorlar, gerçi onlarda sindirim şekli farklı ama yine de temelde aynı. Çok fazla parçalandığında mineral kaybı da daha fazla oluyor zaten. Ekmek yerine ceviz, badem, fındık tüketmeye kolay alıştım ben, ekmek yememek mutsuz da etmiyor artık.
kadin isterse her seyi yapar
cocuk coluk hatrina istenmeyen evliliklere katlaniliyor
es hatrina bitip tukenmeyen kaynana dirdirina eyvallah deniyor
aman ev yuva diye dirdirci patrona el pence oluyor.peki biz zayiflayamayacak kadar gucsuzmuyuz.

Öncelikle ismimi kullanmanda kesinlikle bir sorun yok.hatta gülümsettin beni saçlarımı çekme isteğinle :) Tüm söylediklerinde tamamen haklısın bir ileri bir geri giderek bu iş olmuyor. Baksana hala buradayım ve daha 80 nin altına düşemedim. Şimdi farkediyorum ben o zamanlar hazır değilmişim evet zayıflamak istiyordum ama gözümde o kadar büyütmüştüm ki içten içe inanmıyordum bunu yapabileceğime.vermem gereken 30 kilo vardı. Diyet yapmam gerekiyordu evet ama diyete başlıyorum dediğimde aklıma hiç gelmeyen şeyleri canım çekiyordu. Çünkü benim için diyet demek o yasak bu yasak aç kalmak demekti. Yasak olanları bir daha hiç yiyemeyeceğin hissine kapılıp sürekli kaçamak yapıyordum. Bir kere kaçamak yaptığımda ise o gün tamamen giderdi. diyeti bozdum nasılsa diyerek kalorili ne varsa yiyordum ertesi gün sabahtan başlardım tekrar. Uzun bir süre izindeydim seninle aynı hafta başladım tekrar 2 haftadır buradayım yani ama bu sefer farklı hissediyorum. Çünkü bu sefer kendime hiç yasak koymadım dengeli beslenecek herşeyi yiyecek ama miktara dikkat edeceğim. eee yasak olmayınca canımda öyle değişik değişik ağır yemekler istemiyor zaten ne yesem diye pek düşünmüyorum. Benim dayanamadığım şey tatlı ve çikolatadır onları da evden uzak tutunca sorun kalmıyor :) Birde artık şu kadar kilo vermem lazım diye düşünmüyorum o beni strese sokuyor ve kilo vermeyi gözümde büyütüyor. kısa vadeli hedeflerim var artık. İzinlli olduğum dönemde kendimi psikolojik olarak hazırladım. ayy ne çok yazmışım sanki çok kilolar vermişim gibi :) daha yeni başladım evet ama bu sefer farklı gerçekten ınanıyorum zor gelmiyor o kadar. Neyse arkadaşlar başınızı ağrıttım bunları ne zamandır yazmak içimi dökmek istiyordum şimdiye kısmetmiş :)
kararli olmana inan cok sevindim.bu kez bitirelim kizlar.

belki biraz agir yazdim ama gercekten menulerle isteklerin tutmamasi beni dli ediyor su gunlerde.ve zaman haince sincice cok hizli ilerlior.innin yilbasi planlarini vs...konusmamiz bir nefes ote gibi hemencecik gelecek.zamana dur diyemiyorsak bogazimiza dur bir ya yeter diyebiliriz bence

Bu arada son cıslı menümü de yazıp yatıyorum. Yarın yeni bir gün. Bugün sabah 1 derece sıcaklıkta çok kalın olmayan bir montla araziye çıktım, güneşe aldandım. Gölge çökünce ellerim, vücudum dondu. 2 saatlik soğuk üzerine arabada yarım saatte zor ısındım. Bu halde bile kahvaltı üzerine 5,5 saat sonra yemek yedim. Direncimin arttığını hissediyorum.
07.30: 1 dilim peynir 1 yumurtayla omlet, 6 adet zeytin, yeşillik, siyah ve yeşil çay, 2 adet ceviz
13.00: 3 yk yoğurtlu ıspanak, 1 fileto balık ızgara, yeşillik, 10 badem
15.30: 1 küçük elma
19.00: Haşlanmış çeyrek tavuk göğsü, 1 kanat, 1 kase tavuk suyuna kırmızı mercimek çorbası, yeşillik,
ülker dido black (206 kalori)
21.00: Şekersiz Türk kahvesi (arkadaşlara gezmede tatlıyı yemedim)
1170 kalori, öğlen 20 dakikada 2 km, akşam 20 dakikada 2,2 km yürüyüş, yarım saat salsa-pilates-aorobik karma, 10+10 şınav
Siyah çayı ve arada suyumu da limonlu içiyorum. Salatalara mutlaka limon ve sirke atıyorum. Meyve fazla yemediğim için limonu bol kullanıyorum.

Bu arada son cıslı menümü de yazıp yatıyorum. Yarın yeni bir gün. Bugün sabah 1 derece sıcaklıkta çok kalın olmayan bir montla araziye çıktım, güneşe aldandım. Gölge çökünce ellerim, vücudum dondu. 2 saatlik soğuk üzerine arabada yarım saatte zor ısındım. Bu halde bile kahvaltı üzerine 5,5 saat sonra yemek yedim. Direncimin arttığını hissediyorum.
07.30: 1 dilim peynir 1 yumurtayla omlet, 6 adet zeytin, yeşillik, siyah ve yeşil çay, 2 adet ceviz
19.00: Haşlanmış çeyrek tavuk göğsü, 1 kanat, 1 kase tavuk suyuna kırmızı mercimek çorbası, yeşillik,
1170 kalori, öğlen 20 dakikada 2 km, akşam 20 dakikada 2,2 km yürüyüş, yarım saat salsa-pilates-aorobik karma, 10+10 şınav
Siyah çayı ve arada suyumu da limonlu içiyorum. Salatalara mutlaka limon ve sirke atıyorum. Meyve fazla yemediğim için limonu bol kullanıyorum.
sen kalori hesabi yaptigin icin birsey diyemem.ama su ulker didolar vs.bir bitse diyorum

aman ev yuva diye dirdirci patrona el pence oluyor.peki biz zayiflayamayacak kadar gucsuzmuyuz.

belki biraz agir yazdim ama gercekten menulerle isteklerin tutmamasi beni dli ediyor su gunlerde.ve zaman haince sincice cok hizli ilerlior.innin yilbasi planlarini vs...konusmamiz bir nefes ote gibi hemencecik gelecek.zamana dur diyemiyorsak bogazimiza dur bir ya yeter diyebiliriz bence

Beril canım geçirdiğin rahatsızlık hakkında pek konuşmak istemediğini biliyorum ama bence sen hayatta çok şeyler başarmış örnek birisin. Tecrübelerin bize ışık olacak. Hayatta insanın aşamayacağı zorluk yok.

Beril canım geçirdiğin rahatsızlık hakkında pek konuşmak istemediğini biliyorum ama bence sen hayatta çok şeyler başarmış örnek birisin. Tecrübelerin bize ışık olacak. Hayatta insanın aşamayacağı zorluk yok.
bir gun konusuruz seninle didolari birakirsan

Son düzenleme:
Did olmasa iyiymiş madem son diyosun tamam o zaman

Günaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.

Günaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.
afiyet olsun güzel menü masumcuk :KK19:

günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum

Naber kızlar herkes gitmiş yine Nerdesiniz bakiim
ben yazilari okudum canm sindirdim bir guzel yarna hazirim sanrm benm icin cok iyi oldu bu :)

Kaybına üzüldüm canım ya kısmet bir daha olur. İkizlerin olduğunu biliyorum onun için 3. çocuk yerine 3. doğum dedim zaten. Bakma aslında ben de istiyordum 3.'yü. Hazır memur da olmuşken 1 sene de ücretsiz izin alırım, ağız tadıyla bir çocuk büyütürüm diye düşünmüştüm, üstelik 2 yıl önce genel cerrah göğsümde yaşadığım bir sıkıntı için tavsiye de etti ama aynı dönemde menüsküs problemim çıktı. O yüzden kilo vermeye çalıştım. Ancak memuriyetimde ilk yıl otellerin zengin menüsü eşliğinde eğitimler sonra masa başı uzun süre çalışmayla geçti ve ben 77 kilo oldum, dizim mahvoldu. İlk yıl kilo veremedim, 2. yıl 3 ay spor salonuyla 3 kilo verdim araya kış girdi ve sol menüsküsüm yırtıldı zaten. Bu yıl azimle 10,5 kiloyu verdim ve sağ menüsküsü hasarla kurtardık bakalım. Ayak kaslarımı güçlendirdim bu arada ve ağırlık kaldırmayı alışkanlık haline getirdim. Hatta bugün 10+10 şınav çektim. Zayıfladıkça barfikste kendimi yukarı çekmeye başladım. Hepsi çok güzel aşamalardı. İnsanın en güzel yıllarında istediğini giyememesi çok kötü birşey. Şu aralar biraz hevesim kaçmıştı ama biraz önce sen beni kendime getirdin. Bu Karatay diyetini yaşam tarzım haline getirip ömür boyu hedefim olan kiloda kalacağım. Artık sağlıklı yaşam için beslenme hedefim. Süpersin bu arada. Tuttum seni. Takipteyim.

Sweetdimple Karatay diyetinde omega takviye hakkında ne düşünüyorsun. Ben haftada 2-3 defa balık yiyorum. Yeterli olur mu sence. Ekmeği kestim ama arada bir çikolata kaçıyor. O da hala insülün bağımlılığı patlaması bence. Öğlen öğünü atlayamıyorum henüz tansiyonum çabuk düşüyor.

damlanur canım Karatay ekmek konusunda haklı çünkü buğdayı un yapıp yemek yerine tüm tüketme taraftarı. Ben kendi mesleğimden biliyorum. Biz hayvanlara çok öğütülmüş yemleri verdiğimizde (buğdayı ufak parçalara ayırdığımızda) sindirim sistemi problemi yaşıyorlar, gerçi onlarda sindirim şekli farklı ama yine de temelde aynı. Çok fazla parçalandığında mineral kaybı da daha fazla oluyor zaten. Ekmek yerine ceviz, badem, fındık tüketmeye kolay alıştım ben, ekmek yememek mutsuz da etmiyor artık.
Canm sende cok seyler yasamssn insallah bidaha hic o acilari crkmessn canm bende bu sabah karatay usulu kahvaltmi hazrladm yiyecegm bakalm ama azck ekmek yerm sanrm zamanla o uda keaerm insallah :)

Öncelikle ismimi kullanmanda kesinlikle bir sorun yok.hatta gülümsettin beni saçlarımı çekme isteğinle :) Tüm söylediklerinde tamamen haklısın bir ileri bir geri giderek bu iş olmuyor. Baksana hala buradayım ve daha 80 nin altına düşemedim. Şimdi farkediyorum ben o zamanlar hazır değilmişim evet zayıflamak istiyordum ama gözümde o kadar büyütmüştüm ki içten içe inanmıyordum bunu yapabileceğime.vermem gereken 30 kilo vardı. Diyet yapmam gerekiyordu evet ama diyete başlıyorum dediğimde aklıma hiç gelmeyen şeyleri canım çekiyordu. Çünkü benim için diyet demek o yasak bu yasak aç kalmak demekti. Yasak olanları bir daha hiç yiyemeyeceğin hissine kapılıp sürekli kaçamak yapıyordum. Bir kere kaçamak yaptığımda ise o gün tamamen giderdi. diyeti bozdum nasılsa diyerek kalorili ne varsa yiyordum ertesi gün sabahtan başlardım tekrar. Uzun bir süre izindeydim seninle aynı hafta başladım tekrar 2 haftadır buradayım yani ama bu sefer farklı hissediyorum. Çünkü bu sefer kendime hiç yasak koymadım dengeli beslenecek herşeyi yiyecek ama miktara dikkat edeceğim. eee yasak olmayınca canımda öyle değişik değişik ağır yemekler istemiyor zaten ne yesem diye pek düşünmüyorum. Benim dayanamadığım şey tatlı ve çikolatadır onları da evden uzak tutunca sorun kalmıyor :) Birde artık şu kadar kilo vermem lazım diye düşünmüyorum o beni strese sokuyor ve kilo vermeyi gözümde büyütüyor. kısa vadeli hedeflerim var artık. İzinlli olduğum dönemde kendimi psikolojik olarak hazırladım. ayy ne çok yazmışım sanki çok kilolar vermişim gibi :) daha yeni başladım evet ama bu sefer farklı gerçekten
ınanıyorum zor gelmiyor o kadar. Neyse
arkadaşlar başınızı ağrıttım bunları ne
zamandır yazmak içimi dökmek istiyordum
şimdiye kısmetmiş :)
bizde sana inanyoruz canmcm bu sefer farkli olsun tam olsun tammmi benim icinde oyle tabiki kendimi bir duzene oturtup gitmeliym nolursa olsunda bozmamaliym :)) iyi yaptn canm icini dokmekle :)

dogru dedin canm sadece karrli olmamz gerek ve bazi seyleri degstirmek bu sekeri ekmegi yiynce hayatmzida rek degisen kilo oda varsin gelmesin artik zayflaynca eminmki zaten hic aramicaz onlari :)

kesnlikle canm katiliyorm sana ...

Uyuyalımda şu leptinimiz salgılansın artık değil mi?:KK49: İyi geceler.
ben bu ara tavuk oldm uyuyorm hemenck leptnlerm salgilaniyor oh :)

Back
X