• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlarr kaynvalidem kocamaaaan bir beyaz lahana gondermis yarisni dolma yarisini tursu yapin diyerektwn eltime dedm yapalim dedi bana utum var bende hazri cocklar uyudu yapiym diyorm bulgurlu yapcmki bende yiym bir 2 tane sizin fikirlerniz nelrdir biraz ayirip yarn salatasni yicem yogurtlu cok severim :))

Gogo alinmana uzuldum bir kac senedir beni tanidigini dusunmustum.sanirim haddimi astim.
Askolsun berilim yaa üzüldüm şimdi ben kötü manada alındım demedimki öyle anladigina gore ben yanlış anlatmisim.demek istediğim bir senedir istikrarlı gitmiyorum inişli çıkışlı zayifliycam diye kendimi kandiriyorum. Takimida yaz boyu çok salladim ilgilenemedim ondan dedim alindim diye yani payima düşen kısmını aldım yazdiklarindan.
menume gelince bugun gayet kacamaksizdi

sabah
2 dilim tam tahilli
1 yumurta
1 domates
karisik bitki cayi
1 dilim peynir

ara
1 elma
1 turk kahvesi

oglen
6 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
havuc rendesi

aksam

1 kase tarhana corbasi
1 dilim peynir
1dilim ekmek
Gayet güzel olmuş erkenmi kalktin sabah.
Kahve var gelllll nargilede var istersen yesil elmali
Ssssttt sen nargilemi iciyon bakiiim cekerim kulaklarını
O üyenin ismi de poem35di...çok iyi hatırlıyorum...
Ne hafıza var kızlar sizde o kadar yazmasaniz hatirlamazdim ben.

Gogo alinmana uzuldum bir kac senedir beni tanidigini dusunmustum.sanirim haddimi astim.
Askolsun berilim yaa üzüldüm şimdi ben kötü manada alındım demedimki öyle anladigina gore ben yanlış anlatmisim.demek istediğim bir senedir istikrarlı gitmiyorum inişli çıkışlı zayifliycam diye kendimi kandiriyorum. Takimida yaz boyu çok salladim ilgilenemedim ondan dedim alindim diye yani payima düşen kısmını aldım yazdiklarindan.
menume gelince bugun gayet kacamaksizdi

sabah
2 dilim tam tahilli
1 yumurta
1 domates
karisik bitki cayi
1 dilim peynir

ara
1 elma
1 turk kahvesi

oglen
6 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
havuc rendesi

aksam

1 kase tarhana corbasi
1 dilim peynir
1dilim ekmek
Kahve var gelllll nargilede var istersen yesil elmali
O üyenin ismi de poem35di...çok iyi hatırlıyorum...

Lahanayi incecik dogra
Sogani az yagda yada az suda kavur salca ekle uzerine lahanayi koy cok azda bulgur ekle pisir icmeye yakin az nar eksisi ekle yogurtluda guzel olur sadede.
hmm selin bunu begendii bi kisminida boyle yapaym o kdar buyukki bol bol yap :))

Bu arada isimler baya koyulaşmış ya...koyu siyah olmuş...güzelll...[/
QUOTE]evet bende cok begendim takimiiz yaxiyor ona ayrica bayilmistm zaten :)

Gogomm iyi akşamlar.tatlım dün yeme şeklini falan deyiştirmrkle ilgili bazı şeyler okudum.bence geç bile kaldın ablam.hatırlıyonmu mart ayında ikimizde 69duk ben 59oldum ama sen sadece 1kilo verdin.bence sen çoktaan bir şeyler yapmak zorundaydın.demek ki 6öyünle olmaz bu iş.bak ben 60dan 1tık düşemiyordum ama 7 takıma üye olduktan sonra karatay ve montignac diyetleri ile tanıştım ve günde 2kere yiyerek 2hafta da 58.500oldum.demek ki sen de hemen yarın bir şeyleri deyiştirmelisin ben iki öyün beslen derim kuzum...

Ben baya baya takip edilyorm yahu neyseki menulerme dikkatliyim artik fazlasyla :))
Haklisin canm tek eksigimiz bir noktadan gidemiyoruz dagilip toparliyoruz surekli bunu asmaliyiz bencede haftasonu bayram flan bunlar artk bizm menulermizi etkilememeli kendimiz icn yapmaliyz bunu bende ayni seyleri soylerm kmseyle konusamadigimi sizinle paylastm ben kmseye soyliuemedigim kilomu size rahatlikla yaziyorm yanlizligi hic sevmem ama durumumdan oturu yanlz kaliyordm ve bu bni daha da uzup icime kapayiyordu bu istahimida etkiliyordu taki buraya gelene kadar brda dertlesebildigm beni merak eden insanlar var ve ben bundan cok muyluym hepinize tesekkr ederm bunun icin berilimede hic alinmadm aksne ustme ders cikrmaya calistn kendi adima senn soylediklerinede oyle canmcm :)

Hmm masllah canm cok guzel olms menun :)

Canm nye kendibi sucliyorsunki ortada bi ynlis varsa bu hepimizin ve bunu duzelticek olanda biziz simdi bi karat verip bi harekete gecip bu durumu ortadn kaldirma zamani degilmi haydii kizlarr....

Ozur diliycek bisy yok bence canum :)

hosgeldin canm menulermle ilgili ne duaunuyorsnuz bakalimmmm :)) dogru dedin canm kaybedecek hic vakit yok bir an evvel hedeflerimize gidip o guzellgin tadini cikartalim :)

o zaman benden olsun ben iciyorm misr puskulu cayida ikram edebilirrim :)

Selincim öğünler arasında mümkünse birşey tüketmemeye çalış en azından 4,5 saat bu sayede yarım saat leptin hormonu yağları yakmış olur tatlım mesela bademi kahvaltına ekleyebilirsin
kayısıyı ise öğle yemeğinin ardından yiyebilirsin gerçi belki de diyetisyen menüsü yapıyorsundur bilemediğim için yanlış birşey söylemek istemem tatlım fakat bugünkü menün gayet güzel benimkiler sadece öneriydi:KK19: yeterli su içip birazda spor yapabiliyorsan daha ne olsun:D

Bende uzulmustum
Hasoyla geldim onlar is konusuyor bende arada iki cekiyorum

Bu arada isimler baya koyulaşmış ya...koyu siyah olmuş...güzelll...
Ne dedin simdi anlamadimki

Bana da yeşil çaaay...bu arada iyi akşamlar kardeş takımmm...
Hoşgeldin bebeğim, bende alayım bi yeşil çay bari.
Kizlarr kaynvalidem kocamaaaan bir beyaz lahana gondermis yarisni dolma yarisini tursu yapin diyerektwn eltime dedm yapalim dedi bana utum var bende hazri cocklar uyudu yapiym diyorm bulgurlu yapcmki bende yiym bir 2 tane sizin fikirlerniz nelrdir biraz ayirip yarn salatasni yicem yogurtlu cok severim :))
Bende bugun yaptım turşu icin tuzladim bekliyo birazini sardim bulgurlu ve az pirinçli ve kapuska yaptım berilin tarifine benziyo soğan zeytinyağı domates suyu lahana az tuz kaviruyorum.icine baska bisey atmadim ama.

Gogomm iyi akşamlar.tatlım dün yeme şeklini falan deyiştirmrkle ilgili bazı şeyler okudum.bence geç bile kaldın ablam.hatırlıyonmu mart ayında ikimizde 69duk ben 59oldum ama sen sadece 1kilo verdin.bence sen çoktaan bir şeyler yapmak zorundaydın.demek ki 6öyünle olmaz bu iş.bak ben 60dan 1tık düşemiyordum ama 7 takıma üye olduktan sonra karatay ve montignac diyetleri ile tanıştım ve günde 2kere yiyerek 2hafta da 58.500oldum.demek ki sen de hemen yarın bir şeyleri deyiştirmelisin ben iki öyün beslen derim kuzum...
Canm bana bira anlatrmisn bende yapmak istyorm montignac nasil bisy kratayi uzmanvetimden baya bjr kaptm ama bende 6 ogun yapiyirdm sanrm yanlis yoldaym daha dikkat etmeliym o zaman

Selincim öğünler arasında mümkünse birşey tüketmemeye çalış en azından 4,5 saat bu sayede yarım saat leptin hormonu yağları yakmış olur tatlım mesela bademi kahvaltına ekleyebilirsin
kayısıyı ise öğle yemeğinin ardından yiyebilirsin gerçi belki de diyetisyen menüsü yapıyorsundur bilemediğim için yanlış birşey söylemek istemem tatlım fakat bugünkü menün gayet güzel benimkiler sadece öneriydi:KK19: yeterli
su içip birazda spor yapabiliyorsan daha
ne olsun:D
canm aslnda benmle ilgili cok guzel bi noktaya bastn cunku ne yapsam.hangisnie uysam diye dusunuyordm ben bu sekikde baslamistm devam ediyirdm ama sanrmki yanls yaptm yarndan itibaren bende o sekilde yapiym canm diyetisyene gitmyirm canm daha fazla onerin varsa acigim ben tesekkur ettm cok :)

kayısıyı ise öğle yemeğinin ardından yiyebilirsin gerçi belki de diyetisyen menüsü yapıyorsundur bilemediğim için yanlış birşey söylemek istemem tatlım fakat bugünkü menün gayet güzel benimkiler sadece öneriydi:KK19: yeterli su içip birazda spor yapabiliyorsan daha ne olsun:D
Canm sabah oglen aksam spor ve su budr deglmi ekmek filan bunlarda nler yaptn guzel kilo vermissn cunku merak ediyorm :)

Hoşgeldin bebeğim, bende alayım bi yeşil çay bari.

Bende bugun yaptım turşu icin tuzladim bekliyo birazini sardim bulgurlu ve az pirinçli ve kapuska yaptım berilin tarifine benziyo soğan zeytinyağı domates suyu lahana az tuz kaviruyorum.icine baska bisey atmadim ama.
Hooop sanada geldi bir yesilcay :) bende oyle yapcm canm ellerine kollarna saglik :)
Selin yalanci dolma yap birde[/
QUOTE]canm kiymali flan yapiym diye dusndum esim cok yemek seciyorda belki yer diye umut ediyorm o nasil normal bildigmz dolmami

selinmehmethamza .!.:
Canm bana bira anlatrmisn bende yapmak istyorm montignac nasil bisy kratayi uzmanvetimden baya bjr kaptm ama bende 6 ogun yapiyirdm sanrm yanlis yoldaym daha dikkat etmeliym o zaman
canm aslnda benmle ilgili cok guzel bi noktaya bastn cunku ne yapsam.hangisnie uysam diye dusunuyordm ben bu sekikde baslamistm devam ediyirdm ama sanrmki yanls yaptm yarndan itibaren bende o sekilde yapiym canm diyetisyene gitmyirm canm daha fazla onerin varsa acigim ben tesekkur ettm cok :)
Montignac ın linki var diyet günlüklerinde bulup okursan daha iyi olur.o da karatay gibi ama ekmeye az musade var...yani bende ortaya karışık yapıyorum.karataydakı gibi iki öyün yiyorum ama ekmek de yiyorum.

Back
X