Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecti zaten...........
teskkur ederiz.yavrusu 29 yasinda benim yavrum sayilir

hep bir mazeret var tabiii
haydin bir kahve icek gizlarrrrrrrrrrrrr
Yapta icek bari ...

Beril dostuna gecmis bitmis olsun insallah .
Sabah bir kuru mesaj gorunce nooluuyo dedim, Endise ettim dogrusu .. Tekrar gecmis olsun .

Tarifler icinde tesekkurler .

kacamakli bisiyler yemediiin dimiiiib
Yok canım yermiyim sabah tartiyi gördüm mutlu oldum inşallah yanlış tartmamistir diye dua ediyom.
Tamam canım.
Sen süper muhteşem pamuk kalpli bir arkadassin arkadasinda seninle karsilasip tanıştığı icin çok şanslı. Canimsin..

8
Oh bi bardakta sana gelsin fistikm :)) bende gzmun onune koyuyorm 1.5 luk sisemi gordukce iciyorm canm anck oyle icebiliyorm yoksa unutuyorm havalardan canmda istemyor :))

Aynen benimde öyle.isler çok olmayinca yine iciyorumda bu ay sonu ve başlarında kafayi kasiyamiyorum bazen

Ben en çok kapiska yaparım bol acılı,çokta severim.

Menunun maşallahı var canım tebrikler

benimde 20 aylık bi kızım var ilgilenmem gerekn herkes gibi ama artık gündüz giremesem dahi gece o uyuyunca yazmaya karar verdin sende öyle yaoabilirsin belji tatlım

masallah.lahana güzel olmuş.keske bende lasaydim bugün pazardan.pazara gittim bugün daha dogrusu her salu genelde gidiyorum ama çok büyük geldi lahanalar almadim.bruksel aldim ufak ufak tilar.

Begüm orda mısın nasılsın sende görünmedin bugün.
Bugun 1 2 kere girmeyu denedim sekereler ama bi türlü olmadi.anca kiz uyudu oku oju forum masallah bitmedi de anca yazitorum daha

Bu arada beril arkadasina gecmus olsun,ayrıca senin gibi bir arkadasi oldugu icin cok sansli.bi telefon yanindasin ne kadar güzel.

Akşam yaptığım salatam kızlar turpotu salatası. Hafif haşlayıp zeytinyağı limon sarımsak karabiberle sos yaptım üstüne ekşi nar ve 3 ceviz nasıl ama

Eklentiler

• 20141104_180754.webp
    388,8 KB · Görüntüleme: 102
Menumude yazayim unutmadan )
Sabah;1 dilim ekmek.yumurta.az peynir.sekersi4z cay
Ara.2 mandalina
Oglen.5 kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara.1 kucuk yagsiz tost
Ara.1 bardak ayran
Ara.1 elma
Aksam.2 kepçe corba.5 kasik z.y ispanak

2 litre su

Akşam yaptığım salatam kızlar turpotu salatası. Hafif haşlayıp zeytinyağı limon sarımsak karabiberle sos yaptım üstüne ekşi nar ve 3 ceviz nasıl ama
Biz bunu hi balik restoraninda sicak ot olarak yiyoruz..yani bu diye tahmin ediyorum.baska bi adida hardal mi bunun canim?

cumaya atak yap be tatlim ne olur
sgl bir tanem ama ben senin kadar yumusak degilim arada bir mayayi bozuyom biliyorsun ya

cok degil kendimiz icin birsey yapiyoruz
kumarimiz yok
kahveye gitmiyoz
kari kiz ayagimiz yok
e kk da olmasin mi be yaw
Bu arada beril arkadasina gecmus olsun,ayrıca senin gibi bir arkadasi oldugu icin cok sansli.bi telefon yanindasin ne kadar güzel.
sagolun kizlar hepinize tsk
turpotu ne hic duymadim resim varmi belki adini baska biliyorumdur ama merak ettim
kiz bir yerim sisecek diyecem ama sisecek bir yerde kalmadiki
Bi yeşil cay yapayım bende kendime isteyen ????
kahve
kahve
kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…