gecti zaten...........canm uzucu ve yorucu bir gun olmus gercekten ama ne mutluki basarili gecmis ameliyati senn gibi bir arkadasi oldugu icinde cok ama cok sansli kostn yetistin yavurusuna bakiyorsun cok sevap kazandin sen canm ins arkadasnda en kisa zamanda tiparlar o hikayeyide merakla bekliyorm canm:) bu kotu gunler sizin icin tez vakitte gitsin insallah rabbm daha beterinden korusun hepimizi...
yazarim birgun bizde cok hastane hikaysi var hem komuk hem aciÇok geçmiş olsun canım benim. Allah tüm hastalara şifa versin. tanışma hikayenizi de merakla bekliyorum...
hepiniz arazi olmusunuz bugunBegüm orda mısın nasılsın sende görünmedin bugün.
sen cok iyi birisingecti zaten...........
teskkur ederiz.yavrusu 29 yasinda benim yavrum sayilir
ben bi geldim bi gittim canm evin isi bitmiyrki simdide dag gibi utu yapiyorm daha spor yapicam cay icicem :)hepiniz arazi olmusunuz bugun
hayirdir toplu haldemi kactiniz takimdan kacak gelinler
Begüm altta görünüyordu şimdi yok açık kalmış herhalde. Ben buralardaydim :)hepiniz arazi olmusunuz bugun
hayirdir toplu haldemi kactiniz takimdan kacak gelinler
ben misir puskulu cayi icicem canm haninsana kahve yoktuuu :)hep bir mazeret var tabiii
haydin bir kahve icek gizlarrrrrrrrrrrrr
Yapta icek bari ...hep bir mazeret var tabiii
haydin bir kahve icek gizlarrrrrrrrrrrrr
Yok canım yermiyim sabah tartiyi gördüm mutlu oldum inşallah yanlış tartmamistir diye dua ediyom.kacamakli bisiyler yemediiin dimiiiib
Tamam canım.tek kelimeyle süpersin ben sikildim ama son zamanlarda sana süpersin dmekten
keske bildirim yapsaydin hatta az birazda eksi olarak bildirim yapsaydinda takim olarak zarar gormeseydik neyse.seyfo kararina saygi duyuyorum ama umarim burdan ayrilsanda diyetinden ve hedeflerinden ayrilmamissindir.ayrica canim yanlis anlama ama bizlerinde cocuklari ve esleri var.
yolu kisaltmak icin radikal kararlarinizi hayata gecirmenizi bekliyorum
degilim abenim hemde hic iyi degilim anlatirim
yazarim canim benim merak ettigin icin sevindim ya ne yalan soyleyim
sen abeni iyi taniyon abende beni iyi taniyor anlasilan
istemek basarmanin yarisidir.kadin fettandir, kadin cin fikirlidir, kadin yeri gelir 40 nefsine hakim olup tek nefisli leri dize getirir.sen dalgami geciyon sekerim kadin istemeye görsün olmazi oldurur.sanirim seyfoda bir mola vermek istedi.
ne guzel bir haber ustune guzel bir menu kaymakli kadayif gibi oldu
izinli yazilmasini istemiyorum gogocum.kendini dusunmeyeni sen niye dusunuyorsunki.ayrildi yaz.
aynen katiliyorum.kiz damla sen gitgide banami benziyon.bir an kendi yazim sandim tatlim
ask olsun ya 4 sayfami ilerlettiniz burayi.küstüm okunacak cemkirecek stres atacak birseyler yazamisiniz
canim bugun yogun ve berbat bir gun gecirdim.arada sizi okudum ama yazamadim
yok canim gitmedi ben firariydim bugun
ay bune merak simaracam simdi
veremedim herkezden özür
bombok hatta aksam kuru fasulye yenmis turunden
afiyet olsun tosunlarima
hosgelmissin gelirkende yine bizi aydinlatmissin sagol canim
Sen süper muhteşem pamuk kalpli bir arkadassin arkadasinda seninle karsilasip tanıştığı icin çok şanslı. Canimsin..kizlar hastanede biriyle tanismistim ar4 kusur ayimiz beraber gecmisti ben ciktigimda o hala ordaydi gecen hafta bana ameliyat ihtimalim var demisti ama megerse gununu bildigi halde bana soylememis.sabah dr.u bugun ameliyat olacagini soylemis.kizi sabah aradi gülperinin kötü oldugunu soyledi hemen oraya gittim yolda bir ara aklima geldiniz bir gunaydin yazdim anca.neyse ameliyata girmeden yetistim.su memisleri sonkez elletmeden aldirtmam diye sirnastim.benim eksiklikler icin ecik dalga gectim velhasil gulustuk ve onu en azindan biraz daha iyi ameliyata gönderdim.bu sefer cikmasini bekle gögsü alindi narkozu bekle derken bu saat oldu.o dalginlikla kizida orda unutmusum sonra hasanla geri gittik gulperi uyuyordu kizinida aldim geldim.kisaca böyle
gulperi tanistimiz günü anlatmam lazim size birgun.
Oh bi bardakta sana gelsin fistikm :)) bende gzmun onune koyuyorm 1.5 luk sisemi gordukce iciyorm canm anck oyle icebiliyorm yoksa unutuyorm havalardan canmda istemyor :))
Kizlarr kaynvalidem kocamaaaan bir beyaz lahana gondermis yarisni dolma yarisini tursu yapin diyerektwn eltime dedm yapalim dedi bana utum var bende hazri cocklar uyudu yapiym diyorm bulgurlu yapcmki bende yiym bir 2 tane sizin fikirlerniz nelrdir biraz ayirip yarn salatasni yicem yogurtlu cok severim :))
Günaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.
günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
Dünkü menümü yazayım nazar değmesin bugün tartı mutlu etti beni
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 tk reçel salatalık
Öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık kapuska 4 kaşık bulgur pilavı 1 parça tavuk ızgara
Ara 1 avuç kavrulmamış fıstık
Akşam 1 kepçe çorba 6 tane lahana sarması Yeşil salata
Su 3 lt
Spor yok ev işi falan yaptım baya ayakta kaldım.
Bugun 1 2 kere girmeyu denedim sekereler ama bi türlü olmadi.anca kiz uyudu oku oju forum masallah bitmedi de anca yazitorum dahaBegüm orda mısın nasılsın sende görünmedin bugün.
Biz bunu hi balik restoraninda sicak ot olarak yiyoruz..yani bu diye tahmin ediyorum.baska bi adida hardal mi bunun canim?Akşam yaptığım salatam kızlar turpotu salatası. Hafif haşlayıp zeytinyağı limon sarımsak karabiberle sos yaptım üstüne ekşi nar ve 3 ceviz nasıl ama
Akşam yeşil çay uykusuzluk yapıyor canım gündüz içmeye çalış.Bi yeşil cay yapayım bende kendime isteyen ????
Akşam yeşil çay uykusuzluk yapıyor canım gündüz içmeye çalış.
cumaya atak yap be tatlim ne olurYok canım yermiyim sabah tartiyi gördüm mutlu oldum inşallah yanlış tartmamistir diye dua ediyom.
Tamam canım.
Sen süper muhteşem pamuk kalpli bir arkadassin arkadasinda seninle karsilasip tanıştığı icin çok şanslı. Canimsin..
cok degil kendimiz icin birsey yapiyoruz8
Aynen benimde öyle.isler çok olmayinca yine iciyorumda bu ay sonu ve başlarında kafayi kasiyamiyorum bazen
Ben en çok kapiska yaparım bol acılı,çokta severim.
Menunun maşallahı var canım tebrikler
benimde 20 aylık bi kızım var ilgilenmem gerekn herkes gibi ama artık gündüz giremesem dahi gece o uyuyunca yazmaya karar verdin sende öyle yaoabilirsin belji tatlım
masallah.lahana güzel olmuş.keske bende lasaydim bugün pazardan.pazara gittim bugün daha dogrusu her salu genelde gidiyorum ama çok büyük geldi lahanalar almadim.bruksel aldim ufak ufak tilar.
Bugun 1 2 kere girmeyu denedim sekereler ama bi türlü olmadi.anca kiz uyudu oku oju forum masallah bitmedi de anca yazitorum daha
sagolun kizlar hepinize tskBu arada beril arkadasina gecmus olsun,ayrıca senin gibi bir arkadasi oldugu icin cok sansli.bi telefon yanindasin ne kadar güzel.
turpotu ne hic duymadim resim varmi belki adini baska biliyorumdur ama merak ettimAkşam yaptığım salatam kızlar turpotu salatası. Hafif haşlayıp zeytinyağı limon sarımsak karabiberle sos yaptım üstüne ekşi nar ve 3 ceviz nasıl ama
kahveBi yeşil cay yapayım bende kendime isteyen ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?