Sağol canımcım.afiyet olsun güzel menü masumcuk
Sen daha iyi bilirsin tabi ki canım kalmanı isterdim ben kendi adıma. Belki bir süre sonra tekrar gelirsin. Biraz dinlen.günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
Aynen her kaçamak bizi bir adım geriye götürüyor maalesef yolumuzu uzatıyor.ben yazilari okudum canm sindirdim bir guzel yarna hazirim sanrm benm icin cok iyi oldu bu :)
Canm sende cok seyler yasamssn insallah bidaha hic o acilari crkmessn canm bende bu sabah karatay usulu kahvaltmi hazrladm yiyecegm bakalm ama azck ekmek yerm sanrm zamanla o uda keaerm insallah :)
bizde sana inanyoruz canmcm bu sefer farkli olsun tam olsun tammmi benim icinde oyle tabiki kendimi bir duzene oturtup gitmeliym nolursa olsunda bozmamaliym :)) iyi yaptn canm icini dokmekle :)
canm oldumu simdi ama neyse sen daha iyisini bilirsin tabiki dikkat et kendinegünaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
iyimisin beril ?Gunaydin
noldu canm bir siikntimi variyimisin beril ?
Günaydın canım tabikide çıtır olalım yaa 40 yastada çıtır oluruz yaaTamam son kaptan. Sözünden dönenolsun.
Günaydın Goncacım. Ben artık çıtır olmam da neyse sağlık için.
Düzenli güzel olmuş menünGünaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.
E berilin sadece soğuk bir günaydın demesi garip de ondan sormuş kesin...benim ablam çok dikkatlidirnoldu canm bir siikntimi var
E berilin sadece soğuk bir günaydın demesi garip de ondan sormuş kesin...benim ablam çok dikkatlidir
bu arada günaydın kardeş takım...güzel kararlar alınmış .bence berilin o mesajından sonra zaten kararı sabut olmayanlar kendine güveni olmayanlar izne çıksa daha iyi...
Ayrılmak nerden çıktı şimdi canım hepimizin az vakti ama gunde bikaç mesaj yazamiycak kadar yokmu zamanın. Istersen izinli yazayım geri gelmek istersen daha kolay olur ama diyeti bırakma sakın.günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
Günaydın canım hoşgeldin. Herkes kendi kararını verecek artık kimseye zorla bişey yaptiramayiz canım.E berilin sadece soğuk bir günaydın demesi garip de ondan sormuş kesin...benim ablam çok dikkatlidir
bu arada günaydın kardeş takım...güzel kararlar alınmış .bence berilin o mesajından sonra zaten kararı sabut olmayanlar kendine güveni olmayanlar izne çıksa daha iyi...
demekki lahana sana kilo verdiriyor gogogum .. daha sık yiyebilirsin . afiyet olsun ..Dünkü menümü yazayım nazar değmesin bugün tartı mutlu etti beni
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 tk reçel salatalık
Öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık kapuska 4 kaşık bulgur pilavı 1 parça tavuk ızgara
Ara 1 avuç kavrulmamış fıstık
Akşam 1 kepçe çorba 6 tane lahana sarması Yeşil salata
Su 3 lt
Spor yok ev işi falan yaptım baya ayakta kaldım.
Gunaydn kardws takim geldiniz takimimizi senlendirdiniz kizlar :))artık beni baya tanıyorsun damla .
beriln işi çıkmıştır ya gezmeye diyelim
cok dogru soyledin cnm benmde 2 afacanm var butn gun mutfak temizlik hic oturdugm yok butun gun aksm cocuklari uyutup esim gelene kdar buraya kosuyorm sonra esimi uyutup yne geliyorumseyfocum kararın kesinmi .. bak hepimizde buralardayız hepimizde yogunuz .. tüm vaktini buraya ver demiyor kimse .takım kurallarınız ne ise yani 5 mesajmı . günlük senin 15 dk alır ...bilemedin yarım saat olsun .. kendine ayıracagın yarım saati çok görme bencearkadaşlarında seni ona göre idare eder. ... önemli olan senin kilo vermeyi istemen
Belkide doğrudur ne zamandır yememistim kilo verceksem hergün yerim bendemekki lahana sana kilo verdiriyor gogogum .. daha sık yiyebilirsin . afiyet olsun ..
bizim takımdada bir arkadaşımız var . lahana çorbası yapıyor ama bildiginiz gibi değil .. sebzede katıyor bazı ögünlerinde tükeyiyor .. kendisi etkisini gördügünü söylüyor ...
Bugün yaparsın canım bak belkide 3 öğün iyi olur bi dene ben çalışırken 2 öğün yapamam illa öğlen bişeyler yemem lazım ama araları kaldiricam daha iyi oldu böyle.Kizlar aramzda.kalsin dun sozde lahanayi halledicektm buraya girdm kaldm sonra esim kalfi lahana bugne kaldi bugn yapacagm.aksm icnde berilin tarifini yapmayi dusunuyorm kendime yanna tavuklu bisy yapabilirm sanrm daha tam kararlastrmadm 2ogun yicem cunku oyuzden hersyden doyurucu yicm gunduz meyve ve ayranla gecirmeyi dusunuyorm :)
evet canm arkadasmzin paylastigi yaziyi okudukca daha bi istek geldi bakalim neler olucak :)Belkide doğrudur ne zamandır yememistim kilo verceksem hergün yerim ben
Bugün yaparsın canım bak belkide 3 öğün iyi olur bi dene ben çalışırken 2 öğün yapamam illa öğlen bişeyler yemem lazım ama araları kaldiricam daha iyi oldu böyle.
Evet ben de aynen..hani beril yazmış ya çocuğa bekle diyoruz,kocayı ihmal ediyoruz aynı ben 2dakka bekle şunu da yazıp geliyorum diye.ama önemli olan buraua gelmeyi istiyorsak geliriz anacım.ben valtim yok diyenlere inanmıyorum.sadece istemiyor o kadarGunaydn kardws takim geldiniz takimimizi senlendirdiniz kizlar :))
cok dogru soyledin cnm benmde 2 afacanm var butn gun mutfak temizlik hic oturdugm yok butun gun aksm cocuklari uyutup esim gelene kdar buraya kosuyorm sonra esimi uyutup yne geliyorum
Menün de yürüyüşün d e güzel canım.Günaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.
günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
Menün güzel canım. Bugün çok ayrıntıya giremiyorum. Yoğun bir gündeyim yine.Dünkü menümü yazayım nazar değmesin bugün tartı mutlu etti beni
Su 3 lt
Menü güzel canım.. inşallah bundan sonra tartı hep güldürur yüzünü :)Dünkü menümü yazayım nazar değmesin bugün tartı mutlu etti beni
Su 3 lt
Canım erken kalkıyorsan 3 öğün yap bence 2 öğün zor olabilir.Kizlar aramzda.kalsin dun sozde lahanayi halledicektm buraya girdm kaldm sonra esim kalfi lahana bugne kaldi bugn yapacagm.aksm icnde berilin tarifini yapmayi dusunuyorm kendime yanna tavuklu bisy yapabilirm sanrm daha tam kararlastrmadm 2ogun yicem cunku oyuzden hersyden doyurucu yicm gunduz meyve ve ayranla gecirmeyi dusunuyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?