Ben cumayi bekliyorm canm :)Tartiyla araniz nasil
olsun oda bi can olmus artk evde ne guzel :)Bunu esim almisti bakimi. Zor ama can elif ona kardes diyo bazen döver karisik iste
Ay canm hic gulcegm yoktu tabi aslnda zor bisy ama bi tedavisi filan yokmu cekicekmisin bunu boyle hepKızlar ben yatıyorum. Sabah 6.30'da kalkıyorum ve 7 saat uyumazsam kendime gelemiyorum. Zaten çok kalitesiz bir uykum var. Burnumdan dolayı ağızdan nefes alıyorum ve gece çok kalkıp su içiyorum. Eskiden elma yerdim
ağzımın acılığı geçsin diye. Sabah kalktığımda elma çekirdekleri yanımdauyanırdım.
Taamm canm elimzden geleni yapacagz insallah :)Gündüz sik buda degilim bos kalmasin burasi lütfen
insllh canm guzel dileklerin icin tesekkr ederiz :)İyi akşamlar şekerlerrr selincim berilcim evleriniz harika sağlıkla mutlulukla oturun inşşPrensesin Elifi de köpüşünü de ekrandan mıncıkladım haberin olsun
Aebenin özlü sözüne bayıldımmmm cuk oturmuş
tamm canm benm ufaklk tam yaticam uyandi onu uyurym bende leptinlerme gidecegm :)) hayrli geceler canm :)Benim leptin saati geçiyor size iyi sohbetler tatlı rüyalarberilim kediotu iyi gelmiştir inş tatlım
vay vay vay iltifatlar iltifatlarKedi otunu bilmiyomda sen bana cok iyi geliyorsun
ruyanda bizii gor canm iyi geceler :)
Oyyy canımsınnntşk ederim
bitanemmmmcici bakın kendinize
yarın görüşürüz nasipse
Evet tarçınlı süt iç hem de. Anında iştahın söner.[/QUOTE
gezmedeyim
1500 yapınca kilon sabitmi kalicak verecekmisin. Menün güzel pilavdada tatlı kadar şeker vardır değişim olmuş.Yaa herkes gitmiş. Geç kaldım. İşten biraz geç çıkınca düzenim altüst oluyor.
Menümü yazıp yatıyorum. Sabah vaktim olmuyor pek.
07.30: 4 zeytin, yarım dilim beyaz peynir, yeşillik, 2 ceviz, 1 haşlanmış yumurta
12.30: 1 tabak et sote, yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim tel kadayıflı muhallebi (arazide çok üşüdüm, ancak bu kadar frenleyebildim, menüdeki pilavı da yemedim).
15.30: 1 küçük elma
19.00: 2 küçük yağsız pirzola, 6 kaşık pırasa yemeği, 2 kaşık yoğurt, yeşillik, 2 kaşık aşure
1350 kalori, 1,8 litre su, 15 dakika yürüyüş, 20 dakika pilates
Diyetisyende bazal metabolizma için günlük 1515 kalori ihtiyacım çıktı. Hareket durumuma göre de + eklenecek. İlk gittiğimde metabolizma yaşım 45 iken şimdi 40 çıktı. Yaşımdan 1 yaş aşağıda.
Yime sakın çok zararlı ama yağsız tuzsuzsa 1 avuç al yinedePatlamis misir var suan önümde kizlarrrrr
Ben isterdim ama çok sebep var kızımdan önce cok sorun yaşadık 3 defa kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi aynı şeyleri yasarsam diye korkuyorum. Bakacak kimsede yok bakiciya emanet edemem ne bileyim işte eşim kesinlikle istemiyo onun yardımı olmadan olmaz. Ama nasip yinede herşeyin hayırlısı.Pişman olursun sonra. Herkesin en az 1 kardeşe ihtiyacı var. Yıllar önce doktora danışman hocam tezim için geldiğinde doğuma yakındım. "Keşke hiç çocuk yapmasaydın, ama yaptın 2. mecbur yapacaksın yoksa çocuğuna haksızlık etmiş olursun" demişti. Ordan zihnime yer etti ve 32 yaşındayken kızım oldu. 38 yaşındayken göğsümdeki bir problemden dolayı doktor 3.'yü tavsiye etti, düşündüm de ama kilo veremedim ve dizim çok kötüydü. Vazgeçtim.
Biz iyiyiz 400 gr gitmiş ama ben mutluyum.Tartiyla araniz nasil
1500 yapınca kilon sabitmi kalicak verecekmisin. Menün güzel pilavdada tatlı kadar şeker vardır değişim olmuş.
Yime sakın çok zararlı ama yağsız tuzsuzsa 1 avuç al yinede
Ben isterdim ama çok sebep var kızımdan önce cok sorun yaşadık 3 defa kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi aynı şeyleri yasarsam diye korkuyorum. Bakacak kimsede yok bakiciya emanet edemem ne bileyim işte eşim kesinlikle istemiyo onun yardımı olmadan olmaz. Ama nasip yinede herşeyin hayırlısı.
Biz iyiyiz 400 gr gitmiş ama ben mutluyum.
Gunaydin. Telden acik gorunuyor Canim..Berilim gunaydin asagidasin ama ses soluk yok .. Bugun gun nasil senin icin ?
Kiz yoksam sen terazi Burcumusun ?
Swetim ozlu sozler cok bende o anki ruh halime gore dokulur . Siirlerimde vardi topik acmistim zamaninda ama coktandir bu yonde kalem elime almadim
Bagetler derisizdir diyorumGünaydın kızlar Menüm
Sabah
4 kaşık müsli+yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak semizotu yemeği +2 sarma+ayran
Akşam
2 tavuk baget+4 kaşık bulgur pilavı+2 kase yoğurtlu semizotu (birazcık abarttım galiba)+yeşillik
Su 3 lt
Spor 30dk yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?