Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tartiyla araniz nasil
Ben cumayi bekliyorm canm :)
Bunu esim almisti bakimi. Zor ama can elif ona kardes diyo bazen döver karisik iste
olsun oda bi can olmus artk evde ne guzel :)

Ay canm hic gulcegm yoktu tabi aslnda zor bisy ama bi tedavisi filan yokmu cekicekmisin bunu boyle hep
Gündüz sik buda degilim bos kalmasin burasi lütfen
Taamm canm elimzden geleni yapacagz insallah :)
insllh canm guzel dileklerin icin tesekkr ederiz :)

Benim leptin saati geçiyor size iyi sohbetler tatlı rüyalar berilim kediotu iyi gelmiştir inş tatlım
tamm canm benm ufaklk tam yaticam uyandi onu uyurym bende leptinlerme gidecegm :)) hayrli geceler canm :)

Kedi otunu bilmiyomda sen bana cok iyi geliyorsun
vay vay vay iltifatlar iltifatlar

Oyyy canımsınnn tşk ederim
bitanemmmm cici bakın kendinize
yarın görüşürüz nasipse
ruyanda bizii gor canm iyi geceler :)

bn bide biliyorm sozde unutmusm :) cay su flan artk bastrmaya calis kuzn napcksn :/

1500 yapınca kilon sabitmi kalicak verecekmisin. Menün güzel pilavdada tatlı kadar şeker vardır değişim olmuş.
Patlamis misir var suan önümde kizlarrrrr
Yime sakın çok zararlı ama yağsız tuzsuzsa 1 avuç al yinede
Ben isterdim ama çok sebep var kızımdan önce cok sorun yaşadık 3 defa kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi aynı şeyleri yasarsam diye korkuyorum. Bakacak kimsede yok bakiciya emanet edemem ne bileyim işte eşim kesinlikle istemiyo onun yardımı olmadan olmaz. Ama nasip yinede herşeyin hayırlısı.
Tartiyla araniz nasil
Biz iyiyiz 400 gr gitmiş ama ben mutluyum.

Yidim birazcik.kek böreğe hayir dedim ama misira elim gitti az valla ;((

raporum

sabah
1puaca

oglen
5 kofte
1 kasik pilav
3 kasik salata
yeşillik

ara sade turk kahvesi
1 elma

aksam

1 kase cacık
4 nugget

Berilim gunaydin asagidasin ama ses soluk yok .. Bugun gun nasil senin icin ?
Kiz yoksam sen terazi Burcumusun ?
Swetim ozlu sozler cok bende o anki ruh halime gore dokulur . Siirlerimde vardi topik acmistim zamaninda ama coktandir bu yonde kalem elime almadim

Gunaydin. Telden acik gorunuyor Canim..
Bugunku gezi planim soyle
Once hastaneye fatmayi goturecem
Ordan aksam icin cicek yaptiracam
Eve gelip PASTA borekkkkkk yapacam
Kuaföre gidecem
6 da elif hanimin veli toplantisina gidecem
Donuste fatmayi hastanneden alacam
Onunla migrosa ugrayacam
Sonra Eve gelecem sonrasini bilemiyom
Mart dogumluyum ama aslinda kocum babam dogdugum ayi bilemeyince memurnkac aylik demis oda Tarif etmis sanirim.memurda Mart ayini yazmis.aslinda nisanmisim.koc kadiniyim ozellik olarak.
Ahhhh abenim evde kurtlaniyom ya.onceden evde temizlik vs... Vardi yine kaluyordum simdi onlarida yapmiyom bir yemek isim var o Kadar.
Cumaya abenden inciler bekliyorum o zaman

Brde su selin varya mutfagini ekledi bende kiskandim ekledim belki o zaman asagidaydimda seni gormedim.

Günaydın kızlar Menüm
Sabah
4 kaşık müsli+yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak semizotu yemeği +2 sarma+ayran
Akşam
2 tavuk baget+4 kaşık bulgur pilavı+2 kase yoğurtlu semizotu (birazcık abarttım galiba)+yeşillik
Su 3 lt
Spor 30dk yürüyüş.

Bagetler derisizdir diyorum
Ama guzel olmus afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…