Evet canım derisizdi sağolasın :)Bagetler derisizdir diyorum
Ama guzel olmus afiyet olsun
Tamamdır birde ağır spor yoktu galiba değil mi yanlışmı hatırlıyorumKizlar bugun
Tursudan
Pilavdan
Tuzdan
Baharattan
Tatlidan
Uzak duruyoruz.vucut su tutup tarti sizi yarin uzmesin
Teşekkür ederiz şekerim evet selinin evi daha renkli daha kokoş ben senin evide öyle bekliyordum ama değilmiş :) senin evinde çok şık.Selinin evi cok renkli degilmi
Benimkide siyah beyaz
Sagol Canim Eve gelmediniz, evi size getirdik
Annem benim evi niye öyle bekliyordunkiTeşekkür ederiz şekerim evet selinin evi daha renkli daha kokoş ben senin evide öyle bekliyordum ama değilmiş :) senin evinde çok şık.
Ay ben bu mesaji kacirmisimmmmmKızlar ben hala regl olmadım inatla test yapmıyordum dün eşim almış yaptım sonuç pozitif inanamadım. Bugün de aile hekimime gidip kan testi vericem. Hiç beklemiyordum böyle birşeyi resmen şok oldum. Ne yapıcam şimdi ben yaa off.
Sen diyorsun ya kokoşum kokoşum evinde öyledir diye düşünmüştüm gayet spormuş evin :)Annem benim evi niye öyle bekliyordunki
Beni nasil dusunuyon
Doğurucam da bu kilolarla ne yapıcam 100 kiloya çıkarım kesin. Kan testini yaptırayımda iyice emin olayım. haber veririm size.Ay ben bu mesaji kacirmisimmmmm
Ne guzellll
Ne yapacan Canim doguracaksin tabikiiii
Ay banada Haber ver sonucu
olsn canm yne en masumu oydu sanrm :))Yidim birazcik.kek böreğe hayir dedim ama misira elimgeliyiraz valla ;((
Canm supersn ya biz fosur fosur uyurken aen kosularda vallahi kiskandm :)kizlar spordan geldim 1bucuk saat yurudum öldüm valla üşümekten .ada cayi iccem simdi
evet canm super iyi geliyorsutlu tarcin bizim istahimizi da kapatir miii
canm gozume batan sey pogacaydi cok yagli oluyorlar vercekten ona dikkat etsen yetr bence :)raporum
sabah
1puaca
oglen
5 kofte
1 kasik pilav
3 kasik salata
yeşillik
ara sade turk kahvesi
1 elma
aksam
1 kase cacık
4 nugget
gunyadnn cannm hosgeldin :)Gunaydin karrrdes takimcim ....
O zaman bizde isteriiiz bende cok severm siir okumayi :)Berilim gunaydin asagidasin ama ses soluk yok .. Bugun gun nasil senin icin ?
Kiz yoksam sen terazi Burcumusun ?
Swetim ozlu sozler cok bende o anki ruh halime gore dokulur . Siirlerimde vardi topik acmistim zamaninda ama coktandir bu yonde kalem elime almadim
Canm sadelik mutfafndada hakim cok guzel gule gule kullan davlumbazn cok hosuma gitti bende tasinirsam oyle istyorm memnunmusn canm ..
Super tatlm cok guzel beyaz demek huzur demek :))Selin buda mutfagim Canim
Canm pasta borekler niye OKULAMi misafirinmi gelicek yoksam ohh saclarda yapiliyor Size evimide gostereym istedim canm benm baktm konu yok kimse yok :))Gunaydin. Telden acik gorunuyor Canim..
Bugunku gezi planim soyle
Once hastaneye fatmayi goturecem
Ordan aksam icin cicek yaptiracam
Eve gelip PASTA borekkkkkk yapacam
Kuaföre gidecem
6 da elif hanimin veli toplantisina gidecem
Donuste fatmayi hastanneden alacam
Onunla migrosa ugrayacam
Sonra Eve gelecem sonrasini bilemiyom
Mart dogumluyum ama aslinda kocum babam dogdugum ayi bilemeyince memurnkac aylik demis oda Tarif etmis sanirim.memurda Mart ayini yazmis.aslinda nisanmisim.koc kadiniyim ozellik olarak.
Ahhhh abenim evde kurtlaniyom ya.onceden evde temizlik vs... Vardi yine kaluyordum simdi onlarida yapmiyom bir yemek isim var o Kadar.
Cumaya abenden inciler bekliyorum o zaman
Brde su selin varya mutfagini ekledi bende kiskandim ekledim belki o zaman asagidaydimda seni gormedim.
canm guzel menun ben begendim sahsen :) afiyet olsn :)Günaydın kızlar Menüm
Sabah
4 kaşık müsli+yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak semizotu yemeği +2 sarma+ayran
Akşam
2 tavuk baget+4 kaşık bulgur pilavı+2 kase yoğurtlu semizotu (birazcık abarttım galiba)+yeşillik
Su 3 lt
Spor 30dk yürüyüş.
Evimde gelemem ben Suse püse renge bogulurum kizSen diyorsun ya kokoşum kokoşum evinde öyledir diye düşünmüştüm gayet spormuş evin :)
Doğurucam da bu kilolarla ne yapıcam 100 kiloya çıkarım kesin. Kan testini yaptırayımda iyice emin olayım. haber veririm size.
Cokkk memnunumolsn canm yne en masumu oydu sanrm :))
Canm supersn ya biz fosur fosur uyurken aen kosularda vallahi kiskandm :)
evet canm super iyi geliyor
canm gozume batan sey pogacaydi cok yagli oluyorlar vercekten ona dikkat etsen yetr bence :)
gunyadnn cannm hosgeldin :)
O zaman bizde isteriiiz bende cok severm siir okumayi :)
Canm sadelik mutfafndada hakim cok guzel gule gule kullan davlumbazn cok hosuma gitti bende tasinirsam oyle istyorm memnunmusn canm ..
Super tatlm cok guzel beyaz demek huzur demek :))
Canm pasta borekler niye OKULAMi misafirinmi gelicek yoksam ohh saclarda yapiliyor Size evimide gostereym istedim canm benm baktm konu yok kimse yok :))
canm guzel menun ben begendim sahsen :) afiyet olsn :)
Selin Okula götürecem CanimCokkk memnunum
Benim tezgahla fayans dikkatini cektimi
tesekkur ederiz canm benm :)Beril, Selin evleriniz çok güzel mutlulukla huzurla oturun.
kotumu ddurmus yoksa canm bazen benide yoeuyor renskler ama sevyorm oturma odam.benmde siyah beyaz orayida bugun atarim size :)Selinin evi cok renkli degilmi
Benimkide siyah beyaz
Sagol Canim Eve gelmediniz, evi size getirdik
ayy canm sok sok sok tebrik edermm simdidenn bizim takmada bebis geliyor desennee ay cok sevindm ama sen ynede kan ver sonucuda hemen bize yaz ben meraktan catlarmm ayy cok sevndmmmm :))Kızlar ben hala regl olmadım inatla test yapmıyordum dün eşim almış yaptım sonuç pozitif inanamadım. Bugün de aile hekimime gidip kan testi vericem. Hiç beklemiyordum böyle birşeyi resmen şok oldum. Ne yapıcam şimdi ben yaa off.
baktm canm yesil duz renk super duruyor ama :)Cokkk memnunum
Benim tezgahla fayans dikkatini cektimi
tamm canm bekliyorz bende kahvalti hala yapamadm inanki buraya girdim kaldm :)Danışanım geldi birazdan gelirim ben.
cok incesin canm onlar yesin sen yeme olurmu :)Selin Okula götürecem Canim
Bazi velilerle Biz tanismiyoruz.okul yonetimindeki cogu kisiyide tanimisorum.bir siklik yapmak istiyorum
ayyy ben simdi korktm napaym sileymmi silinrmi resmlerKiz Biz evleri gosterdikte benimki
diyor yapmayin resimleri alip kullanirlar
hirsiz dadandirirsiniz diyor
Teskkr ederz canm haff bir gun olsn insallah :)Günaydın şekerlerrrson gün cıslardan uzak durun
Aebencim ne güzel ilk fırsatta bakacağım şiirlerine berilcim bugün trafiğin yoğunmuş kolay gelsin kuzum
mutfağın da süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?