Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pişman olursun sonra. Herkesin en az 1 kardeşe ihtiyacı var. Yıllar önce doktora danışman hocam tezim için geldiğinde doğuma yakındım. "Keşke hiç çocuk yapmasaydın, ama yaptın 2. mecbur yapacaksın yoksa çocuğuna haksızlık etmiş olursun" demişti. Ordan zihnime yer etti ve 32 yaşındayken kızım oldu. 38 yaşındayken göğsümdeki bir problemden dolayı doktor 3.'yü tavsiye etti, düşündüm de ama kilo veremedim ve dizim çok kötüydü. Vazgeçtim.

Supersn canm bu hizla dahada asgya iniceksin eminm
:) mennde gyt guzel gozkuyor bence :)

Evlerinizde gule gule saglikla oturun canlar :)
Teskkur ederiz canm
Patlamis misir var suan önümde kizlarrrrr
Sakin canm sut ic bi bardakhe ne dersin :)

Bizde iki kiz kardesiz aramizda 9 yas var oda benm zorlamamla oldu yoksa dusunmuyorlardi ama yek basna cok kotu canm o geldi hersey degisti :)

Kızlar ben yatıyorum. Sabah 6.30'da kalkıyorum ve 7 saat uyumazsam kendime gelemiyorum. Zaten çok kalitesiz bir uykum var. Burnumdan dolayı ağızdan nefes alıyorum ve gece çok kalkıp su içiyorum. Eskiden elma yerdim
ağzımın acılığı geçsin diye. Sabah kalktığımda elma çekirdekleri yanımdauyanırdım.

Tartiyla araniz nasil
Yatamadım tartı lafı üzerine. Diyetisyende tok karnına gittiğim için 65 çıktım. Benim tartı sabah aç karnına 63,2 tarttı.

Bunu esim almisti bakimi. Zor ama can elif ona kardes diyo bazen döver karisik iste
Bazen ısırabilir de. Başıma geldi ondan. Çocuklar sinirlenince neler yapabilir inanamazsınız.
Susam Sokağından Ediyle Büdü geldi aklıma. Büdü gazeteyi okurken Edi üstünden okuyordu izlediysen biliyorsundur. "Adam köpeği ısırmış" diye okuyordu Edi.

İyi akşamlar şekerlerrr selincim berilcim evleriniz harika sağlıkla mutlulukla oturun inşş Prensesin Elifi de köpüşünü de ekrandan mıncıkladım haberin olsun

Aebenin özlü sözüne bayıldımmmm cuk oturmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…