Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ben hergün tartılıyorum iyi olmuyor moral bozuluyor bazen. O zaman darısı en kısa senin başına diyelim Hatta acele et beraber doğuralım :)

Tebrikler canım benimmm...
Sağol kuzum :)

Sabah;1 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 1 elma
Oglen;5 kasik pirasa 2 dilim ekmek
Ara 1 bardak ayran
Ara 2 mandalina +2 3 kasik aşure malesef
Aksam;2 kepce mantar corbasi
Aksam oturmasinda biraz patlamis misir
Güzel olmuş akşam hafif olmuş.
goncam hani bizim kilo cizelglerimiz olucaktii noldu onlar kimse yapmaimdi dimi bende gozukmuyorda
Yapmak sorun degilde imzaya éklenmiyo canım gecen gun kazen uğramıştı ona yazdım inşallah düzelir yakında. Ama profilimde var benimki.
tesekkurler canim arkadasimdayim turk kahvesi iciyoruz sen nasilsin?

bu arada 10 kasim benim dogum gunum :)) kendi pastamda bile kendimi firenlersem bu is tamamdir
Doğum gününde bir dilim pasta serbest canım tabii yemek istersen. 11 Kasım da bizim evlilik yildonumumuz.
Güzel düzenli olmuş canım.
İyi akşamlar kardeş takımcımmm....
Hoşgeldin canım.
sagolsum beni gogo rahata alistirdi. aylardir bir kere bile bu sefer sen hesapla da gel demedii.
gerci eskiden hep yanlis yanlis hesaplardim :d
Sizler yapsanizda kontrol etmek zorundayım canım püsküüt yakaliyo hemencik sonra ortalama falan değişiyor.
Selamlar kizlar nasilsiniz karataya mi basliyorsunuz oyle seyler okuyorum sanki sizde, ben de dusunuyorum ama cok kararsizim motive edecek arkadaslara ihtiyacim var yoruldum ya iki ileri bir geri
Karatay değilde ekmeklisi onun.aeben link vermişti montignac diyetimiydi adı onu yapmaya cabaliyorum ben tam olmasada.
Gmaili aciyim sorarim sana yada sen bana bir anlatirmisin
Gmail adresinle google sayfası açıp giriş yapican canım. Blogger diye bi hizmeti var google ın . Resimde oturum açın yazıyor ya ordan gmail hesabinla giriş yapılıyor.

Selamlar kizlar nasilsiniz karataya mi basliyorsunuz oyle seyler okuyorum sanki sizde, ben de dusunuyorum ama cok kararsizim motive edecek arkadaslara ihtiyacim var yoruldum ya iki ileri bir geri
Evet canm ben basladim mesela 2 3 gun flan oldu guzel gidiyor ama bakalm neler olucak ,:)
Tatlim hayirli olsun hamileligin mutluluklar dilerim
Canm ben degil masumcuk hamile :)
Niyr cildirrdin canm benm :)
evet canm ben basladm karataya hosuma gitti yapabilcegmi dusundum ve basladm :)

Bakalim insallah kavrulmamis cerez organik gida gezen tavugu nerden bulacagim bilemiyorum
Canm elimden geldignce yapmaya calisiyorm bende tabi herseyi bulamiyirsn ama benm kartaydan aldgm sabah ve aksm yiyrsn doyana kadar yiyoran ara ogun yok meyvr ve kuruyemsi ogunlerde yiyorsn spor su ve dogal gidalar tabi bulabildigimz kadari...

Bunlari bulacam diye bir sure Sonra daral geliyor
Herseyden ölcülü yemeden yanayim
Herkezin vucududa farkli calisiyor Birde bu var
Haklisn canm bakalm bir denymde ona gore kendmi sekillendiricrm :) busekilde xok kilo veren var benide o tesvik etti

Üzülme bosver suanin tadini cikar
Senn fistign var ya 3 tane daha nolsun yavrm ya :))

Bir ömür boyu yasakla yasanmazki
Birde Onu yeme bunu yeme kasilinca daha cok saldirildigini dusunuyor
um
bencede canm gerektgnd
e tatlida yiceksn ama az tabi :) konuyunasil tatliya bagladm hemen kendime inanamiyirm :)

Hoş buldum bitanem.kız sen daha buralardamısın?amma menüler çıkarırdın ha o zamanlar hedefe çok mu kaldı?
ay evet ya 86yla basladim simdi 85.5 yolu yaroldim sayilir :) benim cok dengesizdi ya cok yerdim yaa ac kalirdim su jic icmezdim :)

canm makarna yagsizdi insallah :)

Evet canm sorma takimima bi bebis geliyor cok heyecanliyiz :)
hosgeldin canmm :) nasilsn nasil gecti guunun :)

aramzda 3 yas var neredyse bende 22 ye giricem 4 araliktaa :)

makarna yagsizdi canim noodle yedim hazir paket yagini dokmedim olcuyu ayarldim

en guzel yillarin degerini bil :) kardesimle yasitsin

***4.TAKIM 386. ETAP***

uzmanvet ( /63.6/ / /% )
selinmehmethamza( / 84.1/ / /% )tartı değişikliği 2.5 kg eklendi
gogo2405 (/68.7/ / /% )
oluroylebazen ( /76.5/ / /% )
BegumD (/84.0/ / /% )
seyfo (/ 92.8/ / /% ) kendi isteğiyle ayrıldı
masumcuk (80.5/ / /% )
Beril77 (/75.5/ / /% )

TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…