insallah canm yok yahu saka yaptm zaten hix gidermiym bu kadar verilecek kilo varken :))Saol canım salonum kırmızı benim zamanında cok aradık koltukları ama yeni alicaklarim soft renklerde olsun istiyorum inşallah. Renkli şeyleri severim bende.
Blog açmak kolay aslında senin gibi yetenwkli hatun kolayca açar. Google hesabın varmı canım hani gmail olandan.
Iyi dayanmissin ben olsam bir iki atistirirdim
Ben baktım şimdi çevrimiçi durumu göster diye işaretli. Az önce yazıp çıktım ama kızımla banyo yaptık şimdi kendime nescafe yaptım burdayım.
Almamissinizdir yaa düşünmeyin öyle şeyler. Hem kimse bi yere gitmiyo herkes oturşun yerine bakiim
Şaşkınlığı bi kenara at durumun keyfini çıkar canım mutlu ol.
ah bu esler yokmuuyavaş yavaş alisiyorum sizinle paylaşmak iyi geldi :) daha hic kimseye söylemedik eşime kalsa dun haber verecekti herkese de ben tuttum bir doktora gidelim
sonra soylersin dedim.
Ne guzel canm gezin ne mutlu esinde sevyor gezmeyi tadini cikart :)Selam kizlar nasulsiniz.ben bugun yine gezmedeyim kocisle kizla)
Cay iciyorum şuan
Ne guzel canm gezin ne mutlu esinde sevyor gezmeyi tadini cikart :)
20 aylık oldu Utku çok küçük değil seninkine göre :) 8 aylık falan olsa onun için çok üzülürdüm herhalde şimdi zaten sütten kesmeyi düşünüyordum. Haftaya da kreşe başlayacak paşam okullu oluyor :) kreşe biraz alışınca memeyi bıraktırıcam. Bebekte hayırlısıyla gelir inşallah :) Eşim böyle konularda sakindir anlayışlıdır.Haklisn canm bunlar cok normal bende ogrendgimde oglum 8 aylikti ve memeye oglesine bagliydiki agliyaarak ayirdim ama onu kucagna alinca butn endiselern gidicek inan bana utku kac yasnda canm hatta ben demstm bebegi mhmedim kadar sevemicem diyordm ama simdi ikisnide ope ope doyamiyorm :))
insallah 9 ay oyle gider bizmki beklemek oldugundan doktora gitmeyi hic sevmiyordu onn disnda anlaysli allahi var ama erkek oldgnu ogrendk sonra bir daha doguma yakn gitmistm :)
selam iyiyiz canım. Bizde de eşim mac izliyor oğlumda gündüz uyumadığı için bugün erken yattı bende buradayım bir yandan açık çayımı içiyorum :) İyi gezmeler size.Selam kizlar nasulsiniz.ben bugun yine gezmedeyim kocisle kizla)
Cay iciyorum şuan
o hesap isini karistiriyorum.ben hata yapmak istememay cok hos evin renkli evler cok hos ya gule gule otur bitanem
benimde orkide manyakligim var dur ekleyim resimleri
bunu ne olarak kullaniyon onu anlamadim canim
kaynanada marifetliymis hani
bak alisiliyormus degilmi azimli ol lutfen en azindan bizim icin
canim bir hesaplasaydin
gece belki hesaplarsin
kesinlikle katiliyorum.her vucut farkli tepki gösteriyor.bir diyet birini inceltir yag yaktirirken digerine yaramiyor
ne oldu mutsuzlukmu seziyorummmmm
kiz ben hamile oldumu duysam yikardim burayi sevincten
hamile kaldiginiz organin kiymetini bilin hiiiii ay ne yazdim ya
gonca sende görünmüyorsunki asagida
birde blogundaki kazak esin icinmi cok begendim
birde bir soru blog acamiyorum bende yemek ve guzellik tüyolari diye acacaktim yapamadim bana yardim etsene lütfen
goncam hani bizim kilo cizelglerimiz olucaktii noldu onlar kimse yapmaimdi dimi bende gozukmuyordaOo aşağıda 4 kisiyiz
ben hersefernde yapiyorm malesef goncam duzeltiyor saolsuno hesap isini karistiriyorum.ben hata yapmak istemem
Menü güzel aşure çok göze batmıyor Çorba da kremalı değildir inşallah krema yağ demek biliyorsun :)Sabah;1 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 1 elma
Oglen;5 kasik pirasa 2 dilim ekmek
Ara 1 bardak ayran
Ara 2 mandalina +2 3 kasik aşure malesef
Aksam;2 kepce mantar corbasi
Aksam oturmasinda biraz patlamis misir
Ne guzel canm gezin ne mutlu esinde sevyor gezmeyi tadini cikart :)
Formülü yaz bir kenara hesaplarken bakarsın ben öyle yapıyorum canım :)o hesap isini karistiriyorum.ben hata yapmak istemem
Maşalllah de :)Ayy baya bi kalabalik olduuk :)
Hadi bakalım az kalmış senin için büyük bir sınav olacak doğum günün.tesekkurler canim arkadasimdayim turk kahvesi iciyoruz sen nasilsin?
bu arada 10 kasim benim dogum gunum :)) kendi pastamda bile kendimi firenlersem bu is tamamdir
Güzeliim hamilemisin sen?ay ne güzel.Allah kucağına almayı nasip etsin.benim kız küçükken ikinci kabus derdim.ama büyüdükce tüm eziyetlerine rağmen insan istiyor küçük bebek.bak şimdi yazınca bile içim titredi...ayy mne güzel...20 aylık oldu Utku çok küçük değil seninkine göre :) 8 aylık falan olsa onun için çok üzülürdüm herhalde şimdi zaten sütten kesmeyi düşünüyordum. Haftaya da kreşe başlayacak paşam okullu oluyor :) kreşe biraz alışınca memeyi bıraktırıcam. Bebekte hayırlısıyla gelir inşallah :) Eşim böyle konularda sakindir anlayışlıdır.
selam iyiyiz canım. Bizde de eşim mac izliyor oğlumda gündüz uyumadığı için bugün erken yattı bende buradayım bir yandan açık çayımı içiyorum :) İyi gezmeler size.
Ay bisy kalmamis dogmgunune kac yasina basiyorsun baklm :) kucuck bi dilim dogmgnu hatrina belki gozukmez cnm ya :)tesekkurler canim arkadasimdayim turk kahvesi iciyoruz sen nasilsin?
bu arada 10 kasim benim dogum gunum :)) kendi pastamda bile kendimi firenlersem bu is tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?