Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insallah canm yok yahu saka yaptm zaten hix gidermiym bu kadar verilecek kilo varken :))

yavaş yavaş alisiyorum sizinle paylaşmak iyi geldi :) daha hic kimseye söylemedik eşime kalsa dun haber verecekti herkese de ben tuttum bir doktora gidelim
sonra soylersin dedim.
ah bu esler yokmuu

Sabah;1 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 1 elma
Oglen;5 kasik pirasa 2 dilim ekmek
Ara 1 bardak ayran
Ara 2 mandalina +2 3 kasik aşure malesef
Aksam;2 kepce mantar corbasi
Aksam oturmasinda biraz patlamis misir

20 aylık oldu Utku çok küçük değil seninkine göre :) 8 aylık falan olsa onun için çok üzülürdüm herhalde şimdi zaten sütten kesmeyi düşünüyordum. Haftaya da kreşe başlayacak paşam okullu oluyor :) kreşe biraz alışınca memeyi bıraktırıcam. Bebekte hayırlısıyla gelir inşallah :) Eşim böyle konularda sakindir anlayışlıdır.

Selam kizlar nasulsiniz.ben bugun yine gezmedeyim kocisle kizla )
Cay iciyorum şuan
selam iyiyiz canım. Bizde de eşim mac izliyor oğlumda gündüz uyumadığı için bugün erken yattı bende buradayım bir yandan açık çayımı içiyorum :) İyi gezmeler size.

o hesap isini karistiriyorum.ben hata yapmak istemem

Sabah;1 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 1 elma
Oglen;5 kasik pirasa 2 dilim ekmek
Ara 1 bardak ayran
Ara 2 mandalina +2 3 kasik aşure malesef
Aksam;2 kepce mantar corbasi
Aksam oturmasinda biraz patlamis misir
Menü güzel aşure çok göze batmıyor Çorba da kremalı değildir inşallah krema yağ demek biliyorsun :)

o hesap isini karistiriyorum.ben hata yapmak istemem
Formülü yaz bir kenara hesaplarken bakarsın ben öyle yapıyorum canım :)
Ayy baya bi kalabalik olduuk :)
Maşalllah de :)
tesekkurler canim arkadasimdayim turk kahvesi iciyoruz sen nasilsin?

bu arada 10 kasim benim dogum gunum :)) kendi pastamda bile kendimi firenlersem bu is tamamdir
Hadi bakalım az kalmış senin için büyük bir sınav olacak doğum günün.

raporum

sabah
2 dilim bugday ekmegi
2 dilim peynir
1 yumurta
yarim domates

ara sütlü türk kahvesi

oglen
etli bamya yemegi
2 kasik patates puresi
2 dilim küp şeklinde kavun

aksam
yesil salata
5 kasik makarna

turk kahvesi
2 litre su

Güzeliim hamilemisin sen?ay ne güzel.Allah kucağına almayı nasip etsin.benim kız küçükken ikinci kabus derdim.ama büyüdükce tüm eziyetlerine rağmen insan istiyor küçük bebek.bak şimdi yazınca bile içim titredi...ayy mne güzel...

tesekkurler canim arkadasimdayim turk kahvesi iciyoruz sen nasilsin?

bu arada 10 kasim benim dogum gunum :)) kendi pastamda bile kendimi firenlersem bu is tamamdir
Ay bisy kalmamis dogmgunune kac yasina basiyorsun baklm :) kucuck bi dilim dogmgnu hatrina belki gozukmez cnm ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…