Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam ben geldim şekerler...
şebnemcim aleyna geçen hafta da gelmemişti ve sanırım epeydir de yazmıyor

paylaşımlarımız ne kadar azalmış..ben bayağı sayfa okurum derken çok çabuk bitti geçmişi okumam..
ben e ankarayı epey gezdim..mesai saati içinde işlerimi hallettim akşam da bayağı dolaştım sonra hediyelik için alışveriş yaptım..
acaip serindi sabah ve akşam üşüdüm hatta..
dedimki mersinde serinledi sanırım ama nerdeee geldim ve mersin yanıyor..ankarada öğlene kadar burnum buz gibiydi...keşke o serinlikten azıcık getirseydim

dün çok rahatsızlandım ben yaaa..müthş karın ağrısı çektim..sanırım üşütmüşüm üstüne birde yorgunluk ve uykusuzluk da eklenince bayağı kötü yaptı beni..bugün de öğlene kadar uyumuşum ama iyi olmuş dinlendim iyice..

hiç halim yok
gözlerim yanıyor ve sanırım ateşim var

Günaydın..

Akrep geçmiş olsun, bugün nasılsın, Ankara hasta demek ki sweni. Bu sene serin Ankara, geçen sene yanmıştık.

Ben yine haftaya artıyla başladım 1,2 ((( Halbuki çokda abartmadım ya neyse.

Kızlar böyle paylaşımsız olmuyor.

Bu hafta bir hareket lazım bize 2 seçeneğim var, ya sitede yer alan % 100 detoks( 2 günlük) yada sibel canın diyeti, takım olarak yapalım ne diyor sunuz?

%100 detoks diyeti deneyimlerimizzzz Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

once yenı gelen arkadaslarımız ıcınnn dıyetımızzzzz şu şekıldedır;--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

arkadaşlarrrr konumuz kılıtlendığı ıcın buradan yazmaya devam edelım...benım bugun 2.gunum yaın sonucu bıldırecegım sızlerınde sonuclarınızı beklıyorum :)

Bende iyim geçen hafta izinden döndüm, tatili iyi atlattım ama istediğim inişi gerçekleştiremiyorum Ramanzan gelmeden 2. kg. vermek istiyorum.

Sen izne ayrılmadın mı hayalim.

herkese günaydın
akrepcim geçmiş olsun bugün nasılsın

kızlar daha iyiyim şükür..
ama hala önceki performansımı yakalayamadım üstümde hlsizlik var hala..
evet şebnemcim ankara hasta etti beni..gerçekten geçen yaz da gitmiştim ve acaip sıcaktı zaten ona aldandım ve ince gittim..ve atlet bile koymadım altıma giyemeye..incecik elbiseyle..2. günü pantolaon giydim ordan gömlek felan aldım ama sabah ve akşamın serinliğinde şifayı kaptım sanırım..

ben elma diyetine başladım şeker bugün..harika bir diyet inşallah bende işe yarar..

Şebom canımcım nasılsın
sıbel canın dıyetını de eklersen sevınırım canım hem herkes karŞılaŞtırır
sen varım toplu olarak bıŞey yapalım gerÇekten ıhtıyacımız var hepımızın

hayalım aŞkım nasılsın

sibel can diyeti sanırım haluk saçaklıya ait olan diyet değilmi şebnemcim

tamam Fundacım bugün eksiğimiz varsa onu alırız. Yarın haşlamalarımız yaparız. çarşambada başlarız. Yalnız 2 gün bitmeden tartılmayalım.

Topikltende bak istersen.

elma diyetini hemen yapıştırayım şeker bir bakın belki sizde yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…