bu hafta ben 14. takımdan neslihanla yarışıyorum umarım sonuç güzel olur
4. TAKIM KURALLARI
1- Cuma günleri kg. bildirim saati en geç 12.00 (Bunu 3 kez aşan takımdan ayrılmak zorunda kalacak)
2- Aylık %1,50 kg. vermeyen ay sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalacak (Önceden bilinen mücbir sebepler hariç tabi ki) (Ör:60 kg olan biri en az 900 gr. verecek ayda , 80 kg olan biri 1,2 kg)
3- Tatil, önemli hastalık vs. harici 3 gün üst üste yazışmada bulunmayanlar uyarı alacak. Çünkü böyle olmuyor. Burda motive olmak için bulunuyoruz. Takıma yazmadan fikir alışverişi olmadan motive olunamaz. O halde boş yere yer işgal etmenin anlamı yok. 3. uyarıda takımdan ayrılmak zorunda kalınacak.
:roflol::roflol::roflol:
guldurdun beni be guzelim sonuc tabiki benim acimdan cok guzel olacakk :dilcikar:
herkeze günaydınnn
1 haftalık iznimden döndüm dün birikmiş işlerle uğrqştığımdan nete giremedim
iznime gelince annem bacaklarından rahatsız olduğu için kızımı ona bırakıp denize gidemedim hep güneşin az olduğu saatleri bekleyip kızımla havuza falan girdim evde geçti benim kızımın adı duru ama bi durmuyoooo ya ordan oraya gez gez valla çok yordu bu tatil beni ama tatilin adı bile yeter seneye inşallah daha güzel geçer
diyet miyet kalmadı malesef annem yaptı mutlaka bi börek bi pizza yaptı kahvaltılara bu kahvaltı akşam yemeklerini hiç sölemiyim
moralim çok bozuk kilo aldım malesef sabah tartıldım 75,4 çıktım 2,7 kg almış oldum oysa ne zor verdim ben bu kiloları bide o diyet psikolojisinden çıkmak çok kötü
ama acilen toparlanmalıyım kızlar:sinifsinif:
Günaydın akrepcim, yapıyor musun elma diyetini şimdi?
Mesajların için teşekkürler, bana da gelmişti çok önce, tekrar bakmak iyi oldu, bende bitmiş pilleri atmıyorum iade kutularına koyuyorum. karton plastik vs. çöpe değil yine ayrı poşetleyip ayrı koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?