Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaaaa tatilmi yineeee...
ve hafta sonu burda in cin top oynicak ve kendim konuşup kendim cvp yazıcam artık...

anam noluyo kendine gel sen mezunsun gelmene gerek yokkii...
ben bu alışkanlıkla cumalarıda kilo bildirimi yaparmışım........

CUMA YARIŞMASI 117. ETAP BıREYSEL SONUÇLAR

1.akrep33 ( 64,0 / 55,6 / 8,4 /13,13% ) 4. TAKIM

2.dagcılegı ( 82,4 / 78 / 4,4 / 5,34% ) 8. TAKIM

3. zenim( 78,5 / 74,6 / 3,9 / 4,97%) 8. TAKIM

cuma yarışması 117 Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması

1. ( 5. TAKIM 1,23 % )

2. ( 4. TAKIM 1,02 % )

3. ( 14. TAKIM 0,97 % )

tebrikler....

SLM KIZLAR BEN HÜRSULTAN 14.TAKIMDAYIM BU HAFTA BıR YARIŞMA YAPTIK ARAMIZDA BEN 700GR VERDıM AMA YıNEDE KAYBETTıMmafoldumben BU YÜZDEN CEZALIYIM ÇOK ŞıŞKOYUM AMA BıR HAYLı SEVıMLıYıMsositososito

SLM KIZLAR BEN HÜRSULTAN 14.TAKIMDAYIM BU HAFTA BİR YARIŞMA YAPTIK ARAMIZDA BEN 700GR VERDİM AMA YİNEDE KAYBETTİMmafoldumben BU YÜZDEN CEZALIYIM ÇOK ŞİŞKOYUM AMA BİR HAYLİ SEVİMLİYİMsositososito

canim cok hossun ne olmus cok siskoysan biz cokmu zayifiz sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akrep simarma :lepi:

tamam tamam hakettin biraz simarabilirsin :hooray:

SLM KIZLAR BEN HÜRSULTAN 14.TAKIMDAYIM BU HAFTA BİR YARIŞMA YAPTIK ARAMIZDA BEN 700GR VERDİM AMA YİNEDE KAYBETTİMmafoldumben BU YÜZDEN CEZALIYIM ÇOK ŞİŞKOYUM AMA BİR HAYLİ SEVİMLİYİMsositososito

ne alakaaaaa

cezan tüm takımlara tek tek şişkoyum yazmakmı yoksa...

nesli size ilkokul 1. sınıf cezasımı verdi şekeeer:))

beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
şebnemcim ben haftaiçi yediklerime dikkat ettim.akşamları salata ve meyveyle geçiştirmeye çalıştım elimden geldiği kadarıyla ve detoksu perşembe uyguladım sadece cumada kilomu bildirdim yani bir gün için 900 gr verdim yaklaşık.bugünde uyguladım az önce tartıldım buraya yazmak için.53.700 olmuşum şu an...uygulamanızı tavsiye ediyorum :):):)

bide önerim var kızlar ramazanda ara vermeyelim salarız sonra verdiğimiz kilolar geri gelir hiç olmazsa aramızda paylaşım yapalım

doğru tabi ki şeker...

ramazanda da acaip kilo alınıyor dikkat edilmezse

akreeeeeeeeeep nerdesin kıııııııııııııııııııııııııııııızzz çok sıkıldım ya kimse yok

günaydınnnn....
hafta sonu diyet açısından iyi geçti...

%100 diyetini yapamadım salı ve çarşamba yapıcam nasipse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…