- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
Günaydınlarr.
Esra inşallah değilsindir, daha oğluşun küçük ama hamileysende onda da vardır bir hayır.
Bende Cumartesi regli oldum. Cumadan beri tartılmıyorum.
Çiğdem yerimiz var, kendini tanıtırmısın bize.
Akrep hafta sonun nasıl geçti, saldırmadın inşallah. Mezun olmak nasıl bir duygu:)
Semiha bende denicem bu hafta detoksu, bende Çarşamba-Perşembe yapıcam.
akreeeeeeeeeep nerdesin kıııııııııııııııııııııııııııııızzz çok sıkıldım ya kimse yok
çiğdem hoşgeldin aramıza
çelik kasaya parmağımı kıstırdım öldüm acısından ya mosmor oldu tırnak gidecek sanırım
millet düğün çorbası ve bamya yiyor ben yemedim açım elma yicem
Selamlar,
Ben hemen kendimi tanıtayım
yaşım27 kilom :64 idealimdeki kilo 55, 9 kg. fazlalığım var,
Sizlerle bu fazlalığımı verebileceğime inanıyorum..kaydirigubbakcemile5
tüm savaşları yenersin inşallah şeker....opuyorumnanaktanBu hafta herkeste bir hareketlenme olması beni çokk mutlu etti doğrusu.
Aslında bu aralar çokk zor bir dönem geçiriyorum, hafta sonu diyet aklımın ucundan bile geçmedi, fakat sizlerle burda yazışmak bu anlamda kendime getiriyor, burası olmasa bu stres ve sorunlarla eski halime 3 ayda dönerdim kesin. Ama kg. insanı daha mutsuz ediyor, o yüzden kendimi bırakmıcam en azından bir cephede daha savaşmamış olurum :)
teşekkürler şekeropuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız
geçen hafta neler neler olmuş öyle 2 mezun var akrebim-semiha ikinizide tebrik ederim (akrebim sen ne yapmışsınya aynda görüntün yarıya düşmüştür valla bana da bulaştır bu azmini )
elma diyetim geçen hafta malesef yarım kaldı misafirlerim sağ olsun
bu arada sınıfı geçmişim ama zor geçmişim ben detoks diyetine varım ne zaman başlıyoruz isterseniz bugün başlayalım
şebocum kilomda iniş yok maalesef....
hatta +900 le başladım ama kabızlık var ve adet olamadım bunların da etkisi var tabiii
tüm savaşları yenersin inşallah şeker....opuyorumnanaktan
teşekkürler şekeropuyorumnanaktan
geçmiş olsun şeker...sabah kalkar kalkmaz sıcak su iç...ve aralarda da çay yerine sıcak su iç şeker...çok faydalı olur..
sabah aç karnına bir taze incir de süper faydalı olur sana şeker
sağol canım sıcak su içmeye çalışıyorum bugünlerde aksattım bugünler iyi zamanlarım tatildeyken çok kötü olmuştum.....
bu arada kızlar test yaptım negatif çıktı ohhhhhhh zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?