- 30 Ağustos 2013
- 929
- 924
- 63
Kankiiiii yapma bunu bana yaahhh Nutella ahh.. hasrett kaldiikk sanaaa
![]()

Unutmaliyz artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kankiiiii yapma bunu bana yaahhh Nutella ahh.. hasrett kaldiikk sanaaa
![]()
Takim birincileri![]()
1. Merka -> 2,3 kg![]()
2. doallthingswithlove -> 1,7 kg![]()
3. _perim_ -> 1,4 kg![]()
Hepinizi tebrik ediyorum, süper bir basari sergilediniz![]()
ahhh Nutella ahh.. hasrett kaldiikk sanaaa
![]()
Kankiiiii yapma bunu bana yaNutella candır
ama,
Unutmaliyz artık![]()
aynenn.. regl gelecekk cikolata krizlerim başlamak üzereeeee cok sinirli oluyorummm ..Kankiiiii yapma bunu bana yaNutella candır
ama,
Unutmaliyz artık![]()
güle güle sana elveda nutella![]()
menülerin cok guzell canim.. ama üzüm yerine baska meyve yeseydin keske . üzüm hic iyi degilmis diye duydum diyet yapanlar hic bi sekilde tüketmicekmis..çok pardon hem dünü hem bugünü paylaşıyorum o zaman
Dün
Kahvaltı 09:00
Tam duğday 1 dilim, peynir,domates,çay
Öğle 13:00
Tavuk ızgara yanında yeşillik
Ara 16:00
Yoğurt
Akşam 19:00
1 pors sebze yemeği ve ev yapımı limonata
Bugün
Yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
Yeşil çay, 5-6 tane üzüm
Akşam 18:00
Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
Her 2 gün de 2şer litre su
10.000 adım yürüyüş
:)
hmmmmmmmmm... haha :) kime yapcannIrmik tatlisi yapayim dedim![]()
kankicim nekadar hizla kostuguna bagli hizli tempo yürüyüş yapacaksan ozaman bi bi saat gider yani .. ama eger kosacaksan 40 45 dakka süper olurr :) hatta 30 dakka yapsan bile yeter . ama ben senin yerinde olsam once bi 15 dakka hizli tempo yürürum sonra 30 dakka kosarim .. :)Arkadaşlar aranızda koşu bandında yürüyüş\ koşu yapan varmı? Günde kaç saat/ dk çalışıyorsunuz. Benim koşu bandımın kurulumu tamamlandı bugün.
Hergun 40/50 dk iyimi? Haftasonlari haric..
Güzel olmuş sevgicim :)çok pardon hem dünü hem bugünü paylaşıyorum o zaman
Dün
Tavuk ızgara yanında yeşillik
Yoğurt
Akşam 19:00
1 pors sebze yemeği ve ev yapımı limonata
Bugün
Yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
Yeşil çay, 5-6 tane üzüm
Akşam 18:00
Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
Her 2 gün de 2şer litre su
10.000 adım yürüyüş
:)
Şşt şşşt sakın ol sinirlerine hakim ol :)aynenn.. regl gelecekk cikolata krizlerim başlamak üzereeeee cok sinirli oluyorummm ..(
![]()
Sana :) yersin yürüyüşten sonra :)hmmmmmmmmm... haha :) kime yapcann![]()
Kankim dogru söyluyorsun, önce vucudu alistirayim isindiktan sonra kosayim. 100 squat olayina dönmesinkankicim nekadar hizla kostuguna bagli hizli tempo yürüyüş yapacaksan ozaman bi bi saat gider yani .. ama eger kosacaksan 40 45 dakka süper olurr :) hatta 30 dakka yapsan bile yeter . ama ben senin yerinde olsam once bi 15 dakka hizli tempo yürürum sonra 30 dakka kosarim .. :)
yemesine yerim tabide ben bu hafta su 75 gormezsem 5. kattan atlicamm haha :))Güzel olmuş sevgicim :)
Şşt şşşt sakın ol sinirlerine hakim ol :)
Sana :) yersin yürüyüşten sonra :)
aynenn kankicim bence en iyisi oyle :))Kankim dogru söyluyorsun, önce vucudu alistirayim isindiktan sonra kosayim. 100 squat olayina dönmesinAgrilarim bugun gecti daha
Su ana kadar yetismedim simdi yapicam sporumu.
O zaman sen yeme :)))yemesine yerim tabide ben bu hafta su 75 gormezsem 5. kattan atlicamm haha :))
bence olmusdur eminim:)) sen yapcanda guzel olmicakmii .. hemm elticigimin elindenn zehir olsaa bileee yerimmO zaman sen yeme :)))
Tadına bakarsın, zaten hiiiiç güzel olmamış :)
Ama şımartma benibence olmusdur eminim:)) sen yapcanda guzel olmicakmii .. hemm elticigimin elindenn zehir olsaa bileee yerimm![]()
cok güzel menün o tatliyida simdi eritirsen süper olacakk..Bugünkü menüm
Sabah 08:00
1 fincan sebze çorbası (hazır suyla karıştırılan toz)
Öğle 11:00
Bulgurlu ıspanak yemeği
Yoğurt
Akşam 17:00
1 kup irmik tatlısı (tarçınlı cevizli)
1,5 lt su, 2 fincan şekersiz bitki çayı
Spor: yürüyüşe çıkıyorum birazdan 1,5 saat
Teşekkürler canım, yanımda ki enerji sayesinde eriteceğim inşallahcok güzel menün o tatliyida simdi eritirsen süper olacakk..
İnsallah kuzum ikimiz de zayiflicaz ve yaza harika giris yapcazsende bu azim istikrar varken görürsün canım inşallah bende mayıs ayına kadar birazda olsa zayıflayabilsem
Olcaz insallah bebeim hatta dusunsene dugunlerimiz ayni zamana geliyomus beraber gelinlik bakmaya giderizbende zayıf ve fit bi gelin olmak istiyorummmmmmmm![]()
Ben sacim icin kullanmistim canim cinko. Cilde de iyi geliyomus sanirim ama cok yaglandirmisti sacimi ve cildimi.Kilo almamistim ayrica.canım tüm maddeleri okuyup notlarımı aldım süt içerken içine tarçın ve zencefil ekleyeceğim ,siyah çay yerine yeşilçay içeceğim,suyu arttıracağım, yemeklerime pul biber ekleyeceğim fakat çinko acaba kilo aldırır mı aldırmaz mı bilemedim kızımda çinko eksikliği çıkmıştı doktorum çinko verdi hastalıklara karşı direnci artsın diye şu çinko yu bi araştırayım var evde de var nasılsa
Tebrik ederim rakibem gectin beniKilo bildirimi
Geçen hafta: 71,4
Bu hafta: 70,5
Fark: 0,9
Yüzde: 1.26 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)