• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10899563_829723750455986_453232684_n.jpg

Merhabaa :)

Cnm bacaklarim ve popom cok inceldi bnm ,squat yaptim duzenli,bi de zipladim,bi de bol merdiven indi ciktim..sanirim bunlar ama en cok squat gibi geliyo bana

Cok sagol cnm ya, ben de yapiyordum neden biraktim squatiii, kafami duvara vurmak istiyorum:KK70: regl olunca kimildayamiyorum o yuzden spora ara verdim:(

canım öncelikle çokkkk sevindim iyileşmene
gerçekten bi evde kadın hasta oldugu zaman hemen belli oluyo
yazın benimde annem 1 aydan fazla hasta olmuştu ben yemek yapmayı çamaşır yıkamayı bilmem çok kötüydü ya cidden Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin hep saglıkla yasayın inşallah da her sey olur zamanla

kızlar kardeşimin telefonu hacklenmiş kardeşimin sesini kayıt etmişler babamı gizli numaradan arayıp dinletmişler baya olaylar oldu ama Allaha şükür herşey yoluna giriyor gibi bende eve gitmeden yürüyüşümü yaptım eve geçmeden menümü yazıyım dedim

sabah 8.30
1 elma püresine 1 tatlı kaşığı ceviz tarcın karısımı yaptım
1 bardak süt

ara 10.00
şekersiz kahve
1 avuc badem

öğlen 14.00
2 yemek kaşığı mısır helvası

akşam 17.00
2 kasık sebzeli bulgur pilavı
2 kasık yogurt
10 tane cin biber
1 kaşık daha helva

eve gidince büyük ihtimal acıkıcam yine 1 elma püresi tarcın ceviiz karısımı yaparım yerim

2 litre su içildi
eve gidince 200 jack 200 ip atlama yaparım
veee 1 saat yürüyüş yaptım hava güzel baya ama soğuk bende incecik şeyler giydim şuan hapşuruyorum :KK48:

Hafif olmus menun cnm, bi de su tatlilar olmasaaaa :)

Bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 09:00
Meyveli yoğurt

Ara 10:00
Yarım elma

Öğle 12:30
Salata (marul, roka, 6-7 top mozarella, salatalık)

Ara 14:00
Yarım elma

Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 yk patates (köfte patates fırında pişti)
Brokkoli salatası
1 kup cevizli elmalı muhallebi

1,5 lt su
Spor: birazdan yürüyüşe çıkacağım

Sen de gunduz az yeyip aksam normal yiyorsun :)

yok kuzum ben çekiyordum önceden zaten ama koymuyodum whatsapp kişilerime atıyodum begenirsem arşivime atıyodum falan @pembe_dizi ye uyup koydum ben de :KK48:
yok aynı yer değil burası ordan uzak baya ama buluşacagız inşallah değilmi pembişim
inşallah kuzum
oyundan...
klasik erkek oyunları işte...
isim vermiyorum belki kötü anlaşılabilir diye ama kardeşim benim servera girip kod yazıyodu onlarla ugrasıyodu biliyodum ben olacagını ama dinletemedim 1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş ya işte..
evdeki interneti acmıyoruz evdeki herkes whatsapp gibi uygulamaları kaldırdı öyle duruyoruz :KK48:
bol bolll kitap okuyoruz zaten bizim evde kocaman bi kitaplık var eve kitaplarımız sıgmıyoruz bu sefer dahada yüklenince naparız bilemiyoruz :KK48:
bakın böyle güzel bir günde pencerenin yanında çay eşliğinde kitap okunmazda napılırrrrr
@pembe_dizi bu resim ssana gelsin beni teşvik eden güzel papatyam benim:KK60:
Dahlia_ Dahlia_ canımsın seni çok özledim ben :KK60:
Eki Görüntüle 1475061

Ben de ozledim fistigimmm :)
Bir an once hall olsa da sorunlar konussak yine :)

Dunku menum...

Oructum..

Sahurda
Borek vardi 2 parmak kadar koparip yedim :)
1 fincan cay, 1 bardak su

Aksam
1 kase yogurt corbasi
yarim dilim bugday ekmegi
1 porsiyon pirinc pilavi uzerinde 1 parca tavuk, yagsiz

Ara ogunde
1 fincan cay, 2 parca cikolata

He ya sorma güzelim, ayari bir tutturamadim :)

Dunku menum...

Oructum..

Sahurda

Aksam
1 kase yogurt corbasi

Ara ogunde
Allah kabul etsin. Oruc tutarken su cok önemli canim. Sadece sahurda mi ictin?

Dunku menum...

Oructum..

Sahurda

Aksam
1 kase yogurt corbasi

Ara ogunde
Suyu artirmalisin canım.

Kizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor :KK48:

Kizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor :KK48:
Nasil birsey ki silikon mu ve miknatisli?
Neye yaradigini bile bilmiyorum göruyorum milletin kolunda:-)
Bende kosarken telefonumu koymak icin kola takilan banttan almak istiyorum su cirt cirt li olandan. Kac kere dustu garibim alayim da rahata kavussun:-)

Anladim can umarim dogrudurda bu sekilde beslenmek sana iyi gelir.
ispanakta fazla demir olmadigini biliyordum ah ah ogrenmemiz gereken o kadar cok sey varki

Kesinlikle evin diregi hanimlar.bendr kendimi kötü hisseettimm.
Hacklenme konusunu ise hic anlamis degilim insanlarimizin cok bok vakti varda ugrasmi arıyorlar ne bilim kendilerini ispatlamayami calisiyorlar anlayamıyorum.
senin baban anlayisli olabilir ama anlayisli bi ailesi olmayan biri ne kadar zor durumda kalabilir hic düşünülmüyor malesef.
ben yas gozetmeksizin oyunlara cok fazla vakit ayirilmasindan yana degilim hele pc oyunlarina tel le bi nevii zaten kisitli oyunlar olabiliyor.
herneyse umarim yoluna girer hersey.

Nasil istersen tatlim katiliminin azligi cok az olursa mecburen izin vermek zorunda kaliriz cunku diget arkadaslara haksizlik etmis oluRuz.

Püfff bende seri ile birlikte 12 tane yeni kitap aldim ama halaa 1 kitabin yarisindayim

Oyunlarda kasinanda cok be güzelim.

B3nimdr erkrk kardesim oyunlar oynuyor bildigin av pesinde olanlar oluyor
Allah islah etsin ne diyimm

Arkadaslar gerrkli seyleri iletmis zaten ama senin katilimin yeterli olmayacak sanirim

Ohh ne guzel keyfini cikar tatlim
brn bugun biraz huysuzum yaa ne bilim hic bisi yapasim yok havalardan olsa gerek

Bak bak ne romantik
kendisinin 1 gülün anlamini bilerek gonderdiginden supheliyim ama :))
erkekler pek dikkat etmez boyle seylerr

Ah su flort donemleri ne heyecanlı zamanlar yahu
Evet haklisin.. ozaman baktin az yaziyorum izine çıkara bilirsin beni . Bide sey sorcam diyelim izindeyim menümü yinede yaza bbilirmiyim??

Bende kosarken telefonumu koymak icin kola takilan banttan almak istiyorum su cirt cirt li olandan. Kac kere dustu garibim alayim da rahata kavussun:-)
Evet canım saat gibi kola takılıyor. Adımlarını sayıyor, uyku saatlerini kayit ediyor falan filan. Onların telefon için uygulamaları oluyor, bilekliğin kaydettiklerine telefon uygulamasından bakabiliyorsun. Işe yarayacağını düşünüyorum aslında ama kararsızım biraz :)

O ne ebru ablaa haha:))
Fitness armband canım Google den bak, doğum gününe abime aldırırsın :)))

Blogunuz hayirli olsun canim, bol takipcileriniz olur insallah :)
Kuzum Allah kardesinizle aranizi hic bir zaman bozmasin, masallah cok güzel anlasiyorsunuz :nazar:
Benim kardesimle aramdaki yas farki biraz fazla oldugu icin pek gecinemiyoruz maalesef :KK42: ama ilerde büyüyünce düzelecegini düsünüyorum. Allah nazardan saklasin bitanem, yalan yok özendim. Abla kalk hadi yürüyüse demesi bile cok güzel birsey, birbirinizin kiymetini bilin. Insallah bende kardesimle kedi köpek gibi olmayi birakirim günü gelince...
4 bucuk yas var bizim aramızda keşke kız olsaymış kardeşim diyorum ama ben istemişim özellikle erkek kardeş diye zamanında :48:
bunada şükür :51:
umarım kuzum siz bizden daha iyi olursunuz
bizde giriyoruz hergün neredeyse birbriimize ama sonra bakıp bakıp gülüyoruz :D
tadı tuzu kavgalarımızda
biz birbirimize baglandık çünkü yurt dışına kardeşimle birlikte gidicez nasipse yaklaşık 1 ayda biz tek başımıza kaldık öğrenci evinde o yüzde baglandık birbriimize aslında
Saolasın canım inşallah herkes bilinclenir dediğin gibi.
Blogunuza baktım şimdi çok güzel olmuş şirin ötesi hatta emeklerinize sağlık ilk izleyicinizde ben oldum uğurlu gelir inşallah.
ay çok teşekkür ederim :KK60:
tabiki sen uğur getirmişsin zaten bir sürü okunmuş dandik yazılarım bile :KK19:
bu arada elektrikler kesildi ya ben baya yaptım başladıgım örgüyü böyle giderse 3 güne kadar bitiririm bile

Cok sagol cnm ya, ben de yapiyordum neden biraktim squatiii, kafami duvara vurmak istiyorum:KK70: regl olunca kimildayamiyorum o yuzden spora ara verdim:KK43:

Hafif olmus menun cnm, bi de su tatlilar olmasaaaa :)

Ben de ozledim fistigimmm :)
Bir an once hall olsa da sorunlar konussak yine :)
döndüm kuzum döndüm sadece etkilendigim için whatsappı falan yüklemem bi müddet
aynen tatlılarıda ben yapınca tadına bakmak istiyorum sonra seviyorum sekeri az yapıyorum ben :p
Dunku menum...

Oructum..

Sahurda

Aksam
1 kase yogurt corbasi

Ara ogunde
Allah kabul etsin canımcım
yaaaa bende cok merak ediyorum işe yarıyor mu acepppp:KK56::KK55::KK48:

Elektik kesikti evde yemeği dışarda yedik telefonumu biraz şarj ettim ama az yinede. Şimdi eve dönüyoruz inşallah gelmiştir gelmemisse bu akşam giremem tekrar merak etmeyin kızlar.

Kizlar elektrik kesintisi ve olmayan sarz nedeniyle bugun boyle gecti

evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık :KK48:
geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.kadinlarkulubu.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz
demem o ki sizin gibi bilinçli anneler babalar olunca insan güzel şeyler yapıyor ama diğer türlü luzumsuz boş işlerin peşinden kosuyo insanlar
umarım çok geçmeden bütün ebeveynler sizin gibi bilinçli olurlar...

aynen canım evin direği erkektir deselerde erkeği ayakta tutanda evi ayakta tutanda ilişkiyi ayakta tutanda hep kadın
boşa dememişler dişi kuş kurar yuvayı diye
Allahım ıslah eylesin dediğin gibi hemşom
ama 1000 nasihatten iyiymiş 1 musibet
şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo :KK48:
parkta yürürken bagırdı ohhhh be kurtuldum oyundan gercekten dünya varmış diye farkına vardı nasıl bi kötülük yaptıgını kendine
erkekler özellikle bir dönem kendilerini cok veriyo oyuna canım ya bu kaçınılmaz oluyo
dediğin gibi anlayışlı olmayan bi aileye olsaydı aile faciasına kadar giderdi olay seslerimizi kayıt etmişler bu yenilir yutulur birşey degil..
ama hemen babam kartı kapattırdı yeni kart aldı bende herseye format attım bilgisayarlar telefonları elden geçirdim taradım
bişey olurda bi daha direk polise gidicez şimdilik şükürler olsun birşey yok umarım böylelikle kapanır
benim korktugum şey kredi kart bilgilerimize erişip kredi kartımızıda ele geçirmeleriydi ama gördüğüm kadarıyla bu hackerlar o kadar kapsamlı profesyonel degilller yeni yetme belli
kışın başlarında bizim şirket hesaplarımız haclenmişti mahkeme kart işlemlerinde süründük resmen ama Allahıma şükürler olsun olmadı öyle bişey bu sefer.
aman diyim hemşom uyar kardeşini

Hemsom blogunuzu en kisa surede incelicem.
kardesinle arandaki bagin devamliligi dilerim ve dilerimki kimse bu birlikteliginize zeval vermez.

Benim ardesimle aramda 1.5 yas var ve erkek askere gidene kadar pek anlasabildigimiz soylenemez surekli kavga zitlik falan askere gitti ve geldi arakizdaki bagi anlatamam ancak görülmesi lazim esim bile bazen kiskaniyor. Birbirimizi hep ozleriz. Grrcekten kardesimin olacak sevgilisine üzülüyorum umarim aramizdaki bagi kaldirabilir zira cok cok zor olur. Zaten tanistigi kizlara ilk benden bahsediyormus ahahah heh sunuda belirtmeden geçmek istemem esimle kardesim arasi fenaaaa halde iyi cok şükür abi kardes gibiler.
sen anlatinca o duyguyu yasadim b3nde anlatmak istedim

Eki Görüntüle 1475676 Biraz tepetaklak olmuş ama neyyssee

Ouwww cumaya 67leri görürüz insallah

Ay ondan bende istiyorum

Evet haklisin.. ozaman baktin az yaziyorum izine çıkara bilirsin beni . Bide sey sorcam diyelim izindeyim menümü yinede yaza bbilirmiyim??

Kuzum paylas tabiki senin bizden kopamayisini sevsinler ;)

Elektik kesikti evde yemeği dışarda yedik telefonumu biraz şarj ettim ama az yinede. Şimdi eve dönüyoruz inşallah gelmiştir gelmemisse bu akşam giremem tekrar merak etmeyin kızlar.

Kizlar elektrik yok sanstan sarj da yok,net dd surekli gidiyo..giremezsem haber werim dedim

Ayni sorun bizdede var kizlar yukaridada yazdim

Elektrik geldi,bi daha gitmeden yazim kacim..

sabah 7.30
1 kase musli

ara 9.30
yesil cay
10.30
kahve

ogle 13.00
1 simit,1 dilim peynir
3 zeytin,domates

ara 14.00
kahve

Ara 15.00
activia

aksam 17.00
2 sosis,yarim dilim ekmek
2 dilim peynir,domates

ara 19.00
1 cupcake krema falan yok

2litre bitti daha icerim
kizlar 8 dakikada gobek eritme vieosunu buldum ve basladim zeynep onermisti sanirim,8 dakika ama dile kolay ben 4. Dakikada pert oluyom,bi de gariptir karin kaslarim diil boynum cok agriyo,belki de yanlış yapuyorumdur biseyi,leslue yaptim bugun 1 mil,20 mekik,20 dakika zumba,bol merdiven.2 km yuruyus

Leyla sen mi yapiodun cnm leslie 3 mile i? oyle aklimda kalmus,nasi faydasini goruyo musun? bi de ben 1 milde yoruldum cabuk 3 mil cok zor olmuyo mu?

Elektrik geldi,bi daha gitmeden yazim kacim..

sabah 7.30
1 kase musli

ara 9.30
yesil cay
10.30
kahve

ogle 13.00
1 simit,1 dilim peynir
3 zeytin,domates

ara 14.00
kahve

Ara 15.00
activia

aksam 17.00
2 sosis,yarim dilim ekmek
2 dilim peynir,domates

ara 19.00
1 cupcake krema falan yok

2litre bitti daha icerim
kizlar 8 dakikada gobek eritme vieosunu buldum ve basladim zeynep onermisti sanirim,8 dakika ama dile kolay ben 4. Dakikada pert oluyom,bi de gariptir karin kaslarim diil boynum cok agriyo,belki de yanlış yapuyorumdur biseyi,leslue yaptim bugun 1 mil,20 mekik,20 dakika zumba,bol merdiven.2 km yuruyus
Güzel olmuş canım menün Sporun.

Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
yarım kepek ekmeğinden tost
şekersiz çay
1 kase yoğurt

Ara 11:30 şekersiz kahve

Öğleyin yiyemedim bol bol su içtim

Ara 14:00 1 ısırık sade gofret 2 dilim portakal

Akşam 2 yulaflı gevrek iki dilim salatalık

Su 2 litreye yakın
Spor yapamadım yarın evdeyim telafi edicem inş. Öğlen 12 de başladım işbaşına akşam 9:15 çıktım.
Bugün hiç sıcak yemek yiyemedim hep geçiştirdim. Düzensiz oldu.. :KK43:

Elektrik geldi inşallah gitmez artık.
Kızlar diabetik reçel ve toz sakızlı muhallebi aldım kendime nolur nolmaz tatlı krizi yasarsam diye malum şeker yasak.

Back
X