Günaydin kizlar, bir sallayin beni, bir kendime getirin... Insan cuma dan bu yana +800 cikar mi ya
Kuzum síkma canini, bende ayni durumdayim. Sporumuzu aksattigimiz icin kilomuz git gel yapiyor. Regl'e gelince, eger kafana cok fazla takiyorsan gelmemesini daha da gecikir. Psikolojik birsey olabilir yada beslenmenle ilgili bir síkíntí var...
Günaydin kuzu :)
Antalya Delphin imperial, ben cok begenmistim
Cogunluk toplu ödüle karar verdigi icin bireysel yapmiyoruz canim. Sen hele bir hedefine ulas ondan sonrasina bakariz :)
Ahhh uyku ah, bende gel gel diye yalvariyorum bazen. Canim senin ki stresten dolayi böyle düzensiz herhalde?
Hayirli olsun canim, iyi günlerde kullan esyalarini :)
Erzak konusuna gelince, eger balayina gidecekseniz bozulacak seyleri almamani tavsiye ediyorum. Öyle peynir, zeytin, domates türü ufak seyleri balayi dönüsüne saklayin. Esinle ilk alisverisinizi yapmis olursunuz hem :)
Bozulmayacak seyleri tercih et, mesela pirinc, bulgur, mercimek, makarna vs. tipi seyler. Cayini, kahveni de alabilirsin. Et alip buzluguna koyabilirsin. Yag, salca, baharat... simdilik aklima 'yiyecek' baska birsey gelmiyor canim.
Sampuan, tarak gibi seyleri de unutma