- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Eğer şimdi diyet yaparken bırakırsan kilo almazsin canım eltimle kaynım öyle yaptılar kilo almadılar ama eşimle ben onemsemedik kilo aldık çok.Yapma ya, hic ümitlenme mi diyorsun sen simdi bana :-/
Maalesef canim. Birakmayi düsünüyorum da acaba kilo alirmiyim korkusu var. Zayifladiktan sonra birakayim diyordum aslinda... da da da bunlar hep bahane gibi sanki
Basarilar dilerim canim, insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz
Aslinda 5 kilo cok fazla birsey degil, eger iradeliysen en kisa zamanda verirsin![]()
Börek dışında güzel olmuş.Ilk menü paylaşımı benden...
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates, Salatalık, biber
Ara;
1 elma
6badem
öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek
ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt
Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt
*2,5 lt su
*Ceza sporlarım ve Leslie 3 mile
Menün iyi canım.sabah 08.00
1 peynirli baharatlı tost
domates salata
ara 10.00
orta şekerli kahve (komşuda dinlenme molası vermiştim hala alışamadı sekersiz içtiğime)
ara 12.00
1 magnum
akşam 17.00
ekmek arası köfte
bol yeşillikli salata
artık hazır seyler yiyoruz yemekler kalmayınca
2 bucuk km rahat yürüdüm markete gittim çevredeki vedalaşılcak arkadaslara gittim markette aradıgımı bulamayınca büyük markete gittim yürüyerek
bol boll cay ve su içtim
ilaç içicem şimdi başımın ağrısından duramıyorum kızlar nazara geldim yine biz toplanıyoruz ya kuaförüm aradı bana ugramadan gitme sakın küserim dedi iyi dedim gittim müşterisi tutturdu ben seni çok sevdim illa gelip seni istiycez hemde kuaförümün sevgilisinin annesi bende biliyorum kızla samimiyiz olmaz istemiyorum diyorum ben seni ogluma anlattım bi gelelim diyo neyse ben zor zar kurtardım paçamı geldim eve kuaförüm aradı annesi beni sevmiyo ne zamandır seni ogluna anlatıp duruyomuş erkek arkadasım dogru söyle o kızımı seviyosun dedim falan dedi bugun baya ekşınlıydı hee tam taşınır ayak..
tam vaktinde taşınıyoruz valla Allahtan...
o degilde oglunun sevgilisinin yanında diyo bunları o kız oglunun seviglisi oldugunu bile bile.....
Ne insanlar var hayatta yaa. Benim eşimin bi arkadasinin anneside öyle gelininin yanında konusurdu ben ogluma çalışan gélin alcaktim falan diye insanları anlamak zor.
Güzel olmuş canım menün sporun.Üçüncü menü de benden olsun :)
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
1 tane kuru erik
Sabah 08:30'dan itibaren
1 fincan sebze çorbası
1 fincan detoks çayı
Öğle 12:00
Meyveli yoğurt
1 fincan nane çayı
Akşam 17:00
3 kepçe çorba (Brokoli, havuç, patates)
2 ısırık ekmek
2 yk menemen
1,5 lt su
Spor: 3,2 km yürüyüş - dahası da var, burdan eve yürümem lazım :)