Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanlis hatirlamiyorsam gogom, chocom ve leylam yogurt kürünü yapiyorlar.
Bizde bu aksamdan itibaren birlikte baslayalim mi?

Günaydin canim, gelecegin fidanlari gibiyiz

Bende bugun baslicammm

Ama aksamlari beni dürtün lütfennn

Canim ikisi birden fazla geliyor. Istersen sadece yogurdu uygula o bitince limonlu suya gec. Ben bi gun yapabildim oyle.
Peki canim o zaman 1 hafta yogurt kürünü uygulayayim sonra limonlu suyu icerim artik.
Ama merak ettim ikisini uygulasam ne olabilir? Hani fazla geliyor deyince aklim wc ye gitti

Bende bugun baslicammm

Ama aksamlari beni dürtün lütfennn
Tamamdir

Bu sekilde canim.

Uygulamayi indirmedim canim indircem
cezan ise kilo verdigini göz önünde bulundurarark 30 dk eliptik 20 jamping jump 20 sguat

tamam kızlar başlayalım ,inşallah o kırmızı biber beni mahvetmez...bugun başlıoz ,light yoğurt mu alim?

Tebrikler tatlim

2 litre içmişimdir=) sabah az çıkayım die akşam yemedim =)
Bende kankim

geçen hafta kilo:67,1
bugün: 66,7
fark:-400 gram(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)

Tebrikler kankim. Bugun bizde yogurt kurune mi baslasak

Bu sekilde canim.

Eki Görüntüle 1497496

Uygulamayi indirmedim canim indircem
cezan ise kilo verdigini göz önünde bulundurarark 30 dk eliptik 20 jamping jump 20 sguat
Ay cok tatli birseymis bu
Cezami memnuniyetle kabul ediyorum kaptancigim tesekkür ederim

Eki Görüntüle 1497498
78
76.2
Fark 1.8
Yüzde 2.3
Msj 35
Aslında dün sabah 75.9 gösteriyordu ama dünden beri kütük gibi şiştim
_choco_ 'e sasirmistim sana cok afedersin yuh desem fazla mi ayip etmis olurum ki
Mükemmel bir sonuc almissin canim öncelikle tebrik ederim
Bunu nasil basardigini anlatmani merakla bekliyorum

tamam kızlar başlayalım ,inşallah o kırmızı biber beni mahvetmez...bugun başlıoz ,light yoğurt mu alim?
Evet canim light yogurt al. Pul biberi ilk gün biraz az mi koysan denemek adina?

tesekkür ederim balim

Üzmez seviyor seni
Uzmedi beni ama eminim sundan daha cok verdim. Cunku regl olmam gerekio ve odem de var. Haftaya daha da guzel sonuc alcam insallah yeni hedefim 68,0kg
Ebrum yogurt kurunu nasi yapcam simdi yatmadan yarim saat once bir kase yagsiz yogurda yarim limon skiyorum. Pul biber ne kadar atcam?

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 70,0
Guncel:69,2
Fark:800gr
Yuzde:1,14
Mesaj sayim:31
Yaaa bak ne demistim

Insallah haftaya yogurt kürü ve dolunayin etkisiyle harikalar yaratalim tatlim
3-4 yk yagsiz yogurdun icine yarim limon ve 1 ck pul biber ekleyip yatmadan yarim saat önce yiyoruz gülüm.

Chococum pul biber diye biliyorum sen karabiber mi koyuyorsun? Edit: kara degil kirmizi jeton gec düstü

Günaydın kızlaaar :)

Kilo bildirimim
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.5
Fark +100 gr
ortalama 0.13
Nerdesin kiz sen bütün hafta?
Haftaya düzeltirsin canim

Son düzenleme:
İnşallah canım

Kız ben ev mobilya alırken kendimi yoğun sanıyomuşum :) bu hafta o kadaaaar iş yaptım kiiii belime ağrı girdi :)) hele o mutfağın ıncık cıncığını yerleştirirken halimizi görmeliydin bi de görümcemle ikimiz hallettik o kocaaa kolileri :) kalanları daben hafta içi tek başıma gittim yaptım falan dün de dayım ve teyzemlerle gittik kalan mobilyalarım geldi çeyizlerin tekstil bölümünü biraz yerleştirdik falan bitmiyor yaaa iş bitmiyor eksik bitmiyor :)) ömür boyu da bitmez zaten :)))

Gecmis olsun canim, aynen dedigin gibi ne is biter ne eksik :) ama hafifler, senin ki de hafiflemistir, simdi biraz daha rahatsindir insallah.

Günaydınnnnn

Acelem var hemen yazıp kaçıyorum :)

Bildirim

İzinden önce - 55.9

Bu hafta - 55.4

Fark - 0.500

Ortalama - 0.89%

Mesaj sayısı - 49

Peki canim o zaman 1 hafta yogurt kürünü uygulayayim sonra limonlu suyu icerim artik.
Ama merak ettim ikisini uygulasam ne olabilir? Hani fazla geliyor deyince aklim wc ye gitti

Tamamdir
Yok canim oyle bisey deil belki seni etkilemez. Gece de limon tuketince sabah tansiyonum dusuo gibi hissettim bir de icinde buruk bi tat oluyor zor oluyor icmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…