geçmişi tam okuyamadım birileri yoğurt kürüne mi başladı?faydasını mı gördü? bnm tam başlayacağım hafta barsagımdaki yara büyümüştü ve kırmızı biber yemeyim diye başlamamıştım ama şimdi daha iyi hissediyorum başlasam mı?
Yanlis hatirlamiyorsam gogom, chocom ve leylam yogurt kürünü yapiyorlar.
Bizde bu aksamdan itibaren birlikte baslayalim mi?
Günaydin canim, gelecegin fidanlari gibiyiz
Gunaydin
Kilomu 68 diye yazmisim sok oldum
Gecen haftaki kilom 58,8
Bu hafta 58,0
Fark -0,8
Yuzde 1,36
Msj sayim 93
Peki canim o zaman 1 hafta yogurt kürünü uygulayayim sonra limonlu suyu icerim artik.Canim ikisi birden fazla geliyor. Istersen sadece yogurdu uygula o bitince limonlu suya gec. Ben bi gun yapabildim oyle.
Tamamdir
Bende bugun baslicammm
Ama aksamlari beni dürtün lütfennn
Kiz insan döndügü gün yapmaz en azindan
Yemedigin icin ayrica tebrik ediyorum kuzum
Bir zahmet dönün artik yani, kendinizi bu kadar özletmeye hakkiniz yok
Süper bir cümle olmus
Güle güle kullanin bitanem, Rabbim askinizi daim etsin
Ömür boyu huzurlu ve mutlu takarsin insallah yüzüklerini
Montlu kilif nasil oluyor gülüm bilemedim?
Seni dinledim kullanmadim dün eliptigi, zaten istesem de kullanamazdim kurulmadi henüzama bu aksam acisini cikaracagim insallah
Baktin mi o dedigim uygulamaya?
Bende bir nick degisikligi yapsam mi ki
Salataliktan hic birsey olmaz canim, istedigin kadar yiyebilirsin ama tuzu fazla kacirma :)
Gogom acliktan gözüm döndüdaha önce yeme firsatim olmadi sonrada iste gördügün gibi Allah ne verdiyse
Maalesef isteyim yoksa gec tartilirdim... Neyse ki tarti da ki rakam beni tatmin etti
Aksam yemekten sonra kosu yaptim, sanirim onun faydasi oldu
Tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc
100 gr da olsa hic yoktan iyidir
Buyurun güzel bayan cezami bekliyorum
Goncam moralini bozma, bence sabit cikmakta büyük bir basari
saskinligimi nasil belirtecegimi bilemedim, cok iyi bir sonuciyi ötesi HARIKA
Bu hafta en büyük tebrigi sen hak ediyorsun
Yogurdun mucizesi mi bu kuzum?
Tebrikler tatlimGünaydin, hayirli cumalar kizlar
Bugün yogunum, kilomu bildirip islerimi halledecegim sonrada insallah gecmise bakacagim.
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Fark: -0,600
Ortalama: 0,89%
Mesaj sayisi: 150
@Parfym tebrik ederim gülümortalaman 0,40%
Kilo veren herkesi simdiden tebrik ediyorum
Veremeyenlerde hic üzülmesinönümüzde yeni bir hafta var ve sizin güzel seyler basaracaginiza inaniyorum
Bende kankim2 litre içmişimdir=) sabah az çıkayım die akşam yemedim =)
Tebrikler kankim. Bugun bizde yogurt kurune mi baslasakgeçen hafta kilo:67,1
bugün: 66,7
fark:-400 gram(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Ay cok tatli birseymis bu
Bu sekilde canim.
Eki Görüntüle 1497496
Uygulamayi indirmedim canim indircem
cezan ise kilo verdigini göz önünde bulundurarark 30 dk eliptik 20 jamping jump 20 sguat
Eki Görüntüle 1497498
78
76.2
Fark 1.8
Yüzde 2.3
Msj 35
Aslında dün sabah 75.9 gösteriyorduama dünden beri kütük gibi şiştim
Evet canim light yogurt al. Pul biberi ilk gün biraz az mi koysan denemek adina?tamam kızlar başlayalım ,inşallah o kırmızı biber beni mahvetmez...bugun başlıoz ,light yoğurt mu alim?
Tebrikler tatlim
Üzmez seviyor seniBen de simdi tartilcam umarim uzmez beni guzel tartim :)
Uzmedi beni ama eminim sundan daha cok verdim. Cunku regl olmam gerekio ve odem de var. Haftaya daha da guzel sonuc alcam insallah yeni hedefim 68,0kgtesekkür ederim balim
Üzmez seviyor seni
Yaaa bak ne demistimKilo bildirimi
Gecen hafta: 70,0
Guncel:69,2
Fark:800gr
Yuzde:1,14
Mesaj sayim:31
Insallah haftaya yogurt kürü ve dolunayin etkisiyle harikalar yaratalim tatlimUzmedi beni ama eminim sundan daha cok verdim. Cunku regl olmam gerekio ve odem de var. Haftaya daha da guzel sonuc alcam insallah yeni hedefim 68,0kg
Ebrum yogurt kurunu nasi yapcam simdi yatmadan yarim saat once bir kase yagsiz yogurda yarim limon skiyorum. Pul biber ne kadar atcam?
Chococum pul biber diye biliyorum sen karabiber mi koyuyorsun? Edit: kara degil kirmizi4 grubun guzel kadinlari. Bu gece yogurt kuru uygulamayi unutmayalim lutfenn...
Nasildi diyenler icin tekrar yaziyorum
3-4 kasik yagsiz yogurda yoksa kaymaksiz da olur yarim limon sıkıyoruz ve 1 cay kasigi k. Biber ekliyoruz. Yatmadan yarim saat once tuketip misil misil uyuyoruzzz ♥♥♥
Nerdesin kiz sen bütün hafta?Günaydın kızlaaar :)
Kilo bildirimim
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.5
Fark +100 gr
ortalama 0.13
İnşallah canımYaaa bak ne demistim
Insallah haftaya yogurt kürü ve dolunayin etkisiyle harikalar yaratalim tatlim
3-4 yk yagsiz yogurdun icine yarim limon ve 1 ck pul biber ekleyip yatmadan yarim saat önce yiyoruz gülüm.
Chococum pul biber diye biliyorum sen karabiber mi koyuyorsun? Edit: kara degil kirmizijeton gec düstü
Nerdesin kiz sen bütün hafta?
Haftaya düzeltirsin canim
Gecmis olsun canim, aynen dedigin gibi ne is biter ne eksik :) ama hafifler, senin ki de hafiflemistir, simdi biraz daha rahatsindir insallah.İnşallah canım
Kız ben ev mobilya alırken kendimi yoğun sanıyomuşum :) bu hafta o kadaaaar iş yaptım kiiii belime ağrı girdi :)) hele o mutfağın ıncık cıncığını yerleştirirken halimizi görmeliydin bi de görümcemle ikimiz hallettik o kocaaa kolileri :) kalanları daben hafta içi tek başıma gittim yaptım falan dün de dayım ve teyzemlerle gittik kalan mobilyalarım geldi çeyizlerin tekstil bölümünü biraz yerleştirdik falan bitmiyor yaaa iş bitmiyor eksik bitmiyor :)) ömür boyu da bitmez zaten :)))
Günaydınnnnn
Acelem var hemen yazıp kaçıyorum :)
Bildirim
İzinden önce - 55.9
Bu hafta - 55.4
Fark - 0.500
Ortalama - 0.89%
Mesaj sayısı - 49
Yok canim oyle bisey deil belki seni etkilemez. Gece de limon tuketince sabah tansiyonum dusuo gibi hissettim bir de icinde buruk bi tat oluyor zor oluyor icmekPeki canim o zaman 1 hafta yogurt kürünü uygulayayim sonra limonlu suyu icerim artik.
Ama merak ettim ikisini uygulasam ne olabilir? Hani fazla geliyor deyince aklim wc ye gitti
Tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?