Rakibecim naptin sen böyle geç saatte yedin boraz az yeseydin keşke. Sabah işe gitmiyceksen bildirimi biraz geç yap bariIyi akşamlar kızlar, alışveriş, yemek derken bu saat oldu. Çok yorgunum, menümü yazıp hemen yatacağım, geçmişi de yarın okurum artık. Bu arada eliptik bisikleti aldık ama henüz kurulmadı :)
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 08:00
Meyveli yoğurt
Ara 10:00
1/4 kuru incir
1/4 gün kurusu
1/4 kuru kayısı
1 fındık
1 badem
Yarım ceviz
Öğle 11:30
3 yk makarna
3 yk kabaklı, mantarlı et sote
Akşam 21:30 (alışverişten dolayı çok geç vakite kaldı)
1 kase mercimek çorbası
3-4 ısırık yufka
3 parça peynirli gözleme
@LeyL35 kanki seni hayal kırıklığına uğrattım özür dilerim
1,5 lt su
Spor: 6 km yürüyüş + 40 jumping jack
Hemennn :)Bayaa kk lı olmuş
Ben yaptım yatıyorum şimdi.
Evet salatalık daha iyi.
Mümkünse ara verme emeğine yazık olur yarın ağrın olmiycak aslinda ilk 3 günden sonra ağrı geçiyor. Ictigin çay yada yeşil caya 5-6 karanfil at faydası olur.
Bende hiç istemiyorum ara vermek ama hafta sonu sınav var, mecburen. ama şartları zorlayıp yürümeye çalışacağım.
Eğer sabah giremiyceksen bildir canım.
Menun guzel ama saatleri de unutma kuzumMenümü yazıp gitmem gerek daha sonra gelmeye çalışacağım güzeller
Sabah
Müsli süt ile
Öğle
1 kepçe çorba
Salata
2 gevrek
Ara
Türk kahvesi
1 avuç leblebi
Yeşil çay
Akşam
Fırında patates 1 küçük
Fırında tavuk göğüs 1avuç kadar
Salata
Yoğurt 2 kaşık
Su 1.8lt
Spor cezam jumping jack yapıldı
Ayy peynire bayilirim bende kasar,tulum,lor,kuflu... Hepsini cok severimHahh yersen yağlı yağlı sonuç bu olur haliyle
Al benden de o kadar, peynir hastasıyım diyebilirimbenim kahvaltıar hep peynir ekmektir
Başka bişey olmadığından değil hem sevdiğimden hem de başka şey pek yiyemediğimden..
4 grubun guzel kadinlari. Bu gece yogurt kuru uygulamayi unutmayalim lutfenn...
Nasildi diyenler icin tekrar yaziyorum
3-4 kasik yagsiz yogurda yoksa kaymaksiz da olur yarim limon sıkıyoruz ve 1 cay kasigi k. Biber ekliyoruz. Yatmadan yarim saat once tuketip misil misil uyuyoruzzz ♥♥♥
Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?
Bugün sporda 4. günümdü ve şu an her yerim ağrıyor. Ne zaman geçerki:)
Iyi akşamlar kızlar, alışveriş, yemek derken bu saat oldu. Çok yorgunum, menümü yazıp hemen yatacağım, geçmişi de yarın okurum artık. Bu arada eliptik bisikleti aldık ama henüz kurulmadı :)
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 08:00
Meyveli yoğurt
Ara 10:00
1/4 kuru incir
1/4 gün kurusu
1/4 kuru kayısı
1 fındık
1 badem
Yarım ceviz
Öğle 11:30
3 yk makarna
3 yk kabaklı, mantarlı et sote
Akşam 21:30 (alışverişten dolayı çok geç vakite kaldı)
1 kase mercimek çorbası
3-4 ısırık yufka
3 parça peynirli gözleme
@LeyL35 kanki seni hayal kırıklığına uğrattım özür dilerim
1,5 lt su
Spor: 6 km yürüyüş + 40 jumping jack
İyi geceler kizlaar umarim yarin bizim takimi ust siralara tasiyabiliriz :)
Kizlar cogu zaman hep ayni yorumlar geliyor .. yemek saatlerimden dolayi. Eevet su iki haftadir saldim kendimi nedenleri var. Ama insallah haftaya yine düzene girmeye çalışıcam . ben kahvaltimi aksam yemegimi gec yapiyorum kahvalti saat 15 16 gibi aksam yemegimide 20 21 arasi çünkü baska türlü yeme şansım yok isimden dolayi. Ben gececi calisiyorum gece 2.30dan sabah 6.45e kadar eve geldim ettim diyene kadat saat sabah 7.30 oluyor yattim diyene kadar hemen uyuyamadigim icin 9 buluyor ve uyumadan ise gidiyorum ve isyerinde bisey yemiyorum sadece su iciyorum ve isim cok agir yani zamanla çalışıyorum . 350 kaloriyle 450 kalori yakıyorum günde.. ve isyerinde bisey yememek için daha dogrusu bisey yemek icin zamanim olmuyor. O yuzden aksam yemegimi gec vakit yapiyorum isyerinde eritmis oluyorum zatenn.. o yuzden hani menülerime şaşırmayın.. ama tabi su iki haftadir yediklerime fazla dikkat etmedim dogruyu soylemek gerekiyrse insallah haftaya hem sporum hemde yemeklerim düzene girer butun yediklerimin acisini cikaricam . Yeni hafta yeni baslangiiicccc :))
Ayni sekilde ya benim de duzene girdi gurul gurul calisiolar wallaa hey massallahKızlar yoğurt kürü yapanlar bişey sorcam 3 gündür yapıyoruz ya benim barsaklar fena hareketleniyo ve işte gerisini yazamiyom birde kabızlık sorunum kalmadı sizlerde durum nasıl aynimi yada nendeki durum normalmi onu anlamaya çalışıyorum.
Spor sırasında kaslarda zorlanma olacağı için spor sonrasında yarım saat-2 saat arasında mutlaka proteinli yiyecek veya içecek almak lazım. Onarım aşaması için gerekliymiş. Bu süt ve yoğurt olabilir veya peynir. Sporcuların yumurta akı yemeleri de bundan kaynaklı sanırım.Bugün sporda 4. günümdü ve şu an her yerim ağrıyor. Ne zaman geçerki:)
Dogru ya bi ara bahsetmistin unutmusum canim kusura bakmaKizlar cogu zaman hep ayni yorumlar geliyor .. yemek saatlerimden dolayi. Eevet su iki haftadir saldim kendimi nedenleri var. Ama insallah haftaya yine düzene girmeye çalışıcam . ben kahvaltimi aksam yemegimi gec yapiyorum kahvalti saat 15 16 gibi aksam yemegimide 20 21 arasi çünkü baska türlü yeme şansım yok isimden dolayi. Ben gececi calisiyorum gece 2.30dan sabah 6.45e kadar eve geldim ettim diyene kadat saat sabah 7.30 oluyor yattim diyene kadar hemen uyuyamadigim icin 9 buluyor ve uyumadan ise gidiyorum ve isyerinde bisey yemiyorum sadece su iciyorum ve isim cok agir yani zamanla çalışıyorum . 350 kaloriyle 450 kalori yakıyorum günde.. ve isyerinde bisey yememek için daha dogrusu bisey yemek icin zamanim olmuyor. O yuzden aksam yemegimi gec vakit yapiyorum isyerinde eritmis oluyorum zatenn.. o yuzden hani menülerime şaşırmayın.. ama tabi su iki haftadir yediklerime fazla dikkat etmedim dogruyu soylemek gerekiyrse insallah haftaya hem sporum hemde yemeklerim düzene girer butun yediklerimin acisini cikaricam . Yeni hafta yeni baslangiiicccc :))
Kiz insan döndügü gün yapmaz en azindanSelam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsatamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Süper bir cümle olmusGünlerden yemeden dönmek Türkiyenin Avrupaya gidip kupa alıp gururla yurda dönmesi kadar güzel birşey benim gözümdeİyi yapmışsın cnm
Güle güle kullanin bitanem, Rabbim askinizi daim etsinKizlar bakin yuzuklerimiz
Eki Görüntüle 1496903
Montlu kilif nasil oluyor gülüm bilemedim?@ benim telefon buyuk cebe sigmiyor boydan askili kilif alcam su montlu olanlardan cok hosuma gittii :)
@ bu aksam kullanma kuzum sen dinle benii bak
Eger eliptikte vakit gecirirsen tek ayaktada tartilsan fayda etmez kuzum
Bi bakim acaba sadece iphinelar icin mi yine.
interval varsa cok ii
Benim bu 3. Nickim :))
Salataliktan hic birsey olmaz canim, istedigin kadar yiyebilirsin ama tuzu fazla kacirma :)Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?
Gogom acliktan gözüm döndüRakibecim naptin sen böyle geç saatte yedin boraz az yeseydin keşke. Sabah işe gitmiyceksen bildirimi biraz geç yap bari
Tebrik ederim canim cok güzel bir sonucBaşlangıç kilom:74
Geçen hafta:72.5
Bu hafta: 71.5
Fark:-1000
Ortalama:1,37 %
İnşallah yanlış yapmamışımdır.:)
100 gr da olsa hic yoktan iyidirSimdiden kilomu yazayım..
yoksa kesin zamaninda paylasamicam:))
Gecen haftaki kilom 74.9
Simdiki kilom 74.8
ama uyaninca yine tartilcam..
vallah yediklerime bakinca kilo aldim sandim 600 700 gramm falan . Ama 100 gramm gitmis onada şükür :)
Buyurun güzel bayan cezami bekliyorumOoooo
Sen gelde 1 ceza uygulayal sana
Goncam moralini bozma, bence sabit cikmakta büyük bir basariBen sabitim bu hafta 67.9
Eki Görüntüle 1497374
Gecen hafta- 69.7
Bu hafta -68.1
Fark-1.6
Yuzde- 2.29
Mesaj- 110 civari
5 kere falan ara vererek tartildim acaba yanlis mi diye
2 litre içmişimdir=) sabah az çıkayım die akşam yemedim =)Kankim aksam pek az olmuş. Saatleri unutma bide su ne kadar ictin ?
Insallah gormezsin sekerimmm..Günaydin, hayirli cumalar kizlar
Bugün yogunum, kilomu bildirip islerimi halledecegim sonrada insallah gecmise bakacagim.
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Fark: -0,600
Ortalama: 0,89%
Mesaj sayisi: 150
Parfym tebrik ederim gülüm ortalaman 0,40%
Kilo veren herkesi simdiden tebrik ediyorum
Veremeyenlerde hic üzülmesinönümüzde yeni bir hafta var ve sizin güzel seyler basaracaginiza inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?