neee kim ne zaman nerdee nasılllllKizlar 9. takimdan biri tam 3,8 kilo vermis
yogurt kürü yapmis diye okudum (kahvalti haric tüm gün uygulaniyor)
bir haftada o kadar kilo vermek sağlıklı mıdır acabaKizlar 9. takimdan biri tam 3,8 kilo vermis
9. takimdan @hily25 canim, vallaha helal olsun... Ben iki hafta onun gibi versem hedefi tutturmus oluyorum :)neee kim ne zaman nerdee nasılllll
Orasini bilemiyorum canimbir haftada o kadar kilo vermek sağlıklı mıdır acaba
Rica ederim goncam. Tamamdir hemen tasiyorum.E-brulim listeyi hazirladim sende yapmissin eline sağlık sabah tam listeyi cikartirken vakaya girmem gerekti ancak çıktım syfayi acik bırakmıştım çıkınca kaldığım yerden hazirladim listeyi birde baktım sende hazirlamissin eline emeğine sağlık.
Listenin son hali hazır yine paylaşıma tasirmisin rica etsem.
Listede adı olan herkes sayılıyor canım.Cözdüm galiba :)
Perim sayiliyorsa ortalama 0,38% sayilmiyorsa 0,41% ?
Ooo nasıl vermiski cok fazla bir haftadaKizlar 9. takimdan biri tam 3,8 kilo vermis
Teşekkürler canım.Rica ederim goncam. Tamamdir hemen tasiyorum.
Yogurt kürüyle vermis, birincilik hikayesini paylasinca detayli ögreniriz artik :)Listede adı olan herkes sayılıyor canım.
Ooo nasıl vermiski cok fazla bir haftada
Teşekkürler canım.
Merhaba gogocum. Özledim hepinizi. Menü paylaşmak konusunda çok haklısın, çok etkiliymiş. Paylaşıma yarından sonra başlayacağım.
Hoşbulduk canım.
Hoşbulduk sağol. Aslında taş devri diyeti bana uydu da stresli bir dönem geçirdim. Oğlumun sınav hazırlığı, ergenliği, kızımın hırçınlığı, işlerin yoğunluğu bir de gelecekle ilgili bazı belirsiz durumların varlığı beni de yiyince kendimizi mutlu hissettiğimiz şekere karşı savunmasız bıraktı. Spor yapmadım pek. Hatalarımı tekrarlamamaya çalışacağım. Ekmeği çıkardım tekrar hayatımdan. Et yemek bazen bıktırsa da en güzel zayıflama yöntemi taş devri diyeti bence.
Hoşbuldum zey zeyim.
Ya ben çok açtım, hafta sonuda sınav var. 2-3e kadar uyumuyorum. O yüzden 1 saat önce 1 salatalık yedim. Zararı olur mu. Elmayı aldım elime ama tuttum kendimi ve geri bıraktım, bu en iyisi değil mi?
Ay cok tatli birseymis bu
Cezami memnuniyetle kabul ediyorum kaptancigimtesekkür ederim
_choco_ 'e sasirmistim sana cok afedersin yuh desem fazla mi ayip etmis olurum ki
Mükemmel bir sonuc almissin canim öncelikle tebrik ederim
Bunu nasil basardigini anlatmani merakla bekliyorum
Evet canim light yogurt al. Pul biberi ilk gün biraz az mi koysan denemek adina?
Gelisme tablosu
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Gogo2405 38 167 77 67.9 63.0 2 zey zey 25 170 - 58.8 55.0 3 LeyL35 32 160 61 58.0 55.0 4 E-brulim 27 165 74.5 66.9 58.0 5 Efsun64 24 153 83.7 77.5 65.0 6 AKovser 20 153 57 55.4 48.0 7 Pembe_dizi 25 172 75.9 69.2 63.0 8 dilviin 19 155 58 54.0 50 9 EceminKahveAskii 21 157 59.6 57.9 55.0 10 Hoptiri 24 174 89 86.1 70 11 CHRKSSNGHN 27 173 72.4 70.5 63.0 12 wemba 29 164 73.4 66.7 65 13 eliflider 25 167 68.9 66.7 57 14 BiricikS 21 165 81.4 74.8 65 15 Parfym 28 165 79 76.7 56
Güzel olmus canim
Listeye 3. cuma gireceksin canim, iki hafta deneme sürecin var ya.
Kizlar 9. takimdan biri tam 3,8 kilo vermis
ığın kilo ileBenide ekleyecek misiniz bu listeye?
_choco_ m sen en azından 3 hafta süren var. Ben ne zaman dönecem acaba ayrıldığım kiloma?
Çok kilolu biriyse ve diyete yeni başladıysa diye iyimser olmak istiyorum :)
Demek ki bundan sonra seni daha da yakindan takip etmek lazim :)Herkese merhabaaa
Bu kaçıncı alıntı yapışım tlf dan girince hepsi hoopp gidiyor
Dün çok yoğundum gece kızı uyutup gelecektim ama uyuyup kalmışım.
Bugün de saat 8de kalktım, totom yeni yer gördü
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben ocak ayında izne çıktım ve krndimi saldım duygusal sebeplerden ötürü.
Şimdi yaptığım buraya yazdıklarımı yemek.
Suyu çok sevmeme rağmen su bile içmiyordum. Yeşil çay öyle.
Şimdi suyumu y. Çayımı içiyorum.
Birde 1 gün hurma yaptım işte.
Elmalı çayım var birde.
Listede olanlari ekliyoruz buraya canim, senin durumun biraz karisik :/Benide ekleyecek misiniz bu listeye?
_choco_ m sen en azından 3 hafta süren var. Ben ne zaman dönecem acaba ayrıldığım kiloma?
Çok kilolu biriyse ve diyete yeni başladıysa diye iyimser olmak istiyorum :)
ne kadar farkın var canım ayrıld
ığın kilo ile
Demek ki bundan sonra seni daha da yakindan takip etmek lazim :)
Listede olanlari ekliyoruz buraya canim, senin durumun biraz karisik :/
Ama, ama síkma canini pembem ya.
Bu hizla önümüzde ki hafta falan yani75 ti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?