Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese merhaba.
hayatımızdan bir bayram daha eksilttik.yoğun 2günün ardından bugün daha sakindi.tatlı bir yorgunluk var üstümde.sonunda evime gelebildim.bayram süresince kaçamak yapmadım pek.düzenli yemek yiyemediğimden 3 gün kabızlık sorunum vardı.bu sabah tartıda 700 gr fazla çıktım.yarın sabah tekrar tartılıcam.bu hafta mısır gevreği yiyicem.hafiflme olabilir.geçem yıla göre 7 kilo verdim.beni 1 yıldır görmeyenler hemen farketti.çok hoşuma gitti.kurban bayramında daha zayıf olmak istiyorum.farkedilmek bana gaz verdi.

Günaydın kızlar.

Bende bolce yedim bayram boyunca

Sizde dökün bakalım eteğinizdeki taşları bakalım.

Beci çok sevindim farkedilmesine hadi bakalım kurbanada fark yarat..

günaydın herkese
sizlerden öncelikle özür dilerim geçn hafta hiç giremedim ama sebebi bayram değildi... geçen hafta salı günü gece birden rahatsızlandım sağ karnımdan bir ağrı girdi daha sonra tüm bacaklarım uyuştu apar topar acile gittik 1 gün boyunca serumlarla ceballeştikten sonra doktorlar apandist ameliyata alacağız dedi annemlede yola çıkmıştı sakın girme ameliyata biz seni alıp götürecez adanaya dediler sonra gelip beni aldılar doğru adana başkent hastanesine... ordada 2 gün boyunca bir şey yemeden içmeden sırf serumla beslendim su bile yasaktı... bir dolu test falan filan derken bir kist gördüler ultrasonda ama apandist hala olabilir diye gözetimde durmaya devam ettim apandist yokmuş ama bir kist varmış yumurtalıkta ve iyicil değilmiş , kist içe kanama yapmış ve pelvis sıvısında aşırı derecede artma varmış... adet dönmlerimizde olan kisten değilmiş ama hamile kalamama ve benzeri tehlikesi yokmuş sadece u şekide çok ancılı olacağını ama tedaviyle geçeceğini sölediler...

4 gün boyunca hastanedeydim aa sanki daha çok hasta olup çıktım çok yorgun düştü inanın 22 şişe serum yedim toplamda ve bir dolu kan alımı ... kollarım mosmor popocuğumun üstüne oturamıyorum inanın ama geçti çok şükür ağrım var ama iyiyim allahtan ..

vucudum şiş ve kendimi hep aç hissediyorum midem sanki kazınıyor hep... kilo veremedim üstünede aldım ... 2 gün bişe yemedim onun ardından öle çok bişe yemememe rağmen nasıl kilo aldım bilmiyorum inanın ki şuan 69-70 arası gidip geliyorum bayram zehir oldu kilo aldım üstüne birde sanki başa dönmüş gibiyim yavaş yavaş kendime geliyorum...

sizlerden çok özür ilerim canlarım elimde olmadan takıma katılamadım bir süre ....

GeÇmıŞ olsun canım ya
ınŞallah ıyıleŞırsın kısa sÜrede
o kadar seruma normal bu ŞıŞlık saĞlıĞın yerınde olsun da kg ıkıncı planda
bu kadarla kalır ınŞallah

ben de bayramda tatlının dıbıne vurdum resmen((

Canancım çok geçmiş olsun, ıalçla geçeceğine sevindim.

Aldığın serumlar 2. haftadan sonra gidiyor en azından bende öyle oldu. Bunca badire atlattıktan sonra kilo meselesini takmazsın heralde, önce can sağlığı sen önce kendine gel, eski gücüne enerjine kavuş o zaman diyeti düşünürsün canım.

Tekrar geçmiş olsun.

Sirserimnmm senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.

Funda ben şimdi evden niye çikolata getirmedim diye hayıflanıyorum((((

Şu Cumayı atlatalımdaaaa, sopayı elimize alalım...

geçmiş olsun canım.atlattığına sevindim.sağlık kilolardan önce gelir.nasıl olsa vericeksin.önce kendini toparla.

selam kızlar herkese iyi bir gün diliyorum
canan çok geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli boşver gerisini kendini toparla ondan sonraalırsın kilolardan hıncını
kızlar bundan sonra tatlı görmek istemiyorum artık benden şöyle 1-2 ay uzak dursun

merhaba arkadaslar

ben eskı 14.takım uyesıyım...yaklasık 2 ay önce kendı ıstegımle ayrıldım takımdan...eger kabul edersenız burda size katılmak ısterım...

hoşgeldim canım arkadaşım
inşallah yerimiz boşalınca listemize girersin sen de
kaptanımız şebo da sana cvp verecektir

canan çok geçmiş olun 22 şişe serum yemişsin kilo almış olamn çok normal aman canım sağlığından önemli değil.... Allah acil şifalar versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…