günaydın herkese
sizlerden öncelikle özür dilerim geçn hafta hiç giremedim ama sebebi bayram değildi... geçen hafta salı günü gece birden rahatsızlandım sağ karnımdan bir ağrı girdi daha sonra tüm bacaklarım uyuştu apar topar acile gittik 1 gün boyunca serumlarla ceballeştikten sonra doktorlar apandist ameliyata alacağız dedi annemlede yola çıkmıştı sakın girme ameliyata biz seni alıp götürecez adanaya dediler sonra gelip beni aldılar doğru adana başkent hastanesine... ordada 2 gün boyunca bir şey yemeden içmeden sırf serumla beslendimsu bile yasaktı... bir dolu test falan filan derken bir kist gördüler ultrasonda ama apandist hala olabilir diye gözetimde durmaya devam ettim apandist yokmuş ama bir kist varmış yumurtalıkta ve iyicil değilmiş , kist içe kanama yapmış ve pelvis sıvısında aşırı derecede artma varmış... adet dönmlerimizde olan kisten değilmiş ama hamile kalamama ve benzeri tehlikesi yokmuş sadece u şekide çok ancılı olacağını ama tedaviyle geçeceğini sölediler...
4 gün boyunca hastanedeydim aa sanki daha çok hasta olup çıktım çok yorgun düştü inanın 22 şişe serum yedim toplamda ve bir dolu kan alımı ... kollarım mosmor popocuğumun üstüne oturamıyorum inanınama geçti çok şükür ağrım var ama iyiyim allahtan ..
vucudum şiş ve kendimi hep aç hissediyorum midem sanki kazınıyor hep... kilo veremedim üstünede aldım ... 2 gün bişe yemedim onun ardından öle çok bişe yemememe rağmen nasıl kilo aldım bilmiyorum inanın kişuan 69-70 arası gidip geliyorum bayram zehir oldu kilo aldım üstüne birde sanki başa dönmüş gibiyim yavaş yavaş kendime geliyorum...
sizlerden çok özür ilerim canlarım elimde olmadan takıma katılamadım bir süre ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?