hurma üst üste 7 tane değilde 4 bir yeseydin başka ara yapıp ondada 3 yeseydin.sarmalar çokmu normal mi karar veremedim onun dışında iyi bence:)Bugün hırma günü olarak başlayıp yaprak gününe döndü resmen..
Çocukla saramayınca, annemde taze yaprak almış kış için. Sarınca dayanamadım. Diğer yemekleri yemedim ama abarttım sanki
Menüm;
8:45 yeşil su
9:30
7hurma 1 kase yoğurt
13:00
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 zeytin
Domates, bol yeşillik
Kahve
15:00
Zeytinyağlı yaprak sarması 3 tane ama çiğdi
1 gevrek
20:00
6 tane Etli yaprak sarması serçe parmağından küçüktü
7 tane zeytinyağlı yaprak sarması
Yoğurt
Salata
1/2 dlm ekmek
Sade kahve
Su:1,5lt
Spor: yok malesef.
Farkındayım ama inanki bunlar da önüme geldi diye yedim.çok sağlıksız bir menü olmuş bence ,hiç protein yok . kekle şekerpare arasında seçim yapsaydın birisi yerine normal yemek yeseydin ya da kahvaltı yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence.
neyse diğer günde telafi edersin olur öyle arada :)Farkındayım ama inanki bunlar da önüme geldi diye yedim.
Alışmak değil de hazır onlar önümde olunca yiyiyorum, yoksa hiçbirşey yememiş olacaktımSelam kızlar, akşam ki yürüyüş beni mahvetti bir türlü kendime gelemiyorum, her yerim de şişmiş. Umarım bu yarın tartıya yansımaz
21:30'a kadar herşey süper kuzum, jj cezası almışsın ee fitnesse de gidecekmişsin orda yakarsın
Afiyet şifa olsun balım
Hoşgeldin güzeller güzeli, özletiyorsun kendinikek, çekirdek, krep
Goncam yarını düşündükçe çok heyecanlanıyorum
Kek yemeye baya alıştın sen bakıyorum da30 jj güneşcan
Normalde daha önce yediklerimi düşününceeee. Ben tam bir tatlı canavarıyımbiraz fazla tatli olmus canim
İnşallahneyse diğer günde telafi edersin olur öyle arada :)
Evet, evet, evet biliyorum ama sıcaklardan mıdır ne hiç bir şey istemiyor canım. Ama önüme bunlar gelince yemiş olayım bari metabolizma yavaşlamasın diye yedim.Bilmiyorum ya, hasta mıyım neyim, sürekli midem bulanıyor birkaç gündür. Bugünde öyle.Bu nasıl menü gunesim olmamış.
Bende çok heyecanlıyım ebrum sorma. Reglim başladı nihayet ben bugün de hurma yapıyorum öğlen çilek vardı onu yedim bi kase hadi hayırlısı artık.
Hı HııııÖğle çok olmamış
Olmamış güneşcim
Sağol canımm
Güzel olmuş canım.Menüm
Sahurda
2 bardak su
İftarda
1 fincan form çayı
3 hurma
1 kase yoğurt çorbası
3 parça tavuk ızgara
2 dilim buğday ekmeği
1 tane kadar salatalık
1 lt su, içiyorum daha
Inşallah değişir sabaha :)Bildirimi yapayım şimdiden, değişiklik olursa sabah yazarım inşaAllah..
Geçen hafta - 52.6
Bu hafta - 53.2
Fark +600
Ortalama - 1.14%
Mesaj sayısı - 51
Hurmadan sonra kilom hep böyle devam etti, 500-600 gr arttı o kadar.. bekliyordum ama normal bu kadarı bence..
Biraz fazla olmuş akşam hemde perşembe akşamıBugün hırma günü olarak başlayıp yaprak gününe döndü resmen..
Çocukla saramayınca, annemde taze yaprak almış kış için. Sarınca dayanamadım. Diğer yemekleri yemedim ama abarttım sanki
Menüm;
7hurma 1 kase yoğurt
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 zeytin
Domates, bol yeşillik
Kahve
1 gevrek
Yoğurt
Salata
1/2 dlm ekmek
Sade kahve
Iıııııııı bu sefer olmamışBugünün ilk menüsü
Başarısız oldu
Sabah/Öğlen 12:00
1 dilim ıspanaklı börek
1fincan yeşil çay
Ara 15:30
6 hurma
Akşam 18:30
1 bardak süt
Çilek
1,5 lt su
Spor: 300 jj ve sonra yürüyüşe çıkacağız
Hemen yapiyorum kuzum.Hayırlısı olsun
Kuzum buraya odaklansan belki toparlanırsın? Bak ne güzel kilo verdin, hedefine ulaşmana az kaldı, bu saatten sonra pes edecek değilsin. Hadi toparlan bakayım, 100 jj toparlanman için başlangıç olsun
Aynen pembisim. Hep destek tam destek seviyorum sizi :*Canım bende öyleyim. Buraya geldikçe mecbur yememeye çalışıyorum, yoksa tek başına olacak iş değil
Ay ben o tombik havuçu portakal sandımdı.!!
Sporun olmaması kötü oluyor tabi ama menü gayet iyi yaah kizlar bugun abarttim gibi yine
sabah saat 9 da
iki dilim ekmek
2-3 corba kasigi. sucuklu y umurta
yarim kibrit kutusu peynir
bir tatli kasigibal
sekersiz cay
salata domates
saat 14.00
5 6 tane sarma
uc kasik sutlac
saat 17.00
uc dort c.k. firin kofte patates
cacik salata
bi dilim ekmek
bi kase sutlac
saat 18.30 bi kac kasik sutlac
toplam 2 lt su
spor yapamiyorum. bugun 10 15 dk yuruyus yaptim sonrasi berbat diz agrisi
İşte bu benim kaptanımYermiyim bu saatte yavrum. Eristeli yeşil mercimek ve tavuk pirzola hafif haşlayıp birakicam esim kizartir öğlen kızımla ikisi evde yiyolar yemeği.
Güzel olmuş kuzuMenüm
Sahurda
2 bardak su
İftarda
1 fincan form çayı
3 hurma
1 kase yoğurt çorbası
3 parça tavuk ızgara
2 dilim buğday ekmeği
1 tane kadar salatalık
1 lt su, içiyorum daha
Artış olması kötü olmuş ama açıkcası ben daha fazla olabileceğini düşünmüştüm. Sağlık olsun, haftaya eksilere geçersin yineBildirimi yapayım şimdiden, değişiklik olursa sabah yazarım inşaAllah..
Geçen hafta - 52.6
Bu hafta - 53.2
Fark +600
Ortalama - 1.14%
Mesaj sayısı - 51
Hurmadan sonra kilom hep böyle devam etti, 500-600 gr arttı o kadar.. bekliyordum ama normal bu kadarı bence..
Biraz fazla olmuş pembemBugün hırma günü olarak başlayıp yaprak gününe döndü resmen..
Menüm;
7hurma 1 kase yoğurt
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
2 zeytin
Domates, bol yeşillik
Kahve
1 gevrek
Yoğurt
Salata
1/2 dlm ekmek
Sade kahve
Armut niye elmaya özenmiş olabilir acaba? Koca popodan bıkmış olmalıÇok yaşayın kızlar.. Çok güldüm
Spor şahane
O kadar çabalıyorken başka birşeye dönüşmek isteyeymiş. Elmanın da bel kalın yaww
Canımın ne istediğini bilsem ona göre alışverişe de giderim de ne istediğimi bilmiyorumEldeki malzemeyi yaz türetelim bakalım ne yemekler çıkacak
Kuzum üzülme düzene sokmaya çalışAlışmak değil de hazır onlar önümde olunca yiyiyorum, yoksa hiçbirşey yememiş olacaktım
Haklısın hiç olmadı hemdeIıııııııı bu sefer olmamış
Dünden iyi olmuş, hatta öyle çok kötü de değil benceVe bugünki deli saçmammmm
09:00 1 haş. yumurta 1 dilim peynir 1 dilim buğday ekmeği domates salatalık
11:30 nescafe
14:30 salata
17:30 dondurma
su 3 l olmuştur sanırım
1 saat yürüyüş.
Hayırdır güneşcan içini sıkan durum nedir? Rabbim derdine derman versin, içini ferahlatsın inşallah.Yarın tartıda ne ile karşılaşacağımı çok merak ediyorum. Bide bana dua eder misiniz, İç huzuru için. Allah rahatlık versin. yarın ki sonuçların mükemmel olması dileğiyle
Benim pembişim de bitane ya, cezalarını hiç gıkını çıkarmadan yapıyorHemen yapiyorum kuzum.en buyuk.korkum kilolari geri almak. O soguk havalarda.bile ciktim yurudum simdi resmen kos kos oturuyorum: (
Ama artik dur diyorum kendime.
Güzel olmuş..bugün menüm
10:10=1 yumurta,2yeşil zeytin,1dilim tam buğday ekmeği,1kk light labne peyniri,3çeri domates ,1salatalık
14:10=4kaşık ıspanak yemeği üstüne 2 kaşık sarımsaklı yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği,2kaşık kıyma kavurma,
çeri domates,salatalık,maydanoz
16:16=1yeni dünya,7kiraz
19:00=5kaşık susuz patetes yemeği,5kaşık yoğurt,salata
8bardak su ,200 kere eliptikte yürüdüm . biraz sonrada tarçınlı yarım yağlı süt içerim.
Güzel olmuşşBende yazayım menümü.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle hurma 7 tane
Ara 10.30 3 hurma nescafe
Öğlen 14.00 bir kase çilek
Ara 16.00 7 hurma bir bardak süt
Akşam 2 dilim karpuz
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş yanlız. Karnım ağrıyor fazla bişey yapamadım
Bi sütlaç fazla olmuş bence..ah kizlar bugun abarttim gibi yine
sabah saat 9 da
iki dilim ekmek
2-3 corba kasigi. sucuklu y umurta
yarim kibrit kutusu peynir
bir tatli kasigibal
sekersiz cay
salata domates
saat 14.00
5 6 tane sarma
uc kasik sutlac
saat 17.00
uc dort c.k. firin kofte patates
cacik salata
bi dilim ekmek
bi kase sutlac
saat 18.30 bi kac kasik sutlac
toplam 2 lt su
spor yapamiyorum. bugun 10 15 dk yuruyus yaptim sonrasi berbat diz agrisi
Bu kadar diklate Sende korkuyorsaniyi mi kötü mü tartıda görcem yarın korkuyorum veremediysem diye :)
Su artmış güzell. Bıgün bende çok içemedim amaMenüm
Sahurda
2 bardak su
İftarda
1 fincan form çayı
3 hurma
1 kase yoğurt çorbası
3 parça tavuk ızgara
2 dilim buğday ekmeği
1 tane kadar salatalık
1 lt su, içiyorum daha
Aslında hurma günü yapacaktım. Onda toplamda 21 hurma ve 3 öğün yeniliyor ondan öyle oldu. Birde hurmalarım minnaktıhurma üst üste 7 tane değilde 4 bir yeseydin başka ara yapıp ondada 3 yeseydin.sarmalar çokmu normal mi karar veremedim onun dışında iyi bence:)
Off yaa biliyorummGüzel olmuş canım.
Inşallah değişir sabaha :)
Biraz fazla olmuş akşam hemde perşembe akşamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?