Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razı olsun. Neden anlamadım bu huzursuzluk. Inşallah dualarınizla çözülür

Günaydın. Az sonra dışarı çıkacağım . Bakalım durumumuz ne. Şimdi kendimkini yazarım. Sizinlede akşam görüşürüz inş. Cumaniz hayırlı olsun. Dua lütfennnnnnn

Merhaba kizlar..
Yeni isden ciktim ve disarda islerim var büyük ihtimal 12e kadar kilo bildirimimi yaptiramicam .. kusura bakmayin eve varinca hemen bildiricem.. gerci bi ekmek arasi aldim disardan tansyonum düser gibi oldu((

Kilo Bildirimi :
Geçen Hafta : 69.4
Bu Hafta : 68.2
Fark : 1.200
Yüzde: 1.72
Mesaj Sayım :60-70 falan sanırım birtürlü hesaplayamadım.
Bide inş. bu azalış gelecek haftaya artı olarak yansımaz, çünkü düzensiz bir haftaydı.
Mutlu günler, Dua ileeee.

Menünü beğendim canım

Günaydın Kızlar

Kilo Bildirimi :
Geçen Hafta : 74,8
Bu Hafta : 74,1
Fark : -700
Mesaj Sayım : 21
güle güle 74
Parfym'üm sen bir harikasın

Allah razı olsun. Neden anlamadım bu huzursuzluk. Inşallah dualarınizla çözülür
Amin ecmain, inşallah canım.

Harika güneşcan

***4 . TAKIM 416. ETAP***

E-brulim(/ 64.1/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )

gogo2405 (65.1/64.4 /0.7 / % 1.08)mezun olmak istiyor
BiricikS (/ 72.9/ / /% )
Parfym (/ 74.8/ 74.1/ 0.7/ % 0.94)
AKovser ( / 52.6 /53.2 / +0.6/ % -1.14)
_choco _ ( /65.6/ / / %
)
gunes-86 (/69.4/68.2 /1.2 /%1.73 )
Aurablue(/71.5/ / /% )
sura260511 (/76.9/ / /% )

4.takım ortalaması %

Haftalik menü paylasim tablosu

[TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR] [TD]gogo2405[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]E-brulim[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]BiricikS[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]Parfym[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]AKovser[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]_choco_[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]gunes-86[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]PembePuantiyeli[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]Aurablue[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]sura260511[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]fyzanur[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]sekerseker02[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]hayat111[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]pempepanter35[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR] [TD]hsevda[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]

HER PAYLASILMAYAN MENÜ ICIN 50 JJ CEZASI UYGULANACAKTIR :)
[/tr]​
[TR]
P pempepanter35 sen dizinden dolayı cezadan muafsın canım [/tr]

Kilo bildirimim
gecen hafta 72.9
bu hafta 72.5
fark -400

Mesaj sayim 54

Dünkü menüm
Kahvalti yok.
17.00
Meyveli yogurt

Akdam 18.00
bitane tam bugdayli döner az etli bol salatali

18.30
2 tane kücük top lokum . Lolli pop
büyüklügünde hihi

1 litre su
spor yapmadim

yarin sabah gidicez sonular dun cikti ama mecbur cmtsye kaldi..

kilo bildirimim
geçen cuma: 70.9
bu hafta :70.3
fark:-600
hedef:49
spor yapmadım az verdim bu hafta ama spor yapıcam bugünden itibaren yine başlıyorum . mesaj sayısını nasıl hesaplıyoruz bilmediğim için yazamadım .

selale0101 29 yas 165 boy 75, 5 kilo evliyim 2 aylık bebegim var van da yasiyorum düzensiz beslenmeden kilo aldım, iki ayda emzirerek 11 kilo verdim hedefim 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…