Hurmayı unuttum bak o tatlı krizine birebir geliyor bende. 1-2 tane yiyeyim yoksa rüyamı bugün tatlılar süsleyecekTartı öncesine uygun bir menü olmuş canımtarçınlı süt iç, iki de hurma ye tatlı krizin geçsin.
Ebrum bugün yediğim salata süperdi hem tok tuttu hem de diyete uygun du. mercimek dereotu maydanoz fln vardı ve top mozarella gogonun salatası gibiydi.Annenin ellerinden öperim, benim için zahmet etmesine gerek yok
Sen en azından fikir verebilirsin
Bu nasıl menü gerçekten spora başladın yemeği bıraktın bi ortan yokmu yavrumBugünün ilk menüsü
Başarısız oldu
Sabah/Öğlen 12:00
1 dilim ıspanaklı börek
1fincan yeşil çay
Ara 15:30
6 hurma
Akşam 18:30
1 bardak süt
Çilek
1,5 lt su
Spor: 300 jj ve sonra yürüyüşe çıkacağız
Browni erimistir sporla güzel olmuş.Menum
10.00- haslama yumurta peynir 3 zeytin domates vs
Ara_1 bardak sut 3 cig badem ceyrek muz-1 minik seftali
18.00- 4-5 kasik sebze yemegi ve semizotlu salatalikli cacik 1 kase
1 minik browni ve cay
300 jj ve ev temizligi
Su 2 lt
Gayet iyi zaten uyku saatine az kaldı.Bugünkü Menüm
9:00 2 dilim kepek ekmeğiyle tost ( beyaz peynirli) şekersiz kahve
11:00 2 fincan yeşil çay 5 badem içi
14:00 1 kase çilek 9-10 tane felandı.
18:00 1 porsiyon salata (açık büfeydi peynir yeşillik mercimek salatalıydı).
Su 2 lt
Spor 1 saat sabah 1 saat ikindi yürüyüş yaptım topuklarımı hissetmiyorum ama şişlik yok şükür bileklerde :)
Yarın tartı günü diye dikkat etmeye çalıştım ama bilmem olmuş mu menüm. O değilde bugün feci bir şekilde tatlı krizindeyim pastanelerin önünden geçmek yokmuuu off yaa :/ çilekle avuttum kendimi dünde kirazla
Güzel beğendim.bugün menüm
10:10=1 yumurta,2yeşil zeytin,1dilim tam buğday ekmeği,1kk light labne peyniri,3çeri domates ,1salatalık
14:10=4kaşık ıspanak yemeği üstüne 2 kaşık sarımsaklı yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği,2kaşık kıyma kavurma,
çeri domates,salatalık,maydanoz
16:16=1yeni dünya,7kiraz
19:00=5kaşık susuz patetes yemeği,5kaşık yoğurt,salata
8bardak su ,200 kere eliptikte yürüdüm . biraz sonrada tarçınlı yarım yağlı süt içerim.
sütlaç çok abartılı olmuş 3kaşık yeterdi ,sarmanında 1 porsiyonu 4 tane, yinede sütlaç kararında olsaydı iyi menüymüş.ah kizlar bugun abarttim gibi yine
sabah saat 9 da
iki dilim ekmek
2-3 corba kasigi. sucuklu y umurta
yarim kibrit kutusu peynir
bir tatli kasigibal
sekersiz cay
salata domates
saat 14.00
5 6 tane sarma
uc kasik sutlac
saat 17.00
uc dort c.k. firin kofte patates
cacik salata
bi dilim ekmek
bi kase sutlac
saat 18.30 bi kac kasik sutlac
toplam 2 lt su
spor yapamiyorum. bugun 10 15 dk yuruyus yaptim sonrasi berbat diz agrisi
kiz senin ne guzel menulerin varbugün menüm
10:10=1 yumurta,2yeşil zeytin,1dilim tam buğday ekmeği,1kk light labne peyniri,3çeri domates ,1salatalık
14:10=4kaşık ıspanak yemeği üstüne 2 kaşık sarımsaklı yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği,2kaşık kıyma kavurma,
8bardak su ,200 kere eliptikte yürüdüm . biraz sonrada tarçınlı yarım yağlı süt içerim.
evet tatlim tarti oncesi sutlac mahvetti beni yarin da sa n ahin korunde tartilcam kesin vermemis olcamsütlaç çok abartılı olmuş 3kaşık yeterdi ,sarmanında 1 porsiyonu 4 tane, yinede sütlaç kararında olsaydı iyi menüymüş.
iyi mi kötü mü tartıda görcem yarın korkuyorum veremediysem diye :)kiz senin ne guzel menulerin var
önceki kilonu korusanda olur almada .sende şeker felan mı var neden bukadar tatlı yiyorsunevet tatlim tarti oncesi sutlac mahvetti beni yarin da sa n ahin korunde tartilcam kesin vermemis olcam((
Ooo rüyana girecek kadar vahimse durum hemen yeHurmayı unuttum bak o tatlı krizine birebir geliyor bende. 1-2 tane yiyeyim yoksa rüyamı bugün tatlılar süsleyecek
Yine her zaman ki gibi güzel olmuş ama spor yokbugün menüm
Kırmızı mercimekten de olur mu ki o gülüm?Ebrum bugün yediğim salata süperdi hem tok tuttu hem de diyete uygun du. mercimek dereotu maydanoz fln vardı ve top mozarella gogonun salatası gibiydi.
Orta yolu tutturamadım bir türlüBu nasıl menü gerçekten spora başladın yemeği bıraktın bi ortan yokmu yavrum
Meyve şenliği gibi, süper goncamBende yazayım menümü.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle hurma 7 tane
Ara 10.30 3 hurma nescafe
Öğlen 14.00 bir kase çilek
Ara 16.00 7 hurma bir bardak süt
Akşam 2 dilim karpuz
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş yanlız. Karnım ağrıyor fazla bişey yapamadım
Sütlaç fazla olmuş canım gerisi iyi. Dizini fazla zorlama sonra daha kötü olmasın. Ne zaman alacaksın sonuçları?ah kizlar bugun abarttim gibi yine
sabah saat 9 da
iki dilim ekmek
bir tatli kasigibal
sekersiz cay
salata domates
saat 14.00
5 6 tane sarma
uc kasik sutlac
saat 17.00
cacik salata
bi dilim ekmek
bi kase sutlac
toplam 2 lt su
Akşam sütlaç yemesen iyiymiş aslında canım.ah kizlar bugun abarttim gibi yine
sabah saat 9 da
iki dilim ekmek
bir tatli kasigibal
sekersiz cay
salata domates
saat 14.00
5 6 tane sarma
uc kasik sutlac
saat 17.00
cacik salata
bi dilim ekmek
bi kase sutlac
toplam 2 lt su
Kırmızı mercimekle olmuyo canım yeşil olcak.Ooo rüyana girecek kadar vahimse durum hemen ye
Yine her zaman ki gibi güzel olmuş ama spor yok
Kırmızı mercimekten de olur mu ki o gülüm?
Orta yolu tutturamadım bir türlü
Meyve şenliği gibi, süper goncam
Sütlaç fazla olmuş canım gerisi iyi. Dizini fazla zorlama sonra daha kötü olmasın. Ne zaman alacaksın sonuçları?
Ama ben salatadan ziyade sulu yemek istiyorum galibaAkşam sütlaç yemesen iyiymiş aslında canım.
Kırmızı mercimekle olmuyo canım yeşil olcak.
Evet bugün meyve şenliği ama sıkıldım meyve hurma yarın normal yemeğe doncem yoksunluk yaşıyorum sırf yarın tartı günü diye sabrettim bugün. Yarın öğlene yemek yapıyorum şimdi nasıl burnumun direği sizliyo ağzım sulaniyo resmen
Yermiyim bu saatte yavrum. Eristeli yeşil mercimek ve tavuk pirzola hafif haşlayıp birakicam esim kizartir öğlen kızımla ikisi evde yiyolar yemeği.Ama ben salatadan ziyade sulu yemek istiyorum galibaeline sağlık kuzum, ne pişiriyorsun? Aman diyeyim tartıyı düşün yarın, sakın yeme
Keşke resimler olmasaymış perşembe perşembeBitter Çikolatanın Faydalari
Bitter çikolata, içeriğindeki şeker oranın az oluşu ile yediğimizde pişman olmadığımız masum atıştırmalıklardan biri.
Özellikle diyetteyken tatlı krizlerini en hafif şekilde atlatmamızı sağlayan bitter çikolata, günlük bir miktar tüketildiğinde stresi yok ediyor, kalp-damar hastalıklarını önlüyor ve cildi gençleştiriyor. Peki, başka nelere iyi geliyor? İşte, yanıtları...
Çikolata kan basıncını düşürür:
Zaman içinde yapılan pek çok araştırmada bitter çikolatanın harika faydaları bulundu. Bunlardan en önemlisi ise günlük bir miktar bitter çikolata tüketen kişilerin kan basıncı seviyelerinin düştüğünün gözlemlenmesi.
Kalp sağlığı için önemli:
Düzenli olarak bitter çikolata tüketmek, kalp-damar hastalıklarına yakalanmayı önlüyor. Kan basıncı seviyesini düşüren bitter çikolata aynı zamanda kötü kolesterolünden önüne geçiyor ve kalp hastalıklarına yakalanma riski en aza iniyor.
Antioksidan deposudur:
Vücudu yaşlanmaya karşı koruyan en önemli şeylerin başında geliyor antioksidanlar. Kakao oranı yüksek olan bitter çikolata, sütlü çikolataya oranla 3 kat daha fazla antioksidan içeriyor. Günlük bir miktar bitter çikolata tüketmek, yaşlanmaya karşı korurken, kanser riskini de en aza indiriyor.
Hem lezzetli hem de sağlıklı:
Bitter çikolatanın 2 gramında; lif, demir, magnezyum, bakır ve manganez gibi sağlığa çok yararlı besin maddeleri bulunuyor. Ayrıca küçük bir parça bitter çikolata yediğinizde 1.4 gram protein de almış olursunuz.
Cildin ışıldamasına yardımcı olur:
Stres hormonları, ciltteki kolajenlere zarar verirve kırışıklıkların oluşmasına zemin hazırlar. Günlük bir miktar bitter çikolata tüketmek, stres hormonlarının vücutta oluşmasını önlüyor ve cildinizin daha iyi görünmesini sağlıyor.
Ayrıca bitter çikolatanın içinde bulunan flavin adlı madde, güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korurken, parlak ve sağlıklı görünmesini de sağlar.
Kan şekeri için önemlidir:
Bitter çikolatanın içinde az miktarda şeker bulunur ve küçük bir porsiyon tüketmekte sakınca yoktur. Bitter çikolatanın içindeki flavonoidler, insülin direncini zayıflatır ve tip 2 diyabetin oluşmasını önler.
sen yazana kadar ben onu patates sanıyordum yaapatates zayıflamaya çalışıyor havuç gülüyor şeklinde yorumlamıştım
Çok yaşayın kızlar.. Çok güldümAlemsiniz ikinizde
Portakal deyince bende acaba havuça özenen ve onun gibi olmak isteyen portakal mı diye düşündüm
Spor şahaneBugünün ilk menüsü
Başarısız oldu
Sabah/Öğlen 12:00
1 dilim ıspanaklı börek
1fincan yeşil çay
Ara 15:30
6 hurma
Akşam 18:30
1 bardak süt
Çilek
1,5 lt su
Spor: 300 jj ve sonra yürüyüşe çıkacağız
O kadar çabalıyorken başka birşeye dönüşmek isteyeymiş. Elmanın da bel kalın yaww
Güzel menü süprr sporrrMenum
10.00- haslama yumurta peynir 3 zeytin domates vs
Ara_1 bardak sut 3 cig badem ceyrek muz-1 minik seftali
18.00- 4-5 kasik sebze yemegi ve semizotlu salatalikli cacik 1 kase
1 minik browni ve cay
300 jj ve ev temizligi
Su 2 lt
Bu uyarıdan birde güneşe yapAhaha cok guldum yaaayarina sulu yemek yap kadinnnn !!!
Güzel canım..Bugünkü Menüm
9:00 2 dilim kepek ekmeğiyle tost ( beyaz peynirli) şekersiz kahve
11:00 2 fincan yeşil çay 5 badem içi
14:00 1 kase çilek 9-10 tane felandı.
18:00 1 porsiyon salata (açık büfeydi peynir yeşillik mercimek salatalıydı).
Su 2 lt
Spor 1 saat sabah 1 saat ikindi yürüyüş yaptım topuklarımı hissetmiyorum ama şişlik yok şükür bileklerde :)
Yarın tartı günü diye dikkat etmeye çalıştım ama bilmem olmuş mu menüm. O değilde bugün feci bir şekilde tatlı krizindeyim pastanelerin önünden geçmek yokmuuu off yaa :/ çilekle avuttum kendimi dünde kirazla
Eldeki malzemeyi yaz türetelim bakalım ne yemekler çıkacakOh be kendime geldimyarın ne yemem lazım, menümü de hazırla oldu olacak
Afiyet olsun
Browni hariç çok güzel canım
Sizden korkulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?