Aramıza Hoşgeldinselale0101 29 yas 165 boy 75, 5 kilo evliyim 2 aylık bebegim var van da yasiyorum düzensiz beslenmeden kilo aldım, iki ayda emzirerek 11 kilo verdim hedefim 60
TebriklerKilo bildirimim
Geçen hafta: 64,1
Bu hafta: 63,3
Fark: -0,800
Ortalama: 1,25%
Mesaj sayım: 123
Canım senin belin ne durumda? Yapamayacaksan sende kendine başka birşey seç, günlük 50 tane yaparsın.Ben başladım yapmaya
Kizlar ben aslinda mezun olmk istemiyorum. Ama bu telefon beni deli ediyor surekli sayfa kapaniyor bazen bi mesaji 15-20 dk da yaziyorum. Bebegim oldugu icin pc tablet kullanmak da zor oluyor. Ben 65.0 gormek istiyorum aslinda.
Chocom aynı sorun bende de var, telefondan girince sürekli sayfa kapanıyor, bütün yazdıklarım ve alıntılar gidiyor sonra yine baştan başlıyorum. Artık sayfa sayfa ilerliyorum alıntılarımı yapıp hemen ekliyorum ve yukarda hard disk resmi var ondan taslağı kayıtlıyorum o zaman sayfa kapansada alıntıların yasa yazdıkların gitmiyor.Bazen bi mesaji 3-4 ker de ancak yaziyorum. Bakiyorum olmuyor vazgeciyorum artik :-( zaten yarimkalan menulerden anlamis olmaniz lazim. Boyle yazamayinca kendimi soruml hissediyorum bir de yeterince katilamiyorum diye oyle olmasa yine icim rahat olur
katıla bildiğin kadar katıl hiç yoktan iyidir bence :)Bazen bi mesaji 3-4 ker de ancak yaziyorum. Bakiyorum olmuyor vazgeciyorum artik :-( zaten yarimkalan menulerden anlamis olmaniz lazim. Boyle yazamayinca kendimi soruml hissediyorum bir de yeterince katilamiyorum diye oyle olmasa yine icim rahat olur
Ben daha burdayım bebeğim gündüzleri girebilirim ama akşamları girmicem eşimde rahatlasin biraz. Ben daha 62 falan olmak istiyorum.Herkes bir gitme peşinde... Gidende bir daha gelmiyor
Teşekkürler balım
Sen zaten hiç bir yere gidemezsin goncam, takımın temelisin, sen olmadan olmaz ki :) ama akşamları eşine vakit ayırmana müsade ederiz tabi ki de :)Ben daha burdayım bebeğim gündüzleri girebilirim ama akşamları girmicem eşimde rahatlasin biraz. Ben daha 62 falan olmak istiyorum.
Eğer mezun olmak istiyosan olabiliyosun choco m karar senin istiyosan yazarım listeye.Kizlar ben aslinda mezun olmk istemiyorum. Ama bu telefon beni deli ediyor surekli sayfa kapaniyor bazen bi mesaji 15-20 dk da yaziyorum. Bebegim oldugu icin pc tablet kullanmak da zor oluyor. Ben 65.0 gormek istiyorum aslinda.
Geç kalmadin haftaya kadar da katılım konusunda idare ederiz sorun olmaz ama sınavdan sonra katilimlarini bekliyoruz.Kızlar geç mi kaldım bilmiyorum ama biliyorsunuz cokyogunum bu hafta haftaya sınav var diye ancak eve uyumaya gidebiliyorum. Aynı kiloda çıktım 3 gündür bagirsaklarim çalışmıyor. Bu hafta düzene gireceğim umarım. Çok özürdilerim ama inanın kafamı kaşıyacak vaktim yok.
Geç kalmadin haftaya kadar da katılım konusunda idare ederiz sorun olmaz ama sınavdan sonra katilimlarini bekliyoruz.
SIRA | İSİM | YAŞ | BOY | BAŞL. KG | GÜNCEL KG | HEDEF KG |
1 | Gogo2405 | 38 | 167 | 77 | 64.4 | 63.0 |
2 | zey zey | 25 | 170 | - | 58.8 | 55.0 |
3 | E-brulim | 27 | 165 | 74.5 | 63.3 | 58.0 |
4 | Efsun64 | 24 | 153 | 83.7 | 78.0 | 65.0 |
5 | AKovser | 20 | 153 | 57 | 52.6 | 48.0 |
6 | Pembe_dizi | 25 | 172 | 75.9 | 69.4 | 63.0 |
7 | EceminKahveAskii | 21 | 157 | 59.6 | 57.9 | 55.0 |
8 | Hoptiri | 24 | 174 | 89 | 86.1 | 70 |
9 | CHRKSSNGHN | 27 | 173 | 72.4 | 70.5 | 63.0 |
10 | BiricikS | 22 | 165 | 81.4 | 72.5 | 65 |
11 | Parfym | 29 | 165 | 79 | 74.1 | 56 |
12 | _choco_ | 27 | 175 | 70 | 65.6 | 65 |
13 | PembePuantiyeli | 29 | 169 | 78 | 76.2 | 68 |
14 | gunes-86 | 29 | 158 | 74 | 68.2 | 57 |
15 | Aurablue | 38 | 167 | 75.5 | 71.5 | 60 |
16 | sura260511 | 24 | 168 | 79.1 | 76.9 | 65 |
Canim kusura bakma ben kuralları okumadankkatılmak istedim okuyunca uyamayacagima karar verdim bebekle telefona bile göremiyorumspor falan hhayatta yapamam tekrardan özür dilerim kendinize iyi bakinHoşgeldin canım. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz. Alıntı yapinca başta ve sonda QUOTE yazan yerleri silersen olur.
Menuleri akşam tam olarak paylaşıyoruz saatleriyle birlikte ve içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
Gul gule. Spor yapmak guzeldir ben bazen prensesi kucagima oturtuyorum yarim mekik cekiyorum o da oyun yapiyorum zannediyorCanim kusura bakma ben kuralları okumadankkatılmak istedim okuyunca uyamayacagima karar verdim bebekle telefona bile göremiyorumspor falan hhayatta yapamam tekrardan özür dilerim kendinize iyi bakin
Hiç bilmiyorum canım, nette de sorun olabilir diye düşündüm aslında?Ebrucum o zaman site ile ilgili bir problem bu cunku baska sitelerde boyle sorunlar yasamiyorum hic. Tamam bu hafta mezun olmayayim o zaman yazabildigim kadar yazarim canlar. ♥
Ay ne tatlısınız siz öyleGul gule. Spor yapmak guzeldir ben bazen prensesi kucagima oturtuyorum yarim mekik cekiyorum o da oyun yapiyorum zannediyoren cok da yan mekik de egleniyoruz yanimda oturuyor bu sefer her donusumde ce e yapiyorum
Thank youMenünü beğendim canım
Parfym'üm sen bir harikasın
Amin ecmain, inşallah canım.
Harika güneşcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?