Gogom gitmeeee***4 . TAKIM 416. ETAP***
E-brulim(/ 64.1/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/69.4 / 0/ % 0)kilosu sabit
gogo2405 (65.1/64.4 /0.7 / % 1.08)mezun olmak istiyor
BiricikS (/ 72.9/72.5 /0.4 /% 0.55)
Parfym (/ 74.8/ 74.1/ 0.7/ % 0.94)
AKovser ( / 52.6 /53.2 / +0.6/ % -1.14)
_choco _ ( /65.6/ / / % )
gunes-86 (/69.4/68.2 /1.2 /%1.73 )
Aurablue(/71.5/ / /% )
sura260511 (/76.9/ / /% )
4.takım ortalaması %
Süper Tebrikler canımmKilo bildirimim
Geçen hafta: 64,1
Bu hafta: 63,3
Fark: -0,800
Ortalama: 1,25%
Mesaj sayım: 123
Güzel olmuş canım.
Inşallah değişir sabaha :)
Biraz fazla olmuş akşam hemde perşembe akşamı
İşte bu benim kaptanım
Ellerine sağlık, canım çekmedi desem yalan olur
Güzel olmuş kuzuALLAH kabul etsin.
Artış olması kötü olmuş ama açıkcası ben daha fazla olabileceğini düşünmüştüm. Sağlık olsun, haftaya eksilere geçersin yine
Biraz fazla olmuş pembem
Armut niye elmaya özenmiş olabilir acaba? Koca popodan bıkmış olmalı
Canımın ne istediğini bilsem ona göre alışverişe de giderim de ne istediğimi bilmiyorum
Kuzum üzülme düzene sokmaya çalış
Haklısın hiç olmadı hemde
@_choco_ ilefyzanur 'dan azarı işittim yarına sulu yemek yapmayı planlıyorum
Dünden iyi olmuş, hatta öyle çok kötü de değil bence
Hayırdır güneşcan içini sıkan durum nedir? Rabbim derdine derman versin, içini ferahlatsın inşallah.
Benim pembişim de bitane ya, cezalarını hiç gıkını çıkarmadan yapıyor
Korkunun ecele faydası yok balım, kilo almayı önlemek için bir şeylerin değişmesi şart. Kendimizi toparlayalım
Bende de oluyor o. Ama şuan yok çok şükür. Hata dediğiyle herşey pufff.!!Kizlar ben aslinda mezun olmk istemiyorum. Ama bu telefon beni deli ediyor surekli sayfa kapaniyor bazen bi mesaji 15-20 dk da yaziyorum. Bebegim oldugu icin pc tablet kullanmak da zor oluyor. Ben 65.0 gormek istiyorum aslinda.
Sizin 300den sonra iştahlandım ama Hepsini jj yapamam sanırım, usulünce bişey buluyum artık onuda yazarım zaten.Canım senin belin ne durumda? Yapamayacaksan sende kendine başka birşey seç, günlük 50 tane yaparsın.
Chocom aynı sorun bende de var, telefondan girince sürekli sayfa kapanıyor, bütün yazdıklarım ve alıntılar gidiyor sonra yine baştan başlıyorum. Artık sayfa sayfa ilerliyorum alıntılarımı yapıp hemen ekliyorum ve yukarda hard disk resmi var ondan taslağı kayıtlıyorum o zaman sayfa kapansada alıntıların yasa yazdıkların gitmiyor.
Karar senin bunları seni etkilemek için yazmadım :)
Şuan çok eğlencelidir tadını çıkarGul gule. Spor yapmak guzeldir ben bazen prensesi kucagima oturtuyorum yarim mekik cekiyorum o da oyun yapiyorum zannediyoren cok da yan mekik de egleniyoruz yanimda oturuyor bu sefer her donusumde ce e yapiyorum
Değiştirme imkanın yok mu canım? Garantisi varsa değiştirirler belki.Benim koşu bandımın göstergesi koptu taşırken çok üzülmüştüm. Ama bikaç gündür dışarda yürüyorum bol bol yaz olduğu için iyi, ama sonrasında ne yaparım bilemiyorumİnşallah hep böyle kilo vermeye devam ederim duraksamadan.
Bu arada kızlar bir arkadaşım squat yapıyor poposu çok güzel olmuş tam forma girmiş. Evin içinde bebekli olupta çıkamayan anneler için daha da ideal. Duvara ellerini koyarak yapıyor resim 2 aşağıda. Tıpkı bunun gibi yapıyor. Eki Görüntüle 1549932
Yapabildiğin kadar zorlamadan yap canım.Bende de oluyor o. Ama şuan yok çok şükür. Hata dediğiyle herşey pufff.!!
Sizin 300den sonra iştahlandım ama Hepsini jj yapamam sanırım, usulünce bişey buluyum artık onuda yazarım zaten.
Bende sen gibi yapıyorum artık başka türlü olmuyor telefondan
Şuan çok eğlencelidir tadını çıkar
Biraz aklı başına gelince o sana oyun yapacak" sen mekik çekmeye çalışırken göbeğine hoplayarak"
dışa doğru şekil alıyor bende sevmiyorumDeğiştirme imkanın yok mu canım? Garantisi varsa değiştirirler belki.
Eşime geçen squat mı yapsam popoyu güzelleştiriyor dedim, kalsın hiç güzel değil öyle dedieşimde mi bir tuhaflık var acaba
Yapabildiğin kadar zorlamadan yap canım.
Demek ki eşimde bir anormallik yokmuşdışa doğru şekil alıyor bende sevmiyorum
Dördüncülük yine iyi ama haftaya çok çalışmamız lazım ki birinci olalım :)
ben bugünden başladım , en az yediğim gün bugün oldu devam ettire bilirim inşallahDördüncülük yine iyi ama haftaya çok çalışmamız lazım ki birinci olalım :)
Kendini aç bırakma amaben bugünden başladım , en az yediğim gün bugün oldu devam ettire bilirim inşallah
iki halley senin neyine kız bitane yeseydin yabugün sabah
saat 9.00 da kaşarlı kucucuk tost(bi dilim ekmekle)
bi bardak sekersiz çay
bir kk beyaz peynir
yarim domates
12.00 de yarim dilim kek
15.00de iki halley
sekersiz turk kahvesi
17.30 da bes kasik nohut etli
iki kasik pilav
biraz biber
bi kac kasik az sekerli erik kompostosu
bu kadar aksama da 2.5 lt suyu tamamlicam simdiden 1.5 lt oldu
bugun bole gecti buna da sukur
halley olmasa iyi di ama bugun aksam esim cukulata almis yemedim ilk defa hayir diyebildim..tok hissediyorum baya
4. değilmiyiz?5. Olmusuz kankiler
Ara öğünler olmamış canım, halley de çikolata kategorisine giriyor birazbugün sabah
saat 9.00 da kaşarlı kucucuk tost(bi dilim ekmekle)
bi bardak sekersiz çay
bir kk beyaz peynir
yarim domates
12.00 de yarim dilim kek
15.00de iki halley
sekersiz turk kahvesi
17.30 da bes kasik nohut etli
iki kasik pilav
biraz biber
bi kac kasik az sekerli erik kompostosu
bu kadar aksama da 2.5 lt suyu tamamlicam simdiden 1.5 lt oldu
bugun bole gecti buna da sukur
halley olmasa iyi di ama bugun aksam esim cukulata almis yemedim ilk defa hayir diyebildim..tok hissediyorum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?