Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogom gitmeeee

Hayırlı Cumalar :)

Güzel olmuş canım.

Inşallah değişir sabaha :)

Biraz fazla olmuş akşam hemde perşembe akşamı

Değişti de 100 gr fazla çıktı ama akşama kadar inecek eminim çünkü hep öyle oluyor oruç olunca, sabahkinden 300-400 gr az oluyor iftara doğru..

Çok sağol canımmm
Öyle olucak artık, önümüzdeki hafta düşürmek için çabalarım bu hafta :))

Benim koşu bandımın göstergesi koptu taşırken çok üzülmüştüm. Ama bikaç gündür dışarda yürüyorum bol bol yaz olduğu için iyi, ama sonrasında ne yaparım bilemiyorum İnşallah hep böyle kilo vermeye devam ederim duraksamadan.
Bu arada kızlar bir arkadaşım squat yapıyor poposu çok güzel olmuş tam forma girmiş. Evin içinde bebekli olupta çıkamayan anneler için daha da ideal. Duvara ellerini koyarak yapıyor resim 2 aşağıda. Tıpkı bunun gibi yapıyor.

Kizlar ben aslinda mezun olmk istemiyorum. Ama bu telefon beni deli ediyor surekli sayfa kapaniyor bazen bi mesaji 15-20 dk da yaziyorum. Bebegim oldugu icin pc tablet kullanmak da zor oluyor. Ben 65.0 gormek istiyorum aslinda.
Bende de oluyor o. Ama şuan yok çok şükür. Hata dediğiyle herşey pufff.!!
Sizin 300den sonra iştahlandım ama Hepsini jj yapamam sanırım, usulünce bişey buluyum artık onuda yazarım zaten.
Bende sen gibi yapıyorum artık başka türlü olmuyor telefondan
Gul gule. Spor yapmak guzeldir ben bazen prensesi kucagima oturtuyorum yarim mekik cekiyorum o da oyun yapiyorum zannediyor en cok da yan mekik de egleniyoruz yanimda oturuyor bu sefer her donusumde ce e yapiyorum
Şuan çok eğlencelidir tadını çıkar
Biraz aklı başına gelince o sana oyun yapacak " sen mekik çekmeye çalışırken göbeğine hoplayarak"

Değiştirme imkanın yok mu canım? Garantisi varsa değiştirirler belki.
Eşime geçen squat mı yapsam popoyu güzelleştiriyor dedim, kalsın hiç güzel değil öyle dedi eşimde mi bir tuhaflık var acaba

Yapabildiğin kadar zorlamadan yap canım.

dışa doğru şekil alıyor bende sevmiyorum

bugün sabah

saat 9.00 da kaşarlı kucucuk tost(bi dilim ekmekle)

bi bardak sekersiz çay
bir kk beyaz peynir
yarim domates

12.00 de yarim dilim kek

15.00de iki halley
sekersiz turk kahvesi

17.30 da bes kasik nohut etli
iki kasik pilav
biraz biber
bi kac kasik az sekerli erik kompostosu

bu kadar aksama da 2.5 lt suyu tamamlicam simdiden 1.5 lt oldu

bugun bole gecti buna da sukur
halley olmasa iyi di ama bugun aksam esim cukulata almis yemedim ilk defa hayir diyebildim..tok hissediyorum baya

iki halley senin neyine kız bitane yeseydin ya

5. Olmusuz kankiler
4. değilmiyiz?

Ara öğünler olmamış canım, halley de çikolata kategorisine giriyor biraz

Bugunkü menüm
Sabah 7.30
bitane peynirli sandvic tam bugdayli ekmek ile.

14.00
bitane tam Bugdayli Esmer Ekmek
bitane ince dilim Tost peyniri

18.00
bi porsyon Yogurtlu makarna yagsiz yapildi
2 litre su
spor
isyerinde 800 900 arasi kalori yaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…