Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü
09 00 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
15 00 kahve
2 litre su
1-2 saat yürüyüş
çok kötü bir gündü. Akşam bogazimdan geçmedi

pilav olmasaydı güzelmiş:)

Selam kızlar
Dün gezmelerden gelemedim bir türlü, bugünde havanın tadını çıkarmak için (31 derece) dışarda olacağız. Hepinize güzel bir gün diliyorum

Selamlar ben geldim. Malum haftasonu kızımla sinema ve gezme keyfi yapıcaz bugün havada fena değil ama yarın nöbetçiyim daha çok uğrarım. Öpüldünüzz

Sulu yemegini de hemen yemis ★★★s lokmaya 10ar yan mekik seker kanki

Allah kabul etsin canim. Pilavi azaltirsan daha iyi bence

Selamlar ben geldim. Malum haftasonu kızımla sinema ve gezme keyfi yapıcaz bugün havada fena değil ama yarın nöbetçiyim daha çok uğrarım. Öpüldünüzz
Benim kizim da biraz buyusr de biz de sunema tiyatro keyfi yapsak gezsek. O gunler nr zaman gelcek acaba

Acıkmadıysan güzel olmuş :) az gibi geldi de
Bana sanki çok geldi k.hidrat çok oldu gibi:)

pilav fazla olmuş yoksa güzel onun dışında

Geç saatte lokma olmamış gülüm

Menü
09 00 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
15 00 kahve
2 litre su
1-2 saat yürüyüş
çok kötü bir gündü. Akşam bogazimdan geçmedi
Hayırdır tatlım?

Selam kızlar
Dün gezmelerden gelemedim bir türlü, bugünde havanın tadını çıkarmak için (31 derece) dışarda olacağız. Hepinize güzel bir gün diliyorum
Bende dün gezdim hep hava süperdi, bugün bulutlu yağışlı çok kötü hava çıkasım yok :/ iyi gezmeler :)

iyi gezmeler canım.

Kullanıcı Adı : The-End
İsim (İsteğe Bağlı ): özlem
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : doğumdan sonra kilo verdim ama emzirmeyi bıraktığım an almaya başladım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha sağlık ve istediğim pantolanların içine girmek için

benide aranıza aldığınız için teşekkürler kızlar hergün ne yediğimizi falan yazıyoruz demi okudum ama yinede bir sorayım dedim

benide aranıza aldığınız için teşekkürler kızlar hergün ne yediğimizi falan yazıyoruz demi okudum ama yinede bir sorayım dedim
hoş geldin :) menülerimizi gün sonunda akşam yemeğini felan bitirdiğimizde topluca yazıyoruz,nekadar su içtiğini,yaptıysan sporunu yazıyorsun .

hoş geldin :) menülerimizi gün sonunda akşam yemeğini felan bitirdiğimizde topluca yazıyoruz,nekadar su içtiğini,yaptıysan sporunu yazıyorsun .
anladım cnm cevabın için teşekkür ederim hergün yazarım artık :) bu arada resimdeki köpek seninmi bizim köpeğin küçüklüğü geldi aklıma çok tatlı :)

Hoşgeldin canım aramıza bende şura 24 yaşında gelinliğin içinde top gibi olmamak için zatiflayanlardanim ☺

Amin canım, teşekkür ederim :)
Aynen, bizim evden de pilav eksik olmuyor maalesef bir de ben çoookk severimm

bizim evdede hergün oluyor normalde 1tabak yerdim ben diyet yaptığımdan beri tutuyorum kendimi .
Kızlar şöyle bir düşünün hakiki tereyağı bol katılmış tane tane parlak duran bir arpa şehriyeli pirinç pilavı bende zor tutuyorum hastasıyım

Hoşgeldin canım

Bugünkü Menümü de yazayım ben
9:30
1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 ince dilim kaşar
14:00
1 kase mantar çorbası Bol salata
1 minnak köfte
1 çatal makarna
17:00
1 labneli wasa 1 armut
Su 2,5 lt + 400 ml yeşil çay
Spor 40 dk yürüyüş
Nezle olmuşum kızlar tekrar yürüyüşe çıkacaktım gözüm kesmedi. Dünkü havaya aldandım bugünde yağışlı yinee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…