Benim bugun enerjim geldi sanki birazBugünkü menüm
Sabah 11:00
2 dilim ananas
Tarçın
Yoğurt
Akşam 19:30
1 bol yeşillikli lahmacun
1 kutu ayran
1,5 lt su
Spor: sadece cezamı (10'ar yan mekik) yaptım, yorgunum...
Yarın haftaya enerjik ve bol hareketli başlamak istiyorum - olur inşallah :)
İyi geceler. Daveti yeni gördüm.Saat benim için biraz geç oldu. Kendimi tanıtayım sizlerle yarın akşam tanışırız inş.
Ben Yeşil
85 kiloydum en son. Sabah tartılıp akşam geldiğimde kilomu daha doğru olarak bildiririm. Hedefim ilk etapta 70 kilo olmak. 28 yaşındayım, çalışıyorum. İşim masa başı bu sebeple gün içerisinde hareketim olmasada akşam kendimde adım atacak güç bulamayacak kadar yorgun dönüyorum eve. Kendimi zorlayıp diyet ile birlikte yürüyüşe ve callanetics egzersizlerine başlayacağım. Yarın isveç diyetine başlıyorum. forumda okudukça gaza geldim. Yarın ilk günü başarıyla atlatırsam geriside başarılı olacaktır benim için.
Kendime dair başka ne yazabilirim düşünüyorum, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yarın akşam görüşürüz.
İyi geceler.
İyi geceler. Daveti yeni gördüm.Saat benim için biraz geç oldu. Kendimi tanıtayım sizlerle yarın akşam tanışırız inş.
Ben Yeşil
85 kiloydum en son. Sabah tartılıp akşam geldiğimde kilomu daha doğru olarak bildiririm. Hedefim ilk etapta 70 kilo olmak. 28 yaşındayım, çalışıyorum. İşim masa başı bu sebeple gün içerisinde hareketim olmasada akşam kendimde adım atacak güç bulamayacak kadar yorgun dönüyorum eve. Kendimi zorlayıp diyet ile birlikte yürüyüşe ve callanetics egzersizlerine başlayacağım. Yarın isveç diyetine başlıyorum. forumda okudukça gaza geldim. Yarın ilk günü başarıyla atlatırsam geriside başarılı olacaktır benim için.
Kendime dair başka ne yazabilirim düşünüyorum, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yarın akşam görüşürüz.
İyi geceler.
Hayırlı geceler herkese :)
Misafir vardı akşam, sabahtan beri fırsat bulamadım gelmeye..
şimdi de yorgunum hem de çookkk ..
Sahurda bişey yiyemedim daha doğrusu kalkamadım
İftarda
2 tavuk 2 et ızgara
biraz salata
2 dilim ekmek
salatalık
1 dilim salatalık turşu
1 fincan çay
su ne kadar oldu hiç bilmiyorum, misafirle içince sayı falan kalmadı akılda :)
KesKe corba da icseydin canim
ben de kurdum pedometer cok guzel ama adimsayar alca bi tane en kisa zamandaSelam canlarım
Biraz daha iyimisin canım?
Goncam tekrar tekrar tebrik ederim, mezuniyet karneni aldın sonunda elinemezun oldun diye azıtmak cozutmak yok, umarım en kısa zamanda 63'ü de görürsün
Ne güzel laf dinliyorum ben değil mibugün mekikleri oldu bil yavrucum
Dün akşam yağmur yağdı o biraz hafifletir diyordum ama çok sıcak. Buranın sıcağı çok bunaltıcı oluyor
Haklısın kuzum o lokmaların icabına bugün bakacağım
Sizin orası da bunaltıcı oluyor mu?
Aramıza hoşgeldin canımen kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah. ALLAH bağışlasın çocuğun olduğu için onun peşinde koşmakta kilo verdirir sana.
Geçmiş olsun gülüm... Menün harika olmuş
Bir harika menü daha ama sanki bir tık fazla gibi geldi
oh afiyet olsun chocomelim... Ama tartı hesabını soracak
Vuuu süper olmuş pembem
Tebrik ederim hatişim... Çok güzel kilo veriyorsun, hızıma yetişemiiiyooooruuumm
Yedin mi akşam birşeyler?
Spor yok mu spor?
Menün pizza haricinde güzel olmuş canım, insanın canı çekiyor bazen bence yememek yerine az miktarda nefsini köreltip telafisini yapmak daha doğrusenin de şimdi telafi vaktin - 30 mekik
Gelmiş geçmiş olsun canım, fizik tedavi işe yararda dizin en kısa zamanda düzelir inşallah. Şu ara öğünde yediğin çikolataların hepsini evden yok et, o zaman istesende yiyemezsin
Yediklerin eskiye nazaran baya azaldı... Güzel olmuş ama acıkmıyormusun akşam?
Bilmem ki yavru kuşum bana yerken hiç çok gelmeditamam bugün kendimi cezalandırayım, böylelikle spordan kaçamam
Yavru kuş dedik ama kuş kadar ye demedik, az olmuş sanki herhalde sahur olmadığı için bana öyle geliyor?
Teşekkür ederim pembemtelefon uygulaması kullanıyorum adım sayar olarak.
tatlim burada verirsin. sadece ogunlerini yazsan yeter bence..isvece bi iki hafta sonra basla eger kilo veremezse b planin olsun...bence yaz byunca verisin bi on bes kilo burda..isvec sagliksiz bosverİyi geceler. Daveti yeni gördüm.Saat benim için biraz geç oldu. Kendimi tanıtayım sizlerle yarın akşam tanışırız inş.
Ben Yeşil
İyi geceler.
Anladım anladım kıtlıktan çıkmış gibihele ben nasıl yiyorum bi görsenbide canım çikolata dondurma kola falan çekiyor marketten alıp eve depoluyorum bütün gün ,iftarda yerim diye
Hep eleştiri hep eleştirilahmacun ayran yoğurt yuhh nasıl doydun bu kadar az yemekle
Bana da gönderirmisin birazBenim bugun enerjim geldi sanki biraz
Aramıza hoşgeldin yeşilcim, ilk sayfada kurallarımız var onları kabul edersen zayıflamaya başlayabilirizİyi geceler. Daveti yeni gördüm.Saat benim için biraz geç oldu. Kendimi tanıtayım sizlerle yarın akşam tanışırız inş.
Ben Yeşil
İyi geceler.
Iyi olmuş canım, çorba içemediğinde yemeğin yanına yoğurtta yiyebilirsin bence. Birde ekmeğe fazla ağırlık vereceğine yemeğe versen daha iyi olmaz mı?Hayırlı geceler herkese :)
Misafir vardı akşam, sabahtan beri fırsat bulamadım gelmeye..
şimdi de yorgunum hem de çookkk ..
Sahurda bişey yiyemedim daha doğrusu kalkamadım
İftarda
2 tavuk 2 et ızgara
biraz salata
2 dilim ekmek
salatalık
1 dilim salatalık turşu
1 fincan çay
su ne kadar oldu hiç bilmiyorum, misafirle içince sayı falan kalmadı akılda :)
Adımsayarlar kaç para bilmiyorum ama bence verdiğin paraya yazık kuzum. Telefonun da ki de aynı görevi görüyor, tabi yine sen bilirsin. Benim kullandığın app'in ismi STEPZ - tavsiye ederimben de kurdum pedometer cok guzel ama adimsayar alca bi tane en kisa zamanda
Menün iyi de suyu unutmuşsun canımkzlar biz dun piknik yaptik secim sonrasi
guzel bi gundu..3500 adim attim pedometre kurdum
1.5 lt su ictim dun yediklerimi paylasiyorum gece yazamadim yorgunluktan
1- 1.5dilim ekmek
yarim kk peynir
bi catal recel
bi cay kasigi bal
2. 3 ck sucuklu yumurta
1 isirik tatli etmek tatlisi
saat 16.00
uc dort kofte
3-4 kasik patlican biber kozlemesi
300 ml ayran
domates salata
bir dilim ekmek
saat 9.00 bi iki catal dun yaptigim tatlidan(eskiden olsa iki uc dilim gotururdum SIMDI CANIM ISTEYINCE BI CATAL IKI CATAL BI ISIRIK DOYURUYO GOZUMU COK SUKURRRR
BI AVUC CEKIRDEK
INSALAH GUZEL BI GUN DILIYORUM TATLISLAR
günaydinnnn ben dün yazamasdim hic görevim vardiGünaydın kızlar - herkese mükemmel bir hafta diliyorum. Bugünün işlerini yarına ertelemeden sporlarıma başlayalım, cumaya çıtırlık hedefimize bir adım daha yaklaşalım
Eki Görüntüle 1551788
Önemli degil canim, sen mazeretin olmasina ragmen menülerini eksiksiz paylasiyorsungünaydinnnn ben dün yazamasdim hic görevim vardi
Güzel olmussimdi menümü yazayim erkenden
12:00 bir bucuk dilim tam bugday ekmegi
bi dili keci peyniri
yedi zeytin
domates salatalik
bi bardak cay
bi tatli kasigi hashas ezmesi
13:30 bir kücük nektarin
dort erik
16:00 iki kucuk parca karpuz
bi lokmalik sade poca
20:00 bi kucuk kase kisir
domates salatalik
bi bardak cay
su iki litre
yarim saat yürüyüs
ooo ben kahvaltida bu gün bu menüyü uygulayayim bari benim de canim cektiGüzel olmushavalar isindikca sicak yemek aramamaya basliyoruz, kocaman bir karpuz - beyaz peynir - belki azicikta ekmek... canim cekti
canim motive oluyorum gercekten buraya menüyü yaziyorum bazen spora gidip gitmemekte üsengeclik yapiyorum sonra aklima geliyor diyorum kizlara ne diyecegim dogruuu sporaÖnemli degil canim, sen mazeretin olmasina ragmen menülerini eksiksiz paylasiyorsun
Evet canim cok haklisin, burasi gercekten insani motive ediyor. Bu yazdigin sözler beni de motive etti, demek ki benim de bugün spora síkí síkí sarilmam lazimcanim motive oluyorum gercekten buraya menüyü yaziyorum bazen spora gidip gitmemekte üsengeclik yapiyorum sonra aklima geliyor diyorum kizlara ne diyecegim dogruuu spora
Afiyet olsun, bende aksama düsündümooo ben kahvaltida bu gün bu menüyü uygulayayim bari benim de canim cekti
kesinlikle spor spor tek basina yediklerine dikkat etmek yeterli degil canimEvet canim cok haklisin, burasi gercekten insani motive ediyor. Bu yazdigin sözler beni de motive etti, demek ki benim de bugün spora síkí síkí sarilmam lazim
Tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?