Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim bugun enerjim geldi sanki biraz

İyi geceler. Daveti yeni gördüm.Saat benim için biraz geç oldu. Kendimi tanıtayım sizlerle yarın akşam tanışırız inş.
Ben Yeşil
85 kiloydum en son. Sabah tartılıp akşam geldiğimde kilomu daha doğru olarak bildiririm. Hedefim ilk etapta 70 kilo olmak. 28 yaşındayım, çalışıyorum. İşim masa başı bu sebeple gün içerisinde hareketim olmasada akşam kendimde adım atacak güç bulamayacak kadar yorgun dönüyorum eve. Kendimi zorlayıp diyet ile birlikte yürüyüşe ve callanetics egzersizlerine başlayacağım. Yarın isveç diyetine başlıyorum. forumda okudukça gaza geldim. Yarın ilk günü başarıyla atlatırsam geriside başarılı olacaktır benim için.
Kendime dair başka ne yazabilirim düşünüyorum, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yarın akşam görüşürüz.
İyi geceler.

Hosgeldin tatlim yalniz grup olarak isvec diyeti tarzinda diyetleri dogru bulmuyoruz zaten ilk sayfada kurallar yaziyor. Saglikli bi sekilde kilo vermeni dilerim

Hoşgeldin :))

Hayırlı geceler herkese :)
Misafir vardı akşam, sabahtan beri fırsat bulamadım gelmeye..
şimdi de yorgunum hem de çookkk ..

Sahurda bişey yiyemedim daha doğrusu kalkamadım

İftarda
2 tavuk 2 et ızgara
biraz salata
2 dilim ekmek
salatalık
1 dilim salatalık turşu

1 fincan çay
su ne kadar oldu hiç bilmiyorum, misafirle içince sayı falan kalmadı akılda :)

KesKe corba da icseydin canim

KesKe corba da icseydin canim

İçecektim de fırsatım olmadı, yoğurt çorbası yaptım, misafir gelmeden önce içerim diye ama biraz karışıklık oldu içemedim, direk yemeğe geçtim.. ben de hiç sevmiyorum çorbasız iftar yemeği, ağır oluyoe sanki yemekler..

ben de kurdum pedometer cok guzel ama adimsayar alca bi tane en kisa zamanda

tatlim burada verirsin. sadece ogunlerini yazsan yeter bence..isvece bi iki hafta sonra basla eger kilo veremezse b planin olsun...bence yaz byunca verisin bi on bes kilo burda..isvec sagliksiz bosver
d

kzlar biz dun piknik yaptik secim sonrasi
guzel bi gundu..3500 adim attim pedometre kurdum
1.5 lt su ictim dun yediklerimi paylasiyorum gece yazamadim yorgunluktan

1- 1.5dilim ekmek
yarim kk peynir
bi catal recel
bi cay kasigi bal
2. 3 ck sucuklu yumurta
1 isirik tatli etmek tatlisi

saat 16.00
uc dort kofte
3-4 kasik patlican biber kozlemesi
300 ml ayran
domates salata
bir dilim ekmek

saat 9.00 bi iki catal dun yaptigim tatlidan(eskiden olsa iki uc dilim gotururdum SIMDI CANIM ISTEYINCE BI CATAL IKI CATAL BI ISIRIK DOYURUYO GOZUMU COK SUKURRRR
BI AVUC CEKIRDEK

INSALAH GUZEL BI GUN DILIYORUM TATLISLAR

hele ben nasıl yiyorum bi görsen bide canım çikolata dondurma kola falan çekiyor marketten alıp eve depoluyorum bütün gün ,iftarda yerim diye
Anladım anladım kıtlıktan çıkmış gibi benimde pek farkım yok senden... Ev evlikten çıkıyor, mübarek sanki markette ki tatlı reyonu

lahmacun ayran yoğurt yuhh nasıl doydun bu kadar az yemekle
Hep eleştiri hep eleştiri

Benim bugun enerjim geldi sanki biraz
Bana da gönderirmisin biraz

Aramıza hoşgeldin yeşilcim, ilk sayfada kurallarımız var onları kabul edersen zayıflamaya başlayabiliriz _choco_ 'nun belirttiği gibi isveç diyeti tarzında ki şok diyetlerin uzun süre yapılmasına karşıyız. Herşeyden öncesi sağlık

Iyi olmuş canım, çorba içemediğinde yemeğin yanına yoğurtta yiyebilirsin bence. Birde ekmeğe fazla ağırlık vereceğine yemeğe versen daha iyi olmaz mı?
ben de kurdum pedometer cok guzel ama adimsayar alca bi tane en kisa zamanda
Adımsayarlar kaç para bilmiyorum ama bence verdiğin paraya yazık kuzum. Telefonun da ki de aynı görevi görüyor, tabi yine sen bilirsin. Benim kullandığın app'in ismi STEPZ - tavsiye ederim

Menün iyi de suyu unutmuşsun canım

Günaydın kızlar - herkese mükemmel bir hafta diliyorum. Bugünün işlerini yarına ertelemeden sporlarıma başlayalım, cumaya çıtırlık hedefimize bir adım daha yaklaşalım

simdi menümü yazayim erkenden
12:00 bir bucuk dilim tam bugday ekmegi
bi dili keci peyniri
yedi zeytin
domates salatalik
bi bardak cay
bi tatli kasigi hashas ezmesi
13:30 bir kücük nektarin
dort erik
16:00 iki kucuk parca karpuz
bi lokmalik sade poca
20:00 bi kucuk kase kisir
domates salatalik
bi bardak cay
su iki litre
yarim saat yürüyüs

günaydinnnn ben dün yazamasdim hic görevim vardi
Önemli degil canim, sen mazeretin olmasina ragmen menülerini eksiksiz paylasiyorsun

Güzel olmus havalar isindikca sicak yemek aramamaya basliyoruz, kocaman bir karpuz - beyaz peynir - belki azicikta ekmek... canim cekti

Önemli degil canim, sen mazeretin olmasina ragmen menülerini eksiksiz paylasiyorsun
canim motive oluyorum gercekten buraya menüyü yaziyorum bazen spora gidip gitmemekte üsengeclik yapiyorum sonra aklima geliyor diyorum kizlara ne diyecegim dogruuu spora

canim motive oluyorum gercekten buraya menüyü yaziyorum bazen spora gidip gitmemekte üsengeclik yapiyorum sonra aklima geliyor diyorum kizlara ne diyecegim dogruuu spora
Evet canim cok haklisin, burasi gercekten insani motive ediyor. Bu yazdigin sözler beni de motive etti, demek ki benim de bugün spora síkí síkí sarilmam lazim
Tesekkür ederim

Evet canim cok haklisin, burasi gercekten insani motive ediyor. Bu yazdigin sözler beni de motive etti, demek ki benim de bugün spora síkí síkí sarilmam lazim
Tesekkür ederim
kesinlikle spor spor tek basina yediklerine dikkat etmek yeterli degil canim o zaman bu günkü sloganimiz haydin kizlar sporaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…