Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canlarım

Menü
09 00 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
15 00 kahve
2 litre su
1-2 saat yürüyüş
çok kötü bir gündü. Akşam bogazimdan geçmedi
Biraz daha iyimisin canım?

Selamlar ben geldim. Malum haftasonu kızımla sinema ve gezme keyfi yapıcaz bugün havada fena değil ama yarın nöbetçiyim daha çok uğrarım. Öpüldünüzz
Goncam tekrar tekrar tebrik ederim, mezuniyet karneni aldın sonunda eline mezun oldun diye azıtmak cozutmak yok, umarım en kısa zamanda 63'ü de görürsün

Sulu yemegini de hemen yemis ★★★s lokmaya 10ar yan mekik seker kanki
Ne güzel laf dinliyorum ben değil mi bugün mekikleri oldu bil yavrucum

Burada hava kapali ruzgarli :'( yagmur da yagdi yagacak
Dün akşam yağmur yağdı o biraz hafifletir diyordum ama çok sıcak. Buranın sıcağı çok bunaltıcı oluyor

Geç saatte lokma olmamış gülüm

Bende dün gezdim hep hava süperdi, bugün bulutlu yağışlı çok kötü hava çıkasım yok :/ iyi gezmeler :)
Haklısın kuzum o lokmaların icabına bugün bakacağım

Sizin orası da bunaltıcı oluyor mu?

Aramıza hoşgeldin canım en kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah. ALLAH bağışlasın çocuğun olduğu için onun peşinde koşmakta kilo verdirir sana.

Geçmiş olsun gülüm... Menün harika olmuş

Bir harika menü daha ama sanki bir tık fazla gibi geldi

Menum
12.00-kahvalti
18.00- balik ekmek ve salgam
Arada biraz fistik yemistim 1 tane de ulker smart cubuk cocuk cikolatasi
Su 2 lt
2saat yuruyus
Balik ekmek benim 1 aylik ekmek ihtiyacimi karsilamistir
oh afiyet olsun chocomelim... Ama tartı hesabını soracak

Vuuu süper olmuş pembem

selam kizlar bu gün nöbetten ciktim arkasindan görevlendirmem vardi ordaydim eve yeni geldim. kendime tarti aldim veee tartildim kilom 66,700 yani gecen hafta 67.900 dü süper bence demekki cuma tartildigim tarti yanlismis
Tebrik ederim hatişim... Çok güzel kilo veriyorsun, hızıma yetişemiiiyooooruuumm

Yedin mi akşam birşeyler?

Spor yok mu spor?
Menün pizza haricinde güzel olmuş canım, insanın canı çekiyor bazen bence yememek yerine az miktarda nefsini köreltip telafisini yapmak daha doğru senin de şimdi telafi vaktin - 30 mekik

Gelmiş geçmiş olsun canım, fizik tedavi işe yararda dizin en kısa zamanda düzelir inşallah. Şu ara öğünde yediğin çikolataların hepsini evden yok et, o zaman istesende yiyemezsin

Slm menüm
10 00 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 zeytin
14 00 Kabaklı içinde ıspanak ta olan sebze yemeği 1 bardak ayran
17 00 dondurma
2 litre su
Spor yok ama baya temizlik yaptım
Yediklerin eskiye nazaran baya azaldı... Güzel olmuş ama acıkmıyormusun akşam?

Şimdi şöyle ki ablaların bitanesiii akşam fazla olmuşş gibiiii
Öyle olmuşsa cezanı kendin kesersin artık yarın, bu gün yorgunsun :))
Bilmem ki yavru kuşum bana yerken hiç çok gelmedi tamam bugün kendimi cezalandırayım, böylelikle spordan kaçamam

Menüm

Sahurda yiyemedim

İftarda
yarım porsiyon taze fasulye yemeği + 2 dilim ekmek
3-4 çatal makarna

su 800 ml oldu şimdilik, içiyorum daha

1 fincan çay
Yavru kuş dedik ama kuş kadar ye demedik, az olmuş sanki herhalde sahur olmadığı için bana öyle geliyor?

16 bin adim beni benden aldi masallah diyorum
adimsayar mi kullaniyosun telefon mu
Teşekkür ederim pembem telefon uygulaması kullanıyorum adım sayar olarak.

hangisi fazla göründü söyle çabuk ta dikkat ediyim bir daha eleştir beniiiiiii

hangisi fazla göründü söyle çabuk ta dikkat ediyim bir daha eleştir beniiiiiii
Ben kendimden yola çıkarak öyle söyledim, 14:30 da yemek yiyip, 16:25 de meyve ve sonra 18:30 da tekrar yemek yiyemezdim, bana çok gelirdi... Ama sen bu şekilde güzel kilo veriyorsun

Hiç sorma hem nemli hem bunaltıcı, ama almanya hollanda gibi ülkeler isveç ve danimarkadan hep daha sıcak oluyor genelde. Daha şanslısınız :)

Hiç sorma hem nemli hem bunaltıcı, ama almanya hollanda gibi ülkeler isveç ve danimarkadan hep daha sıcak oluyor genelde. Daha şanslısınız :)
Şans mı bilemiyorum artık, çok bunaltıcı. Evin içi bile 27 derece - tansiyon yerlerde

Naber kızlar gelemedim sabahtan beri. Biraz ders çalıştım sonra vaka çıktı yeni çıktım. Sabah nöbete gelirken oyumuda kullandım hayırlı olsun inşallah.

Şans mı bilemiyorum artık, çok bunaltıcı. Evin içi bile 27 derece - tansiyon yerlerde
Burda da hava açıldı şimdi:) güneş kendini gösterdi, ama genel olarak boğucu sıkıcı bir hava var burda. 27 derece mii ay çok sıcak Grill dondurma buz gibi coca kola havası

Ya kızlar ben çoğu kişiyi göremiyorum ne katılım ne paylaşım olarak. Hep belirli kişiler var gerisi nerde. Mezun mu oldular ki yoksa İzindeler mi?

Burda da hava açıldı şimdi:) güneş kendini gösterdi, ama genel olarak boğucu sıkıcı bir hava var burda. 27 derece mii ay çok sıcak Grill dondurma buz gibi coca kola havası
Öyle kolalı düşüncelere hiç girmeyelim bence ama haklısın tam öyle bir hava var

Ya kızlar ben çoğu kişiyi göremiyorum ne katılım ne paylaşım olarak. Hep belirli kişiler var gerisi nerde. Mezun mu oldular ki yoksa İzindeler mi?
Hepsi sıcaktan erimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…