- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
az olmuş sanki :)Menüm
Sahurda yiyemedim
İftarda
yarım porsiyon taze fasulye yemeği + 2 dilim ekmek
3-4 çatal makarna
su 800 ml oldu şimdilik, içiyorum daha
1 fincan çay
bide gülüyo yaGunaydin gunaydinnnnn
Dunku balik ekmek bana yaramis sabah tarti oyle soyledi
Biraz daha iyimisin canım?Menü
09 00 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
15 00 kahve
2 litre su
1-2 saat yürüyüş
çok kötü bir gündü. Akşam bogazimdan geçmedi
Goncam tekrar tekrar tebrik ederim, mezuniyet karneni aldın sonunda elineSelamlar ben geldim. Malum haftasonu kızımla sinema ve gezme keyfi yapıcaz bugün havada fena değil ama yarın nöbetçiyim daha çok uğrarım. Öpüldünüzz
Ne güzel laf dinliyorum ben değil miSulu yemegini de hemen yemis ★★★s lokmaya 10ar yan mekik seker kanki
Dün akşam yağmur yağdı o biraz hafifletir diyordum ama çok sıcak. Buranın sıcağı çok bunaltıcı oluyorBurada hava kapali ruzgarli :'( yagmur da yagdi yagacak
Haklısın kuzum o lokmaların icabına bugün bakacağımGeç saatte lokma olmamış gülüm
Bende dün gezdim hep hava süperdi, bugün bulutlu yağışlı çok kötü hava çıkasım yok :/ iyi gezmeler :)
Aramıza hoşgeldin canımKullanıcı Adı : The-End
İsim (İsteğe Bağlı ): özlem
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : doğumdan sonra kilo verdim ama emzirmeyi bıraktığım an almaya başladım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha sağlık ve istediğim pantolanların içine girmek için
Geçmiş olsun gülüm... Menün harika olmuşBugünkü Menümü de yazayım ben
9:30
1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 ince dilim kaşar
14:00
1 kase mantar çorbası Bol salata
1 minnak köfte
1 çatal makarna
17:00
1 labneli wasa 1 armut
Su 2,5 lt + 400 ml yeşil çay
Spor 40 dk yürüyüş
Nezle olmuşum kızlar tekrar yürüyüşe çıkacaktım gözüm kesmedi. Dünkü havaya aldandım bugünde yağışlı yinee.
Bir harika menü daha ama sanki bir tık fazla gibi geldibugün menüm
10:30=1yumurta,1domates,1salatalık,1yeşil 1siyah zeytin,1kk light labne peynir ,1dilim çavdar ekmeği,1yeşil biber
12:00=1çay fincanı sütlü kahve(şekersiz)
14:30=3kaşık nohut,5kaşık yoğurt,salata,1dilim tam buğday ekmeği
16:25=yarım yeşil elma,1yeni dünya,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
18:15=salata,5kaşık yoğurt,yarım lavaş,çatalın ucuyla azıcık light peynir
9bardak su içtim daha içiyorum , 1yeşil çay ,2siyah çay içtim(çaylar şekersizdi).spor:500 stepper
9 gibide activia sade yoğurt yiyeceğim.
oh afiyet olsun chocomelim... Ama tartı hesabını soracakMenum
12.00-kahvalti
18.00- balik ekmek ve salgam
Arada biraz fistik yemistim 1 tane de ulker smart cubuk cocuk cikolatasi
Su 2 lt
2saat yuruyus
Balik ekmek benim 1 aylik ekmek ihtiyacimi karsilamistir
Vuuu süper olmuş pembemBugunu kacamaksiz atlattim kizlar :)
Saat 11:00 kahvalti
Peynir, 2dilim ekmek, 2zeytin, domatesli biberli omlet, yesillik.
Ara ogun 13:30
1bardak kefir
Oglen 15:30
3kucuk zeytinyagli dolma, 1bardak bitki cayi
Aksam 19:15
5kasik sebze yemegi, 1kasik bulgur pilavi, iki isirik ekmek, yesil cay
2lt su
100jj 30squat 30mekik
Tebrik ederim hatişim... Çok güzel kilo veriyorsun, hızıma yetişemiiiyooooruuummselam kizlar bu gün nöbetten ciktim arkasindan görevlendirmem vardi ordaydim eve yeni geldim. kendime tarti aldimveee tartildim kilom 66,700 yani gecen hafta 67.900 dü süper bence demekki cuma tartildigim tarti yanlismis
Yedin mi akşam birşeyler?menümü yazayim hemen bide daha aksam yemegi yememis olsamda
09:30 iki dilim tam bugday ekmegi
sucuklu kasar bi avuc ici kadar
domates
bi bardak cay
13:30
miting alaninda gorevde olunca ekmek arasi köfte geldi onu yedim ekmegin birazini kofte dört tane
ayran bi bardak
14:30 40 gr cikolata
eve henüz geldim bi sey yemem sanirsam cok acim ama bilmiyorum ne yapacaz
2 litre su
11den bu yana ayaktayim dolasiyorum spor sayilir herhalde
Spor yok mu spor?9: 1 bardak limonlu sıcak su
11:00 kahvaltı 1 yumurata 1 dilim ekmek bi çay bardağı siyah çay çok azda peynir
14:00 şekersiz kahve
17:30 bir kase mercimek çorbası ve ayran
21:00 pizza ayran 1 dilim :) dayanamadım
birde çikolatanın ucundan bir ısırık aldım :)
6 bardakta su ama gece yatana kadar 3 bardak daha içerim
Gelmiş geçmiş olsun canım, fizik tedavi işe yararda dizin en kısa zamanda düzelir inşallah. Şu ara öğünde yediğin çikolataların hepsini evden yok et, o zaman istesende yiyemezsinkizlar bugun
sabah saat 9.00 da bi parca borek yedim uc parmak buyuklugunde ve cay sekersiz hastaneye gittik orda yedik esimle
saat 11 de bi dilim ekmek
biraz peynir domates bi tatli kasigi bal
oglen bi isirik halley
iki isirik beyaz cikolatali gofret
baya azalttim abur cuburlari
aksam saat 17.00
marul
iki cig kofte
bi dilim ekmek
aksam 19.00
iki kasik nohut
bi parca tavuk
cacik
iki kasik pilAv
bi de tatli yaptim sadece tadina baktim etimek tatlisi ama yemedim az once herkese koydum kendime koymadim su an kendimi supper hissediyorum
dizde kireclenme baslangici var kikirdak dejenere olmus fizik tedavi alcam 3 hafta boyunca
..
yuruyus onerdi doktor merdivensiz rampasiz..
yarin yuruyuse basliyorum insallah bakalim hayirlisi
.
bugun is yaptim e v isi
baska spor yok malesef...
Yediklerin eskiye nazaran baya azaldı... Güzel olmuş ama acıkmıyormusun akşam?Slm menüm
10 00 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 zeytin
14 00 Kabaklı içinde ıspanak ta olan sebze yemeği 1 bardak ayran
17 00 dondurma
2 litre su
Spor yok ama baya temizlik yaptım
Bilmem ki yavru kuşum bana yerken hiç çok gelmediŞimdi şöyle ki ablaların bitanesiii akşam fazla olmuşş gibiiii
Öyle olmuşsa cezanı kendin kesersin artık yarın, bu gün yorgunsun :))
Yavru kuş dedik ama kuş kadar ye demedik, az olmuş sanki herhalde sahur olmadığı için bana öyle geliyor?Menüm
Sahurda yiyemedim
İftarda
yarım porsiyon taze fasulye yemeği + 2 dilim ekmek
3-4 çatal makarna
su 800 ml oldu şimdilik, içiyorum daha
1 fincan çay
Teşekkür ederim pembem16 bin adim beni benden aldi masallah diyorum
adimsayar mi kullaniyosun telefon mu
bide gülüyo ya
Şuracım neden menü paylaşmıyorsun?Günaydın kizlarrrrrr hayırlı bir gün hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimiz için ☺
hangisi fazla göründü söyle çabuk ta dikkat ediyim bir daha eleştir beniiiiiiiSelam canlarım
Biraz daha iyimisin canım?
Goncam tekrar tekrar tebrik ederim, mezuniyet karneni aldın sonunda elinemezun oldun diye azıtmak cozutmak yok, umarım en kısa zamanda 63'ü de görürsün
Ne güzel laf dinliyorum ben değil mibugün mekikleri oldu bil yavrucum
Dün akşam yağmur yağdı o biraz hafifletir diyordum ama çok sıcak. Buranın sıcağı çok bunaltıcı oluyor
Haklısın kuzum o lokmaların icabına bugün bakacağım
Sizin orası da bunaltıcı oluyor mu?
Aramıza hoşgeldin canımen kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah. ALLAH bağışlasın çocuğun olduğu için onun peşinde koşmakta kilo verdirir sana.
Geçmiş olsun gülüm... Menün harika olmuş
Bir harika menü daha ama sanki bir tık fazla gibi geldi
oh afiyet olsun chocomelim... Ama tartı hesabını soracak
Vuuu süper olmuş pembem
Tebrik ederim hatişim... Çok güzel kilo veriyorsun, hızıma yetişemiiiyooooruuumm
Yedin mi akşam birşeyler?
Spor yok mu spor?
Menün pizza haricinde güzel olmuş canım, insanın canı çekiyor bazen bence yememek yerine az miktarda nefsini köreltip telafisini yapmak daha doğrusenin de şimdi telafi vaktin - 30 mekik
Gelmiş geçmiş olsun canım, fizik tedavi işe yararda dizin en kısa zamanda düzelir inşallah. Şu ara öğünde yediğin çikolataların hepsini evden yok et, o zaman istesende yiyemezsin
Yediklerin eskiye nazaran baya azaldı... Güzel olmuş ama acıkmıyormusun akşam?
Bilmem ki yavru kuşum bana yerken hiç çok gelmeditamam bugün kendimi cezalandırayım, böylelikle spordan kaçamam
Yavru kuş dedik ama kuş kadar ye demedik, az olmuş sanki herhalde sahur olmadığı için bana öyle geliyor?
Teşekkür ederim pembemtelefon uygulaması kullanıyorum adım sayar olarak.
Ben kendimden yola çıkarak öyle söyledim, 14:30 da yemek yiyip, 16:25 de meyve ve sonra 18:30 da tekrar yemek yiyemezdim, bana çok gelirdi... Ama sen bu şekilde güzel kilo veriyorsunhangisi fazla göründü söyle çabuk ta dikkat ediyim bir daha eleştir beniiiiiii
Hiç sorma hem nemli hem bunaltıcı, ama almanya hollanda gibi ülkeler isveç ve danimarkadan hep daha sıcak oluyor genelde. Daha şanslısınız :)Selam canlarım
Biraz daha iyimisin canım?
Goncam tekrar tekrar tebrik ederim, mezuniyet karneni aldın sonunda elinemezun oldun diye azıtmak cozutmak yok, umarım en kısa zamanda 63'ü de görürsün
Ne güzel laf dinliyorum ben değil mibugün mekikleri oldu bil yavrucum
Dün akşam yağmur yağdı o biraz hafifletir diyordum ama çok sıcak. Buranın sıcağı çok bunaltıcı oluyor
Haklısın kuzum o lokmaların icabına bugün bakacağım
Sizin orası da bunaltıcı oluyor mu?
Aramıza hoşgeldin canımen kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah. ALLAH bağışlasın çocuğun olduğu için onun peşinde koşmakta kilo verdirir sana.
Geçmiş olsun gülüm... Menün harika olmuş
Bir harika menü daha ama sanki bir tık fazla gibi geldi
oh afiyet olsun chocomelim... Ama tartı hesabını soracak
Vuuu süper olmuş pembem
Tebrik ederim hatişim... Çok güzel kilo veriyorsun, hızıma yetişemiiiyooooruuumm
Yedin mi akşam birşeyler?
Spor yok mu spor?
Menün pizza haricinde güzel olmuş canım, insanın canı çekiyor bazen bence yememek yerine az miktarda nefsini köreltip telafisini yapmak daha doğrusenin de şimdi telafi vaktin - 30 mekik
Gelmiş geçmiş olsun canım, fizik tedavi işe yararda dizin en kısa zamanda düzelir inşallah. Şu ara öğünde yediğin çikolataların hepsini evden yok et, o zaman istesende yiyemezsin
Yediklerin eskiye nazaran baya azaldı... Güzel olmuş ama acıkmıyormusun akşam?
Bilmem ki yavru kuşum bana yerken hiç çok gelmeditamam bugün kendimi cezalandırayım, böylelikle spordan kaçamam
Yavru kuş dedik ama kuş kadar ye demedik, az olmuş sanki herhalde sahur olmadığı için bana öyle geliyor?
Teşekkür ederim pembemtelefon uygulaması kullanıyorum adım sayar olarak.
Şans mı bilemiyorum artık, çok bunaltıcı. Evin içi bile 27 derece - tansiyon yerlerdeHiç sorma hem nemli hem bunaltıcı, ama almanya hollanda gibi ülkeler isveç ve danimarkadan hep daha sıcak oluyor genelde. Daha şanslısınız :)
mesleğin ne merak ettim :)Naber kızlar gelemedim sabahtan beri. Biraz ders çalıştım sonra vaka çıktı yeni çıktım. Sabah nöbete gelirken oyumuda kullandım hayırlı olsun inşallah.
mesleğin ne merak ettim :)
Burda da hava açıldı şimdi:) güneş kendini gösterdi, ama genel olarak boğucu sıkıcı bir hava var burda. 27 derece mii ay çok sıcakŞans mı bilemiyorum artık, çok bunaltıcı. Evin içi bile 27 derece - tansiyon yerlerde
Öyle kolalı düşüncelere hiç girmeyelim benceBurda da hava açıldı şimdi:) güneş kendini gösterdi, ama genel olarak boğucu sıkıcı bir hava var burda. 27 derece mii ay çok sıcakGrill dondurma buz gibi coca kola havası
Hepsi sıcaktan erimişYa kızlar ben çoğu kişiyi göremiyorum ne katılım ne paylaşım olarak. Hep belirli kişiler var gerisi nerde. Mezun mu oldular ki yoksa İzindeler mi?
Öyle kolalı düşüncelere hiç girmeyelim benceama haklısın tam öyle bir hava var
Hepsi sıcaktan erimiş
canım bi kase çorba içtim nasıl uyuduğumu bilemedim yorgunluktanYedin mi akşam birşeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?