- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
motivasyonunu hiç kaybetme çok kaçırdığında bile bir sonraki öğünü miktarında yemeye çalış bırakma nasılsa gitti diye herkes aynı durumda ,önemli olan bırakmamak:)burasıda çok faydalı bence menülerini yazmak yorum almak felan çok zevkli geliyor bana :)
Güzel olmuş canım menünkızlar dün giremedim misafirler vardı bizde kaldılar pcyide açamadım
dünkü menüm
10:30 2 dilim sucuk çok az peynir 1 dilim ekmek 1 fincan çay
14:00 1 kase yoğurt çorbası 4 kaşık salata
17:00 bir bardak yağsız süt yanına 2 tane kepekli lıght bisküvi
20:30 3 kaşık pilav 2 tavuk kanat salata ayran
2 litreden fazla su içtim günüm yoğun geçtiği için spor yapamadım 2 fincan siyah çay içtim
Aramıza hoşgeldin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşmanı diliyorum. Ilk sayfada kurallarımız var, onları kabul edersen kilolara savaş açmaya geçebilirizSelam ben hafize yeni katiliyorum gurupa isvicrede yasiyorum ve bugün sabah cok karaliydim bu sefer basarcam kilolari vercem !!
Cok sefer basladim diyete hep alip veriyorum (jojo) en son 4 sene önce ideal kilomdaydim ve simdi 73 kilodayim boy 163 ve hedefim 55kilo olmak tabiki sizin desteginize ihtiyacim var motivasyonumu cabuk kaybediyorum
Ekmek seninle flört etmiş sende cazibesine karşı koyamamışsınTabi canım daha iyi olur, akşam hiç o kadar ekmek yemek istemiyordum, gerildim niyeyse elim hep ekmeğe gitti
bugün de bana pastalar kur yaptı ama ben pas vermedimGüzel olmuş canım menün
Aramıza hoşgeldin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşmanı diliyorum. Ilk sayfada kurallarımız var, onları kabul edersen kilolara savaş açmaya geçebilirizbirde seni tanımamız için katılım formunu doldurmanı rica edeceğim. Motivasyonunu kaybetmek yok, burda hep destek tam destek, kurtulacaksın fazlalıklarından
Ekmek seninle flört etmiş sende cazibesine karşı koyamamışsın
Bugünkü menüm
Başlangıç 07:00
600 ml su
Sabah 07:30
Meyveli yoğurt
Mate çayı
Öğle 12:00
Yoğurt soslu salata (roka, kırmızı biber, beyaz peynir, salatalık)
Ara 14:00
1 muz
Akşam 17:00
2 küçük dilim kepek ekmekle kaşarlı (ince dilim) tost
1,5 lt su - 0,5 daha içeceğim
Spor: 2,2 km yürüyüş + 100 mekik
Benimle mekik programı uygulamak isteyen var mı?
açlıktan ölmezsen bende feyza değilimGüzel olmuş canım menün
Aramıza hoşgeldin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşmanı diliyorum. Ilk sayfada kurallarımız var, onları kabul edersen kilolara savaş açmaya geçebilirizbirde seni tanımamız için katılım formunu doldurmanı rica edeceğim. Motivasyonunu kaybetmek yok, burda hep destek tam destek, kurtulacaksın fazlalıklarından
Bugünkü menüm
600 ml su
Meyveli yoğurt
Mate çayı
1 muz
herkes kaçırıyor ya dondurmalar çikolatalar lavaşlar ama kaldığın yerden devam edince yinede zayıflıyosun .Cok dogru bu sefer insallah basaricam ve simdiden cok mutlu oldum cevabina cok haklisin bi kere kacirinca hemen vazgeciyorum ama dedigini uygulicam
Sporun super olmus yavruGüzel olmuş canım menün
Bugünkü menüm
600 ml su
Meyveli yoğurt
Mate çayı
1 muz
Helal sanaaabugün de bana pastalar kur yaptı ama ben pas vermedim
menüsü hakkında konuşamıyosun tabi ortada yemek yokSporun super olmus yavru
suyu yazdim kuzu en basaAnladım anladım kıtlıktan çıkmış gibibenimde pek farkım yok senden... Ev evlikten çıkıyor, mübarek sanki markette ki tatlı reyonu
Hep eleştiri hep eleştiri
Bana da gönderirmisin biraz
Aramıza hoşgeldin yeşilcim, ilk sayfada kurallarımız var onları kabul edersen zayıflamaya başlayabiliriz_choco_ 'nun belirttiği gibi isveç diyeti tarzında ki şok diyetlerin uzun süre yapılmasına karşıyız. Herşeyden öncesi sağlık
Iyi olmuş canım, çorba içemediğinde yemeğin yanına yoğurtta yiyebilirsin bence. Birde ekmeğe fazla ağırlık vereceğine yemeğe versen daha iyi olmaz mı?
Adımsayarlar kaç para bilmiyorum ama bence verdiğin paraya yazık kuzum. Telefonun da ki de aynı görevi görüyor, tabi yine sen bilirsin. Benim kullandığın app'in ismi STEPZ - tavsiye ederim
Menün iyi de suyu unutmuşsun canım
iste gun bu gun karar verdin burdasin donus yok kararli olacak basaracaksin daha genceciksin onunde yillar var bu yillaribu sozleri duyarak geciremezsin ne olursa olsun koyvermek yok artik hislandir kendini burada 20kilo vermeye bi adim attin baslamak bitirmenin yarisi..kaldi yolun yarisi seninleyiz herzaman.. hosgeldin arkadasimKatilim formu
Kullanıcı Adı : hafize_isvicre
İsim (İsteğe Bağlı ): hafize
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:henüz yok
Yaşadığınız şehir:isvicre zürih
Boyunuz :163
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 2 sene önceki isimde sürekli ayakdaydim ve hareket vardi.. 2 senedir masa basi calisiyorum ve spor yapmadigim icin bu süre icinde asiri kilo aldim. 14 yasindayken bi 10 kilo vermisdim sonra geri aldim ve 63 kilo olmusdum bunu 20 yasinda geri verdim 53 kilo olmusdum ve bugün 24 yasindayim ve 73 ulasdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi mutlu hissetmiyorum özgüvenim hic yok. Topluluga cikmak istemiyorum herkes ya hamilemisin ya ahh taniyamadim cok kilo almissin laflarini duymaktan biktim
hic de cok degil afiyet olsun senin menu yazisina hayranim yaaabugün menüm
7:40=yumurta,2 zeytin,1dilim çavdar ekmeği,1kk light peynir,3fındık,domates
11:40=tereyağında peynirli omlet
17:45=sütlü kahve
19:10=6kaşık yoğurt,avuç içi kadar haşlama tavuk,yağsız tuzsuz salata,1dilim tam buğday ekmeği
20:30=1bardak ayran,1tane küçük nektarin
su 9 bardak oldu daha içiyorum . 2bardak şekersiz siyah çay içtim.spora vaktim olmadı. bugün çok yedim malesef
bende senin menülerini beğeniyorum bana uygun şeyler yiyorsun hep :)hic de cok degil afiyet olsun senin menu yazisina hayranim yaaa
ah tatlis bugun abarttim aksam sarma vardi off cok yedimbende senin menülerini beğeniyorum bana uygun şeyler yiyorsun hep :)
sarma 4tane olsa daha güzel olurdu ama onuda bugün biraz yürürsün yarın da biraz daha dikkatli olursan erir gider bence :)diğer yediklerin bana uygun şeyler hep :)ah tatlis bugun abarttim aksam sarma vardi off cok yedim
sabah ceyrek simit yarim dilim ekmek
domates salata
1 kk peynir
bi cay kasigi bal
oglen bi kk helva
bi bardak ayran
aksam bi tabak mrcimek corbasi
bi tabak az sekerli erik kompostosu
cacik
sarma bi suru ama saymadim da 10 tane vardir garanti
su an cok sisim
su ictim 1.5 2 lt
spor da birazdan yuruyuse cikacam esimle insallah..
iste gun bu gun karar verdin burdasin donus yok kararli olacak basaracaksin daha genceciksin onunde yillar var bu yillaribu sozleri duyarak geciremezsin ne olursa olsun koyvermek yok artik hislandir kendini burada 20kilo vermeye bi adim attin baslamak bitirmenin yarisi..kaldi yolun yarisi seninleyiz herzaman.. hosgeldin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?