Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok dogru bu sefer insallah basaricam ve simdiden cok mutlu oldum cevabina cok haklisin bi kere kacirinca hemen vazgeciyorum ama dedigini uygulicam

Güzel olmuş canım menün

Aramıza hoşgeldin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşmanı diliyorum. Ilk sayfada kurallarımız var, onları kabul edersen kilolara savaş açmaya geçebiliriz birde seni tanımamız için katılım formunu doldurmanı rica edeceğim. Motivasyonunu kaybetmek yok, burda hep destek tam destek, kurtulacaksın fazlalıklarından

Tabi canım daha iyi olur, akşam hiç o kadar ekmek yemek istemiyordum, gerildim niyeyse elim hep ekmeğe gitti
Ekmek seninle flört etmiş sende cazibesine karşı koyamamışsın

Bugünkü menüm

Başlangıç 07:00
600 ml su

Sabah 07:30
Meyveli yoğurt
Mate çayı

Öğle 12:00
Yoğurt soslu salata (roka, kırmızı biber, beyaz peynir, salatalık)

Ara 14:00
1 muz

Akşam 17:00
2 küçük dilim kepek ekmekle kaşarlı (ince dilim) tost

1,5 lt su - 0,5 daha içeceğim
Spor: 2,2 km yürüyüş + 100 mekik

Benimle mekik programı uygulamak isteyen var mı?

bugün de bana pastalar kur yaptı ama ben pas vermedim

açlıktan ölmezsen bende feyza değilim

Menum
12.30- tavada yumurta ile bir dilim peynir domates salatalik-2 balli lokma. 1 dilim ekmek
Ara-2 tatli kasigi puding
19.00- bi tabak kiymali kabak yemegi bol yogurt
Su- 2 lt
Spor - aksam yapicam ebrunun hareketli resimlerinden 50ser yapmayi planliyorum bi de dunku video

Sporun super olmus yavru

Katilim formu

Kullanıcı Adı : hafize_isvicre
İsim (İsteğe Bağlı ): hafize
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:henüz yok
Yaşadığınız şehir:isvicre zürih
Boyunuz :163
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 2 sene önceki isimde sürekli ayakdaydim ve hareket vardi.. 2 senedir masa basi calisiyorum ve spor yapmadigim icin bu süre icinde asiri kilo aldim. 14 yasindayken bi 10 kilo vermisdim sonra geri aldim ve 63 kilo olmusdum bunu 20 yasinda geri verdim 53 kilo olmusdum ve bugün 24 yasindayim ve 73 ulasdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi mutlu hissetmiyorum özgüvenim hic yok. Topluluga cikmak istemiyorum herkes ya hamilemisin ya ahh taniyamadim cok kilo almissin laflarini duymaktan biktim

bugün menüm
7:40=yumurta,2 zeytin,1dilim çavdar ekmeği,1kk light peynir,3fındık,domates
11:40=tereyağında peynirli omlet
17:45=sütlü kahve
19:10=6kaşık yoğurt,avuç içi kadar haşlama tavuk,yağsız tuzsuz salata,1dilim tam buğday ekmeği
20:30=1bardak ayran,1tane küçük nektarin
su 9 bardak oldu daha içiyorum . 2bardak şekersiz siyah çay içtim.spora vaktim olmadı. bugün çok yedim malesef

suyu yazdim kuzu en basa

iste gun bu gun karar verdin burdasin donus yok kararli olacak basaracaksin daha genceciksin onunde yillar var bu yillaribu sozleri duyarak geciremezsin ne olursa olsun koyvermek yok artik hislandir kendini burada 20kilo vermeye bi adim attin baslamak bitirmenin yarisi..kaldi yolun yarisi seninleyiz herzaman.. hosgeldin arkadasim

hic de cok degil afiyet olsun senin menu yazisina hayranim yaaa

bende senin menülerini beğeniyorum bana uygun şeyler yiyorsun hep :)
ah tatlis bugun abarttim aksam sarma vardi off cok yedim

sabah ceyrek simit yarim dilim ekmek
domates salata
1 kk peynir
bi cay kasigi bal

oglen bi kk helva
bi bardak ayran

aksam bi tabak mrcimek corbasi
bi tabak az sekerli erik kompostosu
cacik
sarma bi suru ama saymadim da 10 tane vardir garanti
su an cok sisim

su ictim 1.5 2 lt
spor da birazdan yuruyuse cikacam esimle insallah..

sarma 4tane olsa daha güzel olurdu ama onuda bugün biraz yürürsün yarın da biraz daha dikkatli olursan erir gider bence :)diğer yediklerin bana uygun şeyler hep :)

Aynen canim ne güzel dedin bu zamana kadar hirsim yoktu sizin yorumlariniz cok iyi geliyor.. Cok tessekür ederim

Bugünki menüm (ilk gün)

Sabah 8.30
• 1 croissant 1 redbull

Öglen 12.15
• menemen yagsiz ( 2 yumurta 2 domates )
• 1 dilim ekmek
• 1 cola zero

Bugünki menüm (ilk gün)

Sabah 8.30
• 1 croissant 1 redbull
Ara ögün
• 1 sütlac
Öglen 12.15
• menemen yagsiz ( 2 yumurta 2 domates )
• 1 dilim ekmek
• 1 cola zero
Aksam 17.30
• tavuk corbasi
• patatesli havuclu yogurt salatasi

1.5litre su
Spor:
Sabah 30 dk step
Aksam 30 dk crosstrainer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…