Ben afiyetle yiyorum hem pratik hem doyurucu. Fırın kağıdına dizip (yağsz) pişiriyorum bol limonla çok güzel oluyor. Zararlı olsa yabancılar çocuklarına yedirmezdi haftada 2 kere tüketiyorlar. Dene bence:))balık pane sağlıklı mı bende alıyım sağlıklıysa :)güzel olmuş .
Hoşgeldin canım :)İyi geceler. Daveti yeni gördüm.Saat benim için biraz geç oldu. Kendimi tanıtayım sizlerle yarın akşam tanışırız inş.
Ben Yeşil
85 kiloydum en son. Sabah tartılıp akşam geldiğimde kilomu daha doğru olarak bildiririm. Hedefim ilk etapta 70 kilo olmak. 28 yaşındayım, çalışıyorum. İşim masa başı bu sebeple gün içerisinde hareketim olmasada akşam kendimde adım atacak güç bulamayacak kadar yorgun dönüyorum eve. Kendimi zorlayıp diyet ile birlikte yürüyüşe ve callanetics egzersizlerine başlayacağım. Yarın isveç diyetine başlıyorum. forumda okudukça gaza geldim. Yarın ilk günü başarıyla atlatırsam geriside başarılı olacaktır benim için.
Kendime dair başka ne yazabilirim düşünüyorum, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yarın akşam görüşürüz.
İyi geceler.
Cuma günü kaç çıkarsın acaba? Maşallah çok güzel gidiyorsunHayırlı geceler herkese :)
Misafir vardı akşam, sabahtan beri fırsat bulamadım gelmeye..
şimdi de yorgunum hem de çookkk ..
Sahurda bişey yiyemedim daha doğrusu kalkamadım
İftarda
2 tavuk 2 et ızgara
biraz salata
2 dilim ekmek
salatalık
1 dilim salatalık turşu
1 fincan çay
su ne kadar oldu hiç bilmiyorum, misafirle içince sayı falan kalmadı akılda :)
Ben tatlıyı ne zaman ucundan tatmaya kalksam mideye iniyor hepsi anlık reflekskzlar biz dun piknik yaptik secim sonrasi
guzel bi gundu..3500 adim attim pedometre kurdum
1.5 lt su ictim dun yediklerimi paylasiyorum gece yazamadim yorgunluktan
1- 1.5dilim ekmek
yarim kk peynir
bi catal recel
bi cay kasigi bal
2. 3 ck sucuklu yumurta
1 isirik tatli etmek tatlisi
saat 16.00
uc dort kofte
3-4 kasik patlican biber kozlemesi
300 ml ayran
domates salata
bir dilim ekmek
saat 9.00 bi iki catal dun yaptigim tatlidan(eskiden olsa iki uc dilim gotururdum SIMDI CANIM ISTEYINCE BI CATAL IKI CATAL BI ISIRIK DOYURUYO GOZUMU COK SUKURRRR
BI AVUC CEKIRDEK
INSALAH GUZEL BI GUN DILIYORUM TATLISLAR
Bacaklarımız bu civcivinki gibi olana kadar yapalım :) aynen böyle cılız bacaklar istiyorumGünaydın kızlar - herkese mükemmel bir hafta diliyorum. Bugünün işlerini yarına ertelemeden sporlarıma başlayalım, cumaya çıtırlık hedefimize bir adım daha yaklaşalım
Eki Görüntüle 1551788
guzel olmus canımsimdi menümü yazayim erkenden
12:00 bir bucuk dilim tam bugday ekmegi
bi dili keci peyniri
yedi zeytin
domates salatalik
bi bardak cay
bi tatli kasigi hashas ezmesi
13:30 bir kücük nektarin
dort erik
16:00 iki kucuk parca karpuz
bi lokmalik sade poca
20:00 bi kucuk kase kisir
domates salatalik
bi bardak cay
su iki litre
yarim saat yürüyüs
Zaten bütün sebzeler meyveler yaradığı organlara benziyor değilmi, Mesela havuç göze/ ceviz beyne/ domates kalp ve kana vs Paylaşım için tşk tatlımSebzelerin faydalari (biraz uzun oldu)
Zeytin:
Zeytinyağı, safrayı artırır. Karaciğeri çalıştırır. Karaciğer ağrılarını keser. Sarılıkta faydalıdır. Yaprak ve kabukları yüksek tansiyonu düşürür. Kandaki şeker miktarını düşürür. Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardımcı olur.
Yulaf:
Çocukların hazım güçlüklerini giderir. Bedeni ve ruhi yorgunlukları giderir. Kandaki şeker miktarını azaltır.
Turp:
Böbreklerdeki mikropları öldürür. Kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur. Karaciğer şişliğini indirir. Sarılıkta faydalıdır. Safra taşlarının düşürülmesine yardımcıdır. Romatizma, siyatik astım ve bronşite faydalıdır.
Soya:
Uzun yaşamak isteyen herkes mutlaka soya tüketmelidir. Soya, içerisinde östrojen hormonuna benzer işlev gören ve bu hormonun etkilerini sulandıran bir madde içerir ve buda kadın bünyesi için son derece yararlıdır. Çünkü, hücre yenilenmesini hızlandıran östrojen hormonunun aşırı üretimi, göğüs, rahim ve boyun kanserine yakalanma riskini çok arttırır.
Soğan/Sarımsak:
Yüksek tansiyon ve kalp hastalığı tehlikesini azaltırlar. Soğan, mide kanserine yakalanma riskini; sarımsak da bağırsak kanserine yakalanma riskini azaltıyor. Sarımsağın mayasında bulunan maddeler hücrelerin zarar görmesini önleyerek, vücudu erken yaşlanmaya karşı koruyor. Antibiyotik ve nefes darlığını gideren bileşimler içeren sarımsak bağışıklık sistemini de kuvvetlendiriyor. Kalbe ve alerjik hastalıklara karşı etkili. Soğan içerdiği kimyasal maddelerle kalbimizi güçlendiriyor ve alerjik reaksiyonları engelliyor.
Pırasa:
İdrar söktürür. Mide rahatsızlığına iyi gelir. Kabızlığı giderir. Basur memeleri için faydalıdır. Böbreklerdeki kum ve taşların düşürülmesine yardımcı olur.
Patlıcan:
Kansızlığı giderir. Karaciger ve pankreasın düzenli çalışmasını sağlar. Kilo vermeye yardımcı olurBöbrek yanmaları ve ağrılarını keser. Sinirleri yatıştırır Kalp çarpıntılarını giderir. Cilt hastalıkları, şeker, mide, barsak ve karaciğer hastalıkları aşırı derecede olanlar yememelidir.
Patates:
Kızarmış yemezseniz kilo aldırmaz. Sindirimi kolaylaştırır, kabızlığı önler. Yorgunluğa karşı birebirdirBol miktarda C vitamini ve protein içerir. Halsizliğe karşı etkili. Vücuda enerji veren madde olan karbonhidrat içeren patates, C ve E vitaminleri ve beta karotin açısından en zengini. Patatesin besin değerinin büyük kısmı kabuğunda olduğundan soymak yerine özel bıçağı ile kazımak daha iyidir.
Maydonoz:
C vitamini ve güçlendirici etkinlik yönünden çok zengin bir bitkidir. İştah açarter çıkartır, ateş düşürür. Kadınların düzensiz adet görmelerini yoluna sokar ve organizmayı zehirlerden arındırır. Bu yüzden maydanoz karaciğer hastalıklarına, sarılığa, egzamalara, selülite romatizmaya, gut hastalığına ve idrar yolları taşlarına karşı tavsiye edilir.
Marul:
Kemik erimesine karşı etkili. Sütten bile daha fazla kalsiyum içeren bu sebze, kemikleri güçlendirmesi açısından bir numara.
Mantar:
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Bünyeyi hastalıklara karşı koruyor.
Kereviz:
Kerevizde B vitamini, demir ve kireç vardır. Kereviz unutkanlığı ve sinir yorgunluğunu gideriridrar söker, böbrek taş ve kumlarının düşürülmesine yardım eder, kan ve süt yapar, karaciğeri temizler. Şeker, yüksek tansiyon ve romatizma da da faydalıdır.
Karnabahar:
Zihin yorgunluğunu giderir. Afrodizyak özelliği vardırSinirleri kuvvetlendirir. İdrar söktürür. Dalak hastalıklarına iyi gelir. Şeker hastalarına faydalı olduğu bilinir.
Kabak:
Tohumları (çekirdekleri) tenya ve kurt düşürücü olarak bilhassa çocuklarda kullanılmaktadır. Pişirilen etli kısmı yiyecekten başka çıban ve şiş yerlere lapa olarak da tatbik edilir.
Ispanak:
Kalp hastalıklarına, felce, yüksek tansiyona, yaşlılığın getirdiği göz hastalıklarına, kansere, hatta psişik rahatsızlıklara karşı da etkili bir sebze. Derideki lekelenmelere karşı etkili.
Havuç:
Haftada beş kere yendiği takdirde Harvard'ın araştırmalarına göre kadınlarda kalp enfarktüsünü, felç tehlikesini yüzde 68 oranında azaltıyor. Günde iki havucun erkeklerde kandaki kolesterolü yüzde 10 oranında azalttığı görülmüştür. Her gün yenen bir havuç da akciğer kanseri tehlikesini yarıya indiriyor. Havuçtaki Beta-Karotin de gözleri yaşlılığın getirdiği görme zayıflığından koruyor ve bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. Mide ve bağırsak kanamalarını önler, kansızlığı giderir, anne sütünü arttırır, yüz ve boyun kırışıklıklarını giderir, idrar ve bağırsak gazlarını söktürür, ülserdeki şikayetleri giderir. Kansere karşı etkili olduğu gibi cildin kurumasını da engelliyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Domates:
Kanserden koruyucu ve yaşlanmayı zihinsel ve bedensel olarak yavaşlatıcı bir sebze. Yüksek kan basıncını düşürmeye yardımcı olur ve vücudun su tutmasını engeller. Kalp hastalıklarına ve prostat kanserine karşı etkili.
Buğday:
Lifli gıdalar sağlıklı bir beslenmenin temelidir. Kepekli buğday unundan yapılan kurabiye vb. bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar ve kabızlığı önler. Bağırsak ve rektum kanserini önleyici faktörler içerir.
Brokoli:
Kansere karşı bizi koruyan ve ömrümüzü uzatan müthiş bir sebze. Çok miktarda kalsiyum içerdiği için kemik erimesine bire bir. Mineral ve demir eksikliğini gideren brokoli, vitamin deposudur. Brokoli tutkunlarında ender olarak bağırsak ve akciğer kanseri görülür, kalp dolaşım hastalıklarına da pek fazla rastlanmaz. Kadınlarda göğüs kanserini önler.
güzel olmuş menünkızlar dün giremedim misafirler vardı bizde kaldılar pcyide açamadım
dünkü menüm
10:30 2 dilim sucuk çok az peynir 1 dilim ekmek 1 fincan çay
14:00 1 kase yoğurt çorbası 4 kaşık salata
17:00 bir bardak yağsız süt yanına 2 tane kepekli lıght bisküvi
20:30 3 kaşık pilav 2 tavuk kanat salata ayran
2 litreden fazla su içtim günüm yoğun geçtiği için spor yapamadım 2 fincan siyah çay içtim
hoşgeldin canım :)Selam ben hafize yeni katiliyorum gurupa isvicrede yasiyorum ve bugün sabah cok karaliydim bu sefer basarcam kilolari vercem !!
Cok sefer basladim diyete hep alip veriyorum (jojo) en son 4 sene önce ideal kilomdaydim ve simdi 73 kilodayim boy 163 ve hedefim 55kilo olmak tabiki sizin desteginize ihtiyacim var motivasyonumu cabuk kaybediyorum
guzel olmuş canım :)Menum
12.30- tavada yumurta ile bir dilim peynir domates salatalik-2 balli lokma. 1 dilim ekmek
Ara-2 tatli kasigi puding
19.00- bi tabak kiymali kabak yemegi bol yogurt
Su- 2 lt
Spor - aksam yapicam ebrunun hareketli resimlerinden 50ser yapmayi planliyorum bi de dunku video
guzel olmusbugün menüm
7:40=yumurta,2 zeytin,1dilim çavdar ekmeği,1kk light peynir,3fındık,domates
11:40=tereyağında peynirli omlet
17:45=sütlü kahve
19:10=6kaşık yoğurt,avuç içi kadar haşlama tavuk,yağsız tuzsuz salata,1dilim tam buğday ekmeği
20:30=1bardak ayran,1tane küçük nektarin
su 9 bardak oldu daha içiyorum . 2bardak şekersiz siyah çay içtim.spora vaktim olmadı. bugün çok yedim malesef
sarma mmmhhh , guzel olmus.ah tatlis bugun abarttim aksam sarma vardi off cok yedim
sabah ceyrek simit yarim dilim ekmek
domates salata
1 kk peynir
bi cay kasigi bal
oglen bi kk helva
bi bardak ayran
aksam bi tabak mrcimek corbasi
bi tabak az sekerli erik kompostosu
cacik
sarma bi suru ama saymadim da 10 tane vardir garanti
su an cok sisim
su ictim 1.5 2 lt
spor da birazdan yuruyuse cikacam esimle insallah..
redbull ve zero yerine limonlu/narlı/ maden suyu içmeni tavsiye ederim. redbul arada ödül olarak içilse daha iyi bence. Çok severim bende ama naapim dayanmaya çalışıyorum :/ Hem sütlaç hem patates akşam olmamış gibi, miktarı neydi patatesin?Bugünki menüm (ilk gün)
Sabah 8.30
• 1 croissant 1 redbull
Ara ögün
• 1 sütlac
Öglen 12.15
• menemen yagsiz ( 2 yumurta 2 domates )
• 1 dilim ekmek
• 1 cola zero
Aksam 17.30
• tavuk corbasi
• patatesli havuclu yogurt salatasi
1.5litre su
Spor:
Sabah 30 dk step
Aksam 30 dk crosstrainer
redbull ve zero yerine limonlu/narlı/ maden suyu içmeni tavsiye ederim. redbul arada ödül olarak içilse daha iyi bence. Çok severim bende ama naapim dayanmaya çalışıyorum :/ Hem sütlaç hem patates akşam olmamış gibi, miktarı neydi patatesin?
Ben afiyetle yiyorum hem pratik hem doyurucu. Fırın kağıdına dizip (yağsz) pişiriyorum bol limonla çok güzel oluyor. Zararlı olsa yabancılar çocuklarına yedirmezdi haftada 2 kere tüketiyorlar. Dene bence:))
Hoşgeldin canım :)
Cuma günü kaç çıkarsın acaba? Maşallah çok güzel gidiyorsun
Ben tatlıyı ne zaman ucundan tatmaya kalksam mideye iniyor hepsi anlık refleksO yüzden hiç yapmıyorum artık tatlı hamurişi fln :) İyi olmuş menun sporun.
Bacaklarımız bu civcivinki gibi olana kadar yapalım :) aynen böyle cılız bacaklar istiyorum
guzel olmus canım
Zaten bütün sebzeler meyveler yaradığı organlara benziyor değilmi, Mesela havuç göze/ ceviz beyne/ domates kalp ve kana vs Paylaşım için tşk tatlım
güzel olmuş menün
hoşgeldin canım :)
guzel olmuş canım :)
guzel olmus
sarma mmmhhh , guzel olmus.
redbull ve zero yerine limonlu/narlı/ maden suyu içmeni tavsiye ederim. redbul arada ödül olarak içilse daha iyi bence. Çok severim bende ama naapim dayanmaya çalışıyorum :/ Hem sütlaç hem patates akşam olmamış gibi, miktarı neydi patatesin?
Hayırdır güneş ciddi bişey yoktur umarım:/ Dualarımız seninle tatlım. Menüler güzel olmuş :)Arkadaşlar bu hafta farklı bazı durumlar var bende o yüzden pek yazamayacagim pek. Ama menümü yazarım hergün ve inşallah Cuma kilo bildirimini yaparım. Dua edin
süperDogru iceceklerime yagrindan itibaren dikkat edicem ve redbull cuma günü ödülüm olur egerki kilo verebilirsem
Sütlac sabah 11de yemisdim, patatesde iki ortaboy kadar yedim
Aynı sorun bendede var canım ya hurmayı bıraktığımdan beri, halbuki önceden hiç sıkıntı yoktu.. Saf zeytinyağı içmeyi denedinmi günde 1-2 ykPek eksik çıkacağımı sanmıyorum, çünkü maalesef kabızlık sorunu yaşıyorum
Iraden harikabugün de bana pastalar kur yaptı ama ben pas vermedim
Sana ne diyelim bundan sonra?açlıktan ölmezsen bende feyza değilim
Kuzum sen hiç ekmek yemezdinMenum
12.30- tavada yumurta ile bir dilim peynir domates salatalik-2 balli lokma. 1 dilim ekmek
Ara-2 tatli kasigi puding
19.00- bi tabak kiymali kabak yemegi bol yogurt
Su- 2 lt
Spor - aksam yapicam ebrunun hareketli resimlerinden 50ser yapmayi planliyorum bi de dunku video
Sağol şeker, mekiğe ağırlık vereyim bir süre diyorumSporun super olmus yavru
Hey allahım yamenüsü hakkında konuşamıyosun tabi ortada yemek yok
Bu öz güven sorunu en kısa süre içinde değişecek tatlım, burası gerçekten her anlamda işine yarayacakKatilim formu
Kullanıcı Adı : hafize_isvicre
İsim (İsteğe Bağlı ): hafize
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:henüz yok
Yaşadığınız şehir:isvicre zürih
Boyunuz :163
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 2 sene önceki isimde sürekli ayakdaydim ve hareket vardi.. 2 senedir masa basi calisiyorum ve spor yapmadigim icin bu süre icinde asiri kilo aldim. 14 yasindayken bi 10 kilo vermisdim sonra geri aldim ve 63 kilo olmusdum bunu 20 yasinda geri verdim 53 kilo olmusdum ve bugün 24 yasindayim ve 73 ulasdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi mutlu hissetmiyorum özgüvenim hic yok. Topluluga cikmak istemiyorum herkes ya hamilemisin ya ahh taniyamadim cok kilo almissin laflarini duymaktan biktim
Tereyağında olmasa olmuyormuydu o omlet? Benim yemediklerimi sen mi yiyorsun feyzambugün menüm
7:40=yumurta,2 zeytin,1dilim çavdar ekmeği,1kk light peynir,3fındık,domates
11:40=tereyağında peynirli omlet
17:45=sütlü kahve
19:10=6kaşık yoğurt,avuç içi kadar haşlama tavuk,yağsız tuzsuz salata,1dilim tam buğday ekmeği
20:30=1bardak ayran,1tane küçük nektarin
su 9 bardak oldu daha içiyorum . 2bardak şekersiz siyah çay içtim.spora vaktim olmadı. bugün çok yedim malesef
Görmemişim pembem özürsuyu yazdim kuzu en basa
Çok motive edici bir karşılama olmuş, beni bile gaza getirdiiste gun bu gun karar verdin burdasin donus yok kararli olacak basaracaksin daha genceciksin onunde yillar var bu yillaribu sozleri duyarak geciremezsin ne olursa olsun koyvermek yok artik hislandir kendini burada 20kilo vermeye bi adim attin baslamak bitirmenin yarisi..kaldi yolun yarisi seninleyiz herzaman.. hosgeldin arkadasim
Sabah hem ekmek hem simit olacağına biri olsaydı keşke. Yavrum sen hergün tatlı mı yapıyorsun?ah tatlis bugun abarttim aksam sarma vardi off cok yedim
sabah ceyrek simit yarim dilim ekmek
domates salata
1 kk peynir
bi cay kasigi bal
oglen bi kk helva
bi bardak ayran
aksam bi tabak mrcimek corbasi
bi tabak az sekerli erik kompostosu
cacik
sarma bi suru ama saymadim da 10 tane vardir garanti
su an cok sisim
su ictim 1.5 2 lt
spor da birazdan yuruyuse cikacam esimle insallah..
Hafizecim kruvasan çok yağlı oluyor, onun yerine başka bir şey tercih et. Redbull de dediğin gibi cuma günleri kilo verdiğinde ödülün olsun. Sütlaç da olmamış. Kola zero olsa bile hayatından çıkar, en azından bir süreliğineBugünki menüm (ilk gün)
Sabah 8.30
• 1 croissant 1 redbull
Ara ögün
• 1 sütlac
Öglen 12.15
• menemen yagsiz ( 2 yumurta 2 domates )
• 1 dilim ekmek
• 1 cola zero
Aksam 17.30
• tavuk corbasi
• patatesli havuclu yogurt salatasi
1.5litre su
Spor:
Sabah 30 dk step
Aksam 30 dk crosstrainer
Harikasın kuzum, sahip çık iradene, cuma bu sana eksi olarak dönecekkizlar yuruyusteyiz su an bugun fizik tedavi de gordum insallah ters etki. gostermez dr yuruyus yap iyi gelir dedigorcez bakalim
3700 adim oldu suan toplamda 6000 donusle birlikte 10000 olur
dondurmacidayiz ve ben sadece su iciyorum :)))
Civciv bacaklı demesinler bize sonraBacaklarımız bu civcivinki gibi olana kadar yapalım :) aynen böyle cılız bacaklar istiyorum
Zaten bütün sebzeler meyveler yaradığı organlara benziyor değilmi, Mesela havuç göze/ ceviz beyne/ domates kalp ve kana vs Paylaşım için tşk tatlım
Yine mi kek güneşim?Dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6 kaşık kısır 1 dilim kek
17.00 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Iyi olmuş ama son zamanlarda kendini biraz saldığını söylemeden edemeyeceğim gülümMenü
10.00 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6-7 adet patates köftesi 1 çatal ağlayan kek
19.00 marul
3 litre su
Labne ve ananas farklı bir kombinasyon olmuş, tavsiye ediyorsan denerim bende. Güzel olmuş menünBugünkü Menüm
10:00
2 labneli ananaslı wasa şekersz kahve
16:00
5-6 yk domatesli makarna
2 köfte / ayran
18:00
2 ince kaşarlı salatalıklı wasa 2 fincan meyveli çay
Su 2,5 lt
Spor 100+100 mekik / 80 jj
hava kapalı olmasaydı dışarda yürümeyi planlıyordum olmadı.
Sen tombul görmemişsin kuzum buraya bir resim eklerim ağzın açık kalırOy tombulum tombulum işten geldim yorgunum
Kızlar ben dinlenmeye geçiyorum, sporumuda yaptım menümüde paylaştım ben kaçar:)) Yarın yine erkenciyim hem tombul hem yorgunum
süper
Aynı sorun bendede var canım ya hurmayı bıraktığımdan beri, halbuki önceden hiç sıkıntı yoktu.. Saf zeytinyağı içmeyi denedinmi günde 1-2 yk
ceyrek simit bi dilim ekmek oluyo yani iki dilim ekmek yedim diyorum..tatli olayina gelince su an bileIraden harika
Sana ne diyelim bundan sonra?Kıza bak ya diri diri gömdü beni
Kuzum sen hiç ekmek yemezdin
Puding hariç güzel ama onu da zaten sporla yakarsın
Sağol şeker, mekiğe ağırlık vereyim bir süre diyorum
Hey allahım ya
Bu öz güven sorunu en kısa süre içinde değişecek tatlım, burası gerçekten her anlamda işine yarayacak
Tereyağında olmasa olmuyormuydu o omlet? Benim yemediklerimi sen mi yiyorsun feyzam
Görmemişim pembem özür
Çok motive edici bir karşılama olmuş, beni bile gaza getirdi
Sabah hem ekmek hem simit olacağına biri olsaydı keşke. Yavrum sen hergün tatlı mı yapıyorsun?
Hafizecim kruvasan çok yağlı oluyor, onun yerine başka bir şey tercih et. Redbull de dediğin gibi cuma günleri kilo verdiğinde ödülün olsun. Sütlaç da olmamış. Kola zero olsa bile hayatından çıkar, en azından bir süreliğine
Sporun güzel olmuş canım
Harikasın kuzum, sahip çık iradene, cuma bu sana eksi olarak dönecek
Civciv bacaklı demesinler bize sonra
Cevizle domatese tamam da havuçu göze nasıl benzetiyoruz parfymüm, hangi açıdan bakmak gerekiyor?
Yine mi kek güneşim?toparlan biraz yavrum ya
Iyi olmuş ama son zamanlarda kendini biraz saldığını söylemeden edemeyeceğim gülüm
Labne ve ananas farklı bir kombinasyon olmuş, tavsiye ediyorsan denerim bende. Güzel olmuş menün
Aslında sende haklısın 2 dilim ekmek gayet normal.ceyrek simit bi dilim ekmek oluyo yani iki dilim ekmek yedim diyorum..tatli olayina gelince su an bile
evde alti kisiyiz.hep yatili misafirlerim var ya annemler ya esimin ailesi ve ben tatli yapiyorum istemesem de bu sekilde yasamaya alistim onlar yiyo ben yemiyorum alismak zorundayim yazin da olucaz on kisi memlekette yine kendimi bole tutucam bi isirikla bi catalla gecistiricem cunku bebis emiyo insan acikiyo cani cekiyo ben fazla abartmadan gecistirme taraftariyim diger turlu bi patlama oluyo karatay da yaptim uzun sure olmuyo devam etmiyo herkesin icinde..
ilk cocukta bole bole 23 kilo verdim kadinlar kulubu destegi ile simdi sira ikinci hamileik kilolarinda hepberaber veririz insallah ben gercekten burda paylasinca zorlanmiyorum insan suyunu icip menuyu paylasinca istemiyo fazla yemek mide alisiyo hakkinizi helal edin kizlaaar iyi ki varsiniz :)))Aslında sende haklısın 2 dilim ekmek gayet normal.
Ay kuzum kıyamam ya zor senin işin ALLAH yardımcın olsun. Hem o kadar misafir ağırlıyorsun hemde onlara yaptığın tatlıya nefsini terbiye ediyorsun.
1-2 çatalla/kaşıkla kendini kontrol ettiğin sürece sorun yok bence. Ben olsam kendimi kaybederdim herhalde
Inlallah canım, ben başaracağımıza inanıyorumilk cocukta bole bole 23 kilo verdim kadinlar kulubu destegi ile simdi sira ikinci hamileik kilolarinda hepberaber veririz insallah ben gercekten burda paylasinca zorlanmiyorum insan suyunu icip menuyu paylasinca istemiyo fazla yemek mide alisiyo hakkinizi helal edin kizlaaar iyi ki varsiniz :)))
ha bide canim cok cekti diyelim bi iki catal yetmedi hakkimi sabaha sakliyip yiyorum rahat rahat o da iyi oluyo sabah yiyince kilo alinmiyo..
9000 adim oldu cocuklari da biraktik yuruyus yaptik bu yonden de evde birileri iyi oluyo firsata donusturcez eldekileri mecbuuurrr :)))..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?