Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

balık pane sağlıklı mı bende alıyım sağlıklıysa :)güzel olmuş .
Ben afiyetle yiyorum hem pratik hem doyurucu. Fırın kağıdına dizip (yağsz) pişiriyorum bol limonla çok güzel oluyor. Zararlı olsa yabancılar çocuklarına yedirmezdi haftada 2 kere tüketiyorlar. Dene bence:))

Hoşgeldin canım :)

Cuma günü kaç çıkarsın acaba? Maşallah çok güzel gidiyorsun

Ben tatlıyı ne zaman ucundan tatmaya kalksam mideye iniyor hepsi anlık refleks O yüzden hiç yapmıyorum artık tatlı hamurişi fln :) İyi olmuş menun sporun.

Bacaklarımız bu civcivinki gibi olana kadar yapalım :) aynen böyle cılız bacaklar istiyorum

guzel olmus canım

Zaten bütün sebzeler meyveler yaradığı organlara benziyor değilmi, Mesela havuç göze/ ceviz beyne/ domates kalp ve kana vs Paylaşım için tşk tatlım

güzel olmuş menün

hoşgeldin canım :)

guzel olmuş canım :)

guzel olmus
sarma mmmhhh , guzel olmus.
redbull ve zero yerine limonlu/narlı/ maden suyu içmeni tavsiye ederim. redbul arada ödül olarak içilse daha iyi bence. Çok severim bende ama naapim dayanmaya çalışıyorum :/ Hem sütlaç hem patates akşam olmamış gibi, miktarı neydi patatesin?

Dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6 kaşık kısır 1 dilim kek
17.00 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş

Menü
10.00 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6-7 adet patates köftesi 1 çatal ağlayan kek
19.00 marul
3 litre su

Arkadaşlar bu hafta farklı bazı durumlar var bende o yüzden pek yazamayacagim pek. Ama menümü yazarım hergün ve inşallah Cuma kilo bildirimini yaparım. Dua edin

Bugünkü Menüm
10:00
2 labneli ananaslı wasa şekersz kahve
16:00
5-6 yk domatesli makarna
2 köfte / ayran
18:00
2 ince kaşarlı salatalıklı wasa 2 fincan meyveli çay
Su 2,5 lt
Spor 100+100 mekik / 80 jj
hava kapalı olmasaydı dışarda yürümeyi planlıyordum olmadı.

Dogru iceceklerime yagrindan itibaren dikkat edicem ve redbull cuma günü ödülüm olur egerki kilo verebilirsem
Sütlac sabah 11de yemisdim, patatesde iki ortaboy kadar yedim

Pek eksik çıkacağımı sanmıyorum, çünkü maalesef kabızlık sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar bu hafta farklı bazı durumlar var bende o yüzden pek yazamayacagim pek. Ama menümü yazarım hergün ve inşallah Cuma kilo bildirimini yaparım. Dua edin
Hayırdır güneş ciddi bişey yoktur umarım:/ Dualarımız seninle tatlım. Menüler güzel olmuş :)

Dogru iceceklerime yagrindan itibaren dikkat edicem ve redbull cuma günü ödülüm olur egerki kilo verebilirsem
Sütlac sabah 11de yemisdim, patatesde iki ortaboy kadar yedim
süper

Pek eksik çıkacağımı sanmıyorum, çünkü maalesef kabızlık sorunu yaşıyorum
Aynı sorun bendede var canım ya hurmayı bıraktığımdan beri, halbuki önceden hiç sıkıntı yoktu.. Saf zeytinyağı içmeyi denedinmi günde 1-2 yk

Oy tombulum tombulum işten geldim yorgunum
Kızlar ben dinlenmeye geçiyorum, sporumuda yaptım menümüde paylaştım ben kaçar:)) Yarın yine erkenciyim hem tombul hem yorgunum

bugün de bana pastalar kur yaptı ama ben pas vermedim
Iraden harika

açlıktan ölmezsen bende feyza değilim
Sana ne diyelim bundan sonra? Kıza bak ya diri diri gömdü beni

Kuzum sen hiç ekmek yemezdin
Puding hariç güzel ama onu da zaten sporla yakarsın

Sporun super olmus yavru
Sağol şeker, mekiğe ağırlık vereyim bir süre diyorum

menüsü hakkında konuşamıyosun tabi ortada yemek yok
Hey allahım ya

Bu öz güven sorunu en kısa süre içinde değişecek tatlım, burası gerçekten her anlamda işine yarayacak

Tereyağında olmasa olmuyormuydu o omlet? Benim yemediklerimi sen mi yiyorsun feyzam

suyu yazdim kuzu en basa
Görmemişim pembem özür

Çok motive edici bir karşılama olmuş, beni bile gaza getirdi

Sabah hem ekmek hem simit olacağına biri olsaydı keşke. Yavrum sen hergün tatlı mı yapıyorsun?

Hafizecim kruvasan çok yağlı oluyor, onun yerine başka bir şey tercih et. Redbull de dediğin gibi cuma günleri kilo verdiğinde ödülün olsun. Sütlaç da olmamış. Kola zero olsa bile hayatından çıkar, en azından bir süreliğine
Sporun güzel olmuş canım

kizlar yuruyusteyiz su an bugun fizik tedavi de gordum insallah ters etki. gostermez dr yuruyus yap iyi gelir dedigorcez bakalim
3700 adim oldu suan toplamda 6000 donusle birlikte 10000 olur
dondurmacidayiz ve ben sadece su iciyorum :)))
Harikasın kuzum, sahip çık iradene, cuma bu sana eksi olarak dönecek

Civciv bacaklı demesinler bize sonra

Cevizle domatese tamam da havuçu göze nasıl benzetiyoruz parfymüm, hangi açıdan bakmak gerekiyor?

Dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6 kaşık kısır 1 dilim kek
17.00 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Yine mi kek güneşim? toparlan biraz yavrum ya

Menü
10.00 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6-7 adet patates köftesi 1 çatal ağlayan kek
19.00 marul
3 litre su
Iyi olmuş ama son zamanlarda kendini biraz saldığını söylemeden edemeyeceğim gülüm

Labne ve ananas farklı bir kombinasyon olmuş, tavsiye ediyorsan denerim bende. Güzel olmuş menün

Oy tombulum tombulum işten geldim yorgunum
Kızlar ben dinlenmeye geçiyorum, sporumuda yaptım menümüde paylaştım ben kaçar:)) Yarın yine erkenciyim hem tombul hem yorgunum
Sen tombul görmemişsin kuzum buraya bir resim eklerim ağzın açık kalır İyi istirahatlar geleceğin çıtırı

süper

Aynı sorun bendede var canım ya hurmayı bıraktığımdan beri, halbuki önceden hiç sıkıntı yoktu.. Saf zeytinyağı içmeyi denedinmi günde 1-2 yk

Hiç sevmem ki zeytinyağınııı
Bende hep vardı canım maalesef, hatta ben sırf bu yüzden kilo aldığımı düşünüyorum.. Hurma yediğim zaman gayet iyiydim, sonra yine başladı..

ceyrek simit bi dilim ekmek oluyo yani iki dilim ekmek yedim diyorum..tatli olayina gelince su an bile
evde alti kisiyiz.hep yatili misafirlerim var ya annemler ya esimin ailesi ve ben tatli yapiyorum istemesem de bu sekilde yasamaya alistim onlar yiyo ben yemiyorum alismak zorundayim yazin da olucaz on kisi memlekette yine kendimi bole tutucam bi isirikla bi catalla gecistiricem cunku bebis emiyo insan acikiyo cani cekiyo ben fazla abartmadan gecistirme taraftariyim diger turlu bi patlama oluyo karatay da yaptim uzun sure olmuyo devam etmiyo herkesin icinde..

Aslında sende haklısın 2 dilim ekmek gayet normal.

Ay kuzum kıyamam ya zor senin işin ALLAH yardımcın olsun. Hem o kadar misafir ağırlıyorsun hemde onlara yaptığın tatlıya nefsini terbiye ediyorsun.

1-2 çatalla/kaşıkla kendini kontrol ettiğin sürece sorun yok bence. Ben olsam kendimi kaybederdim herhalde

ilk cocukta bole bole 23 kilo verdim kadinlar kulubu destegi ile simdi sira ikinci hamileik kilolarinda hepberaber veririz insallah ben gercekten burda paylasinca zorlanmiyorum insan suyunu icip menuyu paylasinca istemiyo fazla yemek mide alisiyo hakkinizi helal edin kizlaaar iyi ki varsiniz :)))

ha bide canim cok cekti diyelim bi iki catal yetmedi hakkimi sabaha sakliyip yiyorum rahat rahat o da iyi oluyo sabah yiyince kilo alinmiyo..
9000 adim oldu cocuklari da biraktik yuruyus yaptik bu yonden de evde birileri iyi oluyo firsata donusturcez eldekileri mecbuuurrr :)))..

Inlallah canım, ben başaracağımıza inanıyorum Estağfurullah hakkımız varsa helal olsun, sende helal et. Acı tatlı herşeyi paylaşıyoruz burada

Harika ama dizini çok zorlama canım

bugünki menüm
11:00 1 küçük domates ve salatalık maydanoz k.k lıght peyniri kızımın yumurtasından 2 çatal :) 1 fincan çay
14:30 1 bardak lıght süt
17:00 1 portakal yarım elma grip olmuşum canım çok çekti :)
20:45 1 kase köfteli yoğurt çorbası
bugün 2 3 bardak anca içtim su boğazlarım çok ağrıyodu hiç iştahımda yoktu gripten galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…