geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsin inşallah bu bi iki çatal yetmiyip hakkını sabaha saklamak gerçekten çok mantıklı geldi bundan sonra bende öyle yaparım artık :))ha bide canim cok cekti diyelim bi iki catal yetmedi hakkimi sabaha sakliyip yiyorum rahat rahat o da iyi oluyo sabah yiyince kilo alinmiyo..
9000 adim oldu cocuklari da biraktik yuruyus yaptik bu yonden de evde birileri iyi oluyo firsata donusturcez eldekileri mecbuuurrr :)))..
Geçmiş olsun canım. Sıcak papatya çayı, nane limon, ıhlamur yada ılık ballı süt iç boğazına iyi gelir.bugünki menüm
11:00 1 küçük domates ve salatalık maydanoz k.k lıght peyniri kızımın yumurtasından 2 çatal :) 1 fincan çay
14:30 1 bardak lıght süt
17:00 1 portakal yarım elma grip olmuşum canım çok çekti :)
20:45 1 kase köfteli yoğurt çorbası
bugün 2 3 bardak anca içtim su boğazlarım çok ağrıyodu hiç iştahımda yoktu gripten galiba
Hoşgeldin canım inşallah kisa zamanda cozeceksin ozguven sorununuKatilim formu
Kullanıcı Adı : hafize_isvicre
İsim (İsteğe Bağlı ): hafize
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:henüz yok
Yaşadığınız şehir:isvicre zürih
Boyunuz :163
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 2 sene önceki isimde sürekli ayakdaydim ve hareket vardi.. 2 senedir masa basi calisiyorum ve spor yapmadigim icin bu süre icinde asiri kilo aldim. 14 yasindayken bi 10 kilo vermisdim sonra geri aldim ve 63 kilo olmusdum bunu 20 yasinda geri verdim 53 kilo olmusdum ve bugün 24 yasindayim ve 73 ulasdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi mutlu hissetmiyorum özgüvenim hic yok. Topluluga cikmak istemiyorum herkes ya hamilemisin ya ahh taniyamadim cok kilo almissin laflarini duymaktan biktim
nane limon yaptım demin cnm çok sağol ilaçta içtim uyumaya çalışcam şimdiGeçmiş olsun canım. Sıcak papatya çayı, nane limon, ıhlamur yada ılık ballı süt iç boğazına iyi gelir.
Goncam nasil oluyormus mezun olmak?Arada kaçamak yapıp bakıyorum. Baya sayfa ilerlemiş. Bugün bi hayli sporlu geçti birkaç günlük mezuniyet mahmurlugumdan kurtuldum nihayet. Tartidanda uzak duruyorum yanlız hurma diyetini bıraktım kilom arttı biraz @AKovser de demişti aynı şeyi ama mezun olmama yardım etti mutluyum o yüzden. Bugün itibariyle jj yapıyorum yine 64 unde altına inmek istiyorum.
Afiyet olsun canim, insallah faydasini görürsün ve hemeeen iyilesirsinnane limon yaptım demin cnm çok sağol ilaçta içtim uyumaya çalışcam şimdi
Güzel olmus canimselam millet nöbetteyim malum ancak girdim hemmen menümü yazıyorum
12:00 ıkı dilim tam bugdaz ekmegi
iki dilim keci peyniri
bol domates bı tane salatalık
bı bardak kendi sıkmış olduğum portakal suyu
13:30-14 yürüyüş
14:00-15:15 plates
15:25-15:45 yürüyüş
16:00 iki hurma bi nektarin
16:30 üç kayısı beş erik
18:00 üç zeytin bi dilim ekmek
20:30 bı kac parça fırında tavuk
cacık bi kase
domates
22:00 dondurma iki top
iki buçuk litre su içtim
bu gün nöbette olunca Allah ne verdiyse yedim
bende dün kabızlık için hastaneye gittim bi şurup verdi kesin kilo alcam okadar şekerli bir şey olamaz yaPek eksik çıkacağımı sanmıyorum, çünkü maalesef kabızlık sorunu yaşıyorum
köpeği istiyoruuuuuuuummm çok istiyorummmmmmmmGünaydin kizlar, uykusuzum, yorgunum...
amaaa kendime dün bir spor plani olusturdum ve cumaya kadar pes etmek yok
redbull illa içmek istiyorsan her cuma içmede ayda bir iç olmaz mıDogru iceceklerime yagrindan itibaren dikkat edicem ve redbull cuma günü ödülüm olur egerki kilo verebilirsem
Sütlac sabah 11de yemisdim, patatesde iki ortaboy kadar yedim
elim tereyağsız yapmaya gidemediIraden harika
Sana ne diyelim bundan sonra?Kıza bak ya diri diri gömdü beni
Kuzum sen hiç ekmek yemezdin
Puding hariç güzel ama onu da zaten sporla yakarsın
Sağol şeker, mekiğe ağırlık vereyim bir süre diyorum
Hey allahım ya
Bu öz güven sorunu en kısa süre içinde değişecek tatlım, burası gerçekten her anlamda işine yarayacak
Tereyağında olmasa olmuyormuydu o omlet? Benim yemediklerimi sen mi yiyorsun feyzam
Görmemişim pembem özür
Çok motive edici bir karşılama olmuş, beni bile gaza getirdi
Sabah hem ekmek hem simit olacağına biri olsaydı keşke. Yavrum sen hergün tatlı mı yapıyorsun?
Hafizecim kruvasan çok yağlı oluyor, onun yerine başka bir şey tercih et. Redbull de dediğin gibi cuma günleri kilo verdiğinde ödülün olsun. Sütlaç da olmamış. Kola zero olsa bile hayatından çıkar, en azından bir süreliğine
Sporun güzel olmuş canım
Harikasın kuzum, sahip çık iradene, cuma bu sana eksi olarak dönecek
Civciv bacaklı demesinler bize sonra
Cevizle domatese tamam da havuçu göze nasıl benzetiyoruz parfymüm, hangi açıdan bakmak gerekiyor?
Yine mi kek güneşim?toparlan biraz yavrum ya
Iyi olmuş ama son zamanlarda kendini biraz saldığını söylemeden edemeyeceğim gülüm
Labne ve ananas farklı bir kombinasyon olmuş, tavsiye ediyorsan denerim bende. Güzel olmuş menün
meyve biraz çok olmuş sanki o yüzden dondurma bir top olsa daha güzel olurdu bence :)selam millet nöbetteyim malum ancak girdim hemmen menümü yazıyorum
12:00 ıkı dilim tam bugdaz ekmegi
iki dilim keci peyniri
bol domates bı tane salatalık
bı bardak kendi sıkmış olduğum portakal suyu
13:30-14 yürüyüş
14:00-15:15 plates
15:25-15:45 yürüyüş
16:00 iki hurma bi nektarin
16:30 üç kayısı beş erik
18:00 üç zeytin bi dilim ekmek
20:30 bı kac parça fırında tavuk
cacık bi kase
domates
22:00 dondurma iki top
iki buçuk litre su içtim
bu gün nöbette olunca Allah ne verdiyse yedim
O kadar kötü mü durum?bende dün kabızlık için hastaneye gittim bi şurup verdi kesin kilo alcam okadar şekerli bir şey olamaz ya
Paketleyip göndereyim sanaköpeği istiyoruuuuuuuummm çok istiyorummmmmmmm
Senin de ayarin yok be kuzumelim tereyağsız yapmaya gidemedioburluğun gözü kör olsun bida omlet felan yemiycem
güzel olmuş menün :)bugünki menüm
11:00 1 küçük domates ve salatalık maydanoz k.k lıght peyniri kızımın yumurtasından 2 çatal :) 1 fincan çay
14:30 1 bardak lıght süt
17:00 1 portakal yarım elma grip olmuşum canım çok çekti :)
20:45 1 kase köfteli yoğurt çorbası
bugün 2 3 bardak anca içtim su boğazlarım çok ağrıyodu hiç iştahımda yoktu gripten galiba
yemek mi gönderiyosun kız paketliycek miş hayvanı töbee töbeeO kadar kötü mü durum?
Paketleyip göndereyim sana
Senin de ayarin yok be kuzum
Illa istiyorum diye tutturan sensin, göndereyim diyorum onu da begenmiyorsunyemek mi gönderiyosun kız paketliycek miş hayvanı töbee töbee
Illa istiyorum diye tutturan sensin, göndereyim diyorum onu da begenmiyorsungit baskasindan iste
Oo süper aynı yoldayiz desene bende dün başladım spora tekrar.Günaydin kizlar, uykusuzum, yorgunum...
amaaa kendime dün bir spor plani olusturdum ve cumaya kadar pes etmek yok
Güzel oluyo tartıyla arama mesafe koydum hep cuma stresinden inmiyomusum ben tartidan onu anladım. Ama bi salma durumuda oldu bikaç gün yinede toparladım iyiyim dünden beri.Goncam nasil oluyormus mezun olmak?
Afiyet olsun canim, insallah faydasini görürsün ve hemeeen iyilesirsin
Güzel olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?