Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsin inşallah bu bi iki çatal yetmiyip hakkını sabaha saklamak gerçekten çok mantıklı geldi bundan sonra bende öyle yaparım artık :))
birde ben sabahtan itibaren buz dolabına kağıt yapıştırıp gün içinde saat kaçta yediğimi yazıcam kendime tabak hazırlarken yazıcamki yazarken fazla geleni geri çıkartıyım diye

Geçmiş olsun canım. Sıcak papatya çayı, nane limon, ıhlamur yada ılık ballı süt iç boğazına iyi gelir.

Hoşgeldin canım inşallah kisa zamanda cozeceksin ozguven sorununu

Arada kaçamak yapıp bakıyorum. Baya sayfa ilerlemiş. Bugün bi hayli sporlu geçti birkaç günlük mezuniyet mahmurlugumdan kurtuldum nihayet. Tartidanda uzak duruyorum yanlız hurma diyetini bıraktım kilom arttı biraz @AKovser de demişti aynı şeyi ama mezun olmama yardım etti mutluyum o yüzden. Bugün itibariyle jj yapıyorum yine 64 unde altına inmek istiyorum.

selam millet nöbetteyim malum ancak girdim hemmen menümü yazıyorum
12:00 ıkı dilim tam bugdaz ekmegi
iki dilim keci peyniri
bol domates bı tane salatalık
bı bardak kendi sıkmış olduğum portakal suyu
13:30-14 yürüyüş
14:00-15:15 plates
15:25-15:45 yürüyüş
16:00 iki hurma bi nektarin
16:30 üç kayısı beş erik
18:00 üç zeytin bi dilim ekmek
20:30 bı kac parça fırında tavuk
cacık bi kase
domates
22:00 dondurma iki top
iki buçuk litre su içtim
bu gün nöbette olunca Allah ne verdiyse yedim

Goncam nasil oluyormus mezun olmak?

nane limon yaptım demin cnm çok sağol ilaçta içtim uyumaya çalışcam şimdi
Afiyet olsun canim, insallah faydasini görürsün ve hemeeen iyilesirsin

Güzel olmus canim

elim tereyağsız yapmaya gidemedi oburluğun gözü kör olsun bida omlet felan yemiycem

meyve biraz çok olmuş sanki o yüzden dondurma bir top olsa daha güzel olurdu bence :)

güzel olmuş menün :)

Günaydin kizlar
üc gündür paylasim yapmiyorum kusura bakmayin..
bugün yogurt yigcem bütün günn :) 70 görmek istiyorum artil yoksa Kaffayi yigcemm -.-

Günaydin kizlar, uykusuzum, yorgunum...

amaaa kendime dün bir spor plani olusturdum ve cumaya kadar pes etmek yok
Oo süper aynı yoldayiz desene bende dün başladım spora tekrar.
Goncam nasil oluyormus mezun olmak?

Afiyet olsun canim, insallah faydasini görürsün ve hemeeen iyilesirsin

Güzel olmus canim
Güzel oluyo tartıyla arama mesafe koydum hep cuma stresinden inmiyomusum ben tartidan onu anladım. Ama bi salma durumuda oldu bikaç gün yinede toparladım iyiyim dünden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…