Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet tatlim bu da mantikli

Günaydin kizlar
üc gündür paylasim yapmiyorum kusura bakmayin..
bugün yogurt yigcem bütün günn :) 70 görmek istiyorum artil yoksa Kaffayi yigcemm -.-
Buraya ordaklan birazcik kuzu

Yasasiiiin spor yapmak

Eee mezun oldun elbette ki bir kac günlügüne simartacaksin kendini Ben senin en kisa zamanda 63'e ulasacagina eminim, sen öyle mezun oldum diye ipin ucunu kacirmazsin

Selam Canim spor planini aciklarmisin bende fikir edinirim :)
Tabi ki tatlim
Günlük spor planim
- 100 jumping jack

- 20 duvara karsi squat

- 30 bisikletli mekik

- 10 leg raises (bu harekette ellerimi popomun altina koyuyorum)

- 10 reverse chrunches

- 30 dizler havada mekik

- 20 wide toe touches

- 20 ser yan yaglari ezme hareketi

- 15 ser popo hareketi

- 10 ar popo hareketi

- 10 ar popo hareketi - düz bacak

- 20 köprü (bunu bugün ekleyecegim)

Tavsiyelere acigim kizlar

çok güzel sporların ben bi kaçını deniycem ama gözümün yemedikleri var onları yapmam

ayda bir yapamazsan cumaları sadece bir çay bardağı iç gerisini at acıma . öyle öyle azalır belki isteğin :)
Oldu canim, baska? atilir mi kiz hic o - günah carpilirsin

çok güzel sporların ben bi kaçını deniycem ama gözümün yemedikleri var onları yapmam
Hepsi basit, sayi olarak düsük tut hepsini yaparsin

Oldu canim, baska? atilir mi kiz hic o - günah carpilirsin

Hepsi basit, sayi olarak düsük tut hepsini yaparsin
ben atarım valla gözümün önünde durdukça bana kötülük yapacak nefsimi cezbedecek ,üstüne kilo yapacak pskolojimi bozacak ne atmıycam hiç acımam

4.Takımın güzel ciciii ve geleceğin fit kızlarııı Herkese Merhabaaaa

Sizleri özledimmmmm

Dönüşüm biraz geç oldu ama ancak gelebildim

Püff suan ne diyeceğimi nerden başlıcamı bilemedim öncelikle bir geçmişe bakmam lazım aama 1 ay öncesine dönecek durumum hiççç yok o nedenle birileri bana kısaca özet geçebilirse çookkkk sevinirim.

Goncam dilvinim mezun olmussunuz bebişlerim tebriklerrrr

Ebrum, Pembişim, cococum,wembacım,biricikscim,parfymcüm,akovsercim ve güneşcim (umarım kimseyi unutmadım ) sizler nasılsınız ?? Nasıl gidiyor ?

Zeynebim hoşgeldin, özlettin kendini nasılsın? Nasıl geçti? Ben kendi adıma iyiyim şükür... Gelişme tablosunu alıntıladım senin için, en güzel özet bu bence

Bir sürü de yeni arkadaşlarımız var

Goncam nasil oluyormus mezun olmak?

Afiyet olsun canim, insallah faydasini görürsün ve hemeeen iyilesirsin

Güzel olmus canim
Kiz ebruss senin bu smileylere bayiliyorumm yaa gecen sebzelerin oldugu yazida da hep gulen suratlara dikkat ettim guldum yaa oynayan cicekle bu kadin da supermis ahahah

Ay pek bi ekmekci oldum bugunlerde. Ama bugun yemedim. Tarti beni 1 kilo fazla gosterio. Gece bikac dilim karpuz yedim bi de yeni peynirlerimiz kahvaltidaki tuzlu gelio bana onun etkisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…