evet tatlim bu da mantikligeçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsin inşallah bu bi iki çatal yetmiyip hakkını sabaha saklamak gerçekten çok mantıklı geldi bundan sonra bende öyle yaparım artık :))
birde ben sabahtan itibaren buz dolabına kağıt yapıştırıp gün içinde saat kaçta yediğimi yazıcam kendime tabak hazırlarken yazıcamki yazarken fazla geleni geri çıkartıyım diye
redbull illa içmek istiyorsan her cuma içmede ayda bir iç olmaz mı
Günaydin kizlar, uykusuzum, yorgunum...
amaaa kendime dün bir spor plani olusturdum ve cumaya kadar pes etmek yok
Buraya ordaklan birazcik kuzuGünaydin kizlar
üc gündür paylasim yapmiyorum kusura bakmayin..
bugün yogurt yigcem bütün günn :) 70 görmek istiyorum artil yoksa Kaffayi yigcemm -.-
Yasasiiiin spor yapmakOo süper aynı yoldayiz desene bende dün başladım spora tekrar.
Güzel oluyo tartıyla arama mesafe koydum hep cuma stresinden inmiyomusum ben tartidan onu anladım. Ama bi salma durumuda oldu bikaç gün yinede toparladım iyiyim dünden beri.
Tabi ki tatlimSelam Canim spor planini aciklarmisin bende fikir edinirim :)
ayda bir yapamazsan cumaları sadece bir çay bardağı iç gerisini at acıma . öyle öyle azalır belki isteğin :)hahaha bu zor olucak ne cay ne kahve seviyorum tek coffeini redbull bana veriyor :) Denicem söz artik ay da bir kez icicem
çok güzel sporların ben bi kaçını deniycem ama gözümün yemedikleri varBuraya ordaklan birazcik kuzu
Yasasiiiin spor yapmak
Eee mezun oldun elbette ki bir kac günlügüne simartacaksin kendiniBen senin en kisa zamanda 63'e ulasacagina eminim, sen öyle mezun oldum diye ipin ucunu kacirmazsin
Tabi ki tatlim
Günlük spor planim
- 100 jumping jack
- 20 duvara karsi squat
- 30 bisikletli mekik
- 10 leg raises (bu harekette ellerimi popomun altina koyuyorum)
- 10 reverse chrunches
- 30 dizler havada mekik
- 20 wide toe touches
- 20 ser yan yaglari ezme hareketi
- 15 ser popo hareketi
- 10 ar popo hareketi
- 10 ar popo hareketi - düz bacak
- 20 köprü (bunu bugün ekleyecegim)
Tavsiyelere acigim kizlar
Oldu canim, baska?ayda bir yapamazsan cumaları sadece bir çay bardağı iç gerisini at acıma . öyle öyle azalır belki isteğin :)
Hepsi basit, sayi olarak düsük tut hepsini yaparsinçok güzel sporların ben bi kaçını deniycem ama gözümün yemedikleri varonları yapmam
ben atarım valla gözümün önünde durdukça bana kötülük yapacak nefsimi cezbedecek ,üstüne kilo yapacak pskolojimi bozacak ne atmıycam hiç acımamOldu canim, baska?atilir mi kiz hic o - günah carpilirsin
Hepsi basit, sayi olarak düsük tut hepsini yaparsin
israf evladim israfben atarım valla gözümün önünde durdukça bana kötülük yapacak nefsimi cezbedecek ,üstüne kilo yapacak pskolojimi bozacak ne atmıycam hiç acımam
kizma hemende gett
Oldu canim, baska?atilir mi kiz hic o - günah carpilirsin
Hepsi basit, sayi olarak düsük tut hepsini yaparsin
Bacagini dinlendir biraz canim, karin bölgesine falan agirlik ver en iyisiBende denicem süpermis spor planin dün bacagima fazla yüklenmisim merdivenleri zorlukla cikiyorum
Bacagini dinlendir biraz canim, karin bölgesine falan agirlik ver en iyisi
Zeynebim hoşgeldin, özlettin kendini4.Takımın güzel ciciii ve geleceğin fit kızlarııı Herkese Merhabaaaa
Sizleri özledimmmmm
Dönüşüm biraz geç oldu ama ancak gelebildim
Püff suan ne diyeceğimi nerden başlıcamı bilemedim öncelikle bir geçmişe bakmam lazım aama 1 ay öncesine dönecek durumum hiççç yok o nedenle birileri bana kısaca özet geçebilirse çookkkk sevinirim.
Goncam dilvinim mezun olmussunuz bebişlerim tebriklerrrr
Ebrum, Pembişim, cococum,wembacım,biricikscim,parfymcüm,akovsercim ve güneşcim (umarım kimseyi unutmadım ) sizler nasılsınız ?? Nasıl gidiyor ?
GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Gogo2405 38 167 77 64.4 63.0 2 zey zey 25 170 - 58.8 55.0 3 E-brulim 27 165 74.5 63.3 58.0 4 Efsun64 24 153 83.7 78.0 65.0 5 AKovser 20 153 57 52.6 48.0 6 Pembe_dizi 25 172 75.9 69.4 63.0 7 EceminKahveAskii 21 157 59.6 57.9 55.0 8 Hoptiri 24 174 89 86.1 70 9 CHRKSSNGHN 27 173 72.4 70.5 63.0 10 BiricikS 22 165 81.4 72.5 65 11 Parfym 29 165 79 74.1 56 12 _choco_ 27 175 70 65.6 65 13 PembePuantiyeli 29 169 78 76.2 68 14 gunes-86 29 158 74 68.2 57 15 Aurablue 38 167 75.5 71.5 60 16 sura260511 24 168 79.1 76.9 65
Eki Görüntüle 1549672
Kiz ebruss senin bu smileylere bayiliyorumm yaa gecen sebzelerin oldugu yazida da hep gulen suratlara dikkat ettim guldum yaaGoncam nasil oluyormus mezun olmak?
Afiyet olsun canim, insallah faydasini görürsün ve hemeeen iyilesirsin
Güzel olmus canim
Ay pek bi ekmekci oldum bugunlerde. Ama bugun yemedim. Tarti beni 1 kilo fazla gosterio. Gece bikac dilim karpuz yedim bi de yeni peynirlerimiz kahvaltidaki tuzlu gelio bana onun etkisi olabilir miIraden harika
Sana ne diyelim bundan sonra?Kıza bak ya diri diri gömdü beni
Kuzum sen hiç ekmek yemezdin
Puding hariç güzel ama onu da zaten sporla yakarsın
Sağol şeker, mekiğe ağırlık vereyim bir süre diyorum
Hey allahım ya
Bu öz güven sorunu en kısa süre içinde değişecek tatlım, burası gerçekten her anlamda işine yarayacak
Tereyağında olmasa olmuyormuydu o omlet? Benim yemediklerimi sen mi yiyorsun feyzam
Görmemişim pembem özür
Çok motive edici bir karşılama olmuş, beni bile gaza getirdi
Sabah hem ekmek hem simit olacağına biri olsaydı keşke. Yavrum sen hergün tatlı mı yapıyorsun?
Hafizecim kruvasan çok yağlı oluyor, onun yerine başka bir şey tercih et. Redbull de dediğin gibi cuma günleri kilo verdiğinde ödülün olsun. Sütlaç da olmamış. Kola zero olsa bile hayatından çıkar, en azından bir süreliğine
Sporun güzel olmuş canım
Harikasın kuzum, sahip çık iradene, cuma bu sana eksi olarak dönecek
Civciv bacaklı demesinler bize sonra
Cevizle domatese tamam da havuçu göze nasıl benzetiyoruz parfymüm, hangi açıdan bakmak gerekiyor?
Yine mi kek güneşim?toparlan biraz yavrum ya
Iyi olmuş ama son zamanlarda kendini biraz saldığını söylemeden edemeyeceğim gülüm
Labne ve ananas farklı bir kombinasyon olmuş, tavsiye ediyorsan denerim bende. Güzel olmuş menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?