Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünki menüm

Sabah 9.30
Domates salatalik
1 kücük mozarella stick
1 dilim ekmek

Öglen 12.15
Yogurtlu Havuc salatasi
1 yogurt
6-7 badem

Aksam 17.45
balik
Sebze brokoli patates

Su 1,5 litre / 1 cay

senin menuleri okumak icin baya caba sarf ediyorum ) ama cok guzel herseyden az ve sik

Menü
10.00 1 çatal yumurta 1 dilim peynir 1 wasa 1 zeytin
15.30 1 parça fırın tavuk göğsü salata
17 00 dondurma
1 saat yürüyüş
şu 3 litre olmuştur olmamissa da olur.
görüşürüz.
Sen akşamları iyice dondurmaya sardın, ters tepmesin canım?

Geç yemişsin ama yediğin şeyler güzel canım. Suyun telafısını de yarın yaparsın

redbull olmasa daha güzel olurmuş beğendim
Çok haklısın canım, o redbull için beni yerden yere vursan kabulüm ama başka türlü kendime gelemezdim

Tulum bence su da bekletilmez ama bilemedim o gece atıştırmalarını bırakırsan o 1 kilo hemen gider, üstüne spor da eklendi mi değmeyin keyfime ben telefonumun not bölümüne bütün hareketleri yazdım, yaptıklarımın yanına hemen bir işaret kuyuyorum ki eksik kalmasın. Bana katılmana sevindim

Guzel olmus bence bu gece uykunu alirsin umarim tatlim
İnşallah yavrum

aminnnn ebrumm hrpimizin asklari ebedi olsunnnn

kuzum suan reglim ama biter bitmez siki bi programa baslicam sana eslik ederim bende
ayrica o 1 kg ne ki yaa benim icin pehhhh

Amin gülüm oleeeey bir katılımcı daha oldu yaşasın spor
2 ay sonra Türkiye'ye uçuyoruz düğün alışverişine, o zamana kadar ne yaparsam kar benim için sizin motivasyonunuz da olduktan sonra sırtım yere gelir mi hiç

Tabi zeynebim, 1 kilo ne ki geldiği gibi gönderirsin sen onu

Bugünki menüm

Sabah 9.30
Domates salatalik
1 kücük mozarella stick
1 dilim ekmek

Öglen 12.15
Yogurtlu Havuc salatasi
1 yogurt
6-7 badem

Aksam 17.45
balik
Sebze brokoli patates

Su 1,5 litre / 1 cay
Çok sağlıklı olmuş süße

vee benim menum cok yedimm bu gunn
sabah 09:00 bi kase cilek
14:30 bi nektarin uc hurma
20:00 firinda patates ni orta boy kadar
bi dilim poeynir
4 zeytin domates salatalik
iki bardak cay
bi dilim tam bugday ekmegi
22:00
iki dilim karpur iki kayisi uc erik
su iki litre
yarim saat yuruyus sadece

bence gayet iyi canim hatta super
Teşekkürler tatlım

senin menuleri okumak icin baya caba sarf ediyorum ) ama cok guzel herseyden az ve sik
Bende bazen anlamıyorum fyzanur 'un menülerini. Ilk bakışta çok geliyor, gözümde canlandırmaya çalışıyorum ama o da pek başarılı olmuyor... En son sorunun tamamen bende olduğuna kanaat getiriyorum

fyzanur acaba alt alta mı yazsan?

Bence çok olmamış, zaten meyve ağırlıklı. Yalnız 22:00 meyve de yemek için bile geç gülüm

Hosgeldin zeynep bende dün katildim aranize 24 yasindayim isvicrede yasiyorim 163 boyundayim ve suan ki kilom 73 hedefim 55 kilo insallah sizin desteginizle basaricam :)

senin azmin ve istegin cok onemli tatlim bizlerde senin her zaman destekcin olacagiz zaten bunun icin burdayiz

bundan sonra daha özet geçmeye çalışırım sen eleştir yeter ki

feyzacim özet degilde alta alta yazarsan daha okunakli ve anlasilir olur bence sevdaninda anlamakta zorlanmasinin sebebi o bizlerede oyle geliyor cunku

cok saldim ebrum yaaa inanilmazzzz

toplamam lazim

sen kafana koyduysan bende tam destek olurum kuzum özeldende burdanda

Salmış halin 1 kilo almaktan ibaretse hiç sorun teşkil etmiyor. Şu regl'in bitsin başlarsın. Kendi iradenle olmazsa bakarız çaresine zeynebim birtanesin, sizin destekleriniz sayesinde buralara geldim ve mezuniyete son adımlarımı da başarıyla atacağım

yo yo yo yooo kendi sabrini azmini asla arka plana atma kuzummm sende basaracaksin elbette
1 kilo malesef benim suan bulundugum kilolarda oldukca zor verebiliyorum ama kendime güveniyorum.
Ramazanda gec saatte iftar yapacak olmak falan zorlayacak ama saglik olsun spora dayanicazz artikk

çok karbonhidrat almışsın biraz proteinde katsaydın araya keşke meyveler hep şeker çünkü

Evet azimliyim, kararlıyım ve başaracağım kendime güveniyorum

Iftar geç haklısın, ağır yemekler yerine hafif şeyler tercih ederek kilomuzu kontrol altında tutabiliriz. Ramazanda spor benim için zor ama yinede deneyeceğim.

Ben yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler

iyi geceler sekerimmm

bugünkü menüm
10:00 1 fincan yeşil çay
12:15 1 tane tam haşlanmış bol maydanozlu biberli yumurta domates salatalık 1 k.k peynir 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
14:30 3 tane erik
15:30 1 fincan kahve
18:15 kedime özel 1 tabak kısır bol yeşillikli domatesli çok az yağlı
bugün gene fazla su içemedim cnm hiç bir şey istemiyor şuan bile karnım aç ama hiç bir şey yemek istemiyorum ama 1 bardak ılık süt içicem sabahada inşallah geçer şu grip kulaklarıma kadar tıkalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…