- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgelmislerrrr tanisalimmiii ???
güzel olmuşBugünki menüm
Sabah 9.30
Domates salatalik
1 kücük mozarella stick
1 dilim ekmek
Öglen 12.15
Yogurtlu Havuc salatasi
1 yogurt
6-7 badem
Aksam 17.45
balik
Sebze brokoli patates
Su 1,5 litre / 1 cay
meyveye karsi koyamiyorummmeyve biraz çok olmuş sanki o yüzden dondurma bir top olsa daha güzel olurdu bence :)
bence gayet iyi canim hatta superTavsiyelere acigim kizlar
senin menuleri okumak icin baya caba sarf ediyorumbugün menüm
9:00=1yumurta,3zeytin,domates,1kk light peynir,1dilim biraz büyük tam buğday ekmeği
13:15=4 kaşık patlıcan yemeği(yemeklerin suyunu yemiyorum),4kaşık yoğurt,salata(yağsız,tuzsuz),1 dilim çavdar ekmeği
15:27=yarımdan az yeşil elma,1yeni dünya,1kırmızı erik,1bardak yarım yağlı süt
18:30=4kaşık kıymalı menemen,salata(1tatlı kaşığı zeytin yağı vardı),4kaşık yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği
8 bardak su içtim daha içiyorum,2bardak siyah çay 1 bardak yeşil çay içtim(çaylar şekersizdi).
9 gibi tarçınlı süt içerim
bundan sonra daha özet geçmeye çalışırım sen eleştir yeter kisenin menuleri okumak icin baya caba sarf ediyorum) ama cok guzel herseyden az ve sik
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Karpuz + 2 kk beyaz peynir (az yağlı)
1 redbull (gece sadece 3 saat uyuduğum için kendime gelme amaçlı içtim)
Öğlen 11:45
Yoğurt soslu salata (marul, salatalık, domates, roka)
Ara 14:00
2 kivi
Akşam 19:00
2 servis kaşığı bulgurlu ıspanak yemeği
Yoğurt
500 ml ayran
1,5 lt su
Spor: E-brulim'in uyuşukluktan kurtulma egzersizleri
8.590 adım = 4.3 km
Sen akşamları iyice dondurmaya sardın, ters tepmesin canım?Menü
10.00 1 çatal yumurta 1 dilim peynir 1 wasa 1 zeytin
15.30 1 parça fırın tavuk göğsü salata
17 00 dondurma
1 saat yürüyüş
şu 3 litre olmuştur olmamissa da olur.
görüşürüz.
Geç yemişsin ama yediğin şeyler güzel canım. Suyun telafısını de yarın yaparsınMenum
Sabah 2 dilim peynir-1 domates
14.00- haslanmis yumurta 3 zeytin salatalik
Az once firinda sebzelo tavuk yedim cacikla evde olmadigimiz icin boyle gec oldu
Bugun dis doktoruna gittim suyu sayamadim sanieim cok da icemedim
Spor sabah yan mekik cektim ama sayamadim
Ne bicim bi gun olmus
Zeynep hosgeldin tatlim
Çok haklısın canım, o redbull için beni yerden yere vursan kabulüm ama başka türlü kendime gelemezdimredbull olmasa daha güzel olurmuş beğendim
Tulum bence su da bekletilmez ama bilemedimCanim normalde sutas suzme veya burgu peynir kullaniyordum onlarin tuzu az ben de pek tuzlu tuketemiyorum simdi biraz degisiklik yapalim dedik su an evde koy peyniri, hellim ve tulum peyniri var. Tulum disundakileri suda bekletmek lazim ama tulum suda bekler mi bilmiyorum. Bana cok tuzlu geliyor. Bu hafta hep gece gec vakitlerde yedigum viseyler oldu sanirim kilo artisinon sebebi o. Bi de sporu cok ihmal ettim son zamanlarda. Yarin senin spor programina basliyim en iyisi ama bi yere not etmem lazim cesit coktu cunku aklimda kalmadi
İnşallah yavrumGuzel olmus bence bu gece uykunu alirsin umarim tatlim
aminnnn ebrumm hrpimizin asklari ebedi olsunnnn
kuzum suan reglim ama biter bitmez siki bi programa baslicam sana eslik ederim bende
ayrica o 1 kg ne ki yaa benim icin pehhhh
Çok sağlıklı olmuş süßeBugünki menüm
Sabah 9.30
Domates salatalik
1 kücük mozarella stick
1 dilim ekmek
Öglen 12.15
Yogurtlu Havuc salatasi
1 yogurt
6-7 badem
Aksam 17.45
balik
Sebze brokoli patates
Su 1,5 litre / 1 cay
Teşekkürler tatlımbence gayet iyi canim hatta super
Bende bazen anlamıyorumsenin menuleri okumak icin baya caba sarf ediyorum) ama cok guzel herseyden az ve sik
Bence çok olmamış, zaten meyve ağırlıklı. Yalnız 22:00 meyve de yemek için bile geç gülümvee benim menum cok yedimm bu gunn
sabah 09:00 bi kase cilek
14:30 bi nektarin uc hurma
20:00 firinda patates ni orta boy kadar
bi dilim poeynir
4 zeytin domates salatalik
iki bardak cay
bi dilim tam bugday ekmegi
22:00
iki dilim karpur iki kayisi uc erik
su iki litre
yarim saat yuruyus sadece
Hosgeldin zeynep bende dün katildim aranize 24 yasindayim isvicrede yasiyorim 163 boyundayim ve suan ki kilom 73 hedefim 55 kilo insallah sizin desteginizle basaricam :)
senin menuleri okumak icin baya caba sarf ediyorum) ama cok guzel herseyden az ve sik
bundan sonra daha özet geçmeye çalışırım sen eleştir yeter ki
Sen akşamları iyice dondurmaya sardın, ters tepmesin canım?
Geç yemişsin ama yediğin şeyler güzel canım. Suyun telafısını de yarın yaparsın
Çok haklısın canım, o redbull için beni yerden yere vursan kabulüm ama başka türlü kendime gelemezdim
Tulum bence su da bekletilmez ama bilemedimo gece atıştırmalarını bırakırsan o 1 kilo hemen gider, üstüne spor da eklendi mi değmeyin keyfime ben telefonumun not bölümüne bütün hareketleri yazdım, yaptıklarımın yanına hemen bir işaret kuyuyorum ki eksik kalmasın. Bana katılmana sevindim
İnşallah yavrum
Amin gülümoleeeey bir katılımcı daha oldu yaşasın spor
2 ay sonra Türkiye'ye uçuyoruz düğün alışverişine, o zamana kadar ne yaparsam kar benim içinsizin motivasyonunuz da olduktan sonra sırtım yere gelir mi hiç
Tabi zeynebim, 1 kilo ne kigeldiği gibi gönderirsin sen onu
Çok sağlıklı olmuş süße
Salmış halin 1 kilo almaktan ibaretse hiç sorun teşkil etmiyor. Şu regl'in bitsin başlarsın. Kendi iradenle olmazsa bakarız çaresine
senin azmin ve istegin cok onemli tatlim bizlerde senin her zaman destekcin olacagiz zaten bunun icin burdayiz
feyzacim özet degilde alta alta yazarsan daha okunakli ve anlasilir olur bence sevdaninda anlamakta zorlanmasinin sebebi o bizlerede oyle geliyor cunku
cok saldim ebrum yaaa inanilmazzzz
toplamam lazim
sen kafana koyduysan bende tam destek olurum kuzum özeldende burdanda
Salmış halin 1 kilo almaktan ibaretse hiç sorun teşkil etmiyor. Şu regl'in bitsin başlarsın. Kendi iradenle olmazsa bakarız çaresinezeynebim birtanesin, sizin destekleriniz sayesinde buralara geldim ve mezuniyete son adımlarımı da başarıyla atacağım
çok karbonhidrat almışsın biraz proteinde katsaydın araya keşke meyveler hep şeker çünküvee benim menum cok yedimm bu gunn
sabah 09:00 bi kase cilek
14:30 bi nektarin uc hurma
20:00 firinda patates ni orta boy kadar
bi dilim poeynir
4 zeytin domates salatalik
iki bardak cay
bi dilim tam bugday ekmegi
22:00
iki dilim karpur iki kayisi uc erik
su iki litre
yarim saat yuruyus sadece
Evet azimliyim, kararlıyım ve başaracağım kendime güveniyorum
yo yo yo yooo kendi sabrini azmini asla arka plana atma kuzummm sende basaracaksin elbette
1 kilo malesef benim suan bulundugum kilolarda oldukca zor verebiliyorum ama kendime güveniyorum.
Ramazanda gec saatte iftar yapacak olmak falan zorlayacak ama saglik olsun spora dayanicazz artikk
Evet azimliyim, kararlıyım ve başaracağım kendime güveniyorum
Iftar geç haklısın, ağır yemekler yerine hafif şeyler tercih ederek kilomuzu kontrol altında tutabiliriz. Ramazanda spor benim için zor ama yinede deneyeceğim.
Ben yatıyorum kızlar, herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?