Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
10:00
2 ince kaşarlı wasa çoook çok az yağ sürdüm.
1 yumurta, çay
12:00
1 top kakaolu dondurma
15:30
3-4 yk etli sulu patates yemeği, bol salata ayran
Aç hissetmiyorum acıkırsam yeşil erik veya salatalık yerim
Su 2lt oldu + 2 fincan yeşil çay
Spor 45 dk yürüyüş açıkhavada
şimdide hazırlık yapıyorum bir haftalığına ailemi ziyarete gidicem yarın, menülerimi ve tartı gününü ihmal etmicem öpüldünüsss şekerler

Menü
10.00 1 wasa 1 dilim peynir 1 zeytin domates salatalık
15.00 6-7 adet patates köftesi 1 çatal ağlayan kek
19.00 marul
3 litre su
bu nasil menu kiz boyle. Aglatmasin seni bu kek. aglatan kek

Wasa gunu olmus sanki. Spor iyi ama bence

Ebrusummm spor planina bayildimmmm ben de mi katilsammm
Eşlik edersen çok sevinirim kuzucum

Kiz ebruss senin bu smileylere bayiliyorumm yaa gecen sebzelerin oldugu yazida da hep gulen suratlara dikkat ettim guldum yaa oynayan cicekle bu kadin da supermis ahahah

Ay pek bi ekmekci oldum bugunlerde. Ama bugun yemedim. Tarti beni 1 kilo fazla gosterio. Gece bikac dilim karpuz yedim bi de yeni peynirlerimiz kahvaltidaki tuzlu gelio bana onun etkisi olabilir mi
Karpuz kilo yapmaz diye düşünüyorum, belki peynirin tuzundan dolayı ödem olmuştur? Ne yapmayı düşünüyorsun o tuzlu peynirle yani nasıl gider ki onun tuzu?

Güzel olmuş, sen dengeyi kurmayı iyi biliyorsun hayırlı yolculuklar canım, anneciğinin ellerinden öperim, seni diyetinden alı koymasın lütfen

Hoşgeldin bebeğim nasildi tatil. Mezun olduk biz ben çok mutluyum.

bugün menüm
9:00=1yumurta,3zeytin,domates,1kk light peynir,1dilim biraz büyük tam buğday ekmeği
13:15=4 kaşık patlıcan yemeği(yemeklerin suyunu yemiyorum),4kaşık yoğurt,salata(yağsız,tuzsuz),1 dilim çavdar ekmeği
15:27=yarımdan az yeşil elma,1yeni dünya,1kırmızı erik,1bardak yarım yağlı süt
18:30=4kaşık kıymalı menemen,salata(1tatlı kaşığı zeytin yağı vardı),4kaşık yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği
8 bardak su içtim daha içiyorum,2bardak siyah çay 1 bardak yeşil çay içtim(çaylar şekersizdi).
9 gibi tarçınlı süt içerim

bende sizi cok özledim canlarrr

kaynanacim bendeydi bugun gitti falan ancak gelebildim.

gelisme tablosuna bakamadim kuzumm telden giriyorum suan ama bakiciimmmm kilo verme surecinde basarili olacagindan emindim zatenn bebeimmm

goncam mezun olmana cokkkk sevindim canim intolarans testi cok ise yaradi bence sence oyle degil mi ?

benim cok güzeldi kizlar tatil güzeldi esim 5 gun kaldi yanimda sonra gitti tek kotu tarafi onu cok özledim ama hergun görüntülü konustuk.
dostum canim arkadasim bize supriz yapti ve 1 gece balayi konseptinde otelde rezervasyon yaptirmis oda harikaydi. zaten bi o zaman havuza girdik alanyada feniz buz gibiydi sadece guneslenebildik yeterince yandim

eve döndüğümde esim isteydi ama beni evde güzel suprizler bekliyordu falan duygu dolu anlar yasadim ve anladimki esimden ayri olmamaliyimmmmm

öyle iste kizlar dahaa cokkk sey varda kissadan hisse güzeldi.

58 kilo ile gittim 2 hafta icinde neler y3dim haddi hesabi yokk ebrumla konustuk zaten hemide zamansiz yedimm gece gece dinlemeden dedimki kesin 2 kg almisimdir
neyseki 1 kg alarak döndümm.

Spora bayadir ara verdim beni sopalayacak birilerine ihtiyacim varrrr

Hoşgeldin bebeğim nasildi tatil. Mezun olduk biz ben çok mutluyum.

sabah bi dlim ekmek
1 kk peynir
domates salata
bi parca helva
bi tane yumurta az yagli

oglen
1.30 300 ml sut iki adet yenidunya
2.30 iki cig kofte marul

aksam
4 kasik manti
1 kase mer corba
salata
iki kasik kabak yemegi

1.5 lt su
bugun spor yapmadim
simdi kocisle sinemaya gidiyoruz
3 senedir ikinci gidisimiz kizlar cocuklari sattik gene patlamis misir falan yemek yok dedim bastan en fazla su icerim yaniiii

Yine çok güzel olmuş feyzacım

En kısa zamanda aldığın o 1 kiloyu verirsin kuzum ben eminim.

Hem eğlenceli hemde romantik bir tatil olmuş desene aşkınız ebedi olsun bitanem

Spora gelince sana kıyamasamda ağır spor cezasına çarptırabilirim kendime spor planı oluşturdum, sende katıl istersen zeynebim?

Menü güzel, aktivite ondan güzel iyi eğlenceler tatlım

Bugünkü menüm

Sabah 08:00
Karpuz + 2 kk beyaz peynir (az yağlı)
1 redbull (gece sadece 3 saat uyuduğum için kendime gelme amaçlı içtim)

Öğlen 11:45
Yoğurt soslu salata (marul, salatalık, domates, roka)

Ara 14:00
2 kivi

Akşam 19:00
2 servis kaşığı bulgurlu ıspanak yemeği
Yoğurt
500 ml ayran

1,5 lt su
Spor: E-brulim'in uyuşukluktan kurtulma egzersizleri
8.590 adım = 4.3 km

Menü
10.00 1 çatal yumurta 1 dilim peynir 1 wasa 1 zeytin
15.30 1 parça fırın tavuk göğsü salata
17 00 dondurma
1 saat yürüyüş
şu 3 litre olmuştur olmamissa da olur.
görüşürüz.

Menum
Sabah 2 dilim peynir-1 domates
14.00- haslanmis yumurta 3 zeytin salatalik
Az once firinda sebzelo tavuk yedim cacikla evde olmadigimiz icin boyle gec oldu
Bugun dis doktoruna gittim suyu sayamadim sanieim cok da icemedim
Spor sabah yan mekik cektim ama sayamadim
Ne bicim bi gun olmus
Zeynep hosgeldin tatlim

redbull olmasa daha güzel olurmuş beğendim

guzel olmus sekerim♥

Canim normalde sutas suzme veya burgu peynir kullaniyordum onlarin tuzu az ben de pek tuzlu tuketemiyorum simdi biraz degisiklik yapalim dedik su an evde koy peyniri, hellim ve tulum peyniri var. Tulum disundakileri suda bekletmek lazim ama tulum suda bekler mi bilmiyorum. Bana cok tuzlu geliyor. Bu hafta hep gece gec vakitlerde yedigum viseyler oldu sanirim kilo artisinon sebebi o. Bi de sporu cok ihmal ettim son zamanlarda. Yarin senin spor programina basliyim en iyisi ama bi yere not etmem lazim cesit coktu cunku aklimda kalmadi

Guzel olmus bence bu gece uykunu alirsin umarim tatlim

aminnnn ebrumm hrpimizin asklari ebedi olsunnnn

kuzum suan reglim ama biter bitmez siki bi programa baslicam sana eslik ederim bende

ayrica o 1 kg ne ki yaa benim icin pehhhh

hoşbulduk :) ben feyza 159 boyundayım 70 kiloyum 49 kilo olmak hedefim . yaklaşık 2 hafta önce geldim buraya bu cuma listeye girebilirim heralde :)

merhaba feyzacim bende zeynepp
170 boyum kilom 59 evliyim cocuk yokk 4. takimin güzel kaptaninin yardimcisiyim

hoşbuldumm canimcim nasilsin nasil gidiyor

Doğru canım intolerans testi işe yaradı gerçekten. Hala uyguluyorum.
Sen verirsin hemen 1 kilo nedir canım senin için çocuk oyuncağı.

Doğru canım intolerans testi işe yaradı gerçekten. Hala uyguluyorum.
Sen verirsin hemen 1 kilo nedir canım senin için çocuk oyuncağı.

cok sevindim ise yaramasina gerçekten.
kendimi toplasam 1 kg bisi degil de moddan cikamadim halaa kuzum su reglm bitsin fena moda gircemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…