Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel olmuş, birde şu hastalıktan kurtulacilsen keşke daha kötü olursan doktora git bari canım

Yok canım merak etme ters tepmiyor. Icım yanıyor sıcaktan kendimi tutamiyorum.

Gunaydinnnnnn
Zeynepci alinti yapamadim iyiyim ben sen nasilsin. Anladigim kadariyla bu tatil esinle askiniza ask katmis♥ ne guzel♥ darisi basimiza♥♥♥

Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgelmislerrrr tanisalimmiii ???
hosbulduk ben hatice sevda evliyim 1.64 boyundayim buraya baslasigim da 67,900 olan kilom 66.700 bende henüz listeye girmedim bu ikinci haftam

öncelikle gecmis olsun cnm hasta oldugundan olsa gerek sagliksiz olmus tabi hastayken bu kadar yiyebilmende güzel umarim bi an önce iyilesirsin

Günaydın canlarım

Bugünkü konumuz mona Lisa'nin nutella aşkı, nutellayı ne idüğü belirsiz bir şekilde yemenin sonuçları

Eki Görüntüle 1553801

ahahah felaket tellali nutelladan boyle sogutamazsin bizi

Herkese Günaydın. Zeynep hosgeldin. Dönüşün hepimize hayırlı olsun.

tesekkur ederim gunescim

Gunaydinnnnnn
Zeynepci alinti yapamadim iyiyim ben sen nasilsin. Anladigim kadariyla bu tatil esinle askiniza ask katmis♥ ne guzel♥ darisi basimiza♥♥♥

cok şükür bende iyiyim canim dedigim gibi biraz saldim ama toparlanacak gibi
evet kuzum askimizi deprestirdi gerci benim ona askim hep depresiyor ama neyse

hosbulduk ben hatice sevda evliyim 1.64 boyundayim buraya baslasigim da 67,900 olan kilom 66.700 bende henüz listeye girmedim bu ikinci haftam

merhhaba sevdacim tekrar hosgeldin senin azmin ve isteginle listeyede girer mezun olur gidersin bizlerde sana destek oluruz

merhhaba sevdacim tekrar hosgeldin senin azmin ve isteginle listeyede girer mezun olur gidersin bizlerde sana destek oluruz
tekrar hosbuldum canim insallah hep beraber saglikla verip kilolari mezun olalim hayatimda hic bu kadar azimli olmadim ben

Günaydinnnn Gelecegin fit kizlariiii

Güzel gunler bizim olsunnnn

tekrar hosbuldum canim insallah hep beraber saglikla verip kilolari mezun olalim hayatimda hic bu kadar azimli olmadim ben

buraya gelince istek ve azmimiz bir kat daha artıyor çünkü kendimizden ziyade takimimiza ve takimdaki arkadaslarimiza karsi sorumluluğumuz dahada artiyor.kendin icin vazgecmek istesen bile takim ve arkadaslarin icin vazgecemiyorsun bu duyguyu hemen hemen burda olan herkes iyi bilir seninde farkinda olman güzel tatlim

Yiyin yiyin de nur yerlitas gibi olun

ahahah kuşumuzu öldürme babymm

evet kesinlikle bazen spora gitmeye üseniyorum düsünüyorum kendi kendime kizlara ne diyecem diye hemen toparlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…