menün güzel olmuş, birde şu hastalıktan kurtulacilsen keşkebugünkü menüm
10:00 1 fincan yeşil çay
12:15 1 tane tam haşlanmış bol maydanozlu biberli yumurta domates salatalık 1 k.k peynir 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
14:30 3 tane erik
15:30 1 fincan kahve
18:15 kedime özel 1 tabak kısır bol yeşillikli domatesli çok az yağlı
bugün gene fazla su içemedim cnm hiç bir şey istemiyor şuan bile karnım aç ama hiç bir şey yemek istemiyorum ama 1 bardak ılık süt içicem sabahada inşallah geçer şu grip kulaklarıma kadar tıkalı
Yok canım merak etme ters tepmiyor. Icım yanıyor sıcaktan kendimi tutamiyorum.Sen akşamları iyice dondurmaya sardın, ters tepmesin canım?
Geç yemişsin ama yediğin şeyler güzel canım. Suyun telafısını de yarın yaparsın
Çok haklısın canım, o redbull için beni yerden yere vursan kabulüm ama başka türlü kendime gelemezdim
Tulum bence su da bekletilmez ama bilemedimo gece atıştırmalarını bırakırsan o 1 kilo hemen gider, üstüne spor da eklendi mi değmeyin keyfime ben telefonumun not bölümüne bütün hareketleri yazdım, yaptıklarımın yanına hemen bir işaret kuyuyorum ki eksik kalmasın. Bana katılmana sevindim
İnşallah yavrum
Amin gülümoleeeey bir katılımcı daha oldu yaşasın spor
2 ay sonra Türkiye'ye uçuyoruz düğün alışverişine, o zamana kadar ne yaparsam kar benim içinsizin motivasyonunuz da olduktan sonra sırtım yere gelir mi hiç
Tabi zeynebim, 1 kilo ne kigeldiği gibi gönderirsin sen onu
Çok sağlıklı olmuş süße
Peki kuzu afiyet olsunYok canım merak etme ters tepmiyor. Icım yanıyor sıcaktan kendimi tutamiyorum.
canim iste benim zaafim bu maalesef dizginliyorum kendimi ama bi yerdede tutamiyorum isteçok karbonhidrat almışsın biraz proteinde katsaydın araya keşke meyveler hep şeker çünkü
hosbulduk ben hatice sevda evliyim 1.64 boyundayim buraya baslasigim da 67,900 olan kilom 66.700 bende henüz listeye girmedim bu ikinci haftamBu arada yeni gelen arkadaslar hosgelmislerrrr tanisalimmiii ???
TeşekkürlerPeki kuzu afiyet olsun
bugünkü menüm
10:00 1 fincan yeşil çay
12:15 1 tane tam haşlanmış bol maydanozlu biberli yumurta domates salatalık 1 k.k peynir 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
14:30 3 tane erik
15:30 1 fincan kahve
18:15 kedime özel 1 tabak kısır bol yeşillikli domatesli çok az yağlı
bugün gene fazla su içemedim cnm hiç bir şey istemiyor şuan bile karnım aç ama hiç bir şey yemek istemiyorum ama 1 bardak ılık süt içicem sabahada inşallah geçer şu grip kulaklarıma kadar tıkalı
Günaydın canlarım
Bugünkü konumuz mona Lisa'nin nutella aşkı, nutellayı ne idüğü belirsiz bir şekilde yemenin sonuçları
Eki Görüntüle 1553801
Herkese Günaydın. Zeynep hosgeldin. Dönüşün hepimize hayırlı olsun.
Gunaydinnnnnn
Zeynepci alinti yapamadim iyiyim ben sen nasilsin. Anladigim kadariyla bu tatil esinle askiniza ask katmis♥ ne guzel♥ darisi basimiza♥♥♥
hosbulduk ben hatice sevda evliyim 1.64 boyundayim buraya baslasigim da 67,900 olan kilom 66.700 bende henüz listeye girmedim bu ikinci haftam
tekrar hosbuldum canim insallah hep beraber saglikla verip kilolari mezun olalimmerhhaba sevdacim tekrar hosgeldin senin azmin ve isteginle listeyede girer mezun olur gidersin bizlerde sana destek oluruz
Yiyin yiyin de nur yerlitas gibi olunahahah felaket tellali nutelladan boyle sogutamazsin bizi
Hahahhaha kus öldü BABY :) :)Yiyin yiyin de nur yerlitas gibi olun
tekrar hosbuldum canim insallah hep beraber saglikla verip kilolari mezun olalimhayatimda hic bu kadar azimli olmadim ben
Yiyin yiyin de nur yerlitas gibi olun
sen bunlari nerden buluyorsun yaa koptumYiyin yiyin de nur yerlitas gibi olun
evet kesinlikle bazen spora gitmeye üseniyorum düsünüyorum kendi kendime kizlara ne diyecem diye hemen toparlaniyorumburaya gelince istek ve azmimiz bir kat daha artıyor çünkü kendimizden ziyade takimimiza ve takimdaki arkadaslarimiza karsi sorumluluğumuz dahada artiyor.kendin icin vazgecmek istesen bile takim ve arkadaslarin icin vazgecemiyorsun bu duyguyu hemen hemen burda olan herkes iyi bilir seninde farkinda olman güzel tatlim
Hahahhaha kus öldü BABY :) :)
ahahah kuşumuzu öldürme babymm
Internette istedigin hersey var canimsen bunlari nerden buluyorsun yaa koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?