Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4 . TAKIM 417. ETAP***

E-brulim(/ 63.3/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )

BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 74.1/ / / % )
AKovser ( / 53.2/ / / % )
_choco _ ( /65.6/ / / %
)
gunes-86 (/68.2/ / /% )
Aurablue(/71.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/76.9/ / /% )

4.takım ortalaması %

Arkadaşlar iki haftası dolan arkadaşlar var ama notlarım evde akşam ekliycem listeye merak etmeyin ben niye yokum demeyin.

Allah yardimcin olsun gülüm, hayirlisiyla atlarisiniz insallah. Az kaldi sík disini. Ben iyiyim sükür, yarin icin hiiic umudum yok... Sabah +900 ciktim bugün yogurt günü yapiyorum, insallah faydasi olur.
Amin insallah canım. Umutsuzluğa kapilma canım bence ekside çıkarsın sen.

Allah yardimcin olsun gülüm, hayirlisiyla atlarisiniz insallah. Az kaldi sík disini. Ben iyiyim sükür, yarin icin hiiic umudum yok... Sabah +900 ciktim bugün yogurt günü yapiyorum, insallah faydasi olur.
neyi atlatıyor ciddi bişey mi var ,geçmiş olsun Allah yardımcın olsun neyin varsa canım

Arkadaşlar iki haftası dolan arkadaşlar var ama notlarım evde akşam ekliycem listeye merak etmeyin ben niye yokum demeyin.
Yeni arkadaslarda eklenince 12 oluyoruz yanlis saymadiysam... Bir sürü yeni arkadas davet etmeyelim en iyisi

Amin insallah canım. Umutsuzluğa kapilma canım bence ekside çıkarsın sen.
Insallah canim, bunun icin cabalayacagim. Destegin icin tesekkür ederim

okadarda az yiyorsun niye +çıktın ki şişkinlik felandır o geçer yarına bence ,aç tartıl yarın diyetisyen öyle dedi bana

neyi atlatıyor ciddi bişey mi var ,geçmiş olsun Allah yardımcın olsun neyin varsa canım
Kuzum telaslanma, kötü birsey degil. Gelince anlatir.

okadarda az yiyorsun niye +çıktın ki şişkinlik felandır o geçer yarına bence ,aç tartıl yarın diyetisyen öyle dedi bana
Bilmiyorum ki canim benim kalkinca wcden sonra yaptigim ilk is tartilmak, öncesinde yeme icme yok :)
Uykusuzum bir kac gündür, belki de ondan siskinlik olmus olabilir.

Biraz erken ama menumu yazayim.
Kahvalti:yok
Ogle:4yk patates salatasi ve kiraz
aksam: 1kase sehriye corbasi , 2kofte ve bol salata yogurt
spor yok pazartesiye kadar ev cok kalabalik misafirlerimiz var.

sevgili gonca,
mezuniyetine ne kadar sevindimgim bilemessin.yol uzun olmus olsada bak biti-ki bu asamada sayisiz dost ve seni seven kazandin.bir solukta okudugum basari hikayen de banada yer verdigin icin tesekkürler canim.umarim bu son kilo verme maceran olur ve yillarin birikimini kendinden sonrakilere aktarmak icin yine buralarda olursun hep.seni seviyorum gecmisin obezi bugunun lopezi arkadasim

biraz gec oldu biliyorum ama son zamanlarda kk ya yollarimiz nadir birlesiyor ne edersin.....

Biraz erken ama menumu yazayim.
Kahvalti:yok
Ogle:4yk patates salatasi ve kiraz
aksam: 1kase sehriye corbasi , 2kofte ve bol salata yogurt
spor yok pazartesiye kadar ev cok kalabalik misafirlerimiz var.
Kahvaltı niye yok canım? Menü güzel ama az, daha doğrusu akşam yerine sabah kahvaltısına yüklensen daha iyi olur. Su ne kadar?

Son cümle cuk oturmuş berilim

Ayy saol canım sorun yok eşimin tayini çıktı Eskişehir e tasinicaz ben temmuzda kurum ici atmayı bekliycem bi süre ayrı kalicaz onu dedi ebrum. Şu an belirsizlik var listeleri bekliyorum o yüzden gerginim biraz.
Canım arkadaşım çok saol güzel dileklerin için. Elbette bahsedicem kalmamda çok büyük etkin var. Herşey için teşekkür ederim öpüyorum seni. Son cümle çok hoşuma gitti çok sevdim :)

bende ciddi sağlık sorunu sanmıştım iyi bari çözümü olan bir şey miş :)

bugün menüm
8:20=2hurma
1gün kurusu
1kuru erik

9:30=1yumurta
1zeytin
1kk light peynir
1dilim tam buğday ekmeği
domates

12:30=omlet
1zeytin
2dilim salam
1dilim tam buğday ekmeği
1yeşil biber

15:06=1kaşık kuru yaban mersini
1 ceviz
1bardak yarım yağlı süt

17:50=2kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
5kaşık yoğurt
1dilim karpuz

akşam 9 gibi sütlü kahve +1kuru erik . 8 bardak su içtim biraz daha içerim.

Ilk 3 öğün kahvaltı tadında sonrakiler de hafif... Çok beğendim canım, perşembeye uygun olmuş. Inlallah yarın güzel sonuç alırsın.

Bugünki menüm

Sabah 9.00
2 dilim siyah ekmek
Peynir
Domates salata
Öglen 12.30
1 tas Sütlü gevrek
Öglen 16.30
Kiraz
Aksam 18.00
Melemen
1 dilim siyah ekmek

Su 1.5 lt / spor sabah 15dk birazdan devam...

Menüm (+900'den dolayı yoğurt günü düzenledim)

08:00
2 dilim ananas, yoğurt, tarçın
1 fincan detoks çayı

11:30
1 elma
Salatalık
1 kutu ayran
Biraz yoğurt

18:00
Yoğurt, bir parça sucuk (3 ısırık kadar)

Acıkırsam süt içeceğim

1,5 lt su
Spor: Ebruli's workout + 2,5 km yürüyüş

***4 . TAKIM 417. ETAP***

E-brulim(/ 63.3/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )

BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 74.1/ / / % )
AKovser ( / 53.2/ / / % )
_choco _ ( /65.6/ / / %
)
gunes-86 (/68.2/ / /% )
Aurablue(/71.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/76.9/ / /% )
fyzanur (/70.3 / / /% )yeni üye başlangıç 27 Mayıs 71.9 kg hedef kilosu 49
Pembepanter35 (/57.7 / / /% )yeni üye başlangıç 28 Mayıs 58.1 kg hedef kilosu 50
Hsevda (/69.0 / / / % )yeni üye başlangıç 30 Mayıs 67.9 kg hedef kilosu 56

4.takım ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…