Arkadaşlar iki haftası dolan arkadaşlar var ama notlarım evde akşam ekliycem listeye merak etmeyin ben niye yokum demeyin.***4 . TAKIM 417. ETAP***
E-brulim(/ 63.3/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )
BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 74.1/ / / % )
AKovser ( / 53.2/ / / % )
_choco _ ( /65.6/ / / % )
gunes-86 (/68.2/ / /% )
Aurablue(/71.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/76.9/ / /% )
4.takım ortalaması %
Amin insallah canım. Umutsuzluğa kapilma canım bence ekside çıkarsın sen.Allah yardimcin olsun gülüm, hayirlisiyla atlarisiniz insallah. Az kaldi sík disini. Ben iyiyim sükür, yarin icin hiiic umudum yok... Sabah +900 ciktimbugün yogurt günü yapiyorum, insallah faydasi olur.
neyi atlatıyor ciddi bişey mi var ,geçmiş olsun Allah yardımcın olsun neyin varsa canımAllah yardimcin olsun gülüm, hayirlisiyla atlarisiniz insallah. Az kaldi sík disini. Ben iyiyim sükür, yarin icin hiiic umudum yok... Sabah +900 ciktimbugün yogurt günü yapiyorum, insallah faydasi olur.
Yeni arkadaslarda eklenince 12 oluyoruz yanlis saymadiysam... Bir sürü yeni arkadas davet etmeyelim en iyisiArkadaşlar iki haftası dolan arkadaşlar var ama notlarım evde akşam ekliycem listeye merak etmeyin ben niye yokum demeyin.
Insallah canim, bunun icin cabalayacagim. Destegin icin tesekkür ederimAmin insallah canım. Umutsuzluğa kapilma canım bence ekside çıkarsın sen.
okadarda az yiyorsun niye +çıktın ki şişkinlik felandır o geçer yarına bence ,aç tartıl yarın diyetisyen öyle dedi banaAllah yardimcin olsun gülüm, hayirlisiyla atlarisiniz insallah. Az kaldi sík disini. Ben iyiyim sükür, yarin icin hiiic umudum yok... Sabah +900 ciktimbugün yogurt günü yapiyorum, insallah faydasi olur.
Kuzum telaslanma, kötü birsey degil. Gelince anlatir.neyi atlatıyor ciddi bişey mi var ,geçmiş olsun Allah yardımcın olsun neyin varsa canım
Bilmiyorum ki canimokadarda az yiyorsun niye +çıktın ki şişkinlik felandır o geçer yarına bence ,aç tartıl yarın diyetisyen öyle dedi bana
***4 . TAKIM 417. ETAP***
E-brulim(/ 63.3/ / /% )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )
BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 74.1/ / / % )
AKovser ( / 53.2/ / / % )
_choco _ ( /65.6/ / / % )
gunes-86 (/68.2/ / /% )
Aurablue(/71.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/76.9/ / /% )
4.takım ortalaması %
evet zeytini cok seviyorumgüzel olmuş ,zeytin biraz çok gibi geldi ama
Kahvaltı niye yok canım? Menü güzel ama az, daha doğrusu akşam yerine sabah kahvaltısına yüklensen daha iyi olur. Su ne kadar?Biraz erken ama menumu yazayim.
Kahvalti:yok
Ogle:4yk patates salatasi ve kiraz
aksam: 1kase sehriye corbasi , 2kofte ve bol salata yogurt
spor yok pazartesiye kadar ev cok kalabalik misafirlerimiz var.
Son cümle cuk oturmuş berilimsevgili gonca,
mezuniyetine ne kadar sevindimgim bilemessin.yol uzun olmus olsada bak biti-ki bu asamada sayisiz dost ve seni seven kazandin.bir solukta okudugum basari hikayen de banada yer verdigin icin tesekkürler canim.umarim bu son kilo verme maceran olur ve yillarin birikimini kendinden sonrakilere aktarmak icin yine buralarda olursun hep.seni seviyorum gecmisin obezi bugunun lopezi arkadasim
Ayy saol canım sorun yok eşimin tayini çıktı Eskişehir e tasinicaz ben temmuzda kurum ici atmayı bekliycem bi süre ayrı kalicaz onu dedi ebrum. Şu an belirsizlik var listeleri bekliyorum o yüzden gerginim biraz.neyi atlatıyor ciddi bişey mi var ,geçmiş olsun Allah yardımcın olsun neyin varsa canım
Canım arkadaşım çok saol güzel dileklerin için. Elbette bahsedicem kalmamda çok büyük etkin var. Herşey için teşekkür ederim öpüyorum seni. Son cümle çok hoşuma gitti çok sevdim :)sevgili gonca,
mezuniyetine ne kadar sevindimgim bilemessin.yol uzun olmus olsada bak biti-ki bu asamada sayisiz dost ve seni seven kazandin.bir solukta okudugum basari hikayen de banada yer verdigin icin tesekkürler canim.umarim bu son kilo verme maceran olur ve yillarin birikimini kendinden sonrakilere aktarmak icin yine buralarda olursun hep.seni seviyorum gecmisin obezi bugunun lopezi arkadasim
bende ciddi sağlık sorunu sanmıştım iyi bari çözümü olan bir şey miş :)Ayy saol canım sorun yok eşimin tayini çıktı Eskişehir e tasinicaz ben temmuzda kurum ici atmayı bekliycem bi süre ayrı kalicaz onu dedi ebrum. Şu an belirsizlik var listeleri bekliyorum o yüzden gerginim biraz.
Canım arkadaşım çok saol güzel dileklerin için. Elbette bahsedicem kalmamda çok büyük etkin var. Herşey için teşekkür ederim öpüyorum seni. Son cümle çok hoşuma gitti çok sevdim :)
Ilk 3 öğün kahvaltı tadında sonrakiler de hafif... Çok beğendim canım, perşembeye uygun olmuş. Inlallah yarın güzel sonuç alırsın.bugün menüm
8:20=2hurma
1gün kurusu
1kuru erik
9:30=1yumurta
1zeytin
1kk light peynir
1dilim tam buğday ekmeği
domates
12:30=omlet
1zeytin
2dilim salam
1dilim tam buğday ekmeği
1yeşil biber
15:06=1kaşık kuru yaban mersini
1 ceviz
1bardak yarım yağlı süt
17:50=2kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
5kaşık yoğurt
1dilim karpuz
akşam 9 gibi sütlü kahve +1kuru erik . 8 bardak su içtim biraz daha içerim.
Güzel olmuş canım :)Bugünki menüm
Sabah 9.00
2 dilim siyah ekmek
Peynir
Domates salata
Öglen 12.30
1 tas Sütlü gevrek
Öglen 16.30
Kiraz
Aksam 18.00
Melemen
1 dilim siyah ekmek
Su 1.5 lt / spor sabah 15dk birazdan devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?