Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ebrum son katilan arkadaşları pek takip edemedim bu hafta not ta alamadım artık mesajlarindan bakarız yada inşallah sen not almissindir

bende senin menünü beğendim benimde içim gidiyor böyle yapmak için ama iradem yok sabah başlar akşam yemeğe çok saldırırım diye cesaret edemiyorum

Ebrum son katilan arkadaşları pek takip edemedim bu hafta not ta alamadım artık mesajlarindan bakarız yada inşallah sen not almissindir
Not almadım goncam ama yarın sabah pc de bakarım. Emin değilim bende, sanki 2. cumaları gibime geliyor

bende senin menünü beğendim benimde içim gidiyor böyle yapmak için ama iradem yok sabah başlar akşam yemeğe çok saldırırım diye cesaret edemiyorum
Tam tersini uygula sende canım, sabah normal ye akşam sadece yoğurt - hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen gün öyle yapmışmıydın? Yoğurt çok şişirdiği için akşam saldıracağını düşünmüyorum, akşam ızgara köfte ile cacık yersin mesela birde ananas, tarçın ve yoğurdu kesinlikle tavsiye ediyorum. Yok böyle bir lezzet

Menum
Sabah 1 kayisi
13.00- kahvalti
Ara- 1 bardak sut ve yarim muz, yarim seftali ( kizimla paylastik))
17.00- 1 adana 2 kasik pilav ve salata
Sabaha karsi 6 gibi uyudugumuz icin kahvalti gec oldu
Su ; 2 lt
Spor yapamadim bacaklarim titriyor hic dermanim yok :-(

yok ben yapmamıştım ama bir ara denemeye çalışcam :)

Kahvaltı niye yok canım? Menü güzel ama az, daha doğrusu akşam yerine sabah kahvaltısına yüklensen daha iyi olur. Su ne kadar?

Son cümle cuk oturmuş berilim

Su miktarını bilmiyorum iş yerinde 2 lt kadar içmişimdir. şimdide içiyorum. yarından itibaren ne kadar su içtiğimi takip ederim. Bu ara istahım yok aslında. Kahvaltı yapamıyorum yapsam çıkartıyorum. tuhaf hallerdeyim.

Ebru sende mi artidasin tatlim
Maalesef

Hayırdır kuzum hastamısın yoksa?

yok ben yapmamıştım ama bir ara denemeye çalışcam :)
Kesinlikle denemeye değer, korkma sen iradene sahip çıkarsın. Ben sana güveniyorum

2 lt den fazla içtiysen çok iyi
Yaşadıkların kolay değil canım, kendini toparlaman biraz vakit alacaktır. ALLAH sabır versin... En azından sabah bir iki yudum bir şey yemeğe çalış, hafif bir şeyler olsun. En önemlisi sağlık, sağlığının etkilenmesini istemeyiz.

menum
9:00
yarim yufka ekmek peynir 2-3 k kaymakli yogurt
15:00
1 derisz tavuk but
2 minik patates
1 kepce salata
1 kase cacik
yarim karniyarik
18:00
4 hurma ve 1 avuc kuruyemis yedim
su 1,5 lt oldu icerim daha cayi bol ictim sistim:)
Spor 1,5 saat normal tempoda yuruyus.

Menüyü dengelemek diye buna derim, olması gerektiği gibi öğlen ağır akşam hafif

cok guzel menu

kizlar bugun
sabah saat 9.00
sekersiz cay
1 dilim ekmek
1 kk peynir
domates roka salatalik biber
bir cay k bal
uc kucuk sucuk

ogle 12.00
1 minik tavuklu borek
1 baklava dilimi

aksam 17.00
bes alti kasik keskek ustunde nohut vardi bi iki kasik
salata
az sekerli erik komposto
bi iki kasik tavuk corbasi

aksam 18.30
iki top dondurma
su 2 lt
spor 6000 adim

baklavayi is arkadasim getirmisti kiramadim boregi de...ama ekstra ogle yemegi yemedim..
insallah yarina eksiliriz tartida cok mrk ediyorum kizlar

Bizim bebis hic uyumadi canim 3 te uyumustu 1 saat sonra kalkti yine ben sabah uyuyakalmisim esim uyutmus.

Menü
10.00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 kasik yogurt domates salatalık
16.00 hamburger ayran
3 litre su 2 saat yürüyüş

eveeet nöbet ağacı geldi menümü yazayım hemencik
14:00 iki dilim tam buğday ekmeği (burada yazarın eşi yoldan geldiği için kahvaltıya onu bekliyor :))
bi dilim peynir
domates salatalık
bi avuç içi kadar kaşarlı sucuk
bi tatlı kaşığı haşhaş ezmesi
iki bardak çay
16:00 bi kayısı bi nektarin
22:00 iki köfte
6-7 sarma (bulgurla)
bi bardak ayran (nöbette olunca böyle geç yedik)
iki litre su
bu gün spor yok sadece evdeki temizlik ve koşturmaca vardı.

yoğurt yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…