bende senin menünü beğendimMenüm (+900'den dolayı yoğurt günü düzenledim)
08:00
2 dilim ananas, yoğurt, tarçın
1 fincan detoks çayı
11:30
1 elma
Salatalık
1 kutu ayran
Biraz yoğurt
18:00
Yoğurt, bir parça sucuk (3 ısırık kadar)
Acıkırsam süt içeceğim
1,5 lt su
Spor: Ebruli's workout + 2,5 km yürüyüş
hepimiz güzel sonuç alırız inşallah :)Ilk 3 öğün kahvaltı tadında sonrakiler de hafif... Çok beğendim canım, perşembeye uygun olmuş. Inlallah yarın güzel sonuç alırsın.
güzel olmuş:)Bugünki menüm
Sabah 9.00
2 dilim siyah ekmek
Peynir
Domates salata
Öglen 12.30
1 tas Sütlü gevrek
Öglen 16.30
Kiraz
Aksam 18.00
Melemen
1 dilim siyah ekmek
Su 1.5 lt / spor sabah 15dk birazdan devam...
Not almadım goncam ama yarın sabah pc de bakarım. Emin değilim bende, sanki 2. cumaları gibime geliyorEbrum son katilan arkadaşları pek takip edemedim bu hafta not ta alamadım artık mesajlarindan bakarız yada inşallah sen not almissindir
Tam tersini uygula sende canım, sabah normal ye akşam sadece yoğurt - hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen gün öyle yapmışmıydın? Yoğurt çok şişirdiği için akşam saldıracağını düşünmüyorum, akşam ızgara köfte ile cacık yersin mesela birde ananas, tarçın ve yoğurdu kesinlikle tavsiye ediyorum. Yok böyle bir lezzetbende senin menünü beğendimbenimde içim gidiyor böyle yapmak için ama iradem yok sabah başlar akşam yemeğe çok saldırırım diye cesaret edemiyorum
yok ben yapmamıştım ama bir ara denemeye çalışcam :)Not almadım goncam ama yarın sabah pc de bakarım. Emin değilim bende, sanki 2. cumaları gibime geliyor
Tam tersini uygula sende canım, sabah normal ye akşam sadece yoğurt - hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen gün öyle yapmışmıydın? Yoğurt çok şişirdiği için akşam saldıracağını düşünmüyorum, akşam ızgara köfte ile cacık yersin mesela birde ananas, tarçın ve yoğurdu kesinlikle tavsiye ediyorum. Yok böyle bir lezzet
Kahvaltı niye yok canım? Menü güzel ama az, daha doğrusu akşam yerine sabah kahvaltısına yüklensen daha iyi olur. Su ne kadar?
Son cümle cuk oturmuş berilim
MaalesefEbru sende mi artidasin tatlim
Hayırdır kuzum hastamısın yoksa?Menum
Sabah 1 kayisi
13.00- kahvalti
Ara- 1 bardak sut ve yarim muz, yarim seftali ( kizimla paylastik))
17.00- 1 adana 2 kasik pilav ve salata
Sabaha karsi 6 gibi uyudugumuz icin kahvalti gec oldu
Su ; 2 lt
Spor yapamadim bacaklarim titriyor hic dermanim yok :-(
Kesinlikle denemeye değer, korkma sen iradene sahip çıkarsın. Ben sana güveniyorumyok ben yapmamıştım ama bir ara denemeye çalışcam :)
2 lt den fazla içtiysen çok iyiSu miktarını bilmiyorum iş yerinde 2 lt kadar içmişimdir. şimdide içiyorum. yarından itibaren ne kadar su içtiğimi takip ederim. Bu ara istahım yok aslında. Kahvaltı yapamıyorum yapsam çıkartıyorum. tuhaf hallerdeyim.
Menüyü dengelemek diye buna derim, olması gerektiği gibi öğlen ağır akşam hafifmenum
9:00
yarim yufka ekmek peynir 2-3 k kaymakli yogurt
15:00
1 derisz tavuk but
2 minik patates
1 kepce salata
1 kase cacik
yarim karniyarik
4 hurma ve 1 avuc kuruyemis yedim
su 1,5 lt oldu icerim daha cayi bol ictim sistim:)
Spor 1,5 saat normal tempoda yuruyus.
cok guzel menubugün menüm
8:20=2hurma
1gün kurusu
1kuru erik
9:30=1yumurta
1zeytin
1kk light peynir
1dilim tam buğday ekmeği
domates
12:30=omlet
1zeytin
2dilim salam
1dilim tam buğday ekmeği
1yeşil biber
15:06=1kaşık kuru yaban mersini
1 ceviz
1bardak yarım yağlı süt
17:50=2kepçe mercimek çorbası
salata(yağsız,tuzsuz)
5kaşık yoğurt
1dilim karpuz
akşam 9 gibi sütlü kahve +1kuru erik . 8 bardak su içtim biraz daha içerim.
Bizim bebis hic uyumadi canim 3 te uyumustu 1 saat sonra kalkti yine ben sabah uyuyakalmisim esim uyutmus.Maalesef
Hayırdır kuzum hastamısın yoksa?
Kesinlikle denemeye değer, korkma sen iradene sahip çıkarsın. Ben sana güveniyorum
2 lt den fazla içtiysen çok iyi
Yaşadıkların kolay değil canım, kendini toparlaman biraz vakit alacaktır. ALLAH sabır versin... En azından sabah bir iki yudum bir şey yemeğe çalış, hafif bir şeyler olsun. En önemlisi sağlık, sağlığının etkilenmesini istemeyiz.
Pes etme. Hoppp bide bakmissinki alismissinbaya yürümüşsün cnm ben bugün sporda yapmadım ama dışarda baya yoruldum :) hala her yerim ağrıyo 1 gün spor 3 gün yatıyorum ne zmn alışcak bu bünye bende bilmiyorum
yoğurt yoğurtMenüm (+900'den dolayı yoğurt günü düzenledim)
08:00
2 dilim ananas, yoğurt, tarçın
1 fincan detoks çayı
11:30
1 elma
Salatalık
1 kutu ayran
Biraz yoğurt
Yoğurt, bir parça sucuk (3 ısırık kadar)
Acıkırsam süt içeceğim
1,5 lt su
Spor: Ebruli's workout + 2,5 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?