Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftalik menü paylasim tablosu

[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]_choco_[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]PembePuantiyeli[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Aurablue[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]sura260511[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]pempepanter35[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]La Chance[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]The-End[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TR]

HER PAYLASILMAYAN MENÜ ICIN CUMAYA KADAR GÜNLÜK 20 JJ + 20 MEKIK CEZASI UYGULANACAKTIR :)

[/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

***4 . TAKIM 417. ETAP***

E-brulim(/ 63.3/ 63.6/ +0.3/%-0.47 )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )

BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 74.1/ / / % )
AKovser ( / 53.2/ / / % )
_choco _ ( /65.6/ 65.1/ 0.5/ % 0.76
)
gunes-86 (/68.2/67.4 /0.8 /%1.17 )
Aurablue(/71.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/76.9/ / /% )
fyzanur (/70.3 / / /% )yeni üye başlangıç 27 Mayıs 71.9 kg hedef kilosu 49
Pembepanter35 (/57.7 / / /% )yeni üye başlangıç 28 Mayıs 58.1 kg hedef kilosu 50
Hsevda (/69.0 / / / % )yeni üye başlangıç 30 Mayıs 67.9 kg hedef kilosu 56

4.takım ortalaması %

Kizlar ben hastanedeyim dun geceden beri burdayiz ananem hastandi onun basinda biz kaldik annemle. Tarti yok burda napcam

Ortalamayi yazmayi unutmusum bu seferlik affola. Msj sayimi saymak benim icin cok zahmetli telden giriyorum ve pek mumkun degil benim telefonumda cok zorunlu bir bildirim mi bu? Gunluk 5 msj yazcak kadar aktif olamadim hatta ramazana kadar pek musait degilim . Calisiyorum gunduz yogun olabiliyorum aksamda misafirlerimiz var hic bakma sansim olmuyor. Sorun olacaksa bir cozum dusuneyim.

Kızlar günaydın ☺ Bu hafta sonu Rabbim nasip ederse sözüm var onun kosturmacasindan uyku bile yok. Gelemeyecegimi geçen hafta belirtmiştim zaten. E buraya gelince tartımda değişti. Olaylar karıştı. Gelince burdaki tartıda 78.3 çıktım. Bu sabah 76.8 çıktım izmirde tartildigimda 76.8 civarı geldim buraya. İnanın 1.5 kilo gitmiş gibi duruyor ama ne durumdur izmirdeki bilmiyorum. Napacagiz bu durumda. Bence 1.5 kilo vermiş gibi gösterebiliriz.

***4 . TAKIM 417. ETAP***

E-brulim(/ 63.3/ 63.6/ +0.3/%-0.47 )
Pembe_dizi (/69.4/ / / % )

BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 74.1/ / / % )
AKovser ( / 53.2/53.2 /0 / %0 )kilosu sabit
_choco _ ( /65.6/ 65.1/ 0.5/ % 0.76
)
gunes-86 (/68.2/67.4 /0.8 /%1.17 )
Aurablue(/71.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/76.9/76.8 /0.1 /% 0.13)
fyzanur (/70.3 / / /% )yeni üye başlangıç 27 Mayıs 71.9 kg hedef kilosu 49
Pembepanter35 (/57.7 / / /% )yeni üye başlangıç 28 Mayıs 58.1 kg hedef kilosu 50
Hsevda (/69.0 / / / % )yeni üye başlangıç 30 Mayıs 67.9 kg hedef kilosu 56

4.takım ortalaması %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…