Tatlım sadece günes 0.74 olacak sanırım baskada hata yok! Buda sonucu pek etkilemez sanırım , sürede bitti yaKızlar uyuya kalmışım az daha paylaşım saatini kaçırıyordum ki sağolsun böyle durumlarda bizimle ilgilenenApriL_2007 gibi arkadaşlarımız var
Bir daha da bu saate kadar beklemem, son anda strese doruk yaptırdım
Hafize_isvicre maalesef bildirimde bulunmadığın için seni listeye dahil etmedim canım.
Gülüm çok sağol zahmet ettin teşekkür ederim. Güneş'in sonucunu düzeltirdim ama dediğin gibi süre bitti. Sağlık olsun pek fark etmiyordu zatenTatlım sadece günes 0.74 olacak sanırım baskada hata yok! Buda sonucu pek etkilemez sanırım , sürede bitti ya
Tebrikler güzel vermişsin, haftaya artık canımKilo bildirimi
Gecen hafta 70.5
Bugün 69.9
Ebrulim çok haklısın son dakikalar stres oluyor, neyse ki ucuz atlattıkKızlar uyuya kalmışım az daha paylaşım saatini kaçırıyordum ki sağolsun böyle durumlarda bizimle ilgilenenApriL_2007 gibi arkadaşlarımız var
Bir daha da bu saate kadar beklemem, son anda strese doruk yaptırdım
Hafize_isvicre maalesef bildirimde bulunmadığın için seni listeye dahil etmedim canım.
Ayy ne demek zahmet! Bizler burda niçin varızGülüm çok sağol zahmet ettin teşekkür ederim. Güneş'in sonucunu düzeltirdim ama dediğin gibi süre bitti. Sağlık olsun pek fark etmiyordu zaten
Ebrulim çok haklısın son dakikalar stres oluyor, neyse ki ucuz atlattıksevindim ellerine sağlık . İyi zayıflamalar , boll enerjiler gönderiyorum burdan sizeee ....
Teşekkürler canımAyy ne demek zahmet! Bizler burda niçin varızaynen bişey farketmiyor öyle kalsın . Sevgilerle 1.takımdan
Bu kadar gideceğini tahmin etmiyordum, yalnız yağdan gitmediğini düşünüyorum
Yarın kayınvalidemlere gideceğiz o yüzden bugünü hafif geçirmek istedim. Çorbada da küçük tavuk göğüsü parçaları olduğu için doyurucu oldu.
Gider gülüm gider, istikrarlı ve azimlisin sen
Tarif için teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim :)
72 olunca da cheesecake yersin artık :)
Amiiiin kuzum, en kısa zamanda inşallah :-*
iyiyim canım tşk bıraktığın gibi uğraşıoruz daha kilolarlahoşbuldum nasılsınn parfymm
***4 . TAKIM 418. ETAP***
E-brulim(/64.5/63.2/1.3/%2.02)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) kilosu ayni
BiricikS (/73.9///%)
Parfym (/74.0/73.6/0.4/%0.54)
AKovser (/53.7/0/0/%0) kilosu ayni
gunes-86 (/67.4/66.9/0.5/%0.71)
sura260511 (/76.8/77.4/-0.6/%-0.39) 1. kez bildirimde bulunmadi, kilosu ikiye bölündü
fyzanur (/69.5/68.4/1.1/%1.58)
Pembepanter35 (/57.4///%)
Hsevda (/66.6/66.0/0.6/%0.90)
Hafize_isvicre (/70.2///%) yeni üye başlangıç tarihi 8 haziran başlangıç kilosu 73 hedef kilo 55
The-End (/66.0/65.2/0.8/%1.21) yeni üye başlangıç tarihi 6 haziran başlangıç kilosu 67 hedef kilo 55
4. takım ortalaması %
Hadi insallah ask fafataram
Saglik olsun, haftaya insallah kuzum
Ay hiç birşey yememişsin ama.
iyiyim canım tşk bıraktığın gibi uğraşıoruz daha kilolarlasen de almışsın biraz ne ceza versekki
Bugünkü menüm kızlar
11:00
1 kase nesfit 1 yumurta / şekersz çay
13:30
1 dilim revani
(durdukça lezzetlenmiş dayanamadım)
16:00
3-4 yk kadar etli patates ve 1 kase salata
18:30
1 tane elma ardından yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1 saat 20 dk ' lık yürüyüş yaptık.
Karmakarışık bir duyguhem aç değilim tok da hissetmiyorum bilemedim
Bugünki menüm
Öglen 12.00
Sütlü cornflakes
Öglen 17.00
1 cubuk dondurma
Iftar
1 dilim pide
1 tabak mantar corbasi
5 kasik kadar kiymali patates az yagli
Karpuz ne kadar bilemicem
Su 1.5 lt spor 5km bisiklet sürdüm
Revani dışında iyi olmuş :))
aynen ben de öyleyim, aç değilim ama tok da hissetmiyorum :))
Dondurmayı görmezsek iyi :))
Oruç tutmuyor musunuz siz ? son zamanlarda pek takip edemiyorum o yüzden takımdan haberim yok
Dondurma kücüktü yigenim zorla yedirti oruc tutyorum ama bu hafta regl oldum obyüzden tutamadim :)
Anladım canım, kusuruma bakma meraktann :))
1 dilim revani heeee
iyiyim canım tşk bıraktığın gibi uğraşıoruz daha kilolarlasen de almışsın biraz ne ceza versekki
Bugünkü menüm kızlar
11:00
1 kase nesfit 1 yumurta / şekersz çay
13:30
1 dilim revani
(durdukça lezzetlenmiş dayanamadım)
16:00
3-4 yk kadar etli patates ve 1 kase salata
18:30
1 tane elma ardından yeşil çay
Su 1,5 lt
Spor 1 saat 20 dk ' lık yürüyüş yaptık.
Karmakarışık bir duyguhem aç değilim tok da hissetmiyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?