Harikasingeçen hafta 66.00
bu hafta 65.200
fark -700
msj sayım 29
tatli sevmeyen insanlara imreniyorumbende çikolatalı tatlılara karşı koyamıyorum kazandibini normaldede sevmem :)
Unutmusum onu sagol goncamEbrum sura geçen hafta bildirimde bulunmadı ikiye bolmen lazım birde not 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü diye.
2 bucuk kilo almışımmTatliya karsi koyamiyorum
Kilo bildirimi normalinde cuma da sahur yapinca belki cuma sabahi tarti fazla gösterir diye önceden bildirim yaptik.
Menün güzel olmus - kazandibine de karsi koyabilmen ayri bir basari
Senin istedigin ceza olsunKac kilo fazlan var söyle de ona göre cezalandiralim seni
Tebrik ederim
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | ||||
- | - | - | - | - | |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | ||
- | - | - | - | - | |
rezillik
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]PembePuantiyeli[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sura260511[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]pempepanter35[/TD] [TD][/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TD][/TD][TD][/td] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD][TD][/td] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]The-End[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr]
Menüsünü paylasan arkadaslara tesekkür ederizPaylasmayan arkadaslar sizde anca kös kös yatin, umarim fazlaliklarinizdan bu sekilde de kurtulursunuz
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Insallah, ben eski pembisimi özledimkızlar tam girdim pc den telefon geldi çıkmam gerek acil.
kilom sabıt.
ayrıca artık modem degıstı ınternette degıstı ve kesıntısı olarak burdayım ınsallah. zaten daha da olmazsa kendı ıstegımle takımdan ayrılıcam cunku duzenı bozuyorum gelemıyorum utanıyorum artıkgelınce yazarım yıne by by
Masallah2 bucuk kilo almışımm
bide biliyosun ramazan sonu benim için önemlii
menümü yazayım bari ona göre degerlendir balım
iftar
1 porsiyon çorba
2 kasık tavuklu mantar
1 kasık yogurt
1 kasık salata
2 parmak kadar kaymaklı revani
şekersiz kahve ve bol çayla su içtim
balkona cıktım elimde kitap ve kornetlee
sahura yakında annem 2 top vişneli dondurma getirdi karsılıklı yiyelim diye onuda yedim
sahur
3 zeytin
1 minik dilim kaşar
2 fincan çay
2 lokma ekmek
1 çay kaşığı süt reçeli
Davet edelim canimrezillikyeni üyeler gelse keşke de sayfa hareketlense ya
bugünü sağ salim atlatayım da cok sıkı tutucam artık iplerimiiiInsallah, ben eski pembisimi özledim
Masallahhemen önlemini aliyorsun
Menün iyi de o revani olmamisüstüne birde korneti götürmüssün, birde sahura yakin yemissin
Davet edelim canim
Hadi insallah ask fafatarambugünü sağ salim atlatayım da cok sıkı tutucam artık iplerimiii
Saglik olsun, haftaya insallah kuzumMerhaba
Geç yazdığım için özür diliyorum..
Kilom aynı, hiç değişiklik yok maalesef
sizde olmasanız ben nasıl toplardım kendimiiHadi insallah ask fafataram
Tebrik ederim elticanGecen hafta
73.9
bu hafta
73.5
fark -400
Menün de güzel olmusDünkü menüm
Iftar 21.33
Bi kepce mercimek corbasi
Bi kepce köfte patates yemegi
3 kasik makarna
bol salata
1 hurma
1.5 litreye yakin su
Spor yok ama gezdik yürüdük 1.5 saat.
***4 . TAKIM 418. ETAP***
E-brulim(/64.5/63.2/1.3/%2.02)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) kilosu ayni
BiricikS (/73.9/73.5/0.4/%0.54)
Parfym (/74.0/73.6/0.4/%0.54)
AKovser (/53.7/0/0/%0) kilosu ayni
gunes-86 (/67.4/66.9/0.5/%0.71)
sura260511 (/76.8/77.4/-0.6/%-0.39) 1. kez bildirimde bulunmadi, kilosu ikiye bölündü
fyzanur (/69.5/68.4/1.1/%1.58)
Pembepanter35 (/57.4///%)
Hsevda (/66.6/66.0/0.6/%0.90)
Hafize_isvicre (/70.2///%) yeni üye başlangıç tarihi 8 haziran başlangıç kilosu 73 hedef kilo 55
The-End (/66.0/65.2/0.8/%1.21) yeni üye başlangıç tarihi 6 haziran başlangıç kilosu 67 hedef kilo 55
4. takım ortalaması %
Tebrik ederim eltican
Menün de güzel olmus
Aksam 8 de (türkiye saati) listeyi paylasima tasimis olmamiz gerekiyor canim, sana kac uygun?Canim kaca kadar kilo bildirimi yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?