Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şükür keyfin yerine gelmiş, ama öğlen güneşi çok zararlı başın ağırır tabi. Dikkat!!!

hiç bişey anlamadım

Bizde de önceden Verkäufer diyorlardı ama değişti sonradan. Her mesleğe entel isimler taktılar daha havalı oluyor callcenter zor gerçekten, 8 saat durmadan konuşmak insanı çok yoruyor
Bencede hiç kendini strese sokma, biraz evde kalıp dinlenirsin sonrada güzel bir şey bulup başlarsın

A şimdi okuyunca ben de evet ya diyorum bende hep ramazanda kilo alırdım, bi de niye vermiyorum diyorum. İyi bari almayayımda sonrasında vereceğim inş.
Neden alıyorduk acaba? Ben bir şeyleri farklı yaptığımı hatırlamıyorum da

ben öğrenci olmak istiyorum zaten sadece kazanma süreci çok sıkıntılı
O psikolojiyi bilirim, çok daraltıcı ama o da gelip geçiyor. Dişini tırnağına tak çalış, sen zehir gibi kızsın başarırsın vesselam

yok be ne zehir gibisi keşkeeeben ramazanda 4 poğaça 2,3 tabak çeşit yemek ,1 tabak karpuz ,dondurma her akşam istisnasız yiyordum ben neymişim yaaa gözüm aç gözümm

slm ,okadar az yemene rağmen nasıl kilo alıyosun aklım almıyor ya,ben bile almamamışım
Where is the adalet
şaka bir yana bilmiyorum stress yapıyorum ondan olsa gerek.

Aleyküm selam..

Sık tartılma, hatta haftada 1 kereden fazla tartılma, yoksa psikolojik etkisi olabiliyor..
Yaa Cuma günü bildirimi için tartılıyorum birde hafta ortası ne kaldı ne gitti diye Bencede psikolojik etki bendeki

İçtim canım 1 fincan wcden gelmedim
inşallah canım ya sabit olsam da dua edicem şu durumda

Ben menümü yazıp kaçıyorum kızlar misafirlerim var akşam çaya
10:30
1 kepek ekmeği biraz peynir domates salatalık ve çay
16:00
1 dilim dalyan köfte (2 parmak kalınlığında).
3 yk patates püresi
2 yk sos
2 dilim kavun
Günüm böyle geçti kızlar sonrasında aç hissetmedim acıkırsam sütlü kahve içerim sonra.
Gün içinde 3 litre su içtim ve 1 yeşil çay
Spor yapmadım, evi temizledim bütün gün yeni oturdum.

menün güzel olmuş canım. afiyet olsun. veremiyorum diye üzülme sen bi yağ oranı ölçen basküle çık bence. vücudumuzdaki yağ oranı azaldıkça kilo vermemiz de yavaşlıyor çünkü.

bugünkü menüm
sabah: yarım dilim peynir, 3 etiform, domates, salatalık, biber
12.00: yeşil çay
öğle: 5 kaşık yeşil fasulye
18.00: sütlü Türk kahvesi, 2 etiform
akşam: bir porsiyon ızgara İnegöl köfte, 1 kase yoğurt, yağsız salata
su: 3lt
spor: leslie ile 5 mil

yok be ne zehir gibisi keşkeeeben ramazanda 4 poğaça 2,3 tabak çeşit yemek ,1 tabak karpuz ,dondurma her akşam istisnasız yiyordum ben neymişim yaaa gözüm aç gözümm
Yorum bile yapamıyorum, ığzım ıçık kıldı

O yeşil çayın faydasını göreceksin kuzum bence yine az yemişsin, şimdi misafirlerin varken de kaçamak yapma emi kolay gelsin

Tebrik ederim örnek menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…