Çok şükür keyfin yerine gelmiş, ama öğlen güneşi çok zararlı başın ağırır tabi. Dikkat!!!Slm kızlar. Dün kötü bir gündü ne moral kaldı ne başka birşey ama neyseki bugün keyifliyim çok şükür. Dün jillianı o yüzden yapmadım. Ama ona rağmen bugün heryerimde sızı var. Öğlen o güzel yakıcı güneş eşliğinde 1 saat yürüdüm işlerim vardı. Şu an beynim yanıyor klima falan kar etmiyor.
ben yedim rahatladım yaa ohh dünya varmışSelam kizlarr isten gelince uyumusum biraz temizlik yaptim simdi biraz dinlenip yemege giriscem mesajlarinizi okudukca acikiyorum yaaa
Ooo baya yol gitmişsin dün anlaşılan.Telefonuna yükleyebilirsin, o kendi kendine adimlarini sayiyor.
Ben dün 5,49 km icin 10.976 adim atmisim, bu biraz da adimlarinin büyüklügüne de bagli.
hiç bişey anlamadımEvet
bizde almanca konusuyoruz schweizerdeutsch ama bizde detailhandelfachfrau oluyor siz kauffrau diyorsunuz burda kauffrau offiste staj yaparsan oluyor yani satisla alakasi yok.
Ayyy call center cok zor bi ishergün kafayi yiyordum günde 100 kere ayni seyleri anlatmaktan.
Hayirlisi canim stress yapmicam hem 1ay evde kalsam iyice spor yaparim kilo veririm
Angaralı Feyza çok da büyük değilsin canım, okumaya devamben iyiyim sorun yok:) yaş 25 ankaradanım adım feyza okuyorum hala bu yaşta öyle işte
Bizde de önceden Verkäufer diyorlardı ama değişti sonradan. Her mesleğe entel isimler taktılar daha havalı oluyorEvet
bizde almanca konusuyoruz schweizerdeutsch ama bizde detailhandelfachfrau oluyor siz kauffrau diyorsunuz burda kauffrau offiste staj yaparsan oluyor yani satisla alakasi yok.
Ayyy call center cok zor bi ishergün kafayi yiyordum günde 100 kere ayni seyleri anlatmaktan.
Hayirlisi canim stress yapmicam hem 1ay evde kalsam iyice spor yaparim kilo veririm
Neden alıyorduk acaba? Ben bir şeyleri farklı yaptığımı hatırlamıyorum daA şimdi okuyunca ben de evet ya diyorum bende hep ramazanda kilo alırdım, bi de niye vermiyorum diyorum. İyi bari almayayımda sonrasında vereceğim inş.
O psikolojiyi bilirim, çok daraltıcı ama o da gelip geçiyor. Dişini tırnağına tak çalış, sen zehir gibi kızsın başarırsın vesselamben öğrenci olmak istiyorum zaten sadece kazanma süreci çok sıkıntılı
Ödemdir o ödem84.6 kiloyum dolu dolu:/
ben 23 te mezun oldum şimdi 29 hiç aklımda olmadığından olacak hala evlenmedim25 yasinda bu yasta dioyorsan ben 26 yasinda mezun oldum 27 de evlendim hic aklimda yokken
yok be ne zehir gibisi keşkeeeBizde de önceden Verkäufer diyorlardı ama değişti sonradan. Her mesleğe entel isimler taktılar daha havalı oluyorcallcenter zor gerçekten, 8 saat durmadan konuşmak insanı çok yoruyor
Bencede hiç kendini strese sokma, biraz evde kalıp dinlenirsin sonrada güzel bir şey bulup başlarsın
Neden alıyorduk acaba? Ben bir şeyleri farklı yaptığımı hatırlamıyorum da
O psikolojiyi bilirim, çok daraltıcı ama o da gelip geçiyor. Dişini tırnağına tak çalış, sen zehir gibi kızsın başarırsın vesselam
Bence de hiç fena olmazvalla çikolata düşkünü değilim ama şöyle kahvenin yanında güzel bi bitter fena olmazdı hani.
İşte senden beklenen hareketler bunlarhep annemin yüzünden kadın yaşlandın diye diye aklıma sokmuş bende gencimm bendeeeeeeeeeeeeee enerjiğim canlıyım bitaneyimmm ne okuyosun nerde okuyosun söyle çabuk merak ettim
Maşallah demiyelim dimi.yok be ne zehir gibisi keşkeeeben ramazanda 4 poğaça 2,3 tabak çeşit yemek ,1 tabak karpuz ,dondurma her akşam istisnasız yiyordum ben neymişim yaaa gözüm aç gözümm
ooo kendin mi yaptın. maharetlisin. ellerine sağlıkPilav vardıda onu yemeyince güveçle ekmek yedim. Revani her zaman fazla ama her zaman güzeeeellll. Hele de ben yapınca
Where is the adaletslm ,okadar az yemene rağmen nasıl kilo alıyosun aklım almıyor ya,ben bile almamamışım
Yaa Cuma günü bildirimi için tartılıyorum birde hafta ortası ne kaldı ne gitti diyeAleyküm selam..
Sık tartılma, hatta haftada 1 kereden fazla tartılma, yoksa psikolojik etkisi olabiliyor..
İçtim canım 1 fincan wcden gelmedimCogu gitmis azi kalmis
alemsin
Uyuglamamim adi STEPZ canim, tavsiye ederim.
Eyvahlar olsun
Esime kalsa mc donalds'dan yiyecegiz
Sorsan söyleriz canim ne olacak
Yalniz bu benim menüm degil AKovsere hazirladigim menü
Canim aksam mutlaka yesil cayini ic, iyi gelecektir. O fazlaligi alip götürecektir...
Biraz rahatla, yarin tartin eksi gösterecek
Gözlerim yerinden pörtledi
valla bana da geçinecek kadar para versinler bir ömür öğrenci olurum. gerçekten çok güzel zamanlarben öğrenci olmak istiyorum zaten sadece kazanma süreci çok sıkıntılı
menün güzel olmuş canım. afiyet olsun. veremiyorum diye üzülme sen bi yağ oranı ölçen basküle çık bence. vücudumuzdaki yağ oranı azaldıkça kilo vermemiz de yavaşlıyor çünkü.Where is the adalet
şaka bir yana bilmiyorum stress yapıyorum ondan olsa gerek.
Yaa Cuma günü bildirimi için tartılıyorum birde hafta ortası ne kaldı ne gitti diyeBencede psikolojik etki bendeki
İçtim canım 1 fincan wcden gelmedim
inşallah canım ya sabit olsam da dua edicem şu durumda
Ben menümü yazıp kaçıyorum kızlar misafirlerim var akşam çaya
10:30
1 kepek ekmeği biraz peynir domates salatalık ve çay
16:00
1 dilim dalyan köfte (2 parmak kalınlığında).
3 yk patates püresi
2 yk sos
2 dilim kavun
Günüm böyle geçti kızlar sonrasında aç hissetmedim acıkırsam sütlü kahve içerim sonra.
Gün içinde 3 litre su içtim ve 1 yeşil çay
Spor yapmadım, evi temizledim bütün gün yeni oturdum.
Yorum bile yapamıyorum, ığzım ıçık kıldıyok be ne zehir gibisi keşkeeeben ramazanda 4 poğaça 2,3 tabak çeşit yemek ,1 tabak karpuz ,dondurma her akşam istisnasız yiyordum ben neymişim yaaa gözüm aç gözümm
O yeşil çayın faydasını göreceksin kuzumWhere is the adalet
şaka bir yana bilmiyorum stress yapıyorum ondan olsa gerek.
Yaa Cuma günü bildirimi için tartılıyorum birde hafta ortası ne kaldı ne gitti diyeBencede psikolojik etki bendeki
İçtim canım 1 fincan wcden gelmedim
inşallah canım ya sabit olsam da dua edicem şu durumda
Ben menümü yazıp kaçıyorum kızlar misafirlerim var akşam çaya
10:30
1 kepek ekmeği biraz peynir domates salatalık ve çay
16:00
1 dilim dalyan köfte (2 parmak kalınlığında).
3 yk patates püresi
2 yk sos
2 dilim kavun
Günüm böyle geçti kızlar sonrasında aç hissetmedim acıkırsam sütlü kahve içerim sonra.
Gün içinde 3 litre su içtim ve 1 yeşil çay
Spor yapmadım, evi temizledim bütün gün yeni oturdum.
Tebrik ederim örnek menübugünkü menüm
sabah: yarım dilim peynir, 3 etiform, domates, salatalık, biber
12.00: yeşil çay
öğle: 5 kaşık yeşil fasulye
18.00: sütlü Türk kahvesi, 2 etiform
akşam: bir porsiyon ızgara İnegöl köfte, 1 kase yoğurt, yağsız salata
su: 3lt
spor: leslie ile 5 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?