neyyyyyy zalim miiiii ben seni düşünüyorum milleti düşünüyorumzalim misin kız sen.erol taş geldi aklıma. rahmetlisi
evet canım kesinlikle öyle. evlenmeden önce nolcak ki gider gelir derdim ama evlendikten sonra öyle olmuyor. iyiki hallediyor düğünden önce
neyyyyyy zalim miiiii ben seni düşünüyorum milleti düşünüyorumhiç görmediğin kişileri savunma bana atılacaklarda atılacaklar ohhh yandannn bu ebruş yine atmazya hadi hayırlısı pek bi yufka yürekli çıktı
karpuz yemişsin hoşaf niye içiyosun sırf şeker yüklüyosun kendine boş yerebenim menüm
sahur
haslanmis iki kücük patates
su
iftar
bes alti tane misket köfte dört bes patates
cacik
bi kase hosaf
üc dört dilim karpuz
iki litre su
menün güzel olmuş :)Menüm
Sahurda
1 dilim ekmek peynirle
1 fincan çay
1 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
1 küçük kase çoban salata
yarım porsiyon kadar dereotlu pilav
üzerine 5-6 tane et kavurması
2 bardak su içtim, canım istemiyor açıkcası daha da içmek3 fincan çay içtim, istemez tabi
Ara
2 dilim kavun
sahurda acayip ishal olmustum mecburen yedim canimhafif bir menü olmuş canım ama hem iftarda hem sahurda patates olmasaymış daha iyiymiş.:))
ben asker yolu bekledim evlendikten sonra cok zor oluyor kizlarevet canım kesinlikle öyle. evlenmeden önce nolcak ki gider gelir derdim ama evlendikten sonra öyle olmuyor. iyiki hallediyor düğünden önce
senmisin bunu bana diyenkarpuz yemişsin hoşaf niye içiyosun sırf şeker yüklüyosun kendine boş yere
ben yapıyorum diye eleştiremez miymişim hasahurda acayip ishal olmustum mecburen yedim canim
ben asker yolu bekledim evlendikten sonra cok zor oluyor kizlar
senmisin bunu bana diyen
bence güzel olmuş. ama suyu arttırmaya çalışırsan daha güzel olur. ramazanda o kadar kaçamak da olur artık:))Menüm
Sahurda
1 dilim ekmek peynirle
1 fincan çay
1 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
2 bardak su içtim, canım istemiyor açıkcası daha da içmek3 fincan çay içtim, istemez tabi
Ara
2 dilim kavun
çok geçmiş olsun.sahurda acayip ishal olmustum mecburen yedim canim
senmisin bunu bana diyen
bence güzel olmuş. ama suyu arttırmaya çalışırsan daha güzel olur. ramazanda o kadar kaçamak da olur artık:))
sahurda acayip ishal olmustum mecburen yedim canim
senmisin bunu bana diyen
Artık sahurda ekmek yemiyorsun, aferin :) bitter olmamış... Ah Feyza ah :/bugün menüm
sahur:
peynirli omlet
1dilim karpuz,minicik armut
1domates
1bardak süt
1tane ceviz
iftar:
salata
1 tabak patlıcan ve kırmızı biber patlatması üstüne yoğurt+4kaşık kıyma kavurma
1 kepçe şehriye çorbası
1tanecik bamya
4kare bitter(yarın tartıda görecem günümü )
1 parmak uzunluğunda muz
su 1 litre
Cumayı beklesek diyorum :)E-brulim yarın bir sürü kişi diskalifiye olacak demi ebruşum sonrada cici cici yeni arkadaşlar gelecek
ALLAH feraha kavuştursun canım, her ne için sıkılıyorsan bir kenara bırak - hayat bunun için çok kısa.İyi akşamlar kızlar.
Gruba katıldığımdan beri çok aktif olamıyorum. Sebepleri biraz sıkıntılı günlerdeyim hayatım düzenli değil. Telefonum sıkıntılı her fırsatta bakamıyorum buraya. Birde şehir dışından yatılı misafirimiz var. Bu ara daha bi çok daraldım burayıda o yüzden biraz aksatıyorum. Anlayışınıza sığınıyorum. Bahsetmiştim Babamın 52 si kadir gecesinde. O günden sonra sanırım manevi olarak daha rahat olacağım o güne kadar inş telefonumuda almış olurum daha sık gelirim.
Sizin menülerinizi yorumlayamama sebeplerim bundan.:/
Menümü yazıp çıkıyorum yine.
Kahvaltı: Yok
Öğle: 1 kase bezelye yemeği , Avuç içi kadar pide
Akşam: 1 kaşık pilav, 4 yemek kaşığı tavuk sote, avuç içi kadar pide ve en kötüsümuhallebi
Su : 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Ay maşallah ne romantik :)yemissin de yemissin masallah
canim benim is yerinden arkadasim vardi esim onun komsusuymus hic görmemistim daha önce. bi gün nöbette arkadasimla beraber istasyona geldielr tesadüfen kahve falan ictik türk kahvesi yapmistim ona. sohbet muhabbet hoslanmis benden. bende arkadasima senin böyle komsun var neden beni tanistirmadin daha önce dedim kalp kelbe karsiymis. sonrasinda iste biraz arkadas ortaminda görüstük. o zamnlar antalyadaydik biz. bi aksam beni aradi yagmuruydu hava görüsmek istedi deniz kenarina gittik orda ban cok romantik bi konusma yapti ve basladi hersey
Verirsin canım yeter ki iste ve azimli ol. Menülerin o kadar harika ki, kiloların gitmemesi mümkün değil :) kıyafetlerini boynu bükük bırakmayacaksın :)teşekkür ederim canım. vermem lazım bu kiloları. dolapta güzelim kıyafetlerim mahzun mahzun duruyorlar öyle
ay hadi allah kavuştursun. biz askere gitmeden evlendik. çok üzülüyordum gidecek diye. neyse ki bedelli çıktı.
Oh afiyet bal şeker olsun canım, bence süper olmuş :)benim menüm
sahur
su
iftar
cacik
bi kase hosaf
üc dört dilim karpuz
iki litre su
Zalim değil aslında gerçekten bizi düşünüyor. Katılım ne kadar fazla olursa motivasyon da o kadar yüksek oluyor :)zalim misin kız sen.erol taş geldi aklıma. rahmetlisi
Pilavcı başı güzel menü çıkarmışsın ama bu pilav birgün senin başını yakacak kuzum :)Menüm
Sahurda
1 dilim ekmek peynirle
1 fincan çay
1 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
Ara
2 dilim kavun
Evet sorun bende kabul ediyorum ama ne yapayım kıyamıyorum :)neyyyyyy zalim miiiii ben seni düşünüyorum milleti düşünüyorumhiç görmediğin kişileri savunma bana atılacaklarda atılacaklar ohhh yandannn bu ebruş yine atmazya hadi hayırlısı pek bi yufka yürekli çıktı
Ablam sadece bildirim yapmakla olmuyor ki, ne menü paylaşılıyor nede sohbete geliyorlar. Cuma kilo bildiriminde en kalabalık takımların verdikleri kilolara bir bak, biz öyle sonuç elde edemiyoruz maalesef çünkü ister istemez insanın şevki kırılıyor.3. bildirimi de yapmazsa atılıyor bildiğim kadarıyla yani Ebrunun yapabileceği birşey yok :))
az kaldı allahın izniyle. artık ramazandan sonra düzenler geri döner artık:))Ben zaten suyu hep gündüz içmeye çalışırdım, 2 litreyi gündüz tamamlardım çünkü akşam içmeyi hiç sevmiyorum.. şimdi de sadece akşamlar içebiliyorum onu da canım istemiyor.
Önce menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
1 kepçe şehriye çorbası (kıymalı)
1 lahmacun
1 lt su
Spor: 4 km yürüyüş
Artık sahurda ekmek yemiyorsun, aferin :) bitter olmamış... Ah Feyza ah :/
Cumayı beklesek diyorum :)
ALLAH feraha kavuştursun canım, her ne için sıkılıyorsan bir kenara bırak - hayat bunun için çok kısa.
Rahat ol canım, menülerini paylaştığın sürece izinlisin.
Muhallebi çok yemediysen iyi :)
Ay maşallah ne romantik :)
Verirsin canım yeter ki iste ve azimli ol. Menülerin o kadar harika ki, kiloların gitmemesi mümkün değil :) kıyafetlerini boynu bükük bırakmayacaksın :)
Oh afiyet bal şeker olsun canım, bence süper olmuş :)
Zalim değil aslında gerçekten bizi düşünüyor. Katılım ne kadar fazla olursa motivasyon da o kadar yüksek oluyor :)
Pilavcı başı güzel menü çıkarmışsın ama bu pilav birgün senin başını yakacak kuzum :)
Evet sorun bende kabul ediyorum ama ne yapayım kıyamıyorum :)
Ablam sadece bildirim yapmakla olmuyor ki, ne menü paylaşılıyor nede sohbete geliyorlar. Cuma kilo bildiriminde en kalabalık takımların verdikleri kilolara bir bak, biz öyle sonuç elde edemiyoruz maalesef çünkü ister istemez insanın şevki kırılıyor.
az kaldı allahın izniyle. artık ramazandan sonra düzenler geri döner artık:))
ebrucum, kurallarda, yeni katılanların durumuyla ilgili grup kaptanları inisiyatif kullanabilir diye okumuştum. artık benim durumu bu hafta için bi değerlendirirsin belkiÖnce menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
1 lahmacun
1 lt su
ALLAH feraha kavuştursun canım, her ne için sıkılıyorsan bir kenara bırak - hayat bunun için çok kısa.
Verirsin canım yeter ki iste ve azimli ol. Menülerin o kadar harika ki, kiloların gitmemesi mümkün değil :) kıyafetlerini boynu bükük bırakmayacaksın :)
Zalim değil aslında gerçekten bizi düşünüyor. Katılım ne kadar fazla olursa motivasyon da o kadar yüksek oluyor :)
Pilavcı başı güzel menü çıkarmışsın ama bu pilav birgün senin başını yakacak kuzum :)
Ablam sadece bildirim yapmakla olmuyor ki, ne menü paylaşılıyor nede sohbete geliyorlar. Cuma kilo bildiriminde en kalabalık takımların verdikleri kilolara bir bak, biz öyle sonuç elde edemiyoruz maalesef çünkü ister istemez insanın şevki kırılıyor.
lahmacun mu süperÖnce menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
1 lahmacun
1 lt su
menün süper. oruçlu oruçlu maşşallah spor da yapmışsınÖnce menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
1 lahmacun
1 lt su
Bugünki menüm
Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt
Iftar
4 dilim kücük pirzola
5 kücük mücver yemez olaydim acayip bulanti yapti
Yarim bardak smothie
Su 3 bardak 1 detox cayi spor yok
Benim tartım yağ ölçenden ama bakmadım. Yarın bakarım zaten kilo bildirimini de yarın yapıcam. Banada öyle geliyor önemli olan yağın gitmesi zaten hem sizlerinde dediği gibi tartıya değil dış görünüşe inanmalı insan. Dış görünüşümde en fazla 67 gösteriyorum. Kıyafetlerim üstümden düşüyor bu bile iyi:)menün güzel olmuş canım. afiyet olsun. veremiyorum diye üzülme sen bi yağ oranı ölçen basküle çık bence. vücudumuzdaki yağ oranı azaldıkça kilo vermemiz de yavaşlıyor çünkü.
Ebrunun dediği gibi örnek menü, Başkada bişi demiycem Sü perrr sinnbugünkü menüm
sabah: yarım dilim peynir, 3 etiform, domates, salatalık, biber
12.00: yeşil çay
öğle: 5 kaşık yeşil fasulye
18.00: sütlü Türk kahvesi, 2 etiform
akşam: bir porsiyon ızgara İnegöl köfte, 1 kase yoğurt, yağsız salata
su: 3lt
spor: leslie ile 5 mil
İnanırmısın daha o yemekle duruyorum. Acıkmadım ama sabah kurt gibi acıkırım:) Kaçamak yapmadım gülüm iyi kapattım günüYorum bile yapamıyorum, ığzım ıçık kıldı
O yeşil çayın faydasını göreceksin kuzumbence yine az yemişsin, şimdi misafirlerin varken de kaçamak yapma emi kolay gelsin
Bitter dışında çok sağlıklı olmuş menün feyzacan ah bide azaltabilsen, regl dedin oda geçtibugün menüm
sahur:
peynirli omlet
1dilim karpuz,minicik armut
1domates
1bardak süt
1tane ceviz
iftar:
salata
1 tabak patlıcan ve kırmızı biber patlatması üstüne yoğurt+4kaşık kıyma kavurma
1 kepçe şehriye çorbası
1tanecik bamya
4kare bitter(yarın tartıda görecem günümü )
1 parmak uzunluğunda muz
su 1 litre
Ayy tam iki tane yarım ay şeklinde yedim şekerli sonuçta:) Serinlemek için yedim. Senin menülere baka baka kilom artıda zaten hahahagüzel olmuş ,kavundan mı utanıyosun kız heheh benim menülere ne diyosun kim bilir
Allah kalbine ferahlık versin canım. Bol bol dua et sıkıntıyı aşmak için .İyi akşamlar kızlar.
Gruba katıldığımdan beri çok aktif olamıyorum. Sebepleri biraz sıkıntılı günlerdeyim hayatım düzenli değil. Telefonum sıkıntılı her fırsatta bakamıyorum buraya. Birde şehir dışından yatılı misafirimiz var. Bu ara daha bi çok daraldım burayıda o yüzden biraz aksatıyorum. Anlayışınıza sığınıyorum. Bahsetmiştim Babamın 52 si kadir gecesinde. O günden sonra sanırım manevi olarak daha rahat olacağım o güne kadar inş telefonumuda almış olurum daha sık gelirim.
Sizin menülerinizi yorumlayamama sebeplerim bundan.:/
Menümü yazıp çıkıyorum yine.
Kahvaltı: Yok
Öğle: 1 kase bezelye yemeği , Avuç içi kadar pide
Akşam: 1 kaşık pilav, 4 yemek kaşığı tavuk sote, avuç içi kadar pide ve en kötüsümuhallebi
Su : 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Kız ben zaten toplamda 2 öğün yiyorum öğle yemek yemediğim için ekmek te olmuyorÖğlen ekmek olmaması iyi olmuş :)
Patatesi rahatszlığın için yemişsin okudum geçmişte. Yoksa nişasta oranı en yükseklerden birde miktarı çok olunca:/ Hoşaf ta az şekerlidir umarım:) Su güzel miktar olarak.benim menüm
sahur
su
iftar
cacik
bi kase hosaf
üc dört dilim karpuz
iki litre su
Menün güzel olmuş canım herzamanki gibi az ve öz :) Kara kuru olmana az kaldı darısı banaaaaMenüm
Sahurda
1 dilim ekmek peynirle
1 fincan çay
1 bardak su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
Ara
2 dilim kavun
Güzel olmuş menün canım, az yediğin için lahmacun göze batmıyor. Çünkü sahurda yemiyorsunÖnce menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
1 lahmacun
1 lt su
Güzel olmuş canım, yağlıysa boş mideye bulantı yapar. Suyu da içebilirsen süper olur.Bugünki menüm
Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt
Iftar
4 dilim kücük pirzola
5 kücük mücver yemez olaydim acayip bulanti yapti
Yarim bardak smothie
Su 3 bardak 1 detox cayi spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?