Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3. bildirimi de yapmazsa atılıyor bildiğim kadarıyla yani Ebrunun yapabileceği birşey yok :))

menün güzel olmuş :)

hafif bir menü olmuş canım ama hem iftarda hem sahurda patates olmasaymış daha iyiymiş.:))
sahurda acayip ishal olmustum mecburen yedim canim
evet canım kesinlikle öyle. evlenmeden önce nolcak ki gider gelir derdim ama evlendikten sonra öyle olmuyor. iyiki hallediyor düğünden önce
ben asker yolu bekledim evlendikten sonra cok zor oluyor kizlar
karpuz yemişsin hoşaf niye içiyosun sırf şeker yüklüyosun kendine boş yere
senmisin bunu bana diyen

bence güzel olmuş. ama suyu arttırmaya çalışırsan daha güzel olur. ramazanda o kadar kaçamak da olur artık:))

bence güzel olmuş. ama suyu arttırmaya çalışırsan daha güzel olur. ramazanda o kadar kaçamak da olur artık:))

Ben zaten suyu hep gündüz içmeye çalışırdım, 2 litreyi gündüz tamamlardım çünkü akşam içmeyi hiç sevmiyorum.. şimdi de sadece akşamlar içebiliyorum onu da canım istemiyor.

Önce menüm

Sahur
500 ml su

Iftar
1 kepçe şehriye çorbası (kıymalı)
1 lahmacun
1 lt su

Spor: 4 km yürüyüş

Artık sahurda ekmek yemiyorsun, aferin :) bitter olmamış... Ah Feyza ah :/

E-brulim yarın bir sürü kişi diskalifiye olacak demi ebruşum sonrada cici cici yeni arkadaşlar gelecek
Cumayı beklesek diyorum :)

ALLAH feraha kavuştursun canım, her ne için sıkılıyorsan bir kenara bırak - hayat bunun için çok kısa.

Rahat ol canım, menülerini paylaştığın sürece izinlisin.

Muhallebi çok yemediysen iyi :)

Ay maşallah ne romantik :)

Verirsin canım yeter ki iste ve azimli ol. Menülerin o kadar harika ki, kiloların gitmemesi mümkün değil :) kıyafetlerini boynu bükük bırakmayacaksın :)

benim menüm
sahur
haslanmis iki kücük patates
su
iftar
bes alti tane misket köfte dört bes patates
cacik
bi kase hosaf
üc dört dilim karpuz
iki litre su
Oh afiyet bal şeker olsun canım, bence süper olmuş :)

zalim misin kız sen. erol taş geldi aklıma. rahmetlisi
Zalim değil aslında gerçekten bizi düşünüyor. Katılım ne kadar fazla olursa motivasyon da o kadar yüksek oluyor :)

Pilavcı başı güzel menü çıkarmışsın ama bu pilav birgün senin başını yakacak kuzum :)

Evet sorun bende kabul ediyorum ama ne yapayım kıyamıyorum :)

3. bildirimi de yapmazsa atılıyor bildiğim kadarıyla yani Ebrunun yapabileceği birşey yok :))
Ablam sadece bildirim yapmakla olmuyor ki, ne menü paylaşılıyor nede sohbete geliyorlar. Cuma kilo bildiriminde en kalabalık takımların verdikleri kilolara bir bak, biz öyle sonuç elde edemiyoruz maalesef çünkü ister istemez insanın şevki kırılıyor.

Ben zaten suyu hep gündüz içmeye çalışırdım, 2 litreyi gündüz tamamlardım çünkü akşam içmeyi hiç sevmiyorum.. şimdi de sadece akşamlar içebiliyorum onu da canım istemiyor.
az kaldı allahın izniyle. artık ramazandan sonra düzenler geri döner artık:))

Menün iyi olmuş :) bana kalırsa ben her gün 1 kase çorbamı içer sonra da pizza, lahmacun yerimm yemekten daha çok lezzetliler bana göre belli oluyor bu yazımla bu kiloların nerden geldiği

Çok haklısın ablam, bakıyorsun kalabalık bir liste bizimkisi de ama sonuç hüsrann

az kaldı allahın izniyle. artık ramazandan sonra düzenler geri döner artık:))

Evet ya geldi de gidiyor bile Ramazan
zaten kararlıyım, artık öyle tembellik falan yok, ister yemek ister spor herşey düzenli olucak :)) düğün, gelinlik düşündükce fena oluyorum

ebrucum, kurallarda, yeni katılanların durumuyla ilgili grup kaptanları inisiyatif kullanabilir diye okumuştum. artık benim durumu bu hafta için bi değerlendirirsin belkihem gruba destek hem bana motivasyon olur. tabi bakalım cuma ne kadar vermiş olacağım. gene bi korku bi heyecan aldı beni

lahmacun mu süperbeğendim menünü.sahurda ekmek yemedim light ekmeğimi buzluktan çıkarmayı unutmuşum çünkü:)

menün süper. oruçlu oruçlu maşşallah spor da yapmışsın

Bugünki menüm

Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt

Iftar
4 dilim kücük pirzola
5 kücük mücver yemez olaydim acayip bulanti yapti
Yarim bardak smothie

Su 3 bardak 1 detox cayi spor yok

Bugünki menüm

Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt

Iftar
4 dilim kücük pirzola
Yarim bardak smothie

Sahur iyi olmuş, mücver kızartma sanırım o ağır olmuş :)
suyun da az olmuş benim gibi :)

menün güzel olmuş canım. afiyet olsun. veremiyorum diye üzülme sen bi yağ oranı ölçen basküle çık bence. vücudumuzdaki yağ oranı azaldıkça kilo vermemiz de yavaşlıyor çünkü.
Benim tartım yağ ölçenden ama bakmadım. Yarın bakarım zaten kilo bildirimini de yarın yapıcam. Banada öyle geliyor önemli olan yağın gitmesi zaten hem sizlerinde dediği gibi tartıya değil dış görünüşe inanmalı insan. Dış görünüşümde en fazla 67 gösteriyorum. Kıyafetlerim üstümden düşüyor bu bile iyi:)

Ebrunun dediği gibi örnek menü, Başkada bişi demiycem Sü perrr sinn

Yorum bile yapamıyorum, ığzım ıçık kıldı

O yeşil çayın faydasını göreceksin kuzum bence yine az yemişsin, şimdi misafirlerin varken de kaçamak yapma emi kolay gelsin
İnanırmısın daha o yemekle duruyorum. Acıkmadım ama sabah kurt gibi acıkırım:) Kaçamak yapmadım gülüm iyi kapattım günü Canım çekmedi su içtim bol bol.

Bitter dışında çok sağlıklı olmuş menün feyzacan ah bide azaltabilsen, regl dedin oda geçti Muzdan bişey olmazdı bitter olmasaydı

güzel olmuş ,kavundan mı utanıyosun kız heheh benim menülere ne diyosun kim bilir
Ayy tam iki tane yarım ay şeklinde yedim şekerli sonuçta:) Serinlemek için yedim. Senin menülere baka baka kilom artıda zaten hahaha

Allah kalbine ferahlık versin canım. Bol bol dua et sıkıntıyı aşmak için .
Muhallebi dışında güzel menün. İsveç diyeti gibi olmuş kahvaltısız

Öğlen ekmek olmaması iyi olmuş :)
Kız ben zaten toplamda 2 öğün yiyorum öğle yemek yemediğim için ekmek te olmuyor Biraz daha sıksam kendimi kahvaltıda da yemesem keşke

benim menüm
sahur
haslanmis iki kücük patates
su
iftar
bes alti tane misket köfte dört bes patates
cacik
bi kase hosaf
üc dört dilim karpuz
iki litre su
Patatesi rahatszlığın için yemişsin okudum geçmişte. Yoksa nişasta oranı en yükseklerden birde miktarı çok olunca:/ Hoşaf ta az şekerlidir umarım:) Su güzel miktar olarak.

Menün güzel olmuş canım herzamanki gibi az ve öz :) Kara kuru olmana az kaldı darısı banaaaa

Güzel olmuş menün canım, az yediğin için lahmacun göze batmıyor. Çünkü sahurda yemiyorsun Spor da güzel.

Bugünki menüm

Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt

Iftar
4 dilim kücük pirzola
Yarim bardak smothie

Güzel olmuş canım, yağlıysa boş mideye bulantı yapar. Suyu da içebilirsen süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…