4 kilo mu 1 haftada mı neyyyyyyyyyyyyyykilo bildirimi
73.6
69.1
maşallah başarılarının devamını bekliyorumKilo Bildirimimi Yapiim hemencik;
05.08.2015 - 75,7 - başlangıç
07.08.2015 - 73,6
sabah 30 mekik çekildi bu gazla........
Ben de yazayım geçen hafta 70 ti bu hafta 69 olmuş atmışlarlar başlayan sayıları görmek ne mutluluk :))
tebriklerr kuzucuklarKilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 69.5
ben diyete çarşamba başladım buraya perşembe katıldım canım yani tam ongündür diyetteyim bu kadar vermişim.. bence trambolinin etkisi var çünkü ciddi terletiyor. ben salı tartılmıştım 69.6 ydım cumaya kadar 68 lere inerim diyordum ondan biraz keyfim kaçtısen ne zaman başladın..........
öyle olmuş canım ya :)4 kilo mu 1 haftada mı neyyyyyyyyyyyyyy
maşallah başarılarının devamını bekliyorum
ben diyete çarşamba başladım buraya perşembe katıldım canım yani tam ongündür diyetteyim bu kadar vermişim.. bence trambolinin etkisi var çünkü ciddi terletiyor. ben salı tartılmıştım 69.6 ydım cumaya kadar 68 lere inerim diyordum ondan biraz keyfim kaçtı
:)) sağol canım ya iyi geldin. dediğin gibi bırakmak yok devam. ben ilk zaman hızlı verip sonra vermesi duranlardanım ki bu zor bir durum ama atlatacağız birlikte inşallahsakın bırrakma hızlı giden hızlı gelir.... devam ettirmek zorundasın artık... durmak yoook yolaa devam... hedef 2023 :)) a yok o başka bişiydi sanki :)))
kilo bildirimi
73.6
69.1
Bütün kahveleri içiyorum bi onu içemiyorum yaa :) afiyet olsun şekerimmben gidiyom dibek kahvemi yapiim mmmhh........
Bütün kahveleri içiyorum bi onu içemiyorum yaa :) afiyet olsun şekerimm
oyyy maşallah. allah nazardan saklasın.Kilo Bildirimimi Yapiim hemencik;
07.08.2015 - 73,6
İnternetteki bi arıza yüzünden bu mesajı eşim işten yazıyor.
Kilo bildiri mi
78.2
Ben de yazayım geçen hafta 70 ti bu hafta 69 olmuş atmışlarlar başlayan sayıları görmek ne mutluluk :))
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 69.5
Kilo Bildirimimi Yapiim hemencik;
07.08.2015 - 73,6
kilo bildirimi
73.6
69.1
Ortalamayi eski kilo ve yeni kilonun ortalamasi olarak mi alacagiz?Canım, bildirimi tam yapmanız gerek :)
Eski kilo -
Yeni kilo -
Fark -
Ortalama -
Mesaj sayısı -
Bu şekilde :)
Canim kendi sayfanda mesajlar kisminda yaziyo mesaj yazin oraya bak biEski kilo - 75,7
Yeni kilo - 73,6
Fark - 2,1
Ortalama - ortalamayı nasıl hesaplıcam kilolarımı toplayıp ikiye mi bölcem
Mesaj sayısı - 3 gündür burdayım hergün en az 10 mesaj attım 30 küsur bundan sonra sayarım....
Ortalamayi eski kilo ve yeni kilonun ortalamasi olarak mi alacagiz?
Eski kilo - 75,7
Yeni kilo - 73,6
Fark - 2,1
Ortalama - ortalamayı nasıl hesaplıcam kilolarımı toplayıp ikiye mi bölcem
Mesaj sayısı - 3 gündür burdayım hergün en az 10 mesaj attım 30 küsur bundan sonra sayarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?