Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım ya tembellik yaptım bu aralar. ama dışarıdaydım baya gezdim yani

Kiz bi az geldi gözüme sanki. Yafa bugun benim yediklerimden sonra az gelmiste olabilir
bugün bi iştahsızlık vardı üstümde allah bozmasın bunları bile zor yedim. şu an kardım aç değil ama bir iştah geldi zor tutuyorum kendimi. neyse ki yarın tartı günü. o bahaneyle sabrediyorum

canım az olmamış mı biraz acıkmazsın inşallah?

hadi hayırlısı bakalım allah tamamına erdirsin. ben de şu an öyleyim karnım değil ama gözüm aç

çok güzel olmuş birde ben kıvırabilsem şu mekik işini

bu sağlıksız duruyor yani yediğin bu kadar mı cidden? ben hurmayı çok severim yemeden duramam faydalarınıda saysak bitmez fakat sadece hurma yemek sağlıklı kilo verdirir mi daha önce denedin mi canım? bilmediğimden soruyorum halsiz bırakmaz mı seni? ne bileyim kilo fazlan da çok değil böyle karışıyor gibi oldum aslında adetim değildir ama dayanamadım

bu hafta listeye giremeyenler olarak yinede kilo bildirimi yapacak mıyız? liste yapılacak mı grup içinde?
Listeye 3 . cuma girebiliyosunuz canım yeni üyelerin hepsine baktım 3. Cumasi olan yok henüz.
Kizlar kilo bildirimi kaçta yapiliyor aç tok farkediyor mu?
Sabah wc sonrası kahvaltı öncesi ve hatta yanlız iç çamaşırı ile tartiliyoruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…