evet canım ya tembellik yaptım bu aralar. ama dışarıdaydım baya gezdim yaniSimit bölgesi deniyor acaba orayı mı diyorsun eğer orayı diyorsan ayaktayken yana eğilme hareketi iyi geliyor :)
Geçmiş olsun canım polikistik over çoğu zaman insülin direncinden de olabiliyor zayıflasan baya faydası olacağını düşünüyorum
Vurmalıyız bence de :) perşembe günü yenir mi bunlar
Menün güzel olmuş bi de sporun olsa süpper olacakmış :)
bugün bi iştahsızlık vardı üstümde allah bozmasınKiz bi az geldi gözüme sanki. Yafa bugun benim yediklerimden sonra az gelmiste olabilir
süper olmuşBenim menüm
Sabah 8;30
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
Öğle 1330
4 köfte
3 kaşık yoğurt
Akşam 19 00
1 tabak Kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 litre su 50 mekik
canım az olmamış mı biraz acıkmazsın inşallah?günün menüsü;
sabah
1 yumurta haşlama
+ peynir
ara
ayran
soda
öğlen
bir kase karabuğday
3 - 4 kaşık yoğurt
ara
2 salatalık
ara
2salatalık
akşam
1-2 kaşık lor
1 kase yoğurt kürü
3 litre su
1 form çayı
sabah 30 mekik
akşam 20 dakka yürüyüş
şimdik yeşil çay içerim tükkanı kaparım
hadi hayırlısı bakalım allah tamamına erdirsin. ben de şu an öyleyim karnım değil ama gözüm açHurma diyeti tekrar başladı, umarım bu sefer en az 3-4 gün yapabilirim, iradesizlik başladı sanki bende yapamıyorum bitürlü
Zor geçti günüm, açlıktan değil de gördüklerimi yemek istedim, hele akşam taze ekmek görünce fena oldum
2 öğün hurma (3+5)
1 bardak yoğurt
2 fincan yeşilçay
1 fincan form çayı
1 fincan elma limon çayı
su şimdilik 1 litre, biraz daha içerim
Spor yapmıyorum şimdilik regl yüzünden
niye kızİyi olmuş da bilemedim kafam karıştı
evet canım kilo bildirimi yapmalısın. listeye üçüncü cuma giriliyor ama şartı düzenli katılım ve kilo bildirimi.bu hafta listeye giremeyenler olarak yinede kilo bildirimi yapacak mıyız? liste yapılacak mı grup içinde?
hadi hayırlısı bakalım allah tamamına erdirsin. ben de şu an öyleyim karnım değil ama gözüm aç
niye kız
çok güzel olmuş birde ben kıvırabilsem şu mekik işinigünün menüsü;
sabah
1 yumurta haşlama
+ peynir
ara
ayran
soda
öğlen
bir kase karabuğday
3 - 4 kaşık yoğurt
ara
2 salatalık
ara
2salatalık
akşam
1-2 kaşık lor
1 kase yoğurt kürü
3 litre su
1 form çayı
sabah 30 mekik
akşam 20 dakka yürüyüş
şimdik yeşil çay içerim tükkanı kaparım
sağol canım. sabah tartılıp buraya uçayım o zamanevet canım kilo bildirimi yapmalısın. listeye üçüncü cuma giriliyor ama şartı düzenli katılım ve kilo bildirimi.
canım az olmamış mı biraz acıkmazsın inşallah?
çok güzel olmuş birde ben kıvırabilsem şu mekik işini
sağol canım. sabah tartılıp buraya uçayım o zaman
Kizlar kilo bildirimi kaçta yapiliyor aç tok farkediyor mu?
Ahahahhaha zekicesabah wc den sonra kahvaltıdan önce tsartıl :)
bu sağlıksız duruyor yani yediğin bu kadar mı cidden? ben hurmayı çok severim yemeden duramam faydalarınıda saysak bitmez fakat sadece hurma yemek sağlıklı kilo verdirir mi daha önce denedin mi canım? bilmediğimden soruyorum halsiz bırakmaz mı seni? ne bileyim kilo fazlan da çok değil böyle karışıyor gibi oldum aslında adetim değildir ama dayanamadımHurma diyeti tekrar başladı, umarım bu sefer en az 3-4 gün yapabilirim, iradesizlik başladı sanki bende yapamıyorum bitürlü
Zor geçti günüm, açlıktan değil de gördüklerimi yemek istedim, hele akşam taze ekmek görünce fena oldum
2 öğün hurma (3+5)
1 bardak yoğurt
2 fincan yeşilçay
1 fincan form çayı
1 fincan elma limon çayı
su şimdilik 1 litre, biraz daha içerim
Spor yapmıyorum şimdilik regl yüzünden
Ahahahhaha zekice
çok güzell en bir sporunu sevdimBenim menüm
Sabah 8;30
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
Öğle 1330
4 köfte
3 kaşık yoğurt
Akşam 19 00
1 tabak Kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 litre su 50 mekik
Listeye 3 . cuma girebiliyosunuz canım yeni üyelerin hepsine baktım 3. Cumasi olan yok henüz.bu hafta listeye giremeyenler olarak yinede kilo bildirimi yapacak mıyız? liste yapılacak mı grup içinde?
Sabah wc sonrası kahvaltı öncesi ve hatta yanlız iç çamaşırı ile tartiliyoruz canım.Kizlar kilo bildirimi kaçta yapiliyor aç tok farkediyor mu?
bence sen aç tartıl. tok tartılınır mı kızKizlar kilo bildirimi kaçta yapiliyor aç tok farkediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?